Hogy volt?

Empire 2x10 - Et tu, Brute?

2016. május 25. 13:00 - Szencsike

A rész a díjak jegyében fog telni, a sorozat kedvéért kitalált American Sound Awards jelölőnapját fogjuk látni. Elsőként Los Angelesből Jason Derulo jelentkezik, minden egyes órában egy sztár bejelent egy kategóriát és annak a jelöltjeit. Az Empire székházban is az ASA körül forog minden, Becky, Lú és Andre a sajtótájékoztatót beszélik át, minden művész ugrik, ha kell, Skye énekel egyet, illetve számtalan Empire jelölés várható, de az a nagy kérdés, hogy hányból lesz díj… Szegény Lút már 19-szer jelölték, de sose kapott semmit, tipikus Leo-szindróma, de csak összejön valamikor. Lássuk az R&B legjobb dal jelöléseket, itt Jamalért kell izgulni, a Heavy c. számával került be.

1.png

Tovább
Címkék: empire
Szólj hozzá!

Barátok közt 7879-7880. rész

2016. május 24. 10:00 - Gillotte

Berényiék, Novák, és a meglepetésvendég testületileg felvonulnak az irodába. Kicsit kibeszélik Petit, aztán szóba kerül, hogy ki is az ismeretlen. Neve: Bakó Gyula, a megmentő, ugyanis hajlandó a cégnek kölcsönadni 100 millió forintot, valamivel magasabb kamattal, mintha bankból vennék fel. Ilyen esetben a tagok a saját vagyonukkal felelnek, mint fedezet, s természetesen ingatlan is beleszámít. Ki van ez találva! A hallgatóság eléggé kiborul az ajánlat hallatán, úgyhogy az ürge elmegy, hogy családon belül tárgyalhassák meg az ügyet. Ági kitér a hitéből, mégis hogy tenné fel a villát, mint letétet? Mondjuk esetében gondolom megoldható lenne venni egy lakást, és rámondani, hogy ez az ingatlan, senki nem tudja, hol lakik, de Lacival például tényleg nagy kitolás. Szóval mindenki ki van akadva, de Miki másnapra hagyná az ügy megtárgyalását, és azzal hagyja ott a társaságot, hogy vagy ez, vagy mehetnek vissza a balettbe ugrálni.

bk_aprilis27_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

A Farm 2x55 - Mi vaaaan Faaaaarm?

2016. május 24. 07:12 - sixx

vlcsnap-00001_8.png

Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik. Betakarítás, bolondság, mondja, főszerepben Gaben mester.

Tovább
Címkék: a farm
377 komment

Egyszer volt, hol nem volt 5x22-23 – Csak te & Elmondatlan történet (Évadzáró dupla rész)

2016. május 23. 13:00 - DSI Builder

Az Egyszer volt, hol nem volt minden félévben csinál egy dupla részt, amit most a fináléra időzítettek, szóval kétszer olyan hosszúak leszünk, mint szoktunk lenni és remélhetőleg fele olyan idegesítőek. Vágjunk is bele, Regina mereng Nagyi étkezdéjében, alighanem azon, hogy a forgatókönyvírók miért mindig őt fingatják meg. Amúgy amolyan halotti tor jelleggel koccintanak Robinra a bent lévők, az asztalok is tele vannak kajával, amikor Snowék lépnek oda, hogy részvétet kívánjanak. Bevallom, hogy náluk idegesítőbb partnert nehezebben tudnék elképzelni a gyász feldolgozásához, és valami ilyesmi ül ki Regina arcára is, de Zelena is megérkezik a kislány Robinnal, hogy ő is begyűjtse a Charming család részvétnyilvánításait. Violet, Henry cameloti szerelme odalép a sráchoz, és elmondja, hogy mennyire aggódott, hogy nem látja viszont, és féléken megfogja a kezét. Rögtön váltunk Emmára, aki vele ellentétben elég határozottan szorongatja Kiliant, és azon tanakodik, hogy Regina most mit fog csinálni, hiszen amikor az előző alkalommal veszítette el a szerelmét, akkor megátkozott egy egész királyságot, szóval még ne közöljék vele a jó hírt, hogy a kalóz életben van, várjon odakint.

emmahook2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Marvels Jessica Jones 1x13 – Avagy mosolyogj! (ÉVADZÁRÓ)

2016. május 23. 13:00 - DSI Builder

Antiflex Lukácsot Jessica kétségbeesetten vonszolja be a közeli kórházba, mialatt a narrálását hallgatjuk arról, hogy a fájdalom akkor a legdurvább, ha beüt, hiába akarta elkerülni ennek a lehetőségét. A férfit azonnal egy kisebb egészségügyis csapat veszi körül, tompa tárggyal okozott fejsérülés, szóval csak a szokásos rutinmunka, gondolják, és elkezdik ellátni. Igen ám, de az injekciós tűk olyan kétségbeesetten hajolnak meg Lukács bőrén, mint egyiptomi fáraók előtt a késést magyarázó piramisépítő munkások. Három tű után az ideges orvos lecseréli a szurkálást intéző ápolót, és hívat egy másikat, aki ismerős lehet egyeseknek egy másik sorozatból. Ő sem tudja megszúrni Lukácsot, sőt, a gyémántfejes fúró is sikoltva adja meg magát, ráterhelve a társadalombiztosításra a milliós károkat. Az orvos fel is adja, miután rájön, hogy Lukács egy „olyan”. Mondván, hogy kell ide a főnöke meg a kórházigazgató, adjanak szakvéleményt, lelécel.

jessicakorhaz.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
5 komment

Jóban Rosszban 20. hét

2016. május 23. 12:00 - lulu1.0

Böbéék megúszzák Bogdányinét. Bogdányiné valószínűsíthetően beleszeret majd Karibába. Amennyiben Karibá kinyomozza, hogy Bogdányiné lakástüzét egy piromán szomszéd okozta, ez már nem is valószínűsíthető lesz, hanem biztos. Ottó változatlanul odavan Elvira távolléte miatt, Elvira, tőle nem várt módon, egyáltalán nincs oda a kettejük között tátongó mind térbeli, mind időbeli űrtől. Nemes doki Szilárd agyturkász húgába, Szabinába készül beleesni, ami bizony sűrű, sötét verem és csalódás halmaz lesz (ismét).

20_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Barátok közt 7885-7886. rész

2016. május 23. 10:00 - Gillotte

Vili rákérdez a sünös dologra, s Laci nem tudván, hogy Gizi végig hallja, eldicsekszik barátjának, hogy milyen hősiesen fogta el a sünit, Gizi csak a dobozt vitte ki, de hadd arassa le csak ő a babért. Gizi később megkéri férjét, mesélje el, hogy szekvenciálisan hogy is történt, amikor Laci elkapta a sünt. Kialakul némi balhé, Novák vérig van sértve, hogy számonkérik, Gizinek pedig az nem esik jól, hogy Laci learatja a babérjait. Hát igen, nehéz ez a házasélet, pláne ha Novákkal élsz együtt…

bk_majus2_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A célszemély (Person of Interest) 5x03 - Truth Be Told

2016. május 23. 09:00 - AaannnaaA

A készítők ijesztőre fazonírozták az új főcímet: miközben Finch mondja nyugodt hangján a szokásos szöveget, bezavar Greer monológja a Szamaritánus céljához igazítva a mondanivalót...

A részt 2010-ben indítjuk (végre műkszik az időben ugrálás), a CIA-nál John és Kara Stanton kapnak új megbízást számunkra (és hősünk számára is) eddig ismeretlen felettesüktől. A neve Terence Beale, és azért hívatta két kiváló ügynökét, segítsenek kideríteni hogyan eshetett meg, hogy egy egész Stinger-rakéta szállítmány a tálibokhoz vándorolt. A szállítás titkos volt, ki kell deríteniük hol ereszt az a bizonyos lufi. Gyanúsított már van, Brent Tomlinson, ő tudott a szállítmány útjáról és tartalmáról is. Bizonyítani kell, lefizették-e a helyiek az információért, ez esetben ki kell iktatni – a CIA jó híre (is) múlik a dolgon.

1.jpg

Tovább
11 komment

Barátok közt 7883-7884. rész

2016. május 22. 10:00 - Gillotte

Gizi teljesen maga alá kullantva ordibál a kisbolt raktári ajtajának, hogy azonnal hívja a rendőrséget, ha nem mutatja magát a titokzatos ,,ajtómozgató”. Laci is megérkezik (ó, szegénykém, ki látta így el a bajod, de nem is fontos, nézd meg a raktárat!) Novák benéz a raktárba, és nem betörő, csak egy sün van odabent, de nem kell félni, majd Novák elkapja és kiteszi a szűrét. Ez rendkívül sok időt elvesz a bolt magabiztos tulajától, Gizi már egy egész műszakot lezavar, míg Laci a sünnel kínlódik. A kisbolt kész csatatér mire Gizi betér, és inkább cselekszik ő, majd fél perc után dobozban hozza ki a fenevadat.

bk_aprilis29_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

A Farm 2x54 - Freedom

2016. május 22. 09:49 - sixx

screen_shot_2016-05-22_at_08_51_10.png

Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő vasárnap esti élő finálét, amiben majd az egész ország előtt hülyét csinálhat magából, és fog is, mert ez egy ilyen ember. Zé van velünk ma, hogyvoltozik, Gergő és Szinti védett, azaz a kiválasztott Attila, Brigi és Gaben lehet.

Tovább
Címkék: a farm
365 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu