Hogy volt?

Barátok közt 8439-8440. rész

2017. június 29. 12:00 - Gillotte

Eldurvulnak a dolgok, Gigi az erkélyen van, és azzal fenyegetőzik, hogy kiugrik Bencével, ha Ádám nem lesz a szerető férje és a gyerek apukája. Ádám mit tud csinálni, rámondja, persze, apa leszek és férj, csak ne ugorj ki a gyerekkel! Gigi hamar lenyugszik, Bencét lefektetik aludni, úgyhogy jöhet a romantika. Míg Gigi fürdővizet enged, Ádám gyorsan küld egy sms-t Zsófinak, hogy Bence rendben van. Kár, hogy Gigi meglátja, úgyhogy újra bezárja a szobaajtót, és ráparancsol Ádámra, hogy márpedig mi egy család leszünk, ha beledöglesz, akkor is! Zsófiék dörömbölnek az ajtón, Ádám a fotelbe löki a hisztérika Gigit, beengedi Zsófiékat, Zsófi kitépi Gigi kezéből a kulcsot, és aggódó anyaként berohan Bencéhez. Kár, hogy akkor nem aggódtál, mikor utazgatni kellett.

bk_junius12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Időről időre 1x12 - Múlik az idő

2017. június 29. 11:00 - Scott Pilgrim

John reggeliben betoppan egy kocsmába. Közben látjuk a tévében, hogy megtalálták Brooke holttestét Griffiné után és nyomoznak. Danielle hozzáfér a város összes megfigyelőkamerájához és hamar bemérik a kocsmánál, ahova bement John. HGW hamar ott is terem, John menekülne, de hamar elfogják, megbilincselik és elviszik. HGW a jelenben hagyja Johnt, a kormány fogja gondját viselni egy cellában, míg HGW visszamegy a saját korába. Látszólag minden lezárult, már csak a könnyes búcsú marad hátra HGW és Jane között. Jane megjegyzi, hogy nem is randiztak. HGW mondja, hogy reggelik maradhat, Jane-nek mondjuk dolgoznia kell. De elhívja a múzeum megnyitóra, onnan meg majd lelépnek, reggel meg HGW visszamegy. Jane elmegy a fogadásra és izgul, mert a múzeum támogatói is ott lesznek a megnyitón és a fogadáson. Közben John megérkezik a helyre, ahonnan helikopterrel viszik majd a szupertitkos börtönébe. Csakhogy amikor magára hagyják az egyik őrrel, kiszabadítja magát és megöli őt, majd elintézi a helikoptervezetőt, felrúgja Danielle-t és megszökik. HGW elmegy a megnyitóra, találkoznak Jane-nel. A főtámogató szeretné megnézni megnyitó előtt még utoljára a kiállítást, Jane elmegy vele. HGW magára marad, odamegy hozzá egy szőke nő dumálni, amikor látja, hogy int neki Jane kollégája. Odamegy, érdeklődni kezd Johnról, mert bejön neki, majd elejti, hogy egy perce dumált vele, kérdezte, merre van Jane és útba igazította. HGW-ben látványosan meghűl a vér. Elrohan gyorsan, látja Jane-t, de ott terem John, aki elkapja Jane-t és hasba szúrja. Jane vérzik, HGW zokog. 

vlcsnap-2017-06-22-05h13m35s503.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8437-8438. rész

2017. június 29. 10:00 - Gillotte

Zsófi méhe összehúzódik annak tudatában, hogy egykori magzatát elrabolta a kiszámíthatatlan Gigi. Zsófi a rendőrséget hívná, ám Tóbiás megtalálja Gigi levelét, amiben azt írja Zsófinak, hogy a gyerek és a pasi is az övé, és ha szólni mer a rendőrségnek, Bencének baja eshet. Felhívják Ádámot, aki abban a hitben volt, hogy Bence Tóbiással van, úgyhogy most már ő is be van tojva, rohan a hotelbe, amit Gigivel megbeszéltek, hátha ott vannak. Ahogy Ádám reméli, Gigi már a hotelszobában van, ami nem olyan, mint a szokványos szobák, ugyanis az ágyat még egy ajtó választja el a közlekedőtől, úgyhogy amint Gigi rájön, hogy Ádámnak más tervei vannak, mint neki, bezárkózik a gyerekkel az ágyas szobába.

bk_junius9_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8435-8436. rész

2017. június 28. 12:00 - Gillotte

Bandi visszatér Keszthelyről, de egyből megbánja, mert szembesül vele, hogy másnap lesz a szembesítés a bíróságon. Miki az udvaron adja át az infót Nórának, hogy Bandi nem akarja elmondani az anyjának, hogy bírósági ügy van, Vilibá persze, hogy meghallja, úgyhogy be kell avatni, nyilván. A tárgyaláson az ügyvédek talárban nyomják, tiszta Harry Potter. A bírónőt Nyírő Bea játssza, ahogy tette ezt akkor is, amikor Zsófi és Tóbiás a gyereken pereskedtek. Szerencsétlen, úgy tűnik, hozzá tartozik az egész Mátyás király tér ügyes-bajos dolga.

bk_junius8_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8433-8434. rész

2017. június 28. 10:00 - Gillotte

Emília meglepve veszi tudomásul, hogy Félix Szegedre megy, és ott is alszik. Félix vinné, de Emíliának minőségi idő kell, nem eltöltött idő, úgyhogy ugrott a sorozatnézés, amit javasolt. Hát az tényleg minőségi, főleg, ha a Barátok köztet nézed… Kompenzálásképp Félix kirándulni vinné imádottját, de Emíliának ez nincs ínyére, nem szereti, ha egy férfi ajándékokkal teszi boldoggá. Jaj szegény, sajnállak, hogy ilyen sanyarú a sorsod! Mivel Félix már nézegetni is elkezd utakat, Emília jelzi neki, hogy ő úgy nem akar kirándulni menni, hogy az anyjának lóg a lakás árával, és Irma emiatt nem tud menni Kalkuttába. Félix veszi az adást, úgyhogy felajánlja Irmának, hogy kifizeti az utat, de az anyós kedvesen visszautasítja az ajánlatot, hisz az útról álmodozni legalább olyan jó, mint maga az utazás. 

bk_junius7_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8431-8432. rész

2017. június 27. 12:00 - Gillotte

Novákék ledermednek Piros láttán, de Stella nyilvánvalóan nagyon örül az anyjának, így a kislány kérésére Novákék Pirost is meghívják a vacsorára, amire egyébként hármasban készültek. Megtudjuk, hogy Piros szerzett munkát és pasit is, úgyhogy teljes az élet. Mivel a börtön előtt villamosvezető volt, most takaríthatja a villamosokat. Stella nagyon lelkes, hogy látja az anyját, sőt, a villamosok is nagyon érdeklik, úgyhogy Piros megígéri neki, hogy megpróbálja elintézni, hogy villamost vezethessen. Novákék egymás közt temetik Stellát, tuti elveszi tőlük Piros – aggódnak jogosan.

bk_junius6_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8427-8428. rész

2017. június 26. 12:00 - Gillotte

Ádám Gigit vigasztalja, amiért Zsófi nem vitte elé magával Rómába, de Gigi ezt is kihasználja, és elkezd hadoválni arról, hogy jobb is így, csak zavarná őket, annyira egy hullámhosszon van Zsófi a festővel. Ádámnak elég ennyi, hogy féltékeny legyen. Gigi hazamegy, és úgy dönt, elhívja magához Ádifiút borozgatni, aki először nemet mond, úgyhogy emiatt Gigi rendesen meggyötri a Zsófit alakító horrorbabáját. Ádám felhívja Zsófit, aki nagy társaságban van épp, úgyhogy nem ér rá, úgyhogy a csalódott fotós némi alkoholtartalommal vérében átmegy Gigihez, és bánatszexbe kezd a nővel.

bk_junius1_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Lucifer 2x14 - Candy Morningstar

2017. június 26. 11:00 - Szencsike

Lucifer elment. Csapot, papot és Chloét elhagyva, szó nélkül lelépett, hisz nemcsak Apu, de Anyu manipulálásának is áldozatául esett. Kezdjünk a Luxban, a bulizók között Anyu egy mit sem sejtő sráccal csókcsatázik, majd arról panaszkodik, hogy a fiáról már két hete nem tud semmit. Pedig hálás lehetne neki, még a Poklot is megjárta a nyamvadt kis halandója kedvéért... A srác megijed, hogy lelki szemeteszsákká fokozták le szexpartnerből, így lelép, de Anyunak mindegy, amúgy is rosszul csókolt. Ráadásul Anyu még Mézitől is megkapja a magáét, aki élvezettel dörgöli az orra alá, hogy Lucifer tuti a bosszúját forralja ellene. Lássuk Lucifert, egy félhomályos irodában, keresztapás stílusban üzletel egy gengszterfélével. Valami nagyon drága dolog kell neki, ami lehet a vesztét is okozza, de hajlandó kifizetni érte egy táskányi pénzt.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

A szolgálólány meséje 1x01 - Offred

2017. június 26. 09:00 - hektor_

Bömbölő szirénákkal nyit a főcím, egy erdei autósüldözésbe csöppenünk. A menekülő tagok egy szőke csaj a kis csoki lányával, az apuka aki vezet, illetve csak vezetett,mert a következő pillanatban (szerintem teljesen ok nélkül) driftel is egyet a fák közé. Az autónak így búcsút is mondhatnak, papa elhajtja a lányokat, fussatok, majd én is megyek, léc, léc!Rongyolnak is a hölgyek, az erdő csendjét puskák dördülései verik fel, a kék kabátosok gépfegyverekkel lihegnek a nyakukba. Anyuka pár futólépés után meghempereg az avarban, úgyhogy rövid úton be is érik őket a kopók. Miután a rendőr urak a kislányt letépik az anyuka kebléről, még kap két átszállót, amivel elejét veszik a további ficánkolásának.

handmaids1.jpg

Tovább
44 komment