Hogy volt?

The Flash 1x03 – Things you can’t outrun

2014. október 24. 15:00 - SuperLawyerGirl

A szokásos körök után egy kis elmélkedéssel kezdünk mindenki okulására: nem számít, hogy a leglassabb gyerek vagy a földön, vagy a leggyorsabb férfi, mindenki rohan valami elől, vagy valami felé, mindig lesz valami, ami elől nem tudsz elfutni. Köszönjük Müller Péter. Szóval Barry épp moziesten van Irissel, és full nerd-be vált, ecsetelve a zombizmus különböző formáit. Szerencsére ez nem zavarja plátói szerelme tárgyát, hiszen aki ilyen cuki pasi, az bármiről beszélhet. Hamarosan Flashre terelődik a szó, lévén ez Iris új kedvenc témája. Allen nincs feldobva, próbál terelni, nehogy kibújjon a szög a zsákból. A kínos helyzetből egy még kínosabb menti meg, Eddie hívása.vlcsnap-2014-10-23-20h01m08s166.png

Tovább
Címkék: the flash
4 komment

A célszemély (Person of Interest) 4x04 - Brotherhood

2014. október 23. 15:00 - AaannnaaA

Helyi banda tagjai érkeznek örményekkel bizniszelni kora reggel egy raktárhelyiségbe. Mi nem látjuk mi történik odabent, de halljuk, hogy amint a bandatagok belépnek, azonnal lövöldözés kezdődik. A város másik pontján John általános iskolához érkezett, ide jár ugyanis a mai célszemélyek egyike, a 8 éves Tracie Booker. A másik szám a 12 éves bátyjáé, Malcolmé, ő máshova jár suliba, oda Shaw ment. Hősünk piszkálja kicsit főnökét, miért nem ő jött el a suliba, de neki ma dolgozatokat kell javítania – kivéve azt, amit Medve szétcafrangolt. Vinnyogva felröhögök.

Főncsi annyit tud a gyerekekről, hogy édesanyjuk sitten ül illegális fegyverbirtoklásért, míg édesapjuk elhunyt, ők pedig jelenleg gyámság alatt vannak. Ex-ügynökeink egyeztetnek: Shaw már kiderítette az iskolatársaktól, hogy Malcolm nem ment ma be, szóval Johnon a sor, hogy kikérdezze Tracie sulijában a gyerekeket hol a hugi. Rendőrként persze nem jár sok sikerrel: egy cserfes kislány közli, hogy zsarukkal nem áll szóba. A férfi alkudozni próbál: oké, akkor játszok veletek ugróiskolát (na azt megnézném). Kár a gőzért, legyint a nagydumás, esetleg ha adna némi lóvét… A férfi nagyot sóhajt és a zakója alá nyúl. Pár perccel később jelenti amit megtudott: Tracie nem ment iskolába, de amúgy minden reggel Malcolmmal együtt jönnek, szóval visszaköveti az útvonalukat, hátha. Némi trappolás után helyszínelésbe fut bele, be is rongyol attól tartva, hogy a gyerekek az áldozatok.

1.1.jpg

Tovább
6 komment

Forever 1x05 - The Pugilist Break

2014. október 23. 13:00 - Pácsó Ármándó

A kezdő képsorokon egy bokszoló püföli a bokszzsákot, miközben pártfogoltja, egy néger kisfiú arra biztatja, mondja el neki mi nyomja a szívét. A macsó férfiak persze nem beszélnek, csak holnapra meg egy újabb edzést. Három nap múlva csinos ingatlanos csajszi mutogat egy jócskán lerobbant lakást egy fiatal párnak a New York-i Alphabet City városrészben. A kerület tiszta Nyócker, de már fejlődik, szemben játszótér épül, mellettük sajtüzem. A srácnak jó a szimata, de ezúttal házi készítésű sajt helyett házi készítésű hullát talál a gyerekszobában. Beinjekciózott, összevert, megrágott hullát. Mondjuk ez sajtban sem az igazi!

1.jpg

Tovább
Címkék: Forever
19 komment

A SHIELD ügynökei 1x11 – The Magical Place (18+)

2014. október 23. 11:00 - Smokey the bear

A nyitójelenetben az Akela Amador által emlegetett Vanchat nevű gazfickó üzletel. Egy újabb chitauri tárgyat akar továbbpasszolni csinos, ám nem túl okos vevőjének. Az ügyletből végül nem lesz semmi, ugyanis betör a szobába a kicsit felturbózott Coulson csapat. Mindenki beszáll a buliba: Ward (jó hír, életben maradt) és May üt-vág, akit ér, Fitz-Simmons beveti a Hét Törpét, Skye pedig átveszi az uralmat egy lift felett. Az akció sikeres, a menekülő Vanchat a tetőn a SHIELD és a Victoria Hand karjaiba fut. Az ügynöknő, aki Coulson távollétében nem volt rest átvenni a hatalmat a Buszon azt reméli, hogy az üzletember majd szépen eldalolja, hol vannak a Százlábú titkos laborjai, hogy a SHIELD jól legyakhassa mindent. Ja, és mellesleg közben talán Coulson is meglesz. Ez utóbbi, nagyon úgy néz ki, csak a csapatot érdekli.

1_hand.jpg

Tovább
2 komment

Crossing Lines - Határtalanul 2x05

2014. október 23. 09:00 - Chat Géza

cl2x5.png

Egy tinédzser lány nyafog az apjának, hogy ugyan hadd randizzon már a szemben lakó sráccal. Nem kislányom, mert ő idősebb nálad. A magasröptű beszélgetést az ajtócsengő szakítja félbe. Egy vérző homlokú lány álldogál kint és kéri, hogy hadd menjen be. Vesztükre beengedik, és kéretlenül de bekíséri még vagy négy morcona bőrdzsekis figura is, akik helyben hagyják az egész családot, de még a Call of Duty-zó kisgyereket is.

Tovább
Szólj hozzá!

Celeb vagyok, ments ki innen 3x16 - 3x17: Élőben a döntőről, avagy egy vödörnyi szar, és ami utána maradt

2014. október 22. 20:54 - szabóZ

Én tényleg mindent megpróbáltam, de amikor Szabó Zsófi és Bódi "Valaholvanegyfeleslegesyanevemben" Sylvi huszonöt kiló frissen gőzölgő Aurelió-szart cipelt magával a dzsungelen át, hát bennem tényleg megszakadt valami. Mint Cartmanben, amikor seggarcú embereket látott.

vlcsnap-2014-10-22-20h05m28s17.png

Tovább
97 komment

Barátok közt 7135-7138 - A Cár visszaül a trónra

2014. október 22. 15:00 - julie0812

1.jpg

Vilibá felkapja a vizet a lakáseladás ötlete miatt, ő már negyven éve lakik ebben a lakásban, dehogy is fogja ő eladni! Ildikó próbálja még győzködni Apust, de aztán más taktikához folyamodik: eljátssza a gondoskodó kislányt, fini ebédet főz és felajánlja, hogy szívesen marad még segíteni egy darabig. Közben meg valakivel telefonon azt beszéli, hogy még puhítani kell az öreget, de tuti el fogja adni a lakást.

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Defiance 2x04 - Beasts of Burden

2014. október 22. 11:00 - Szencsike

Az FKözt száguldó konvojával kezdünk, Potti és Berlin a propagandafilmet forgatják a buszban. Egy nagy értékű bányászberendezést szállítanak, Defiance városába, ezzel is elősegítve a gazdasági fellendülését. Jenőke elbizonytalanodik, a szövegelés közben melyik oldalról mutat jobban az arca? Berlin megnyugtatja, minden teljesen oké, sőt, az ablakból látható sziklák kiemelik a határozottságát is. Potti elégedett a lánnyal, mert nagyon dicsérik őt New Yorkban. A nagy örömködés közben álruhás, maszkos fegyveresek támadnak a kocsikra, hullanak a katonák mint a legyek, Berlin és Potti a buszban húzzák meg magukat.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Homeland 2x11 - In Memoriam

2014. október 22. 09:00 - AaannnaaA

Carrie tovább botladozik a sötét gyárépületben, már nagyon kivan, így alapvető hibákat vét: hangosan szuszog, aztán fel is borul. Végül zajt hall maga előtt, sőt egy pillanatra látni vél valakit, a nyomába indul, ám nem talál senkit; egy ajtón kilépve pedig az udvarra jut, ahol egy halom kommandós ölébe pottyan.

Itt van Peter is, aki nem engedi vissza az épületbe, akármennyire menne, mert látja rajta, hogy mindjárt összecsúszik; eközben Galvez a keresőket vezényli. Quinn kérdi szőkénket, hogy tutira Abu Nazirt látta-e, erre igen a válasz, ám arra a kérdésre, hogy hogyan szabadult ki a fogságból már jókora bullshittel válaszol: megszöktem, szerencsém volt. Na persze. Társa orvoshoz kíséri, közben meséli, hogy az alelnök meghalt, mert a pacemakere felmondta a szolgálatot. A nőnek hatalmasra kerekednek a szemei, de nem szól semmit, a fejszerkezetét pedig be lehet tudni az idegállapotának, szóval semmi gond. Quinn balra el, irány Nazirt vadászni.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
Szólj hozzá!

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x15 - Hiánypótlás dölux

2014. október 21. 20:20 - Chat Géza

kifogas1.jpg

Lírai önvallomás következik, ami nyilván senkit sem fog érdekelni, de mivel ez indokolja jelen poszt kurtaságát, ezért jobb, ha a kedves olvasó tudja, hogy idegállapotba kerültem. És nem a Celeb vagyokban lezajlott események miatt. Inkább el se mondom mekkora gifcunamit terveztem, mert mindenki attól koldulna. Szóval szigorúan a hiánypótlásra a száraz, említésre méltó tényekre alapozva itt a rövidke beszámolónk. A fenti kép az összes komment egybe gyúrva, de hamar hozzáteszem, hogy nem fedi a valóságot, sose történt ilyesmi.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
98 komment