Hogy volt?

TERÁPIA 3X20 - PÉNTEK, ADÉL (4)

2017. december 11. 15:00 - Zsoofka

Dargay újabb családtagja felé nyit: a lánya érkezik hozzá vendégségbe. Persze korábban és persze összetalálkozik a majdnem-meztelen barátnővel. Réka csendben mosolyog magában, szerintem örül, hogy apuka kezdi összeszedni magát.

2222.png

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

Korhatáros szerelem - 1x03 - Nincs Karácsony Kevin nélkül

2017. december 11. 13:00 - Sancho Panka

Lehet, hogy minden második rész úgy fog kezdődni, hogy Dávid tátott szájjal ámuló lányoknak ad elő mixer trükköket? Hiába, ez annyira jó, hogy nem lehet megunni. Alex kijelenti, hogy hazamegy, és a kecskékkel tölti az est hátralévő részét, ami finoman szólva is bizarrul hangzik, aztán kiderül, hogy olyan kecskés videókat fog nézni, ahol a kecskék emberi hangon beszélnek… nos, ettől talán egy kicsit még bizarrabb lett. Dávid viszont kihagyja a kihagyhatatlant, azért, hogy Eszterrel papás-mamást játsszon.

korhataros_szerelem_s01e03_hdtv_x264_hun-sfy-segment_1_1.gif

Tovább
2 komment

Aranyláz Alaszkában 8x09 - Money, money money

2017. december 11. 11:00 - Chat Géza

Mondjuk a Discovery véletlenül eredeti hangsávval adta az epizódot, de ez még nem jelenti azt, hogy ne hogyvoltoznánk szíp magyar nyelven. Az ismétlés már az anyanyelvünkön szólt, de amúgy hálistennek nem rakétatudományról értekező Heideggerek szerepelnek a műsorban, csak egyszerű emberek, akik markolóban ülve puffogtatják a közhelyeket az aranybányászat ügyes-bajos dolgairól. Naszóval...

ke_pernyo_foto_2017-12-10_19_21_14.png

Hoffman elmondja a többieknek, hogy bizony az egész csapat szépen felült a szopóágra, mivelhogy múlt héten koszos 20 unciát se sikerült összeizzadni. Most az a nagy terv, hogy három mosó helyett csak egyet üzemeltetnek, azt amelyik Freddy-nél van, amivel elég nagy parák vannak a földhivatalnál. Ott lázadoznak az emberek, hogy a bánya tök közel van a lakóterülethez. Freddy leméri, hogy egy nem létező kis területen moshatják ki a földből az aranyat tök legálisan. Annak neki is veselkednek, csakhogy kiderül, hogy a mesterséges víztározójukból eltűnt a víz. Mivel nem ipari mennyiségű párolgásnak lehettek szemtanúi, hanem mezei szabotázsnak, ezért egy újabb szivattyút rácsatlakoztatva a rendszerre, meghosszabbított úton szipkázzák el a vizet a folyóból egy a mosóhoz közeli kis pocsolyába. Gondtalan bányászgatás, csuhajja. 49 uncia lesz a nagy tüsténkedés végeredménye, amit igazából mindenki megköpködne, annyira gyalázatos eredmény, de Hoffmanéknak ez is jó, mert azzal hitegetik magukat, hogy azért pár nap alatt ez nem olyan tré. 

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x26 - A bizalom próbája vagy mi a túró

2017. december 11. 10:00 - BBrigusz

Ez itt a kert. Ja, nem, ez itt a retro stílus jegyében berendezett panellakás. Márk hazavitte Noémit, ahogy sejtettem az apjának készül bemutatni épp. Hol vagy, Pista, hol vagy? Itt vagyok, nem fog hiányozni a gyerek az apjának? –Most is az apjával van.-mondja Márk, aki jó szokásainak ellenére ezúttal nem húzza egy félórás felvezetőbeszéddel a mondókát. Na ne bassz-Pista kiakad.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 8x07 – Azután

2017. december 08. 17:00 - hektor_

Rick még mindig a dobozában izzad, mikor rányitják a fedelet és kivetik a cella sötét bűze után a napfényben fürdő Fufru elé, egy fotózásra. A seriff egy szál alsógatyában, a majdnem kibukkanó herékkel, hátrakötözött kézzel is méltóságteljesen húzza ki magát: na, most akkor csatlakoztok vagy sem? Fufru válaszra sem méltatja a viccet, mert ezt csak annak szánhatta, kattint párat a polaroiddal, majd Rick mehet vissza a félhomályba.

w1.png

Tovább
2 komment

The Originals 4x05 – I Hear You Knocking

2017. december 08. 13:00 - A_Rézi

990-ben járunk, a kiskölyök Klaus az erdőt járja. Feketeszedret gyűjt, és a színét próbálgatja, amikor kiáltást hall a távolból. Közelebb siet, és halottakat talál, valamint egy fára felszegezett fickót, aki rimánkodva kér segítséget. Csakhogy jön Apu és megöli őt, aztán nyomja a szokásos lecseszést Klausnak amiatt, hogy könyörületet merészelt mutatni – az pedig a gyengék ismérve. Plusz, hogy Klaus milyen szánalmas, meg nyápic, és talán száműznie kellene, hogy ne legyen rossz hatással a tesóira… Ekkor felnőtt Klaus felriad a bóbiskolásból, és úgy tűnik, még ennyi év után is leveri a víz az Apuval kapcsolatos emlékektől. Felkerekedik, és megnézi Hope-ot, aki békésen alszik, a folyosón pedig kék fény kezd derengeni… De Hope korántsem alszik, ébren van, és retteg – ám ebből egyelőre Klaus semmit sem vesz észre.

vlcsnap-2017-12-03-15h27m02s468.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Viktória 1x06 - A királynő férje

2017. december 08. 11:00 - orsika29b

A nászágyban indul a rész, úgy tűnik jól sikerült az éccaka, az ifjú házasok reggelre se tudnak betelni egymással. A dadus nagy lendülettel bemasírozik megbeszélni valamit Viktóriával és azonnal távozik is tiszta vörösbe pirulva és sűrűn elnézést kérve. Alberték jót kuncognak, ilyen ez a megszokás ugye, meg az egymás melletti szobák a dadussal. Albi arcát elnézve, Lehzen nem sokáig lesz köztünk, a szomszéd szobában meg pláne nem. 

23825792_832368103599679_1884683802_o.png

Tovább
Címkék: 1.évad Viktória
2 komment

Oltári csajok 1x25 - Anyu mindenkit jól elővesz

2017. december 08. 10:00 - BBrigusz

Kedves Hajnal, kezdődik Márk csöpögős levele, amelyet a megcsalt kedvesének ír miközben az előző részekben látottakról flashbackel. Te tanítottad meg nekem mi az igazi szerelem, örökké szeretni foglak, nincs már szívem, azt neked adtam bla bla bla, teljesen olyan ez, mint egy Kasza Tibi sláger. Jani a kondis élményeiről mesél Hajninak és Enikőnek,a kik nagyokat kacarásznak, de ennek szerintem az üveg elfogyasztott borhoz több köze van, mint Jánosunkhoz. Karola főz, klasszik Hajni-siratás, itt mindig lesz neki helye, borozás, köszöntő.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!