Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace Klinika 2x09 - Zűrös hálaadás

2006. november 15. 08:25 - sixx

A címből kiderül, hogy az egyik legfontosabb amerikai ünnep, a Hálaadás a központi téma, ennek nálunk nagy hagyományai nincsenek, legyen elég annyi, hogy ilyenkor akkor pulykákat tolnak be a sütőbe, amilyeneket itthon csak a tévében látunk. Ezért kattan meg Izzie is, mert rendes, fasza vacsorát akar, annak minden kellékével, de ezt egyedül lehetetlen kivitelezni, a többiek pedig tesznek a nagy tervre, de vastagon.

Szarban is hagyja mindenki, George például a hegyekbe megy kis családjával pulykát lőni, persze nem alakul minden úgy ahogy kellene, és apu egypár söréttel a seggében végzi, de mire jó egy sebész-gyakornok ivadék? George és apu közel kerülnek egymáshoz, blablabla, nekem nagyon kilóg TR Knight ebből a sorozatból.

Meredith a kórházba menekül a Hálaadás elől, de tegye fel a kezét, aki nem szeretett vona egy-egy családi karácsony elől inkább a vasgyárig szaladni, szóval ne hibáztassuk, meg eleve csak így tud megint Shep karjaiba futni, aki pedig Allisonnal akarna házas/nemiéletet élni, ember tervez. Megint szomorkás eset jut kis kedvencünknek, szegény lány annyit szenved, hogy már majdnem megsajnálom, de a magyar szinkron szenvtelensége kiölte belőlem az érzelmeket.

Christina szintén nem segít Izzienek, és mivel pia egy csepp sincs a házban, inkább a kórházat választja, míg Burke-ről kiderül, hogy ő a legfaszább szakács széles-e világon, így megmenekül a Hálaadás, legalábbis elméletileg, mert kaja ugyan van, de nincs ki megegye, mert önsajnálattal vannak elfoglalva, megint dől a nyál a képernyőről.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kittycat 2006.11.15. 10:26:23

eddig csak lehúzás ment 'kritikaként'!!Akkor miért nézed???

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.15. 10:31:05

nem lehúzás, ezt láttam. majd lesznek jobb részek is, cicamica, nyugi.

vicc 2006.11.15. 11:18:57

Nem hiszem, hogy ezt kritikaként kell felfogni. Poénos leírás.

ld. TWOP. Vannak sorozatok, melyeket szeretünk és tudjuk, hogy ratyik olykor mégis tudunk róla elfogulatlanul és élvezetesen írni. Egyszer majd 16 oldalon keresztül. Most még a 4 bekezdés is elég:)

Inkább azon kéne elfilózni, hogy mekkora koncepció már, hogy Meredith folyton úgy néz ki, mint egy mosogatórongy.

vincentius · http://kep.tar.hu/vincentius 2006.11.15. 16:59:21

Írjatok má "Hogy volt?"-ot Bándi Sanyiékról is :D
süti beállítások módosítása