Hogy volt?

Készhelyzet 2X06 – Badár, az Agy, és a csalfa Détári

2017. április 27. 15:00 - Bruti

A Készhelyzet mai epizódjában nem egyszerű feladat elé állították a két vendéget. Badár Sándornak vezető szerep jutott, ahol egy halom renitenskedő szervet kellett összefognia, majd jött Détári Enikő, akit, távollétében már el is temettek.

1_13.jpg

Tovább
Címkék: Készhelyzet
1 komment

Barátok közt 8363-8364. rész

2017. április 27. 14:00 - Gillotte

Dráma a Berényi Kft-nél: több millió forint értékű Hexa fa égett el, nyilván a konkurens Szörényi jóvoltából. Miki behívja ezt a Szörényit ,,elbeszélgetésre”, s bevet némi keménykedést, de sajnos vesztésre áll, mert a fickó megfenyegeti, hogy amennyiben a továbbiakban nem ő szállítja nekik a fát, elárul a rendőrségnek pár dolgot a Mikivel való közös régi üzleteiről, amik nem voltak épp legálisak. Miki ettől meglepően összeszarja magát, amit nem értek, mert ha közös volt az illegális biznisz, nyilván a fickónak sem tenne jót, ha kiderülne.

bk_aprilis13_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Barátok közt 8359-8360. rész

2017. április 26. 14:00 - Gillotte

Peti előre kifizetteti a jégpálya árát Renátával, csak hogy nehogy úgy járjon, mint a múltkor, amikor a lány meglopta. Peti annyit beszól a lánynak, hogy visszakap húszezer forintot, a többit későbbre ígéri Renáta, majd inkább lelép a lánybúcsús csajokkal, mert annyira kellemetlen neki Peti viselkedése. A lány siettében nekimegy Bandinak, akinek ez elég ahhoz, hogy egyből érdeklődjön utána, úgyhogy megkérdezi Petitől, hogy ki a göndör szépség, de Peti óva inti, ,,kisfiú vagy még Renátához”. Másnap Renáta visszamegy Petihez, mert békülni akar. Állítja, nagyon megbánta, hogy lopott, és úgy is megkereste volna Petit, ha nem találkoznak. Mivel kocsmatúrákat és lánybúcsúkat szervez, mostantól vihetné a KisSzékbe a vendégeit akár heti ötször, így törlesztené az adósságát. Peti nem megy rögtön lépre, de gondolkodik a dolgon. Bandi még egyszer összefut Renátával, próbál imponálni azzal, hogy mekkora király, mert ő csinálta a koripályát a KisSzékben. Nincs elájulva a csaj, pattintaná a kis gyökeret, ám begördül Miki a nagy fekete kocsijával, Bandi beszáll, és látszik Renátán, hogy nagyon rágerjed a járgányra, úgyhogy lesz még itt valami Bandival!

bk_aprilis11_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8357-8358. rész

2017. április 26. 12:00 - Gillotte

Irmának mehetnékje van, és szeretné elcsábítani Natasát vagy Emíliát. Mindkettejüknek dolga van, de Emília némi nyomás hatására megembereli magát, és elmegy az anyjával. Antikvárium a cél, Vági Ancsa útinaplóját kell megtalálni, ősrégi könyv, úgyhogy igazából inkább horgászat ez, mint biztosra menés. Végigjárják az összes nagy antikváriumot, de mivel nem jártak sikerrel, az utcai bódékhoz mennek, ahol bunkó az árus. Nem fecsérelném a drága időtöket feleslegesen, a lényeg az, hogy a végén egy másik könyvet kap meg Irma ingyen a szerzőtől. Mire hazaérnek, Natasa már jól halad a dédipapás kutatással, és arra jut, hogy a professzora téved, és még mindig a dédpapa kutatása a helytálló. Na de hogy kéne ezt kíméletesen elmondani a professzornak?

bk_aprilis10_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Grimm 5x18 – Csont nélkül

2017. április 26. 11:00 - Kapitánylány

„A rossz, mit ember tesz, túléli őt, a jó gyakorta sírba száll vele.” - Julius Caesar

Nagyon illuminált férfi száll be az autójába, hiszen mi mással jutna haza, szerencsére nem esik senkinek se baja, csak egy fának megy neki. Persze azon felül, hogy ittas, még be se kötötte magát, a szélvédőn keresztül kizuhan a kocsiból. Véres fejjel tér magához, ki is szagolja valaki. Sérültünk segítségért indul, de a helyi zűrös srácok magára hagyják, ájultan esik össze. Nem telik el sok idő, elvonszolják a híd alól. Kihalt helyen vagyunk, az emberrabló bocsánatot kér, majd jó párszor áthajt a furgonjával a részeg férfin, ezután átváltozva táplálkozni kezd belőle.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
9 komment

Exek az Édenben 1x05 - Egy pisálás szüli az országos hisztit

2017. április 26. 07:26 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-04-26_7_02_00.png

Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé szereplői is meghogyvoltozzák a tegnap este történteket, és Pókhas Tamás beismeri, hogy méretes faszparaszt volt.

Tovább
171 komment

Pumpedék 1x07 - Pumpedné nagyobb csöcsökre vágyna, Pumped meg Pumpednét akarja (18+)

2017. április 25. 16:41 - sixx

screen_shot_2017-04-22_at_23_34_08.png

Az van, hogy Pumpednek sürgősen be kellene ülnie egy válságkommunikációs tréningre, illetve, ahogy az utolsó jelenetet elnéztem az epizódban, egy színiiskola vagy színjátszókör sem ártana, de ne szaladjunk ennyire előre. A előző részben Pumpedné megtudta, hogy az ura csalfa típus, és egy csalánszájú némber szájpadlását masszírozta a nyelvével, ezen felbaszta magát, rávert kettőt a gyökérre, és otthagyta, mint macskát szarni, azaz otthagyta a macskát szarni Pumped lakásába. Pumped bánatos lett, és elment Somához, ahol szarul ébred, mert hát Pumpedné sehol, a kanapé meg kényelmetlen. Mondjuk nem értem, miért kellett a fotelben aludnia, amikor ott van a franciaágy Soma alatt, de mit értek én az ilyenhez.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
7 komment

Exek az Édenben 1x04 - Exek Zsuzsa páros lábbal rúgta be a budiajtót

2017. április 25. 06:26 - sixx

screenshot_52_3.png

Még mielőtt: nem én ötöltem ki, hogy az Exen Édenben szereplőit Éxek vezetéknév alá vegyük, de támogatom a dolgot, Berkit ennek megfelelően ősztől csak Ázsia Expressz Krisztiánnak vagyok hajlandó szólítani, Baukó Éva teljes neve meg innentől Való Világ Édes Élet Havas Seggbe Akart Baszni Éva lesz, csak győzzem megjegyezni. Exek Zsuzsa az egy ex, de nem a műsor elején jön be, csak a címet magyarázom, csilláut, emberek, nyugodtan legyetek.

Lassan kezdhetünk beletörődni, hogy Szörfösbarbit negyvenes mosónőnek sztájlingolják, a ruhák borzalmasak, a frizurák elképesztően ódivatúak, a konf egyre gépiesebb. Kár. Az egész heti, mozgóképes hogyvót után megint reggel van, mosakodás, meg trükkös öltözés, Franci takargatja a melleit a stáb elől, akik ott állnak az ágy végiben és meredten nézik, ahogy a takarót állig felhúzva igyekszik éjszakai kispóló alá melltartót applikálni, Dia kissé zilált, a riportban aszongya, hogy a Norbival való kapcsolatra akar fókuszálni. Kész szerencse, hogy Norbi is így van ezzel. A reggelinél igyekeznek kitalálni, milyen ex érkezik, érdekes, de a brit eredeti első évadában a játékosok csak úgy a negyedik ex után jöttek rá, hogy valami nem stimmel ezzel. Tamás ellentmondást nem tűrően jelzi, hogy faszi jön, Dia is ettől tart, mert az exe egy barom ezek szerint. Andika örülne egy faszinak, mert ismerkedni akar, szerintem lelkes, a testbeszéde alapján unottabb, mint a biztonsági őr az Aldiban. És a reggeli után, I shit you not, a faszik nyugágyakat emelgetnek és pálmafákon húzódzkodnak, igaz, nincs is akkora hasuk, mint egy közeli ismerősömnek.

Tovább
78 komment

Grace klinika 10x06 - A mi térképünk

2017. április 24. 09:00 - Hoppancs

Derek az agyról – mi másról – elmélkedik, majd egy Mickey nevű, mozgásképtelen páciensre ugrunk, aki az elméjével irányítja a számítógépen megjelenített kezet. Nagyon kúl, de gond akad a temporális lebenye aktivitásával, úgyhogy MRI-re küldik. A pszichopata orvosfiókák fehér köpenyt kapnak a nevükkel, még a holt Heathernek is jutott egy. Kísértéskor még jól jöhet. Shane kirohan az öltözőből, a többiek meg nem értik, mi a baja, de tuti nem az, hogy szerette Heathert. Esetleg a csók Stephanie-val? Vagy az időjárás? Leah elhinti, hogy ő is smárolt ám valakivel, de a várt érdeklődés elmarad. Karev nem ér rá Wilsonra, a bepörgött Murphy meg a zavart Arizonát molesztálja, mert úgy tűnik, ő volt a rejtélyes partner.
bscap0014.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!