Hogy volt?

Barátok közt 8509-8510. rész

2017. augusztus 19. 10:00 - Gillotte

A Herr nem árulja el Áginak, hogy hol van Liza, helyette játékosra veszi a figurát, és feladványokon keresztül juthat el Ági a lányához. Na, ez izgi lesz! Bosszú ez a javából, a Herr továbbra sem tudja úgy látni, hogy Liza ártatlan a kiss Herr megölése ügyében, és Ági elég szemét volt mikor a Herr bénultan ült a tolószékében. A Herr kiköti az egyetlen szabályt: Ági senkinek, még Attilának sem mondhatja el, hogy mi van Lizával, különben a lánynak kampó. A Herr el, Ági később hívja Lizát, a hívásra természetesen a férj válaszol, de azért megengedi Lizának, hogy kétségbeesve kérje az anyját, hogy segítsen neki. Ági Ruditól kéri el Flash, a hekker gyerek számát, mert folyton cserélgeti a srác, kéne az új szám, mert egy telefont kéne megtalálni. Milyen kár, hogy közben a Herr kidobja a sim kártyát egy kukába, a telefont pedig széttapossa. Korábban kell felkelned Ági, ha túl akarsz járni a volt férjed eszén…

bk_julius31_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8507-8508. rész

2017. augusztus 18. 10:00 - Gillotte

Ági ugyebár üzente Tóbiással a Herrnek, hogy visszaköltözött a villába, úgyhogy csőre töltött fegyverrel vár, ám a Herr nem érkezik, így Ági utasítására Tóbiás átmegy a Herrhez valami ürüggyel a lejárt müzliről amit véletlenül vitt a Herrnek reggelire, ugye nem fosatta meg? Szerencsére nem, a Herr elmondja, hogy sötétedés után indul, de hogy hova, ahhoz semmi köze Tóbiásnak, de ettől még mint egy jó gazda a dzsinnt, felszabadítja Tóbiást mindenfajta további kötelezettség alól. Ági nem bírja megvárni, hogy a Herr elmenjen, ha leszállt az éj, ő maga lopakodik be hozzá, és a Herr őszinte meglepetésére fegyvert fog rá. Viszont a Herr megint előrébb jár Áginál, előhúzza a zsebéből a telefonját, amin élő kapcsolásban mutatja meg Áginak, ahogy Liza egy székhez kötözve beragasztott szájjal küszködik. Hú…ez kemény lesz!

bk_julius28_3_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8505-8506. rész

2017. augusztus 17. 10:00 - Gillotte

Rudi a Lucának szánt virágok felével tér haza, mert Luca nem bírta az egészet, és Alíz pont abba a vázába tenné őket, amiben Rudi Félix festményét tartja. Vagyis tartotta, ugyanis rá kell jöjjön az izompacsirta, hogy Félix rájárt a vázára, és eltulajdonította a festményt - ,,hogy a medve igyon rád vizet, te rohadt szemét!” – mondja Rudi az elmés szidalmat, hiszen figyelni kell a 12-es karikára. Rudi hát találkozót beszél meg Félixszel, akitől megtudja, hogy a kép már egy múzeumnál van. Rudi agya eldurran, hát nem az volt, hogy ,,közös biznisz, társak vagyunk”, és egyebek? Hát ezek szerint nem, ahogy Koppány vezér is mondja: ,,a becsület mindennél többet ér”.

bk_julius27_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Beszéljük ki a Trónok harcát élőben!

2017. augusztus 16. 15:22 - sixx

vlcsnap-00076_1.png

Bizony, ma este 8-tól SzabóZ kollégával tartunk egy félórás Facebook Live-kibeszélőt, aminek témája a 

a dialektika elve, mint külsődleges szervezőerő, illetve mint egyik megoldási lehetőség az ellentmondások feloldására.

lesz. Frászt az, a Trónok harca hetedik évadának első öt része, az lesz a téma, felfűzve ilyesmik köré:

  • Mennyi idő telik el egy jelenet között?
  • Tényleg legyőzhetetlenek a sárkányok?
  • Az évad, amiben senki sem hal meg váratlanul?
  • Mi lehet a végjáték?
  • Mennyire hiányzik a könyv a sorozat mögül?
  • Tényleg rosszabb úgy a sorozat, hogy Martinnak már nem sok köze van hozzá?

És társai, és persze beszélünk majd arról is, hogy miért pont ez az az évad, amit így sújt a turáni átok (kiszivárgások, spoilerek, bénázások). 

Szóval 8-kor, itt, ezen a linken leszünk, addig is lehet kérdezni itt, kommentekben illetve a Facebookon, és majd az adás alatt is tessék jönni okoskodni, mert azt szeretjük, komolyan.

3 komment

Barátok közt 8503-8504. rész

2017. augusztus 16. 10:00 - Gillotte

Milán várja Lucát a KisSzékben a leszervezett bandával, de Luca Alíz tanácsára ,,bosszul” és nem megy el. Bözsi szerint ez baromság, a srác megbánta, ezért szervez Lucának valamit, tessék elmenni. Mire Luca odaér, már besötétedik, és a banda is rég elment, de ennek ellenére nagyon romantikusnak tartja, hogy Milán odaszervezte nekik őket. Rudi szerint semmi akadálya az élőzenének, úgyhogy fogja a gitárt, Milán pedig énekel. Nagyon nyomják ezt a Rudi gitározik, Milán énekel témát, pár héten belül már másodszorra. Ennek a srácnak is egyengetni kell az X faktoros karrierjét, mint annak idején Alíz tesójának, vagy mi?

bk_julius26_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Hap and Leonard 2x05 - Pie a la Mojo

2017. augusztus 15. 17:00 - Szencsike

Álmodunk egyet, a gyerek Hap és Leo a karnevál területén kódorog és a meggyilkolt srácokról beszélgetnek. Azt már sejtik, hogy a karnevál területéről rabolták el a gyerekeket, tehát egy olyan valakit kell keresni, aki a karneválhoz tartozik. Megjelenik Chester bácsi is, ő próbálta elmondani a zsaruknak az infóit, de azok oda se figyeltek rá. Most a fiúkon van a sor, hogy kiderítsék, mi történt a gyerekekkel.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
Szólj hozzá!

Barátok közt 8501-8502. rész

2017. augusztus 15. 10:00 - Gillotte

Ádám meglátogatja Gigit a szanatóriumban, hát nem mondom, hogy nem furcsa látni a nőcit smink nélkül, tréninggatyában. Sokkal zavartabbnak tűnik, mint a bevonulása előtt, nem is hagyja Ádámnak, hogy többször menjen hozzá, szerinte egyedül kell kigyógyulnia a diliből, úgyhogy Ádifiú, hiába vagy magányos Te is, nincs rád igény. Mikor Ádám hazaér, Krisztián már várja, hogy ezennel nyíltan beszéljenek Alízék házasságáról, és hogy miért is akkora titok ez és felvázolja, hogy jó lenne, ha Tóbiás és Ádám közt nem pattanna ki olyan vita, ami miatt Ádám elkezdi terjeszteni ezt a házasság dolgot. Krisztián ezután Tóbiáshoz megy, és próbálja értésére adni, hogy ideje elásni a csatabárdot Ádámmal, mert szívás lesz a vége. Tóbiás erőt vesz magán, a béke megköttetik, egészen addig, míg Ádám fel nem hozzá, hogy csak Gigit sem fair hibáztatni, mert az idegei mondták fel a szolgálatot, de már gyógyul a szanatóriumban. Tóbiásnak ennél a pontnál borul el az agya, mi az, hogy te mocsadék látogatod azt a nőt?! Kezdődik hát minden elölről…

bk_julius25_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Trónok harca 7x05 - Eastwatch

2017. augusztus 15. 06:00 - sixx

Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd.

Királyvár alatt

Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal, hogy teljes menetfelszerelésben beleesett egy folyóba, és súlyosbításként (höhö) az egyik keze is fémből van, az kurvára nem ismeri a tévésorozatok mechanikáját: nem fogod kinyírni azt a hősödet, aki szemrevaló nővérét kúrja, de ha mégis nem fojtod vízbe. Az snassz. A nyitóképben először Bronn, majd Jaime is a felszínre vergődik, és a parton pihegve megbeszélik, hogy addig míg Jaime tartozik Bronn-nak, addig nincs az az isten/sárkány, ami kinyírja. És eleve, ha sárkány, akkor Bronn lelép, mert őt nem fogja elégetni egy rohadék sem. Jaime sokkban van, mert ez csak egy sárkány volt a háromból, és Cerseinek gőze sincs, mivel áll szemben.

vlcsnap-00003_27.png

Tovább
Címkék: trónok harca
160 komment

Barátok közt 8499-8500. rész

2017. augusztus 13. 10:00 - Gillotte

Ádám leissza magát, hiszen bánatos, amiért aki eddig a barátja volt, most mind ellene fordult a Gigis ügy miatt – kivéve Petit. Kristóf próbálja rábírni Tóbiást, hogy bocsásson meg Ádámnak, de semmi értelme, Tóbiás hajthatatlan. Másnap, amikor Ádám kijózanodik és leballag a postáért, a postaláda tetején egy banki levelet pillant meg, ami Asztalosné Fekete Alíznak jött. Ádám nyilván rákérdez Alíznál, aki nekiáll kamuzni, hogy biztos összekeverték, de Ádám szerint egy bank sem lehet ennyire hülye. (Mert nem az én bankomnál vagy, Ádikám...) Szóval Alíz nem tud mit csinálni, titoktartásra esketi Ádámot, és elmondja neki, hogy ők ketten házasok Kristóffal. (Most nézem, az Alíz ezek szerint rövid i?!)

bk_julius24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8497-8498. rész

2017. augusztus 12. 10:00 - Gillotte

Tóbiás hisztizik amiatt, hogy Krisztián Ádámra bízta a Rózsát, míg elvoltak, elvégre Ádám miatt vesztette el a kisfiát. Nyilván sokan nem értenek ezzel egyet, igazából senki sem, úgyhogy Krisztán ad Ádámnak egy köszönet whiskeyt a helyettesítésért. Hamár alkalom van, Ádám elmondja Krisztiánnak, hogy Stella anyja érdeklődik egy pincéri állás iránt, úgyhogy meg is ejtik gyorsan az interjút. Krisztián jófej, börtön ide, vagy oda, ha Laci rámondja az áment, szívesen látja Pirost a Rózsában, mint munkaerő. Ahogy várható, Novák nem engedi, mert az már tényleg nem fér bele, hogy Piros folyton Stella körül legyen, mert még a végén elveszi tőlük a gyereket. Piros szerint ez baromság, ő nem játszani megy a lányával, hanem dolgozni. Novákot nem érdekli semmi, nem enged. Nem értem, Stella öt hétig Londonban van, miért kell drámázni, Piros dolgozik öt hétig, visszajön Gizi is dolgozni, átveszi a Rózsában Piros munkáit és el van intézve. Na mindegy, hiába Novák nemleges válasza, Piros akkor is nekiáll a Rózsában gályázni, mert ha egyszer be akar szállni Stella tanfolyamába, akkor be is fog.

bk_julius21_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!