Hogy volt?

The Walking Dead 7x05 - Beszerzők

2017. október 16. 11:00 - hektor_

Maggievel minden ok, már amennyire rendben lehet az ember egy ilyen tragédia után, mindenesetre a gyerek megmaradt, az orvos azt javasolja a lánynak, a terhessége végéig maradjon a Hilltopban. Ez már csak azért sem szar ötlet, mert "hivatalosan" Maggie halott, legalábbis Neganéknak ezt füllentették Alexandriában, és ő ugyebár nem az a fazon, aki szereti ha palira veszik. A lány Sashával rója le a tiszteletét a halottaiknál, Glenn óráját épp ráteszi a sírjára, mikor Jézus is befut egy-egy szál virággal, majd Gregory is, aki továbbra is kb annyira szimpatikus, mint egy hasmenés. Nem sokat teketóriázva ott, a sírok felett kezd bele Maggienek az "úgy volt, hogy elintézitek a Megmentőket" tirádába, majd közli velük, hogy húzzanak el, mielőtt veszélybe sodorják a Hilltopot is.

w2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ray Donovan 5x09 - Mister Lucky (18+)

2017. október 16. 07:55 - AaannnaaA

Már megint én. Hacsak nem akad egy lelkes és lelkiismeretes írótársam a hátralévő pár részre, az évad hogyvoltjait tőlem olvashatjátok. Szóval.

Hősünk nem különösebben zavartatja magát, mert miután bevert öccsének egy jókorát, amitől az kiterült a földön, ő tovább iszogat, mintha mi sem történt volna. Terry talpra evickél, tart egy rövid hegyi beszédet arról, hogy Raynek ideje lenne összeszednie magát és a családjával foglalkoznia – próbálkozása süket fülekre talál.

Viszkigőzös állapotában hősünk a bár ablakán kibámulva Abbyt haluzza, ezért tántorogva utána indul; a sarkon azonban nyomát veszti, miközben arra lesz figyelmes, hogy Marilyn Monroe csillaga van épp a lába alatt. Mélázását egy fiatal férfi prosti szakítja félbe, aki társaságot ajánl neki (az egyebeket nem nevesíti), de ő csupán némi pénzt nyom a mancsába azzal, hogy tartsa tisztán a csillagot, majd továbbáll. Miközben hazafelé tántorog, fotósok fényképezik le, aminek a miértjét nem érti, bár jelen állapotában nem is különösebben érdekli.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Ray Donovan
Szólj hozzá!

Survivor 3x35 - Iliász

2017. október 14. 09:14 - sixx

Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten Survivorozunk, de, és ez itten a lényeg, lesznek vendégeink is, sőt, menten hat is, jelen állás szerint Iliász, Szandi, Klau, Barbi, Doktorjúdás és Feri. Szóval majd ott kérdezünk, és ha itt a kommentekben jönnek olyan dolgok, amikre mi nem gondoltunk, azokat is feltesszük szívesen, már ha idő engedi. SŐT, a játékosokkal készül egy közös nagyinterjú az Indexre, és ott is kérdezhetek, szóval tessen nyomatni a kínzó kérdéseket, ami elfér, felteszem. Ennyi volt a szolgálati közlemény, adjunk a melónak.

Bencus ünnepi kék ingben fogadja az utolsó törzsi tanácsra befutó, kiglancolt, megsminkelt, összetákolt, megfodrászolt versenyzőket, szevasztok, köszön, de a szigetlakók már nem jár ki, hiszen nem szigeten laknak már. #Sad. Az át- vagy inkább visszaváltozások egyébként meglehetősek a nők esetében, kivasalt hajak mindenütt, illetve Nórinak valami macskafül hajból, ami nekem olyan, mint Leia hercegnő kakaóscsigája, csak míg az ikonikus lett, ezen sírok. A smink egyébként Nórinak használ a leginkább, és Adrira fért volna rá, de nagyon, mert szegénynek olyan hamuszürke a bőre, mintha két napja lenne gyomorrontása.

Tovább
53 komment

The Walking Dead 7x04 - Szolgálat

2017. október 13. 12:31 - hektor_

Michonne titkos gépfegyvereket rejteget a kandallóban, Rositáék épp beszerző körútra indulnának, amikor megjönnek Neganék egy csapattal, a hátsó sorban Daryllel. Rick érdeklődne a srác sorsa felől, de a főnök rövid úton lekapcsolja: nono, miszter, ő már velünk van, nem beszélsz hozzá, és akkor semmijét nem kell levágnod, inkább vezess körbe szépen - majd a kezébe nyomja Lucillet. A Megmentők nekiállnak a begyűjtésnek, Dwight meg Rositáékat kezdi basztatni, kezdve azzal hogy elveszi a összes fegyverüket, a csaj sapkáját, ráadásként pedig kiönti a vizüket a földre, a szörnyen gyerekes, egyoldalú faszméregetés példáját mutatva - ezzel el is ment az első 12 perc.

w1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Leftovers 2x07 - A Most Powerful Adversary

2017. október 13. 11:00 - Szencsike

Nehezen indul a reggel Kevin számára, még mindig az ágyhoz van bilincselve és Patti hozza el a hírt, Nóri elment.  Rosszul kezdőik a reggel.... Patti előre megmondta, hogy Kevin nem mondja el, hogy egy halott nővel beszélget naphosszat, mert rossz vége lesz. Kevin persze nem hisz neki, kiabál Nóri után, hisz le kéne venni a bilincset, a kulcsot meg nem találja. Jön az álmos Jill, meglepődik ő is Nóri és Lily távozásán, de Kevin nem menne bele a részletekbe, inkább hozza szépen a drótvágót. Jill el, Patti meg arról sztorizik, hogy mennyire üresnek érezte az életét, miután a férje elhagyta. Jill visszajött, meghozta a vágót és egy levelet, tudni akarja, hogy mit művelt az apja, meg sincs lepődve, hogy Kevin ismét elcseszett valamit. A levelet is elolvassa, csak annyi, hogy Nóri elment Lilyvel és Maryvel, Kevin ne keresse. Ezt elbasztad, mindkét nőnek ez a véleménye, kemény nap vár Kevinre.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x34 - Ez itt a spicc

2017. október 13. 09:05 - sixx

 

Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy mittudomén miről, szerencsére Feri jön, hogy kész a kávé, lehet jönni, milyen csudavilág ez, hogy kávé is van??? Feri egyébként jól van, várja mán az elődöntőt, csak ne lenne neki az a sérülése, ami a tegnapiban is hátráltatta. Iliász az ébredés után arra döbben rá, hogy basszameg, az életem szerves része lett itt mindenki, köztük egy betyársereges rasszista fasz, és bazdmeg, doktorjúdásdoktorpanyik, és Szandi, aki akkor is Nutellát zabál, amikor Barbi felolvassa az utolsó löevelet, miszerint tessen készülni. Mi más lett vóna benne??? Szandi és Feri izgul, utóbbi szerint

Ez itt a spicc.

Tovább
Címkék: survivor
305 komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 9/2 - Demons of Deception / Paris, October 1916

2017. október 12. 11:00 - Gabba

Az eredeti sugárzásban ez volt a 2x16 epizód, Staten Islandben kezdünk, az egyik szupermarketben öreg Indy a Stargazer című pletykalapot nézegeti, és szóba elegyedik egy női vásárlóval, ki olvassa vajon ezt a sok szemetet?, merengenek. Tessék itt ez a cikk, mutatja a nő, a cím azt harsogja: Jane Fonda tagadja kapcsolatát Gorbachovval. Hangosan röhögök, mert mi van akkor, ha nem is a volt szovjet főtitkárról van szó, hanem a hasonló nevű, de sokkal finomabb vodkáról? Hát igen, van, amikor az élet sokkal érdekesebb dolgokat produkál, mint amikről az ilyenféle lapokban olvasni, mondja Indy. Ennek kapcsán belekezd egy új történetbe, amikor az első világháborúban szabadságot kapott és pár napra otthagyhatta a frontot. 

indiana09_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
31 komment

Pumpedék 2x09 - Pumped egyszer majd olyan okos lehet, mint Soma (18+)

2017. október 12. 09:00 - sixx

Pumpedhugi még nem vot a szálláson. Komolyan, Norbi, az egyik nyikhaj a kocsmából, az, amelyik a pólót is tépkedte magán, viszi, és Pumpedhugi még akkor sem sejt semmit, amikor Pumped a kocsmából széles és kaján mosollyal az arcán bocsátja útjára, és Norbi menet közben sarokkádról és aranyozott pinamosó edényről áradozik.

Ez amúgy egy hajléktalanszálló?

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
11 komment

Survivor 3x33 - Bence megszívatja a döntős Iliászt

2017. október 12. 06:33 - Hoppancs

Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény. Pedig még nem is sejtik, hogy „vendég” pontosan miért érkezett. A főhulla gyorsan félbe is szakítja a csirkével kapcsolatos filozofálást, majd robbantja a bombát: bezony, lepárbajoztam a népet a Holtak Szigetén, oszt' visszajöttem hozzátok elődöntőzni. Ja, és MINDENT tudok rólatok, ti gyalázatos, nutellarejtegető, egymást hátba machetéző banda. Barbi és Szandi már a szájában is érzi a tiramisu ízét, Iliász egy rutinos spanyol inkvizítor lelkesedésével szemléli a reakciókat. Na, erre nem számítottatok, muhaha!

bscap0000_4.jpg

bscap0001_2.jpg

Tovább
Címkék: survivor
206 komment

Ők nyertek Fear The Walking Dead-cuccokat UPDATE: mind az öt név benne!

2017. október 11. 15:15 - sixx

fear-the-walking-dead-episode-301-madison-dickens-3-935.jpg

A kérdésre a helyes megfejtés a kanál volt, perszehogy azzal akarta Troy szemét kivájni a családjáért igen meredek dolgokra is hajlandó egykori iskolai tanácsadó, Madison. Ők nyertek, gratula:

  • Márki Szabolcs
  • Szabó Ágnes
  • Valló Nella
  • Bolla Henriett
  • Gabor Dinya

A nyereményüket postán küldi majd az AMC.

Szólj hozzá!