Hogy volt?

Fear The Walking Dead 2x04 - Blood in the Streets

2016. május 03. 15:00 - Chat Géza

Nick az éjszaka közepén kiúszik a partra. Nincs a szánkba rágva, hogy miért, egyszerűen csak ezt teszi, majd, amikor a gondosan bezacskózott ruháit felvéve jelntőségteljes pillantást vet az óceánra, és még egy helikopter is elhúz felette. Mintha a vízen is több fény pislákolna, de se fegyverropogás, se semmi, szóval hülyeség lenne belemagyarázni, hogy felrobbant a kis ladikjuk. Nick kijött a partra, annyi biztos, és mivel az ő karakterét úgy írták meg, hogy a vakmerőségbe oltott felelőtlenség a racionalitás talaján mozgó tökösséggel, félelem nélküliséggel egyenlő, ezért simán elnézhető neki, hogy Sziget fesztiválnyi sátorrengeteg között zajt csapva csalogasson magához egy zombit, hogy aztán bekenhesse magát béllel.

Tovább
Szólj hozzá!

Jóban Rosszban 17. hét

2016. május 03. 12:00 - lulu1.0

A nemzetközi helyzet fokozódik. Többekről is kiderült, hogy nem az általában vett jó emberek táborát erősítik. Többekről majd csak ezután fog kiderülni, hogy na mégsem láttuk ezt olyan jól, de most nézzük, mire alapozhatjuk az egyes típusú felvetést. A múlt héten azzal búcsúztunk, hogy Borinak nehézkes a távozás egy férfi társaságából, aki állítólag szemérmetlenül sok pénzt fizetett harmadik félnek, hogy a lány társaságát élvezhesse. Mielőtt beleélhetnénk magunkat, hogy egy aberrált kuncsaft mintapéldányát láthatjuk az escort világából, kiderül, hogy ez a férfi is az ügynökség csapatába tartozik, és az eljátszottak tesztként szolgáltak arra vonatkozóan, vajon meg lehet-e bízni a lányban, mert Mr. Tímár úgy véli, itt bizony Ő utána szaglásznak. Lássuk be, joggal.

17_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

The Originals 1x21 – The Battle of New Orleans

2016. május 03. 11:00 - A_Rézi

A címből ítélve, itt bizony csata lesz. No, de ki harcol ki ellen, és kinek az oldalán? Meglátjuk. Első körben a farkasfiúk éjszakai autókázását figyelhetjük: Jackson a volánnál, áruló Oliver az anyósülésen, hátul meg egy zsák kavics. Szöszi éppen azt pedzegeti, vajon az ősi hibrid betartja-e az alku rá eső részét, aztán hogy, hogy nem Hayley-re is megjegyzést tesz – mire Jack figyelmezteti, hogy vegyen vissza, különben nem lesznek jóban. Pár perccel később a rendőrök lemeszelik őket, ám nem a szokásos jogsi-forgalmit akarják bevasalni, hanem előkerülnek a fegyverek, majd feltűnik mögöttük a vigyorgó karmester, Marcel is.

vlcsnap-2016-05-01-13h55m25s233.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 7853-7854. rész

2016. május 03. 10:00 - Gillotte

Lili eléggé kiakad Ádámra, amiért nem mondta el, hogy a fotókon nem homelessnek, hanem prostinak állította be, mert marhára nem ugyanaz a kettő. Ádám magyarázza, hogy ez egy szimbólum, hogy Lili szépségével milyen kontrasztos a környezet, ahol él, az, hogy a képeken elvileg prosti csak egy csavar. Lili nagyon csalódott Ádámban, de mivel a fotós hajtogatja, hogy úgysem küldi el a pályázatra a képeket Lili felveti, hogy ki is lehetne dobni a francba, amit Ádám azért nem akar. Hiába minden bocsánatkérés, Lili elmegy éjszakára duzzogni.

bk_aprilis8_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Deutschland_83 1x07 - Bold Guard

2016. május 02. 13:00 - anniewalker

A támaszponton indítunk, főhősünk már megint kódolt üzenetet kap: az NDK háborúra készül, ezen megdöbben. Edel tábornok katonáit biztatja, eddigi NATO-hadgyakorlatuk sikeres volt, most indul az újabb fázis, az Able Archer nevezetű, és ebben most támaszpontjuk kiemelt szerepet kap. Martin felderít: ugye ez csak tényleg háborús játék, nem igazi támadás? Gyorsan keres magának a semmi közepén egy telefonfülkét. Az NDK hírszerzése is javában készül a támadásra. A gombostűkkel feltűzött prezi-ben egyértelműen látható: minden a közelgő támadásra utal!

dtl711.jpg

Tovább
1 komment

A Farm 2x35-36 - Legközelebb ne nyomd fullba a kretént, Norbi!

2016. május 01. 06:54 - sixx

vlcsnap-00001_4.png

Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba.

A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel fel, ebből lett a bírósági tárgyalás, amin elítélték, most meg jött az ítélet: gyerekágyban alvás egy hétig, gyerekruhában. És ki fogja pelenkázni, kérdezi Sanya, az ötven éves perverz chippendale. Szinti örül az ágynak, mert belefér, ennyit a büntetésről. Dia szerette volna megtudni, hogy mi a fasz legyen ezzel az aluszékonysággal a jövőben, lehet-e Szintire számítani, stb. Nem lehet, megmondom én ingyen. Itt jegyezném meg, hogy Gábor alvós arcát elnézve kurvaisten, hogy horkol.

Tovább
Címkék: a farm
341 komment

Az Onedin család 8x09 - A Long Way Home (Hosszú az út hazáig) SOROZATZÁRÓ

2016. április 30. 12:00 - Gabba

Kedves olvasók, hát ez a perc is eljött, végére érünk kedvenc sorozatunknak, az esetleges szövegbeli elütésekért előre is elnézést kérek, de érthető okokból kissé bepárásodott a monitorom… Cliffhangerrel zártuk az előző részt, ehhez képest az úszva menekülni próbáló Van der Rheederől semmit sem tudunk meg, csak feltételezhetjük, hogy James elfogta és átadta a hatóságoknak. (Ez a fel nem oldás erősen hasonlít arra az érzésre, amikor a reményteljesen induló randi végén a csaj azzal lohasztja le ágaskodó... önbizalmunkat, hogy inkább legyünk barátok.) James mindenesetre szabad emberként grasszál, most éppen családi pikniken vesz részt a többiekkel, bár kissé félrehúzódik tőlük és a homokba szórakozottan egy számot rajzol: 50,000. (Én is szórakozott vagyok, mert majd’ elfelejtettem a német címet: Eine Frau um Kap Horn, asszony a Horn-foknál.) Ötvenezer font mindenesetre szép kis money, nekem pont jól jönne, de vajon mit forgat a fejében főhősünk? Ja, és a család nincs jelen teljes létszámban, mert hogy, hogy nem, Caroline-nak megint fáj a feje és nem tudott eljönni, hogy is van az az előző posztban emlegetett vicc arról a bizonyos gorilláról?

onedin_8x09_01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
30 komment

Négy esküvő 3x03 - Termékelhelyezéses reklámfilm lett a kedvenc műsoromból

2016. április 30. 09:57 - sixx

vlcsnap-00001_3.png

Na, második kanyar, megint jön négy csaj, a mai adásban Young Dzsí, azaz VV Béci csaja Adrienn, és egy másik, Rózsa, előbbi romalagzit rendez 150 főnek, de csal, mert nem is igazi mennyegzés ez, hanem fogadalommegerősítés, amiről nem is tudtam, hogy létezik, sőt, hogy köll ilyet csinálni, mindenesete ez is pont olyan sok pénzbe kerül, mint egy rendes esküvő, 1.5 miller, utóbbi, Rózsavölgyi Rózsa (nem vicc) szintén 1,5 millióból rendez esküvőt, de csak 5 főnek, és Dominikán. Mert hol másutt, ugye. A pontozást, a tétet ösmerjük, ne szarakodjunk, vágjunk bele.

Tovább
Címkék: négy esküvő
23 komment

Sherlock 3x03 – His Last Vow (ÉVADZÁRÓ)

2016. április 29. 11:00 - PuffCinq

John megnősült, Sherlock szomorú. Minden megváltozott, így értünk el a Sherlock 3. évadának 3. részéhez, ami egyben évadzáró epizód is. Hogy is volt?

last1.jpg

Bizottsági meghallgatás zajlik éppen. Charles Augustus Magnussent, akiről még nem sokat tudunk egy szigorú és határozott nő bombázza kérdésekkel. A kérdések középpontjában az áll, hogy Magnussen úr, mint nagyhatalmú újságtulajdonos, befolyásolta-e valaha a brit miniszterelnök döntéseit. Magnussen úr és a brit miniszterelnök ugyanis igen jóban vannak, ez tudható. Az egyik bizottsági tag azzal próbája támadni Magnussent, hogy nem elég, hogy ő egy pénzes újságtulajdonos (tehát magánszemély, nem politikus), de még külföldi is, így aztán csak ne barátkozzon a brit miniszterelnökkel.

Magnussen mindvégig hideg és nyugodt marad, sokáig még a szemüvegét sem feszi föl, így aztán alig látja kérdezőit. A férfi egészen biztos benne, hogy ő nem befolyásolta a brit miniszterelnököt. Miért is tette volna? A bizottság tagjai már egyre idegesebbek, amikor Magnussen fölteszi a szemüvegét, és nemcsak a tiszta, éles képet látja hirtelen, de még annál is többet. Igazi Google Glass ez, kérem szépen. Ott van rajta minden adat a bizottsági tagokról, és ott van minden gyenge pontjuk is. A bizottsági elnök, a szigorú nő adatai között például ez világit pirossal: FÉRJ. Ohó, Charles Augustus Magnussen nem más tehát, mint a zsarolók királya.

Tovább
Címkék: sherlock
13 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu