Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 04x07 - Eltűntek

2014. április 23. 13:00 - Segna

Ma túlélő túrán veszünk részt, ehető ocsmányságokkal, és éjjeli sátorozással. Sajnos a mi kalauzunk feleannyira sem lesz szemrevaló, mint a Grillező Medve a DC-n, cserébe megtudjuk, milyen az, ha egy doki elküldi a fenébe Hippokratészt, és hogy néz ki egy dobócsillag meg egy fogaskerék szerelemgyereke.

 001.jpg

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Da Vinci démonai 2x05 – The Sun and the Moon (18+)

2014. április 23. 11:00 - Smokey the bear

Ez előző rész izgalmai óta eltelt egy kis idő a sorozat belső órája szerint is. Leo és barátai partot érnek az Újvilágban. Hősünk az egyetlen, aki valamilyen oknál fogva nem jutott borbélyhoz, így bár a többiek fizimiskája változatlan (kivéve a rendellenesen vörös fejű Vespuccit), neki szép hosszú sörénye nőtt az út alatt. A távolban a Basilisk roncsai látszanak, ugyanoda sodorta őket is a vihar, nyilván. Túlélőknek egyelőre nyoma sincs, de az első rész nyitójelenete óta azt hiszem, senki sem aggódik, hogy vajon Riario a hullámok közé veszett-e. Leo ámuldozik a flóra és fauna láttán, a pragmatikus Zoro pedig indulna kaját keresni. Végül abban maradnak, hogy felfedezik a helyet, Vespucci meg maradhat a hajón. Ha három hónap múlva nem térnek vissza, itt hagyhatja őket. Zoróval kicsit szívatják egymást, majd Vespucci biztosítja őket arról, hogy ha nem térnek vissza, ő bizony learatja a babérokat helyettük, és talán még a földrészt is róla fogják elnevezni. Vespucciának!

vespuccia.jpg

Tovább
8 komment

Való Világ 6x101 - Debil a nyóckerben

2014. április 23. 06:36 - sixx

Screen Shot 2014-04-23 at 5.26.10.png

A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok eret vágni magamon, dikk.

Tovább
Címkék: vv6
274 komment

The Walkig Dead 3x02-03 (18+)

2014. április 22. 15:00 - Chat Géza

3x02 - Beteg

Pontosan ott kezdjük az epizódot, ahol az előzőt csúnyán, Hershel lábával együtt félbevágtuk. Rick és a kis csapat vígan nyomják a barbár műtétet, míg a sittes gringók csak kamilláznak, hogy mi az isten csapása történik éppen. Ki tudja mióta nem láttak fehér embert, erre most a szemük láttára csonkolnak meg egyet baráti szívességből. Mi a fasz folyik itt? – olvasható le a börtöntöltelékek arcáról, amikor Rickék angolosan távoznak és mit sem törődve semmivel, otthagyják őket Hershel pipaszár lábával egyetemben.

Tovább
Szólj hozzá!

Az Álmosvölgy legendája 1x12 - A nélkülözhetetlen ember

2014. április 22. 11:00 - Szencsike

Közeledünk a végjátékhoz, az évadzáró előtti részt látjuk. A bevezető képsorok alatt Crane üzenetrögzítőjének a szövegét halljuk, a vége kicsit sutára sikeredett, de remélhetőleg Abbie üzenete eljut hozzá. Ugye Washington Bibliája az epizód fő kérdése, és Abbie-nek támadt egy ötlete. A Bibliát el kéne küldeni kormeghatározásra az FBI központba, talán hamisítvány. A lány hazaérkezve mondja ezt az üzenetet, és nem is sejti, hogy valaki már vár rá. A félhulla Andy. Eközben Crane Washington dátumáról keres adatokat, de semmi ötlet. Abbie-től kap egy üzenetet, miszerint érkezik, a végén egy smiley-val, de addig flashbackeljünk vissza Crane egyik találkozására Washington tábornokkal. A tábornok üdvözli őt, kiemeli, milyen fontos feladatai lesznek a jó és a rossz harcában, ahol remélhetőleg a jó győz és felemelkedik, mint Lázár a sírjából. Lázár, Lázár, akkor János evangéliuma kell ide és ott megtalálja, amit keres.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Trónok harca 4x03 - Láncok leverője (18+)

2014. április 22. 09:00 - sixx

Királyvár

Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak, miközben mi halljuk, hogy Tywin kiadja az elfogatási parancsot a másik fő gyanúsított, Sansa ellen. A rohanás a tengerparton ér véget, ahol egy csónak várja őket, és a sötétben (mert nagy hirtelen az lesz) és a ködben (mert az is leszáll) eleveznek a büdös nagy semmiben, míg neki nem mennek egy nagy hajónak, amin Kisujj nem várja őket. Illetve csak Sansát, mert a csónakban a fizetségét váró Dontost fentről arcon lövik nyíllal, ami kurva szar lehet. Sansa szegény nem érti miafasz van, de Kisujj készségesen elmagyarázza neki: én küldtem rád Dontost, ő adta neked a nyakláncot, és csak azért segített neked, mert megfizettem. Sansa nem ért semmit. Én sajnos már igen, szegény csaj, nincs egyszerű élete.

Screen Shot 2014-04-22 at 5.28.14.png

Tovább
Címkék: trónok harca
108 komment

Való Világ 6x100 - Jubileumi bullshitcunami

2014. április 21. 19:49 - Chat Géza

1_5.png

Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta Vikinek, hogy ő szereti ezt a lányt, ezt még Debillel is megtárgyalja hajnalban a nappaliban. Kiderül, hogy Krisz már többször eldobta méltóságát Iza miatt, Debil meg pont leszarja, ül ott, mint egy tök, hümmög és egyetért. Másnap két megmondós feladat is várja a lakókat.

Tovább
Címkék: vv6
924 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x19 - Most Likely to...

2014. április 21. 10:10 - AaannnaaA

John és Shaw kocsiban ülve figyelik a legújabb célszemélyt, és közben - hogy az időt töltsék - egymás és Főncsi vérét szívják. A megfigyelt nő taxiba száll, közben Harold sorolja róla a tudnivalókat: Leona Wainwright, asszisztensként dolgozik egy hülye nevű hivatalban (Office of Personnel Management), ami emberek háttérellenőrzését végzi, azaz kormányalkalmazott. Nem is a városban él, hanem Washingtonban, most mindössze egy előadást jött megtekinteni; Johnék ezért vannak díszmagyarban, hogy ott is meg tudják figyelni. Mégis mit kell megnézni, jön a kínzó kérdés – a Mamma Miát, így az óvatosan kibökött válasz Haroldtól. A két exügynök ennek hallatán leírhatatlan arcot vág, nem győzök röhögni.

Pénzfeldobással döntik el, ki húzza a rövidebbet (erős képzavar, tudom), John lesz a „szerencsés”. Ki is száll az autóból, azonban Shawnak feltűnik, hogy míg ők szájkaratét vívtak, Leona taxija rohadtul nem indult el, talán valami gebasz van. John látja, hogy a taxis fegyvert fog a célszemélyre, ezért hősünk stukit ránt, Rico is kipattan a kocsiból, de már nem tudnak segíteni, a sofőr észreveszi, hogy közelednek, ezért felrobbantja a taxit, baszki! John hatalmas ívben repül egy közeli kocsi szélvédőjére, de szerencsére egészben marad, utasítja Shawt, hogy vegye fel a taxis melléjük repült telefonját, aztán olaj.

1.jpg

Tovább
17 komment

Való Világ 6x99 - Türhő Teó tündöklése

2014. április 20. 19:56 - Chat Géza

Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva ültem le tegnap megnézni az összefoglalót, ami csak ontotta magából a színtiszta internetaranyat. Kapásból a főpróbával nyitunk, ahol mindenki bedobja magát, élvezi, hogy szar a hangja és nem tud belépni ütemre, kivéve Danics Dóra teamjét, mert Kokkiza Jóhogy felrántja magát a semmin, azaz azon, hogy Krisz, aztán Dóra is feszültségoldó jelleggel elsomolyodott a balfaszkodásukon. Iza előveszi úrinői stílusát és úgy pofázik vissza Dórának, mintha a seggéből rántotta volna elő két topmodell-pózerkodás és szakmai, beauty okádás között. Ezt Dóra nem tűri, akkor nem próbálnak és kész. Lófasz a füledbe Kokk Izabella! – ezt már csak én mondom halkan. Persze, ha balhé van, akkor Viki is egyből hallatja a hangját.

„Hallod, Iza?! Menjél be, azt számoljá’ el tízig, aztá’ gyere vissza, na, úgy a, számoljá’ el este tízig, oszt kalap!”

Tovább
Címkék: vv6
769 komment

Vikingek 1x05 - A rajtaütés

2014. április 20. 10:00 - sebimatt

Múlt héten ott hagytuk abba, hogy kezd kiéleződni a viszály Rangar és Haraldson Jarl között, most pedig meg is lesz ennek a következménye. Ezúttal a Jarl házánál kezdünk, aki éppen újszülötteket áld meg, de látszik rajta, hogy nincs nagyon ott lelkileg, mert a halott fiaira gondol. Közben Ragnar és Ati épp hazatérnek a halászatból, majd míg utóbbi a zsákmányt pucolja, érdeklődik a vikingnél, hogy ő rabszolga-e még. Elmondásából kiderül, hogy Ragnar hazájában szabadon megölhetsz vagy meghághatsz akárhány rabszolgát, mert csak a szabadokat védi törvény, de a viking csak leoltja annyival, hogy ez már az ő hazája is és nem igen látta, hogy szökni próbált volna. A pap ezután afelől érdeklődik, mihez gyűjtött erőt, de Ragnar tagad mindent, aztán mikor az istenekre terelődik a szó, a viking felkapja a vizet és visszaküldi Atit dolgozni.

vlcsnap-2014-04-19-19h43m13s50.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
Szólj hozzá!