Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x11 - Fingorászás és sztrájk

2016. február 09. 13:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-02-09_7_40_58.png

A nőstények négy hete csajoskodnak a szigeten és eddig a disznóhúson kívül elég vérszegény diétán élnek, ami elég nagy para. Annyira, hogy ha ez így megy tovább, akkor Bear Grylls maga cibálja haza a lányokat, mert az nem lehet, hogy kamerák előtt haljon meg valaki. Egyelőre nagy habzsidőzsi van, mert van disznóhús, ugye. Igaz, hogy a kaja megbosszúlja magát a rengeteg kullanccsal, dez legyen a legkevesebb. Éjszaka a lányok kicsontozzák a dögöt és az egyik kannát tárolóedénynek beáldozva a földbe ássák. 

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7761-7762. rész

2016. február 09. 11:00 - Gillotte

Február beköszöntével Bartha Zsolt is visszatér, na nem a Mátyás király térre, hanem a börtön kemény napjaiból kaphatunk ízelítőt. Zsolt pont padlót mos fel, amikor egy rendkívül idegesítő rabtársa kezd duruzsolni folyamatosan a fülébe Kerekes József személyében. Kerekes József istenien hozza Shrek legjobb barátjának, Szamárnak a szerepét, kérdezget, tolakodik, belemászik Zsolt arcába, nem veszi észre magát, öröm nézni! Zsolt nehezen tűri az ürgét, és csendre inti, éppen ezért azt sem tudja meg tőle, ki az a nő a folyosó végén, aki épp távozik. Lefogadom, hogy hamarosan kiderül.

bk_februar1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 7759-7760. rész

2016. február 09. 10:00 - Gillotte

Miki vinnyog a Herr szorító karja alatt, mint az újévi malac, Ági be is rohan megnézni a hang forrását. Miki feldúltan távozik, Ági alig tudja lenyugtatni hitvesét. Mivel Miki így felkapta a vizet arra jutnak, hogy Nóra összejátszik Mikivel, s együtt tervelték ki Robi meggyilkolását.

bk_januar29_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Fargo 2x01 - Jób türelme

2016. február 09. 09:00 - tinipuma

Kezdésnek bepillanthatunk egy filmforgatásra, halott sápadtarcúakkal teli mezőn egy talpig harci díszbe öltözött indián törzsfőnök várja Ronniet (mármint Ronald Reagant), aki nem jön. Rohanó Medve jobb híján elfogad egy cigit egy kellemetlenkedő stábtagtól. Meg is vagyunk, Jimmy Carter elnök beszéde végképp eligazít minket, mármint időben, be lehet lőni a hetvenes évek végét. Indul a Fargo második évada.

Egy kihalt utcasarkon baltaarcú fiatalemberhez és hallgatag indián társához egy nyúlfaszgerinc fiúcska érkezik. Késve és pénz nélkül, de még ő méltatlankodik, utálja a pénzbehajtó melót. Baltaarc (amúgy a hülyegyerek bátyja) nem tekeri ki a nyakát, csak helyrerakja, a család az első, a kisfiúnak pedig kussolnia kell és tenni a dolgát. Megtudjuk, hogy van még egy középső testvér is, Bear, ezek után nagyon kíváncsi vagyok rá.

Tovább
Címkék: fargo
2 komment

Csak színház és más semmi 1x05 - Már a fülgyertya sem segít

2016. február 08. 15:00 - Dzsudibí

A nyitó jelenetben a diri tiszteletét teszi mindenki öltözőjében, hogy szerencsét kívánjon az estéhez. Kitti, aki éppen Erzsikével klubbolgat, olyan látványt nyújt a fotelben elterülve, mintha most szívott volna el egy félméteres green peace-t - De a premier csak holnap van - néznek értetlenül - Igen, de a sajtó ma jön - válaszolja a diri. Mókuska Bélával sztorizgat, Barna a slozin próbál békére lelni, mert Neo-Dobó lila jetiruhában meg akarja fülgyertyázni, Alinda meg felpolcolt lábakkal olvasgatja a Storyt, aminek a címlapján már megint ő szerepel. - Ne izgulj dirikém, minden szuper lesz! - nyugtatja a dirit Alinda, aki fél liter izzadtságot töröl le egy mozdulattal a homlokáról, miközben magát Buddhának titulálva igyekszik meggyőzni Alindát és saját magát is, hogy tökéletesen nyugodt. A folyosón azért elrebeg egy gyors imát a falnak dőlve, miközben az izzadtságcseppek újult erővel támadnak halántékán. Főcím. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7757-7758. rész

2016. február 08. 14:00 - Gillotte

Alíz kétségbeesetten kérdezi egyszem gyermekét az új külső kialakulásának okairól. Luca kifogásolja, hogy Alízt nem is érdekli, mi van vele, amikor nem festi be a haját, de Alíz szerint ez nem így van, igazából fogalma sincs, hogy sikerült Luca ilyen fantasztikusra, és mennyivel jobb lenne, ha fordított helyzet lenne, s Luca lenne az ő anyja. Nagy a békülés, meg is beszélik, hogy Alíz visszaköltözik Kertészékhez, s lelkesen megy pakolni a Barta lakba. Rudi nem örül annyira, hisz úgy is jóban lehet lenni Lucával, ha külön laknak, de Alíz túl boldog most Rudi nyavalyáihoz, úgyhogy invitálja őket egy koccintásra a Rózsába. A koccintásnál Alíz már Krisztiánra iszik, aki egyszer fantasztikus apa lesz (már az alapján, hogy megpuhította Lucát). Zene Rudi füleinek, Krisztián távoztával le is csekkolja Alíznál, hogy biztos, hogy csak Luca miatt költözik-e el. Ezalatt Krisztián Nikollal ül egy szomszédos asztalnál, ott megdumálják a góré legújabb üzletét, de Nikolt eléggé irritálja, hogy Krisztián a megbeszélés közben Alízt csekkolja.

bk_januar28_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Young & Hungry 2x05 - Young & First Time

2016. február 08. 13:00 - Lilac Scorpion

Gabi és kocka-hapsija webkameráznak: az első kufircot beszélik meg éppen – ironikus, hogy a Kaminsky-konyhában, miközben a szöszi reggelit készít. A srác még valami tesztet is megcsinált, csak hogy Gabi megnyugodhasson, épp efelett örömködnek, amikor Josh megérkezik kihallgatni őket. Gabi nem akarja elárulni Coopernek, ki volt az utolsó, akivel lefeküdt (mert hát Josh volt, és ugyan ki szereti hallani, hogy a csaja az exének dolgozik), majd amikor észreveszi a kukkoló főnököt, gyorsan kinyomja a hívást. Josh nekiáll beégetni a csajt, és meg is van lepve: nocsak, Gabike nem nyitotta szét a lábát a három hetes kínai utazás alatt sem a kis barátjának? Nem ám, mert Joshsal is legutóbb túl gyorsan haladtak, amúgy elmehetnék hamarabb délután, kérdi a csaj, rám is vár egy teszt. Én aztán biztonságos vagyok, védekezik Josh, majd ráeszmélnek, hogy akkoriban Caroline volt még terítéken a hálószobában. Bezony, Josh, jobb ha te is klinikára szaladsz, az a ribanc fűvel-fával… Főcím.

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Gran Hotel 1x08 - La sangre de la doncella

2016. február 08. 11:00 - winniethepoooh

Dona Teresa Cathalina sikolyára feleszmél, és a lányhoz siet. Meglátja Cristina holttestét, és azonnal ráparancsol Cathalinára, hogy tüstént takarítsa el a mocskot. Végre megtörtént, amit annyira vártam, Andrés többé nem hiszi el Belén hazugságait. Csúnyán összevesztek. A szobalányok és pincérek gyűlésén Dona Teresa elmondja a szörnyű balesetet, ami Cristinával történt. Ezt Alicia is meghallja. Mindenkit ledöbbentett a hír, és mivel Alicia nem hagyhatja el a hotelt, így Andrésra marad a feladat, hogy elmondja Juliónak a történteket. A nyomozók eközben Cathalinát faggatják, aki Dona teresa parancsára kérésére hazudott a gyilkosság körülményeiről.

g0.png

Tovább
Szólj hozzá!

Jóban Rosszban 5. hét

2016. február 08. 10:00 - lulu1.0

Gabi és Adél lelki válsággal, Böbe féltékenykedéssel, Kardos doki és Patrícia újra egymás kerülgetésével kezdik a hetet. Bandi most nagyon megérkezett. Ő lesz Csillagkút sztárja. Sztárkukta, sztárszerelő, az egyedül álló nők álma. Gabi menekülne a kialakult helyzet elől, de hiába minden erőfeszítés, az áthelyezési kérelmét elutasították. Jenő sem viseli jól a szakítást, olyan pálinkát kér Istvántól, amitől a ló is állva alszik. Elvira tanárnéni érkezik, hogy megvédje a Jenővel együtt ivó hites urát a májkárosodástól. Jenő és Big verekedésig összekülönböznek. Big Jenőt okolja a kialakult helyzetért, pedig benne voltak ebben mindannyian vastagon.

5_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Az ember a Fellegvárban – 1x06 Három majom

2016. február 08. 09:00 - DSI Builder

Szól a hatvanas évek menő zenéje, mindenki a Győzelem Napjára készül, egy apuka a kislányával együtt díszíti fel a kertet a horogkeresztes zászlókkal, a bakfis láthatóan boldog tőle. Joe is kicsípte magát, és egy nagy csokot virággal tart Oberúristen családjához. Smith kivételesen nincs egyenruhában, hanem fehér ingben, nyakkendőben, és gombolós pulcsiban fogadja a vendéget. A ház már feldíszítve, a kötelező Sieg Heil után Joe mondja, hogy látta Oberúristen a tévében, a felvonuláson, és nagyon menőnek találta. Smith még egy Sieg heilt odaint a szomszédnak.

gyozelemnapja1.jpg

Tovább
2 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu