Hogy volt?

Való Világ 7x76 - A szótárban Dennis képe szerepel a gyökér szónál

2015. január 31. 10:09 - sixx

Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt, Dóri egy fagyott poloska miatt mutatta meg, milyen az, amikor egy fába szorult féreg üvölt, és rendeztek egy mini Játék határok nélkül-t is, hálistennek itt nem kellett szabályt módosítani menet közben, és a végén egy magyar embör nyert, ahogy annak lennie kellene MINDÉG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

Robin a vellamester ugye, emlékszünk, micsoda problémát okozott a budatétényi nindzsa zászlótolvajlása, amiből én leginkább arra emlékszem, hogy beleharapott valami kajába, amin én kicsit felbasztam volna magam, de mindegy, ezek ott bent mér annyira belefásultak a dolgokba, hogy tulajdonképpen semmin nem döbbennek meg, azon sem, ha a kolozsvári szalonnában egy fél fogsor nyoma ott van (jobb felső ötös tömött). A zászlóra most jobban vigyáznak, mint a Kába-kőre, de mielőtt biztonságba helyeznék, le kell vonni - ehhez mondjuk nem ártott volna egy olyan zászló, amit, teccik érteni, le is lehet vonni, nem csak lefektetni a földre, de az erre szánt pénzt elvitte a cica vagy a reklámadó, kinek hogy. Az ünnepséghez Dani szolgáltatja a muzsikát egy műanyag trombitával, amiről én kajakra azt hittem, hogy elemes, csak meg kell nyomni a gombot oszt szól, de nem, fújni kell.

Hadd legyek már most én Lagzi Lajcsi.

2_7.png

Tovább
Címkék: vv7 dsns
191 komment

Barátok közt 7261-7264 - Így rúgassuk ki magunkat egy nap alatt

2015. január 30. 15:00 - julie0812

1.jpg

Ágiék tovább jutottak egy szimpla csóknál, másnap reggel Ági szétzilált fejjel támolyog ki Bartha hálószobájából és megpróbál észrevétlenül kisurranni, de a gangon éppen a testvérei beszélgetnek és éppen róla, úgyhogy kénytelen az ajtó mögül hallgatózni. Közben Zsolt is magához tér, de nem beszélnek a kettejük közt történtekről, csak a másnaposság gyötrelmeiről. Ági rögtön az irodába nyargal kellemetlenkedni, előtte kicsit rendbe szedhette volna magát, ahogy Miklós is megjegyzi. Pár kedves beszólás után Ági elhúz, Atikám pedig helytelenítően cicceg, ezt azért még sem kellett volna.

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Való Világ 7x75 - Melyben Robin majdnem kiesik, mert Maci egy állat

2015. január 30. 13:20 - Hoppancs

A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem lehet haragudni, ami megnyugtató annak fényében, hogy nem is követett el semmit. A villalakók azonban már nem voltak ennyire ártatlanok.

A fürkészhét aktuális feladata az éjszakai zászlóőrzés, amit némi értetlenkedés, valamint a minek, miért és hogyan kérdések hőbörgéssel fűszerezett repkedése fogad, hogy aztán beköszönthessen a teljes érdektelenség. Szokatlanul nagy az egyetértés a „csak nem fogunk ébren maradni egy ilyen hülyeség miatt?” témában, illetve abban, hogy Maci majd megoldja. Nem tudom, hogy a tennivaló lényegét, vagy esetleg az ember és a disznó közötti alapvető különbségeket nem sikerült megérteni, a zászló mindenesetre reggelre eltűnik, ahogy kell. „De a Macika vigyázott rá!” sipítja Fanni, majd Dani kimondja: hiba volt eltekinteni a ténytől, hogy Maci ugyan villalakó, de mégsem egyenértékű a többiekkel.  Ezzel vajon mire célozhat? 

vv4_3.jpg

Tovább
Címkék: vv7 dsns
714 komment

Barátok közt 7257-7260 - A táncparkett ördögei

2015. január 30. 09:56 - julie0812

1.jpg

Troll Timike eléggé kiakad, amikor megtudja, hogy Brúnó igenis felgyújtotta az autót. Egy darabig tipródik, hogy elmondja-e az anyjának, de aztán inkább nem szól neki. Nóra közben leszervez egy találkozót a lakásán Brúnó és a tanára között. Mivel állítólag van egy szemtanú, aki igazolni tudja a gyerek alibijét, meggyőzi a tanárt, hogy vonja vissza a feljelentést. Nóra boldogan újságolja a hírt Timinek, mire Luca unszolására a troll bevallja, hogy Brúnó igazából bűnös. Nóra felháborodva hívja Petriket, aki nem igazán lepődik meg és nem is izgatja magát az ügyön, meghozza a két millát, azt viszlát. Nóra összeomlik, de később büszkén lobogtatja a lóvét Miki előtt, lám nélküle is meglett a pénz Timi iskolájára.

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

A célszemély (Person of Interest) 4x12 - Control-Alt-Delete

2015. január 29. 15:00 - AaannnaaA

Az előző rész eseményei – a tőzsde megmagyarázhatatlan mélyrepülése – erőteljesen foglalkoztatja a közvéleményt, bevezetésként erről kapunk némi információmorzsát. Meg egy betörésről, amit a tőzsdei felvételeket őrző cég irodája ellen hajtott végre egy maszkos nő és férfi, utóbbi térdlövéssel illette a hely biztonsági őrét. Ez az információ azért elég jellemző hőseinkre, de most még nem tudunk meg a dologról többet.

A napot Irányítással indítjuk, isibe hozta cuki kislányát, Juliát (eddig nem is tudtuk, hogy van neki), mikoris rövid ukázt kap a telefonjára a Fehér Ház egyik fejesétől: azonnal tolja oda a binyiglit. Pontosabban Richelli, a kabinetfőnök rendelte magához, mert tudni szeretné, hogy a tőzsde zuhanása külső támadás volt, vagy számítógépes baki, mint a közvélemény hiszi. Irányítás leteszi a nagyesküt, miszerint ha támadás lett volna, ő tud róla, és megakadályozza, szóval nyugi van. Ennél többet nem tudnak beszélgetni, mert a nő újabb hívást kap, ezúttal a műveleti szobába várják, ezért továbbáll.

1.jpg

Tovább
17 komment

Forever 1x11 - Skinny Dipper

2015. január 29. 13:00 - AaannnaaA

Erőteljesen csapunk a lovak közé a mai részben, annyira, hogy alig győzzük a fejünket kapkodni. De nézzük sorban. Késő este egy taxisofőr mögé utas száll be, ám a tag nem fuvart rendel, hanem kést (mit kést, pengét) ránt, és az ülésen keresztül felnyársalja a taxist. Nem sokkal később Jo és Henry egy utcasarkon búcsúzik egymástól, majd a férfi az érkező taxiba ül (itt hagytuk ugye abba az előző rész végén). Nincs szerencséje, a sofőr ugyanis ismeri őt – reszelős torokhangon utasítja, hogy kösse be magát, aztán őrült vágtába kezd. Igen, Adam lesz az, és az is rögtön kiderül mit akar: bizonyítani a halhatatlanságát, amit szerinte Henry nem hisz el.

Hősünk hiába ismételgeti, hogy de igen, hisz neki, a férfi ennek ellenére fegyvert ránt és fejbe lövi magát. A következő pillanatban eltűnik a vezető ülésről, az autó pedig irányíthatatlanul száguld tova. Pár méter, és a folyóban köt ki. Ajtók bezárva, a víz egyre emelkedik, így dokink hiába küzd, végül megfullad. Nem sokkal később ismét a folyóban tér magához; immár meztelenül, pechjére két járőr szeme láttára bukkan elő a habokból.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Forever
8 komment

Fargo 1x01 - Krokodil dilemma

2015. január 29. 09:00 - tinipuma

Az ötletet adó mozifilmet gondolom nem nagyon kell senkinek bemutatni, nézzük tehát, hogy mi történt sorozatban. Üdv Bendijiben, Minnesotában.

Sötét van, behavazott úton haladunk, Billy Bob Thornton szemét látjuk egy visszapillantó tükörben. Hirtelen az autó elé ugrik egy őz, majd még egy, csatt, a kocsi kicsúszik, bele a susnyásba. Ebben az esetben susnyásról persze nem lehet beszélni, itt a semmi közepén vezet az út, a semmi pedig havat jelent. Sokat. Az autó megáll, csomagtartó fedél felpattan, nocsak, ember van benne, menekülne. Elrablója alsógatyára vetkőztette ugyan, de a cipőt szerencsére rajta hagyta, szóval szaladhat. Mondjuk így is marhára fog fázni. Billy Bob - ő az emberrabló - kikászálódik a félresiklott kocsiból, gondterhelten néz, baj van. Mintha a menekülő faszi nem is érdekelné annyira, sokkal inkább az elütött őz, azt kell valahogy eltüntetni. Szegény őzike.

1b.jpg

Tovább
Címkék: fargo
20 komment

Való Világ 7x74 - Az érett viselkedés alaptételei

2015. január 29. 08:39 - candyperfumegirl

Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen szívna egy levegőt. Ez az a pont, amikor egy 50 perces összefoglaló, de még a nyomorúságos kihívás sem szól semmi másról, mint Laci puffogásáról, megfűszerezve Kazal teljesen komolyanvehetetlen mártírkodásával és Komisz alkalomadtán bevágott pszichopata tekintetével.

Vágjunk bele, a szerkesztők most csupa olyan feladatot adtak az agyhalottaknak, amiknek során kinyilváníthatják, ki a legnagyobb aljadék köztük (most éppen névtelen levelekkel), a konszenzus mindig ugyanaz. A Cinkostárs Bt. jogutódja szerint Kazal, a másik oldal szerint pedig Laci a legnagyobb emberi hulladék a társaságban, és azért mert csak. Azért látszólag vannak az érvrendszernek sarkalatos pontjai, Kazal pl. azért szarember, mert ordenáré, útszéli és provokatőr, Ádina be is ígér neki egy párbajt a következő körre. Ezen kedélyesen elugatnak egy darabig, Fannika természetesen az „én ilyen vagyok!” örökzöldet teszi fel a változatosság kedvéért. Laci ellen a legfőbb vád az, hogy csicska, akinek meg abból van elege, hogy Kazal folyton DEGRADÁLJA őt, és én ezen a ponton jöttem rá, hogy amit most hallunk, az tulajdonképpen a Villa Best Of Volume 7. , és ha most még elhangzana az „elszállt vele a ló” szóvirág is, teljes lenne a gyönyör.

vv-774-01.png

Tovább
Címkék: vv7 dsns
1777 komment

Így dugtok ti: Mindenki vs mindenki (18+)

2015. január 29. 08:39 - candyperfumegirl

Mindenkinek bizsereg már a vellában, ki így, ki úgy csillapítja. Van itt minden, tapi, szopi, dugi, kézimunka, nyögések és nyelvelés szép közösségi szellemben, ahogy egy jó cserkésztáborban. Csak Dani és Robin tűnik el a színről, feltehetően azért, hogy az ötujjú barátnőjük kényeztetését élvezzék.

 

Címkék: 18+ vv7
2 komment