Hogy volt?

Castle 7x16 - The Wrong Stuff

2015. március 04. 13:00 - Zenóbia

Ójajj. Űrgyilkosság. Öngyilkos leszek, úgyis az ötödiken vagyok jelenleg, sztem nemes egyszerűséggel kivetem magam az ablakon. Ki sem nyitom. Castle is ezt fontolgatja, de csak azért, mert akkor még nem tudja, hogy ez az ő kedvenc ügye lesz, amikor meglátja otthon, hogy Alexis fiúja az ő felszerelésével lézerezi a lányát, Martha pasija meg az ő pizsamájában grasszál. Azért ez a pizsi dolog elég gáz. Nah, a hulla mégsem a Marson van, kár. Ed a küldetésvezető elmeséli, hogy ez egy szimulátor, a Mars küldetés előfutáraként játszanak vele. Mars 2018 projekt, magánfinanszírozás, ez történik, ha túl sok az elmebajos milliárdos, jelen esetben Viggo Jansen a miénk. Azt ígérte, hogy 2018-ra embereket visz a Marsra, Castle is jelentkezett, de nem jutott be. Nem. Lepődtem. Meg. A hulla, Tom Richwood, pilóta volt és javító munkálatokat próbált elvégezni, mikor jött Alien, és kinyuvasztotta. A szimulátor annyira fasza, hogy csak szkafanderben lehet bemenni, mert különben széthányják a belüket, valami gázok miatt. Castle a legboldogabb ember jelenleg a világon.

7x16_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
1 komment

Való Világ 7x08 - Így láttuk mi

2015. március 04. 11:00 - sixx

A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi.

Zaphodbb

Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal nem is tudom ezt a hetediket összehasonlítani, de az első hármat figyelemmel követtem. Nekem ez a széria nagyrészt unalmas volt. Egyrészt nem találtak ki túl izgalmas feladatokat a villalakók számára, másrészt hiányzott nekem a kifejezetten vicces karakter, aki mindent könnyedén vesz és leszarja magasról, mit gondolnak róla. Ilyen ember valahogy mindig volt azokban a szériákban, amiket láttam, és mindig ők vitték el hátukon a műsort. Ettől még persze ugyanúgy hőbörögtem rajta és bevonódtam, beszippantott, mint a többi, de nem sikerült kiemelkedő kedvencet kiválasztanom. Ha egy kedvencet kell mondani, akkor Dennist mondanám, ő amolyan “mi kutyánk kölyke” arc volt, akit minden alpáriságával együtt bírtam kedvelni. Sőt, gyakran még Fannikán is jól szórakoztam. Ezzel együtt onnantól kezdve, hogy Laci kiesett és megnyugodtam, hogy ő nem lehet az első, már nem drukkoltam annyira senkinek, mert tőlem aztán mind a három megnyerhette volna.

screen_shot_2015-03-02_at_6_33_15.png

A legutáltabb arc számomra egyértelműen Zsuzsa volt. Bár Laci majdnem lekörözte, amikor masszívan elkezdte sajnálni és sajnáltatni magát. Az Edina-Laci párbajos héten annyira folyt a nyál és a könny a tévéből, hogy néha azt éreztem, hogy még egy snitt róluk és kiugrom az elsőről hirtelen. De azért Zsuzsa stílusa, értelmetlensége és zagyvaságai még akkor is kiverik nálam a biztosítékot, ha csak rá gondolok. Ritkán van, hogy kikapcsolom egy tévét, nehéz felidegesíteni egy műsorral, de Zsuzsát nézve többször volt ilyen ingerem, és ha nem írtam volna róla hogyvoltot, bizony lelőttem volna az egészet a picsába. Most viszont, hogy vége van, elhullajtok egy könnycseppet, talán még hiányozni is fognak a kis lemmingek az estéimből.

Tovább
Címkék: vv7
46 komment

Éden Hotel 3x07 - Férfikönnyek és hisztéria (18+)

2015. március 04. 07:21 - sixx

screen_shot_2015-03-04_at_5_24_27.png

A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a bejátszóban Milán, Bence meg Norbi néz úgy, mintha Gólem közölte volna velük, hogy rádöbbent, a férfiakat szereti, és nincs nála síkosító. (Órák száma: egy.)

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
333 komment

Titkok és hazugságok 1x02 - Az apa

2015. március 03. 15:30 - Hoppancs

Ben a bűntett virágokkal és plüssökkel – például egy dizájnos félszemű nyuszival - elárasztott helyszínén emlékezik, amikor összefut Jess-szel, aki szintén aznap értesült Tommy valódi nemzőjének személyéről. Emellett azt is tudni véli, hogy a gyerekkel volt férje, a mindenki által jó apaként és hős katonaként ismert Scott végzett. A férfi egy kiküldetés után változott meg hátrányára, és kezdte aktívan gyakorolni a családon belüli erőszakot. Utóbbit Jess egy videóval illusztrálja, amelyen az áldott jó ember tör-zúz, és azt kiabálja asszonyának, hogy „nem veheted el a fiamat”. Miután Scott illegálisan lelépett a seregből, Jess távoltartási végzést kért ellene, és azóta nem is látta, Tommy viszont egyik nap ismeretlen eredetű akciófigurával jött haza a suliból. Jess gyanítja, hogy a játékot az exe juttatta el valahogy a gyerekhez. Bár ebből még nem következik egyenesen, hogy meg is ölte, de a nő úgy véli, a közelben ólálkodik, és eléggé gyűlöli őt ahhoz, hogy ilyet tegyen. Arról egyébként nem tud, hogy Tommy mástól származott, ami kész szerencse, mert ha tényleg ő az elkövető, bizonyára komoly trauma lenne számára a tudat, hogy nem is a saját fiát likvidálta. Bent és Jesst pedig kinyírná.

bscap0001.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Empire 1x02 - A szókimondó király

2015. március 03. 13:00 - Szencsike

Kezdjünk egy Luciuos Lyon klippel, What a DJ Spins a címe, minden megvan benne a mi kell, szókimondó szöveg, jó csaj, jó kocsi, egy híradós szerint ez volt az a dal, amivel a birodalom vezére 2002-ben befutott. A jelenben Lúciusz híradókat néz, egyszerre három tévén is, edzés közben. A műsorvezetők az Empire Ent. tőzsdei terveiről beszélnek, így lesz halhatatlan egy király. Edzés közben Lúciusz megszédül és megjelennek előtte a képek, amikor megtudta, hogy ALS-ben szenved. Ezt persze titkolni kell amíg lehet, szoborarcú párja, Anika semmit sem vett észre, mikor a híradókról átvált a bejáratot figyelő kamera képére. Szobor arca megfeszül, dühös lett, mert itt van Cookie és bebocsájtást kér. Lúciusz a bejárat felé menet még lecseszi a takarítónénit, hogy miért jöhetett be Szobor hozzá.

1.png

Tovább
Címkék: fox empire
Szólj hozzá!

Éden Hotel 3x06 - Ez nem triumvirátus, csak három hülyegyerek

2015. március 03. 08:15 - sixx

 screen_shot_2015-03-03_at_5_13_01.png

A múlt héten megtudtuk, hogy Gólem nem tud felolvasni, ill. betanult szöveget elmondani kamera előtt, hogy a hotelben BÁRMI megtörténhet, hogy az ivararány egy nehéz szó, a manipulálni meg pláne, de ha jól tematikázik az ember, akkor eléri, amit akar. Dominik szegény addig feszített és csücsörített felváltva (az agyi kapacitás nem tette lehetővé az egyidejű applikálást) hogy lecserélték Lokira, a hotel második, összetett mondatokban kommunikálni képes versenyzőjére.

Tovább
Címkék: éden hotel
640 komment

Három hónap múlva esküvő 2x05 - Mo money, mo problems

2015. március 02. 15:00 - candyperfumegirl

Lassan félidőhöz közelítenek a vízumra váró, házasulandó párocskáink, és azt kell mondanom, nem nagyon egyenesedik a pálya egyik pár előtt sem, sőt mintha csak halmozódnának a problémák. A kettős hogyvolt női felét én viszem, a férfi szemszögért Chat Géza kolléga felel.

205-01.png

Candy

Ahogy egy csaj látja

Kezdjük Jasonnel és Cassiával, velük már eddig is volt baj rendesen, és ez az epizód is leginkább arra jó, hogy bemutassa, mennyire nem illik ez a két ember össze. Most éppen turistáskodnak egy kicsit, aminek az egyik igen bájos momentumában Jason akkora nedveset tüsszent, hogy kis menyasszonyára is jut belőle bőven. Ezek után közös bikinivásárlásra indulnak, ahol Cassia egy háromszögmelltartós, brazil bugyis csodát választ, ami azért nem egy botrányosan ledér darab, de Jason szerint már ez is túl sokat mutat. Szerencsétlen Jason, akármiben lefogadom, hogy az a pólóban napozós fajta, aki csakis vihar esetén hajlandó kijönni a napernyő alól, és strandra is csak újságot olvasni jár. Ennek ellenére Cassia rá is ráaggat egy elmondhatatlanul randa, kígyómintás feszülős alsónadrágot, ami a várakozásoknak megfelelően áll neki, lapozzunk is inkább.

Tovább
4 komment

Való Világ 7x107 - Robin vitt mindent

2015. március 02. 07:00 - sixx

Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy aztán Dennist az excsaja családja agyonverte-e a villa előtt vagy nem, majd a Blikkből biztos kiderül.

Az élő adás azzal kezdődik, hogy kapcsolnak a villába, ahol megy a visszaszámláló óra a tévén, és amikor lejár, megjelenik rajta Tóth Gabi melltartó nélkül, egy fekete ruhában, és azt üvölti, hogy itt a lét a tét, és közben jobban recseg a mikrofonja, mint Lukácsé az első hivatalos Tankcsapda-bulin a berettyóújfalusi kultúr színháztermében. Mögötte (nem Lukács, TóthG mögött) a Tha Shudras bazsevál különösebb meggyőződés nélkül, abban viszont biztos vagyok, hogy ha lesz VéVéNyóc, a főcímdal áthangszerelve, ebben a formában fog megszólalni. Gabi végigüvölti a nótát, majd balra el, jön Lilu egy kurvajó aranyszínű miniben, tanárnős konttyal és Bencussal a karján, kezdjük a finálét, csicskagecik. Jó, ezt nem mondja sajnos. A közönségben ott az egész banda, mínusz Zsu, biztos volt valami vidéki haknija egy gavallérral.

Tovább
Címkék: vv7 dsns
584 komment

Való Világ 7x106 - A döntő (kibeszélő poszt)

2015. március 01. 19:00 - sixx

screen_shot_2015-03-01_at_21_36_00.png

Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE: Robin nyert, fuckyeah, megmondtuk. Holnap jön az utolsó hogyvót.

Egy szavazást azért még idetolunk:

Címkék: élő vv7
1531 komment

Fekete vitorlák 1x08 - Status quo (18+)

2015. március 01. 13:00 - Pácsó Ármándó

A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit.

Vidám életképpel indul a sorozat évadzáró epizódja. Akik még nem voltak XVIII. századi karibi bordélyban, azok most figyeljenek, mert rengeteget tanulhatnak. Jack Rackham elégedetten üldögél egy asztalnál szépen prosperáló vállalkozása közepén. Már tematikus estéket is rendez a kreatív vezetőség, a kalóz meg is kérdezi az asztalához érkező Mrs. Mapletont, mit szól a „Párizsi éjszakákhoz”? Az éltes madam azonban nem a műsor miatt jött, gondja van a bérelszámolással, nem kapta meg a jussát. Jack szerint a kompenzáció az oka, hiszen a ledér matróna korábban átvágta őt, éppen ezért letiltotta a fizetését és a mostani fenyegetései miatt fájó szívvel kénytelen megszüntetni a tisztességtelenségben megőszült hölgy munkaviszonyát. A továbbra is fenyegetőző Mrs. Mapletont Max próbálja felvilágosítani a korlátozott fellebbezési lehetőségeiről, de a nem lesz közös megegyezés, marad a rendkívüli felmondás.

Tovább
Címkék: 18+ Black Sails
18 komment