Hogy volt?

Lucifer 2x11 - Stewardess Interruptus

2017. március 23. 13:00 - Szencsike

Eljött a nagy pillanat, amire a Deckerstar rajongók leginkább vágynak! Luci és Chloe végre elérkezett a várva várt csókjukhoz. Romantika a maximumon, Luci még szabadkozik, hogy a burger-krumpli vacsi mellé nincs ketchup, de kit érdekel, egyre közelít az ajkuk egymáshoz és… Nem lesz csók. Egy csábító vadmacska érkezett szexre vágyakozva Luciferhez. A hölgy Jana, a légikisasszony, aki abban is benne van, hogy Chloe legyen a harmadik, de nem jön össze. Lucifer őszintén meglepődött az érkezésén ás mentségére szóljon, nem számított a váratlan vendégre. Hiába kérleli Chloét, részéről már elszállt minden romantikus érzés, amit az elmúlt percekben megosztottak, sőt még örül is, hogy Jana itt van, mert így legalább nem fog elkövetni egy hibát. Chloe el, Lucit a vadmacskája csábítaná tovább, de Luci részéről ez a járat már elment.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

The Originals 3x15 – An Old Friend Calls

2017. március 23. 11:00 - A_Rézi

Klaus egy régi fadobozt vesz elő a széfjéből, ami tele van levelekkel. Gonosz tesó áldozatai írták őket a szeretteiknek, mielőtt meghaltak – avagy egy sorozatgyilkos trófeái… Klaus biztosra veszi, hogy mivel a kötelék megszakadt, az ellenségei el fognak jönni érte. Freya szerint öccse túlságosan paranoiás, és Elijah is megerősíti, hogy Aya és Aurora összes holmiját elégették, nincs több fehértölgy. Klaus azonban nem hisz ebben – hát, akkor ideje beszélni a terapeutájával… Amint kiteszi a lábát, Freya rákérdez, hogy tényleg nem maradt-e egyetlen szilánk sem, de ami azt illeti, az öltönyös is kételkedik.

vlcsnap-2017-03-19-17h16m44s248.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Grimm 5x16 – A hívő

2017. március 22. 13:00 - Kapitánylány

„Ki ki saját magának ördöge és csinál a saját életéből poklot.” - Oscar Wilde

A fűszerüzlet alagsorában a kis csapat a merénylet előtti eseményeket nézik vissza, amikor is Rachel pontosan az orvgyilkosra néz fel. Lehet, hogy Renard akkor még nem tudott az összeesküvésről, de ma már biztosan mindent tud, szóval vigyázni kell azzal mit mondanak el neki! A beszélgetést Monroe csörgő telefonja zavarja meg, professzor ismerőse az, aki meg tudná nekik nézni a lepelt és a rajta lévő írást, le is egyeztetnek egy találkozót. A bolt csengettyűje szólal meg, Eve jött, aki azonnal közli is, hogy Renard-dá akar átváltozni, hogy így tudjon meg még több fontos információt az ügyükhöz. A többiekre azért van szüksége, hogy jelentsék merre van a százados, nehogy egy helyen legyenek egyszerre, majd értesíti őket mikor lesz az ügy aktuális!

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
1 komment

Feud 1x02 - The Other Woman

2017. március 21. 11:00 - Szendrey

Joan a tolószékében ülve gyakorol a stúdióban, amikor egy szőke kiscsaj odapattan hozzá, csókolom én játszom a szomszéd lányt majd, és szeretnék kérni egy autogramot a nagymamámnak, kislány kora óta nagy rajongója magának. Joan kiveszi a fruska kezéből a noteszt, és aláírja, de közben kicsinkét felnyársalja a tekintetével. A szőkeség balra el, a stábtagok csorgó nyállal utána, Joan meg csak ül, én a lány helyében kicsit fosnék.

nevtelen.png

Tovább
Szólj hozzá!

Pumpedék 1x01 - Érints száddal nemi szervem (18+)

2017. március 21. 07:23 - sixx

vlcsnap-00003_11.png

In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most kivételesen nem ánuszfehérítés van műsoron, hanem a második legfontosabb dolog a világon, a barnítókrémezés. A kép előterében Pumped vetkőzik sietősen, biztos meg akarja előzni Barbie feliratos pulóverétől megszabaduló csaját, megértem Pumpedet, ha neki netán nem jutna a barnulásból, az valóban tragikus lenne, mert tessék csak elképzelni ezeket az embereket nem narancsszínű fejjel. Ugye.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
46 komment

Barátok közt 8311-8312. rész

2017. március 20. 15:00 - Gillotte

Peti Sanyának kereszteli el nyomorult sünit, de Hanna nem nagyon tud foglalkozni a dologgal, mert nyomasztja, hogy ő mehetne külföldre újságírni, erre Peti kitalálja a papás-mamást a sünnel. Hannának még hátravan egy Skypeos interjú a német lappal, ami természetesen jól sikerül, úgyhogy itt az ideje színt vallani Petinek: dönteni kell, menni, vagy maradni?

bk_marcius7_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Barátok közt 8309-8310. rész

2017. március 20. 14:00 - Gillotte

Tóbiás a videófelvétel alapján meggyanúsítja Ottót, a csirkejelmez tulajdonosát, így a bűntett feltételezett elkövetőjét. Ottó tagad, hiszen tényleg nem ő volt. Natasával kiokoskodja, hogy csak Milán lehetett az elkövető, mert ő vitte vissza a jelmezt jogos tulajdonosának, és Natasa is megerősíti, hogy a betörés ideje alatt elvileg a szobájában olvasott a srác, legalábbis kérte, hogy ne zavarják, de ezek szerint csak alibit akart. Natasa elbeszélget csintalan rokonával, és ráparancsol, hogy vallja be Novákéknak, hogy ő tört be a kisboltba. Mivel Milánt amúgy is megdolgozza a lelkiismerete, így nem kell kétszer mondani, töredelmesen bevallja bűnét, és Nováknak kapásból 180 fölé megy a vérnyomása. Micsoda izgalmak!

bk_marcius6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8307-8308. rész

2017. március 20. 13:00 - Gillotte

Hanna sejti, hogy Natasa adta fel a pályázatát az ösztöndíjra, mert csak neki beszélt róla. A szembesítés során Natasa kénytelen vallani, rettentően bánja, de ez nem nagyon segít, Hanna nagyon berág. A méreg nem tart sokáig, ugyanis újabb e-mailt kap, ami egy állásajánlatot tartalmaz Hannoverből. Jaj, hova…rohanjak. Akkora király, hogy nem is ösztöndíjat kap, hanem rögtön fizetett állást?! Pedig volt ott már egó így is, elég…

bk_marcius3_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8305-8306. rész

2017. március 20. 12:00 - Gillotte

Zsófi hülye liba módjára kiakad azon, hogy Ádifiú ruhában fotózza Gigit, és kimérgelődve magát faképnél hagyja őket. Gigi később elmegy Zsófihoz elmondani neki, hogy ő egyáltalán nem áll Ádám és közé, de Zsófi elzavarja, és nekiáll bőgni. Nem is baj, hallod, hogy kiírattad magad, őrjítő ez az állandó elégedetlenkedés, amit a szereplő csinál. Még jó, hogy Tóbiás rávilágítja, hogy egy tyúknak is több esze van, úgyhogy Zsófi átmegy Ádámhoz, és bumm, békülős-szex!

bk_marcius2_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Rólunk szól (This Is Us) 1X05 – The Game Plan

2017. március 20. 07:55 - Bruti

Rebecca visszaemlékezésével kezdődik az epizód. Gyermekkorába repülünk, ahol az apja nézi a meccset, az anyja meg körbeugrálja. A gyerekeknek nem sok szavuk lehet, míg apu tévézik. Ezzel a lendülettel ugrunk is a második múltba, vagyis Rebeccához és Jackhez, akik egy kocsmában nézik a meccset még valamikor a házasságuk elején. Rebecca láthatóan unja a bulit, és nem akar úgy meccset nézni, hogy azt se tudja mit rohangálnak ott a cickányok. Jack szakít rá időt és elmagyarázza neki, ami annyira jól sikerül, hogy Becca lassan nagyobb rajongó lesz, mint Jack, a Super Bowlra meg saját kis rituálét alakítanak ki.

vlcsnap-00002_4.jpg

Tovább
Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu