Hogy volt?

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 3/2 – The Perils of Cupid / Florence, May 1908

2017. május 25. 11:00 - Gabba

A múlt heti szerelmes téma után új helyszínen ismerkedünk meg a Cupido (lánykori nevén Ámor) nyilai okozta komplikációkkal, és amíg Bécsben a kis Indy volt kitéve ennek a szenvedélynek, ezúttal a család egy másik tagja esik bele a verembe. Nem gördít le a kis kíváncsi, hanem türelmesen olvas tovább! Eredetileg ez lett volna a 2x19 epizód, de az ABC a 2x18 után elkaszálta a sorozatot, így ez a rész már nem került adásba. Öreg Indys bookend viszont készült hozzá, eszerint félszemű hősünk egy New Jersey-i biliárdklubban időzik, és éppen elfogadja egy fiatal pár kihívását. 100 dolcsi a tét, mondanom se kell, hogy az öreg nagyon menő a témában, sorra löki a golyókat a lyukakba, közben azzal dicsekszik, hogy jól ismeri a fizikát, mert jó tanára volt, ennek köszönhető ez a sikerszéria is. Játék közben el is meséli az ide kapcsolódó firenzei élményét.

indiana03_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
19 komment

The Originals 3x21 – Give ’Em Hell Kid

2017. május 24. 11:00 - A_Rézi

Jazz szól. Gyászzene. Úgy tűnik, mindenki temetéshez készülődik, miközben Vincent a halálról és a gyászról, fájdalomról és továbblépésről narrál. Hayley, Klaus és Elijah Cami temetési menetében lépked. Vincent, Marcel, Josh és Kol pedig a LaFayette-ben, Davina sírjánál búcsúzik. Josh egy régi titokról beszél, amit csak a lánnyal osztott meg, aki olyan volt neki, mint egy tesó. A legjobb barátja volt. Kol képtelen beszélni, úgyhogy inkább nem szól. Marcel egy papírlapot vesz elő a zakójából, amire leírta a mondandóját, de végül inkább hagyja a francba, mert a szavak nem sokat érnek. Ehelyett ígéretet tesz, hogy a Mikaelsonok megfizetnek Davina haláláért…

vlcsnap-2017-05-17-16h05m56s44.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Exek az édenben 1x20 - Zsuzsi hazaféltékenykedte magát

2017. május 24. 09:09 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-05-24_8_56_34.png

Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz. Na, nézzük, hogy mi történt a nettó 45 perces adásban, amit Sylvi oly' gyönyörűségesen felszopott itten!

Tovább
Címkék: exek az édeben
168 komment

Exek az édenben 1x19 - We would like take a ride this

2017. május 23. 10:32 - Dzsudibí

Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy közepesen szar balatoni hétvégére korlátozott mennyiségű májszbittével). Zsu az első különtöltött éjszaka végig Diával álmodott. Először azt hittem azért, mert mostmár visszasírja inkább őt Berni helyett, ami matematikai szempontból valóban helyes megközelítés lenne, hiszen Berni egy fullos csillagos tízes, Dia (szigorúan sminkben, mert anélkül retkebb) olyan 6-8 között attól függően, hogy éppen milyen szögben éri a fény, Zsu meg alulról súrolja az 5-öt, de azt is inkább a teste miatt. De nem, Dia álmában is gonosz ribanc és el akarja vennni tőle Norbit, szerinte nevezhetjük ezt rémálomnak is, szerintem meg jó lenne, ha szakemberhez fordulna, akivel tisztázhatnák, hogy Norbi nem az ő tulajdona, egyébként meg keressen magának egy jóravaló tisztességes fiatalembert, akivel szex közben nem annak halott öccse képmásával kell szemeznie. 

1_7.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
149 komment

Az ifjú pápa 1x05

2017. május 22. 11:00 - Szendrey

Már megint a pápa hippi szülein van a témázgatás, Lenny ott áll a kikötőben, felnőtt fejjel, a szülei meg az épp induló tök üres hajón, autentik hetvenes évek szerkóban. Elalvás előtt ugrott be Lennynek ez a kép, mert ott fekszik keresztben a szimpla ágyán, és úgy látszik, nem gyön álom a szemére, mi juthatna ilyenkor az eszébe. De legalább megtudtuk, hogy David Hasselhoffban tolja, és nem borotválja a mellkasát.

1.png

Tovább
1 komment

Aranyláz Alaszkában 7x17 - A legjobb fogás

2017. május 19. 13:00 - Chat Géza

Nem, nem lett hirtelen horgász magazin a milliomos alaszkai aranyásók életéről szóló dokureality, csak így utal a cím Hoffman eddigi legeredményesebb heti mérlegére.És amíg neki jó, addig mások általában szívnak, ez a forgatókönyv, de nézzük, hogy most is így van-e.

Tony, ahogy Zsófika mondta a Való VIlág 6-ban, több tüzet tart egy rakáson. Egyrészt azon mesterkedik, hogy a szekunder kotrót is leutaztassa a másik mellé. Ez csak a szezon végére lesz meg. Aztán ott van Kevin felügyelete alatt üzemelő kotró, ami szünetmentesen okádja kifelé, Tony családi trezorjába az aranyat. Egy másik fia egy másik területen túrja a földet. Most meg lányának kell bizonyítania, hogy egyedül is el tud irányítani egy egész aranyásó flottát. Szinte minden jól megy, amikor egys zer csak elkezd füstölni valami. Na, most mi legyen. Ha bajban Tony egyből színre lép, hogy őt aztán nem érdekli a kifogás, csak termelődjön serényen az az arany. Valami ékszíj szerű fityula kezdett el túlhevülni és füstölni. A megoldásért nem kellett a NASA-ba rohanni, csak nagyobb átmérőjű tengelyen kellett átvezetni, így a fordulatszám csökkent, de a sebesség megmaradt. A probléma elhárult, és mint kiderült, sikerült is cirka 70 unciát bányásznia Monicának, ami egész szép teljesítmény.

Tovább
Szólj hozzá!

Időről időre 1x06 - Körbezárva

2017. május 19. 11:00 - Scott Pilgrim

HGW betegen fekszik, Jane ápolja, Vanessa meg beviszi neki az Utópia aktáját. 1980 szerepel rajta, meg John adatai, viszont ő nem járt abban az évben, kivéve persze, ha majd visszamegy a jövőben. Vanessa megállapítja, hogy valaki már tudhat róla a jelenben, mert neki gyanús az apja segédjének halála. Lemennek Johnhoz megkérdezni, hogy mit tud róla. HGW lemegy, John láncokban, vitáznak egy jót arról, hogy mennyire eltér a világnézetük, végül HGW felvillantja neki a papírt John nevével és adataival. John elmondja, hogy pár napja találkozott valakivel egészen véletlenül pont, aki tud az időgépről és kell neki. HGW szeretné megtudni, hogy ki volt az, de John csak akkor hajlandó elmondani, ha kiszabadul. Patthelyzet alakul ki. Ugrunk Brooke laborjába, ahol kiderül, hogy több sokszoros erejű kopasz kigyúrt csávót is csinál, most, hogy az első kísérlet sikerrel járt. Griffin megérkezik, Broke pedig nyaggatja, hogy egy házban van minden, most kell cselekedniük, mert még John és HGW összerakja a képet róla. HGW közben bevallja Vanessa-nak, hogy az apja ölt az aktákért. Viszont Jane talál az aktán szereplő nevek közt valakit, aki még él, egy nővért. Elmennek hát felkeresni, az ápolójával találkoznak, elmondja, hogy eléggé meszes már a néni, néha össze-vissza beszél, bemennek hozzá, és kiderül, hogy Chad anyja az, akit korábban már láthattunk, hoppá! Közben viszont az ápoló hívja Brooke-ot, és elmondja neki a helyzetet, Brooke kér tőle valamit, duplahoppá!

vlcsnap-2017-05-16-03h11m28s512.png

Tovább
Szólj hozzá!

Exek az édenben 1x18 - Amikor visszanyalt az almondos fagyi

2017. május 19. 08:07 - Dzsudibí

Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy felkavaró üzenetet hagy maga után. Na lássuk.

1_6.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
169 komment

Grimm 5x19 – Rendőrbe bújt farkas

2017. május 18. 15:00 - Kapitánylány

„Semmi sem annyira fájdalmas az emberi gondolkodás számára, mint a mélyreható, hirtelen változás.” – Frankenstein

Wu kórházba került a fejsérülése miatt, Nick és Hank érkezik látogatóba, kíváncsiak, hogy a szakállas csonttördelő miért őt vette célba. Wu nem emlékszik mi történt vele, miért sérült meg a feje. A fiúk hagyják is pihenni, kint a folyosón megbeszélik, hogy valami nem stimmel az őrmesterrel, figyelni kellene rá. Közben látjuk, hogy más is kíváncsi Wu-ra, le is jelenti valakinek, hogy a kórházban van.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
6 komment