Hogy volt?

The Walking Dead 3x05 - Say The Word (18+)

2018. június 21. 10:00 - Chat Géza

A Kormányzó fésüli, keféli egy aranyos kislány haját a lakosztályának rejtekében. Az egyik mozdulatnál egy kicsit lejön a gyerek fejbőre, de koponyáig, és kiderül, hogy az aranyos kislány egy zombi, a Kormányzó pici szeme fénye. Gyorsan visszaöltözteti a kényszerzubbonyba, zsákot húz a fejére és csak így puszilgatja és gyengéden suttogja, hogy „szeretlek Penny”. Az ablakon kinézve látja, hogy Michone kémleli az elnöki lakosztályt. Az biztos, hogy az udvarról nem láthatta, hogy mit csinál pontosan, de értjük a finom utalást: nem bízik a Kormányzóban.

twd5.1.png

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Lucifer 3x10 - The Sin Bin

2018. június 21. 09:00 - Szencsike

Este kezdünk, egy fiatal lány menekül valaki elől, a 911-et sikerült felhívnia, de minden hiába, mikor odaér a kocsijához, az üldözője elkapja. Ezzel szemben Lucifernél zajlik a buli, elkapták a Kárhozottat, meg kell ünnepelni! Mézi eléggé szkeptikus, egy emberi börtön majd megállítja azt, aki Istennek dolgozik... A szárny, az ördögarc, ezek semmik, ha a Kárhozott igazán ártani akart volna Lucifernek, megtette volna. Lucifer nagyon könnyen veszi a dolgot, a reggeli kihallgatáson megtudja majd a titkos vágyait, vakság ide vagy oda. Mézi pillantása kb. az „aha, persze” választ jelenti, szóval Lucifer felkötheti a gatyáját.
1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Into the Badlands 1x02 Fist like a bullet („Pisztolygolyó jellegű ököl”)

2018. június 20. 13:00 - vero.na

Elsőnek az előző részben megismert női bárót, az Özvegyet látjuk, amint belép egy bárba, ahol az egyik táncos épp a bikinijét köszörüli, hangulatos helynek tűnik. Egy férfihez lép, s beszélgetésükből több fontos infót szűrhetünk le: a fickó volt kormányzó, a nő férjét szolgálta, de annak halála után lelépett, mert az Özvegyet nem minden báró ismeri el. Az Özvegy szerint csak eggyel van baj, az Quinn, őt kell elintézni, és akkor a többi lapítani fog. A férfi ezt nem tartja jó ötletek, mert a legtöbb harcosa Quinn-nek van, de őt el is felejthetjük, mert a párosra leső bérgyilkosok lepik el a romkocsmát, és ő az első áldozat.

into1.png

Tovább
1 komment

Lucifer 3x11 - City of Angles?

2018. június 20. 11:00 - Szencsike

A mai részben visszatekintünk azokra a napokra, amikor Lucifer L.A.-be költözött. Lucifer emberi időszámítás szerint 2011-ben döntött úgy, hogy szabadságra megy, és a Pokolból egyenesen Los Angelesben kötött ki. A hófehér öltönye a 70-es éveket idézi, de az biztos, hogy a csajok most is ragadnak rá. A szárnyai is megvannak, egy szegény hajléktalant sikerült megijesztenie velük. Egy csinos fiatal futó lánynak nagyon megtetszik az öltönye, még a nagyapja hordta, és Lucifer válaszából kiderül, hogy nem először vett ki szabadságot, legutóbb még ez volt itt a divat. Most is szórakozni jött vissza, és ehhez L. A. a legjobb hely. Később Lucifer már összeszedett magának egy kis füvet, egyéb drogokat, piát és néhány nagyon könnyen kapható hölgyet és urat, a parti beindult! Hamarosan azonban lelassul az idő, és Isten leghűségesebb angyala érkezik meg, hogy újból hazavigye Lucifert. Amenadiel a régi karótnyelt önmaga, veszélyes az isteni lényeknek az emberek közé vegyülni, ha kell, erővel cipeli vissza Lucifert. Lucifer benne van a bunyóba is, még sose verekedett a tesóval, de mikor Ámenka a drága Apjukkal fenyegeti őt, már nem is olyan nagy a hangja a lázadónak. Luci kér még pár percet, el akar búcsúzni a hölgyektől.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
1 komment

The Walking Dead 3x04 - Killer Within (18+)

2018. június 20. 10:00 - Chat Géza

Ez az egyik legdurvább rész, annak ellenére, hogy szét van szabdalva és meg van akasztva az izgulós történetszál. Kezdjük előbb a Woodberry történésekkel, mert az az epizód fosztó képzője per pillanat, az izgalmakat meg a végére hagyom, hogy egy lélegzetvétellel letudjuk azt az elképesztő sztorit, amit itt prezentáltak nekünk.

Tovább
Címkék: 18+ twd
3 komment

A Rólunk szól készítői ígérik, hogy nem járnak úgy, mint a Lost

2018. június 19. 17:06 - Bob Benson

170918-this-is-us-better-lessons-kate-randall-kevin-trip-se-129p_d9073f54549f7bedd22c6075891d4689.jpg

Mostanság szavaznak az amerikai tévés akadémiai tagjai arról, hogy kiket jelölnek majd a szakma legrangosabb díjára, az Emmy-re. Ennek kapcsán millió eseményt rendeznek, ahol az esélyesek igyekeznek még több szavazatot összeszedni és aktívan megmutatni, hogy ők bizony nagyon megérdemlik a szavazatokat.

Tovább
Szólj hozzá!

Outlander 1x03 - The Way Out (A kiút)

2018. június 19. 15:00 - Pethő Anni

20. századi jelenettel nyitunk: a Randall házaspár – mindketten egyenruhában – egy vasútállomáson. Van egy kis feszkó, mivel Frank megpróbálta elintézni, hogy feleségét vonják vissza a frontról, Claire viszont úgy gondolja, ha mindenki ki akarna bújni a felelősség alól, akinek jók a kapcsolatai, akkor akár el is kezdhetnének németül tanulni. Frank szerint jajj annak, aki felesége elhatározásának útjába áll (hallottátok, MacKenzie-k?), de ő viszont épp ebbe a jellemvonásba szeretett bele. A fordított szereposztású jelenetben aztán Claire száll be a vonatba, majd ő ígéri meg, hogy visszatér.

outlander_1_3_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 2x09 - Sic Transit Imperium

2018. június 19. 13:00 - orsika29b

Chuck és egy komolyabban kibővült ügyészi csapat belefog az újabb Axe elleni nyomozásba a kissé már viseltes flipchart tábla előtt, most Sandycot vonalon indul a kutakodás. Dollár Billnek tuti üzleti fülese van, de Axe be van szarva, nehogy bármi miatt rászálljon a hivatal, úgyhogy egyelőre halasztódik a dolog, bár Bill egy elgondolkodtató kis monológgal szolgál főnöke számára: Én gazdag vagyok. Te nagyon gazdag vagy. Ha nem élhetünk úgy, ahogy akarunk, akkor máris a terroristák győztek.

35533254_942019485967873_4932635648713555968_n.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 3x03 - Walk With Me (18+)

2018. június 19. 10:00 - Chat Géza

Egy katonai felderítőcsapat köröz egy helikopterben. A turbulencia vagy valami más technikai malőr okán a hajtómű kigyullad és lezuhannak az erdőbe. Andrea és az afro ninja látja ezt és már mennek is a becsapódás irányába. Mire odaérnek mások is becsatlakoznak, így nekik a bokorban tisztes távolságból kell nézniük, hogy mi történik. Pár helyi vagány, élükön egy karcos hangú vezérürüvel szépen kiiktatják a feléjük közelítő kóborlókat. Ezzel nincs is semmi gond. Andrea már épp ordítana, hogy, hé, ők is itt vannak, de akkor a láncra vert kóborlóik elkezdenek mocorogni és a másik bagázs is felfigyel rájuk. Michone gyorsan intézkedve fejüket veszi a hordár zombiknak és visszahúzódik a bokorba, de tovább sunnyogni már nem lehet, mert egy régi ismerős tart pisztolyt a két nő fejéhez. Merle, Daryl bátyja is a kis csapattal érkezett és most elviszik őket valahova.

Tovább
Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!