Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x08 - Tűréshatár

-0001. november 30. 00:00 - sixx

Kettős érzésem van az epizód után, mert az egyik szál jó kis eksönös-szabadítós dzembori lett, míg a másik egy szovjet melodrámára emlékeztető börtönös szarakodásba fulladt, ami azt követően, hogy az ósdi álrab trükkre rájöttem (8. perc) kurva unalmasnak és feleslegesnek tűnt - ezen még a Stargate filmből és sorozatból importált vendégsztár fazon sem segített, pedig örültem neki.

A börtönös szálnál maradva, Sydet ugye elkapták, bevitték, kihallgatják, és a fejébe valami izét akarnak vezetni, előtte árammal is ütik a biztonság kedvéért, de mindhiába, tökös csaj ez, egy elcsórt gemkapocs segítségével (hogy az istenben lehet elcsórt gemkapoccsal zárakat/bilincset/széfet feltörni?) el is menekül majdnem, de jól megagyalják, így mégsem. Enter álrab, aki kopasz, joviális és a szemét nagyon gyorsan tudja ide-oda mozgatni: majd ő valamiféle véd- és dacszövetségbe tömörül Syddel, és megtud tőle mindent, nem túl eredeti ötlet.

Tovább
komment

Hogy volt: Lost 2x13 - A nagy balhé

-0001. november 30. 00:00 - sixx

Aki a címből nem sejtette, hogy ez bizony egy Szójer epizód lesz, az minden bizonnyal kihagyta életéből a Redford-Newman életmű egyik legjobb darabját - kár, hogy a címmel a poént is lelövik a készítők, de mindegy. A második évadra jellemző "két szar rész után jön egy jó" elv érvényesül most is, azaz a Csárli szenvelgést követően ez a 42 perc igazán ütősre sikeredett.

Ami a flesbekket illeti, kiderül, hogy Szójer/Dzsémszford nagyobb geci, mint sejtettük: egy szívéhez közelálló hölgyet is képes nagyon megszívatni 600.000 dollárért, hiába no, kutyából nem lesz szalonna. Először ugyanazt a trükköt akarja megjátszani, mint az első évadban a szőke macával, de a kis barna csaj rájön a dologra, és ráveszi Szójert, hogy tanítsa meg a szélhámos mesterség minden trükkjére. Be is indul a dolog egy max. hatévesek átverésére alkalmas kis trükkel, de közben megtudjuk, hogy minden a részletekben rejlik, ez majd a szigeten történtekkel lesz kapcsolatban.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása