Hogy volt?

Quantico 1x17 - Care

2016. december 03. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Simon találkozik egy kocsmában Ryannel. Ad egy fülest neki, hogy egy CIA fogoly után nyomoz. Majd amikor elbúcsúznak, valamit észrevétlenül Ryan zsebébe csen. Kiderül, hogy nyomkövető, és Alex megbízására találkozott Ryannel. Ugrunk a múltba, és a diákoknak kell választaniuk egyet az 56 irodája közül az FBI-nak, ahol majd dolgozni akarnak. Kiderül, hogy Shelby még mindig nem beszélt a szüleivel. Az Amin ikres projektet meg Miranda távozásával lefújták. Viszont az Amin ikrek nem akarják ezt annyiban hagyni. Drew és Alex közt alakulni kezd némi érdeklődés, amikor váratlanul betoppan Ryan új tanárként, Miranda-t helyettesíteni. Ugrunk a jelenbe, Liam megkapta Hannah pozícióját. Ryan elmondja Liamnek, hogy Alex egy CIA fogoly után nyomoz, ki kell derítenie, hogy miért. Liam felajánl egy szívességet, hogy elintéz vele egy titkos találkozót. Mindezt Alex és Simon is hallja, mert a nyomkövető lehallgató is. Kiderül, hogy az az utolsó küldetésük, hogy ezt a foglyot eljuttassák a Hangnak, a találkozóhoz egy menedékházba fogják szállítani a foglyot, onnan kellene ellopniuk, egyúttal kifaggatni, hogy mi köze lehet az egészhez, hogy kiderítsék a terrorista tervét.

vlcsnap-2016-11-29-22h57m58s811.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x01 - The Rise of Chaos

2016. december 02. 13:00 - Gabba

Visszatért a könyvtáros csapat és velük a hogyvoltok is, nem rettenve meg attól a ténytől, hogy a Universal Channel kivonulása miatt a friss évad nem érhető el magyar szinkronnal. I can speak English, I learn it from a book, biztatja magát a hogyvoltíró, akárcsak Manuel a Fawlty Towers-ből, és így felbátorodva ugrik neki az eredeti nyelvű évadnyitónak. Ami, már most leszögezem, pörgős, vicces, tele mindennel, ami miatt szeretjük ezt a sorozatot.

Egyiptomban kezdünk, az egyik piramisban amcsi kircsi csopcsi, akarom mondani, amerikai kiránduló csoport vonul, egy Barry nevű, bottal sántikáló férfi azonban unja már a festett falakat, urnákat, ő múmiát akar látni. A turista headsetből ekkor hangot hall, ami egy rejtett kamrába irányítja, ahol díszes szarkofágot talál. Elégedett arccal húzza félre a fedelet, majd előkapja telefonját és csinál pár szelfit a benne talált múmiával a háttérben. Hülye usákok, usák hülyék. Ám ekkor váratlanul fekete füst kezd előbodorodni a tetemből, barátunk hangos ordítással jelzi, hogy ez neki nem oké.

librarians_3_1_01.JPG

Tovább
3 komment

Barátok közt 8175-8176. rész

2016. december 02. 12:00 - Gillotte

Novák kulturált túszejtő módjára vizet is kínál túszának. Nyugodtság van kedves Pallaginé, mindenki mehet a dolgára, ha megígéri, hogy nem bírságolja meg Novákot. Gizi és Bözsi közben kintről, az üvegen keresztül sasolják az eseményeket. Mivel Pallaginé észreveszi a szemtanúkat, nekiáll segítségért kiabálni, de Laci csak ,,ne sikítson!” felszólítással nyugtatja. Gizi hívja telefonon ütődött férjurát, hogy engedje el a túszt, de minden hasztalan, Laci nem normális. Nyomorult nő megígéri, hogy nem bírságolja meg Lacit az udvaron való árusításért, így szabadon eresztetik, hisz csak ennyi kellett. Laci nem teszi ki az ablakba, amit ezután a nejétől kap…

bk_november24_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x10 - Status Asthmaticus (Akut, súlyos asztma)

2016. december 02. 11:00 - Smiley93

Függönyt fel, kezdődjön a félévad fináléja! Pontosan ott csatlakozunk be a sztoriba, ahol az előző epizód izgalmas hajrájában elbúcsúztunk hőseinktől: azaz Farkasfiú nemet mondott Hayden átváltoztatására. Újfiú érthető okokból felháborodik az elutasításon, akkor mégis mi volt a „mindent megteszek, hogy megmentsem” bullshit? Scott alig győzi magyarázni a bizonyítványt, egy harapás jó eséllyel végezne a legyengült lánnyal, Theo szerint a higany meg biztosan végez vele. Ugrunk a feldúltan autókázó Stilesra, akinek naná, hogy füstölni kezd a motorháztetője, soha jobbkor. Dühösen vagdalkozva előszedi a szerszámosládát, amiben ott virít az a bizonyos csavarkulcs is – azaz a véres példány csak csali volt, s nem is az övé. Ettől persze még jobban bepipul, nekivágja a szélvédőnek a kulcsot, majd leül a dzsip mellett szomorkodni.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Originals 2x22 – Ashes to Ashes (Évadzáró)

2016. december 01. 11:00 - A_Rézi

Úgy tűnik, Dahlia belement Klaus ötletébe, és már varázsláshoz készülődik, amit az ősi kissé idegesen figyel. A nagynéni már dörzsöli a tenyerét: Klaus segítségével felszabadítja magát az átok alól, hogy aztán Hope-ra koncentrálhasson, mindössze egy csepp vérre lesz szüksége a kicsitől. Gonosz tesó rákérdez, hogy mi lesz a kocsiban ájultan fekvő Freyával – nos, már nincs rá szükség, úgyhogy nemsokára meghal, és ahogy megszűnik a köztük lévő kötelék, Hope-pal állandóvá válik. Remek, akkor ideje varázsolni! A gyertyákkal, sóval, vérrel, miegymással telerakott oltárhoz lépnek, megfogják egymás kezét, és Dahlia belekezd a bűbájba.

vlcsnap-2016-11-23-12h47m41s162.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Való Világ 8x96 - Vivi, a bölcs (18+)

2016. december 01. 08:41 - Dzsudibí

A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket, tapsvihar. Egyébként nekem ma tetszik a szerkó és haj kombó, és csak azért teszek be róla ilyen mocskosul előnyös képet, mert véletlenül itt állítottam meg a felvételt, és kicsit bizonytalan vagyok: a bal szeme előbb pislog, mint a jobb, vagy szándékosan belekacsintott a kamerába? Kedves Blikk, Kutyák és Lovak magazin és Bors, lehet izzítani a címlapokat.

1_19.png

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
722 komment

Hap and Leonard 1x03 - The Dive

2016. november 30. 13:00 - Szencsike

Egy szép reggelre virradtunk, Trudy és Hap a parton alszik, mellettük pedig ott a pénzt jelentő rendszámtábla. Nézzünk egy flashbacket, pár évet visszamegyünk az időben, mikor Hap és Trudy fiatal házasok voltak. Egy szép napon Hap megkapta a behívóját, külön felhívják a figyelmet arra is, hogy a szolgálatmegtagadás büntetést jelent. Vissza a jelenbe, Howard okos ember, kimatekozta hol találhatja meg Trudyékat, és lám, sikerült. Chub és Paco is vele van, dagika azon gondolkodik, hogy Trudyék ketten akarták volna megtalálni a kocsit? Howardnak is eszébe jutott a kérdés. Később Hap egyedül ébred a homokban, Trudy már Howard mellett mosolyog, a főhippi meglóbálja párszor a rendszámtáblát, van egy olyan érzése, hogy ez a tábla nagyon jót jelent.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
1 komment

Scream queens (Gyilkos történet) 1x13 - Az utolsó lány(ok)

2016. november 30. 11:00 - zoltankiricsi

Minden rózsaszín, kis Disney-madarak bújnak egymáshoz az ágacskákon, vége a sorozatgyilkosságoknak, újranyitott a kampusz és mindenki boldog. Zayday a Kappa elnöke, Grace pedig az alelnök, pont, mint a mesében. Persze minden jelentkező beléphet, tárva-nyitva áll a Kappa klub ajtaja. Éééés Hester a pénztáros! Fél szemmel, hiszen a másikat kiütötték egy magassarkúval.

vagolap-2_12.jpg

Tovább
6 komment

Marco Polo 1x04 – A negyedik lépés

2016. november 30. 11:00 - DSI Builder

Rossz idők járnak a karvalytőkére, mert az a kígyó, amelyik a fa alatt megmarta, nem valami túlméretezett cirkuszi díszsikló volt ám, hanem egy két lábon járó életveszély, hogy egy kis képzavarral éljünk. Persze nem szokás egy címszereplőt kinyírni a sorozat első harmadában, szóval mindenki nyugodjon le, túléli, és voilá, tényleg túléli. Persze addig Marco mindenféle álmot lát, például kettyint egyet Kököcsinnel is. Mikor felébred, alig van eszénél, Százszem el is magyarázza, hogy az öt lépés kígyó nevű állat marta meg, úgyhogy csoda, hogy él, de azt már mindenki tudja róla, hogy megszegte a kijárási tilalmat. Jön Dzsingim a kán nevében érdeklődni a latin hogylétéről, de a pozitív válasz után közli, hogy tőle akár fel is fordulhatna.

marco_kokocsin2.jpg

Tovább
Címkék: marco polo
Szólj hozzá!

Való Világ 8x95 - Kretének vandálkodtak a villában

2016. november 30. 07:08 - Chat Géza

vv.png

Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után leginkább csak Dávid és Ati tartana egy recska fesztivált a nagy boldogságtól, mindenki mást meg agyon basz a bánat, de amit nem értek, hogy a már eléggé szellős hálóban miért kell még mindig egymás mellett aludnia ennek a két jómadárnak. Annyi szabad hely van, hogy mindenkinek jutna egy-egy francia ágy, erre ezek ott kiskifliznek a sarokban, majdnem. Amúgy Vivien van a legszarabbul, de Krisztián is meg van makkanva. A lány gondolatait nem lehet csak úgy elterelni. Zsolti feliratú süti? Nem. Linzer tészta receptjének megmutatása? Nem. Szem alatti táskák eltüntetése? Jöhet! Hideg kanalat kell rá nyomni, mondja Dávid, majd a mondat végére érve Vivi áthelyezte a tespedés székhelyét a cigiskanapéról a tévé előtti kanapéra, ahol már két kanállal a szeme alatt pöffeszkedik. 

Tovább
Címkék: való világ vv8
698 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu