Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Deadwood 2x02 - A Lie Agreed Upon II

2006. november 15. 16:24 - sixx

Az előző héten látott verekedés következményekkel jár, Bullock seriffcsillag, kalap és pisztoly nélkül lábadozik, míg Al arca leginkább Nagy Csonttörő Jánoséra hasonlít egy szarabbul sikerült esti hajcihő után, ráadásul a vizeléssel is akadnak gondjai, ami a későbbiekben még visszaüt, nem is akárhogyan.

Az epizód központi témája ezen a héten a hűség, illetve annak értelmezése, a Bullock-Mrs Bullock-Alma Bermuda-háromszögből nemigen van kiút, illetve van, de csak olyan, ami senkinek nem kedvez. Bajszos hősünk közli az özveggyel, hogy vagy meglóg vele együtt, otthagyva mindent a 'csába, vagy maradnak a táborban, de annak két végén, és vége a boldog pásztoróráknak. Persze a kérdésre igazi választ majd csak a jövőben kapunk, és nem feltétlenül olyat, mint amilyet remélünk.

Al hűséghez való viszonya eddig sem volt túl egyértelmű, most éppen Dan kételkedik abban, hogy a főnök kinek is hisz igazán, neki, vagy Adamsnek ("Úgy néz maga ki, mint akinek az anyja megdugott valami majmot"), de persze inkább Dannek, sejthető volt. Kiderül, hogy a tábor sorsát Bullock montanai kapcsolatai pozitív irányba lendíthetik előre, így Al lenyeli a békát, visszaad jelvényt, pisztolyt, kalapot, így a két alfahím lassan, de biztosan elkezd egymás felé közeledni; Trixie pedig Sol körül sürög-forog, isten is egymásnak teremtette ezt a két szép embert.

A többiekről dióhéjban: Jane holtrészegen esik be a dokihoz, aki közli vele, hogy a mája előbb-utóbb szabotálni fogja az életmódját; az új kurvák Joannie vezetésével nekilátnak a Chez Amit rendbeszedni, Merrick pedig rendületlenül írja az újságot, és fonja egymásba nyakatekert mondatait.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása