Hogy volt?

X-Faktor 6x05 – A Díva

2016. október 24. 14:00 - Csecse Becse

Most, hogy sikerült vagy 120 embert összeverbuválni egy helyre, kezdődhet a szelekció. Hullani is fognak a versenyzők, mint a legyek, de ne menjünk enyire előre!

00_cover.jpg

Tovább
Címkék: rtl klub x faktor
Szólj hozzá!

Westworld 1x03 - A kóborló

2016. október 24. 13:00 - zsitta

Ez a rész számomra a wtf pillanatok alatti szemöldök fel- és összehúzgálással volt egyenlő, na de lássuk is.

Szóval, egy körözött bűnöző rátámad a városlakókra, majd éppen elhurcolná Clementine-t a málnásba, amikor Will közbelép, és nagy nehezen, de lepuffantja a bűnözőt. Erre a csaj hálája jeléül megkérdezi, hogy biztosan nincs-e benne egy kis papás-mamásban, amiből kiderül, hogy emlékszik az előző napi lepattintásra. A srác pedig úgy tűnik, kezd rákapni a park ízére, mert ezután a seggfej munkatársával együtt elindulnak egy pasasra vadászni, akinek vérdíj van a fején.

w1.jpg

Tovább
Címkék: westworld
Szólj hozzá!

Barátok közt 8123-8124. rész

2016. október 24. 12:00 - Gillotte

Szomszédok János és Miki elbeszélése alapján megtudjuk a részleteket Miki eltűnéséről. Attilával elég rendesen összeverekedtek, lökdösték egymást amúgy férfiasan (?) majd Attila kilökte bátyját az úttestre, amikor egy kocsi hatalmasat fékezett. Miki kúszott, ahogy felhasadt farmernadrágja engedte (más külsérelmi nyomot nem láttam), de nem bírt végigmenni a rövid úttesten, átengedte magát az ájulatnak, s innentől János veszi át a szót: volt pulzusod, úgyhogy idehoztalak az erdészházba, csak Dénes bácsi, az öreg erdész kolléga most nincs itt. János hívott orvost, aki bekötözte Miki részleges szalagszakadását, és adott további fájdalomcsillapítót. Miki értékeli a gesztust, de telefonálna, viszont ez fogvatartóját egyáltalán nem érdekli, így magára hagyja. Miki azért előtte felteszi a kérdést ami mindannyiunkat foglalkoztat: hogy került János arrafelé, honnan tudta, hogy Miki ott lesz, és a földre kerül? – Ne kíváncsiskodj! – ez a válasz. Hát köszönjük, nesze semmi, fogd meg jól, amire nem találunk ki sztorit, arra ne legyen kíváncsi a néző. Zseniális.

bk_oktober17_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Való Világ 8x57 - Ez a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ

2016. október 23. 15:06 - Scott Pilgrim

Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét, Párizsban valószínűleg jegyzeteltek.

vlcsnap-2016-10-23-14h56m28s703.png

Tovább
Címkék: való világ vv8
733 komment

Titkok és hazugságok 2x08 - A csalás

2016. október 23. 12:37 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ralston beszámol Cornellnek a bordélyban történtekről, legalábbis azokról, amelyeket Danny és Eric generált. Két lövés, semmi halott, üres ház. Tök uncsi lenne, ha nem lehetne ezt is összekötni a dicső céggel és Kate repülésével. Így viszont zsaruink kénytelenek körbeszaglászni a ribik nélkül szomorú és kihalt helyszínen, ahol Andrea tíz másodperc alatt megleli a legfontosabb bizonyítékot, a rejtett kamerát. Hú, ha az mesélni tudna! És hopp, tud is, méghozzá egy FTP szerveren keresztül, ahová diszkréten feltöltődnek a helyi politikusok és hatósági személyek édeshármasozós, kecskehere-ingerlős videói. Cornell totál lázba jön, amikor úgy tűnik, hogy mindezt hamarosan popcornnal a kezében nézegetheti, de a hátrahagyott kütyüről sajnos már mindent eltüntettek. Ennyit a szombat estéről. És persze nem kérdés az sem, hogy a minden bizonnyal súlyos OCD-ben szenvedő Melanie törölgetett már megint. Valaki segítsen már azon a szegény nőn!

bscap0000_4.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Stranger Things 1x03 - Holly Jolly

2016. október 23. 11:00 - Ancsinszka

Erős montázs sorral indít a harmadik rész: Barb szenvedéseit látjuk Nancy örömeivel felváltva. Barb már a másik oldalon van, ahol Will is rekedt. Szegény lány vérző orral fekszik Hörgő-Morgó szutykával kidekorált gödörben, és rémülten néz körbe hova is került. Vattapamacsok szállingóznak, és Barb hiába kiabálja barátnője nevét, Nancy nyilván nem érzékel az egészből semmit, pláne hogy Steve-vel már igen csak a cél közelében érzik magukat, és rendesen gyűrik a lepedőt. Közben a reszkető Barb a kijáratot keresi a sötét hodályból, de ekkor megjelenik Hörgő-Morgó, mint a gödörből kiszabadulás fő motiváló tényezője. Barb egy létrán próbál kimászni Steve medencéjének víz nélkül inverzéből, és már éppen felérne, de Hörgő-Morgó szörcsögő üvöltéssel rántja vissza a sikoltozó lányt. Nancy mélabúsan ül az ágyon, és a bekómáltan alvó Steve-et nézi, majd felöltözik. Haza kell menni sajnos, de mintha nem csak ez lenne a probléma. Megrázogatja alvó kedvesét és közli, hogy majd holnap látják egymást, de Steve csak hümmög egyet, és kábé olyan mozdulatlan, mint az óvatlan túrázó, aki halottnak tetteti magát a barna medve előtt. Nagyon romantikus búcsú egy ilyen este után.

vlcsnap-2016-10-15-09h43m57s742.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Való Világ 8x56 – Koitusz interruptus volt! I hope! (18+)

2016. október 22. 20:47 - lulu1.0

Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma feladatot oszt, Mici ágál ellene, Krisztián pedig csendben sepreget!!!? Soma annyiszor emlegeti fel a pénteket, hogy elgondolkodtat. Az előző szériákban többször időzavarban voltak a bentlakók, itt mindig tudják, milyen nap van épp. Sejthetően azt is, hogy konkrétan hányadika.

0_2.jpg

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
725 komment

Barátok közt 8121-8122. rész

2016. október 22. 13:00 - Gillotte

Margó nagyon nyüstöli Kristófot, hogy mondja el, mire kapta a kitüntetést, de Kristóf inkább kettesben, Tóbiással beszélné meg. Margó nem ért a szép szóból, úgyhogy Zsófi leállítja az ex-anyóst, hogy nyugodtság van, ha egyszer Kristóf nem akar erről beszélni, akkor hagyni kell. Margó előhúzza a ,,ne szójjábe’, hisz elhagytad a gyerekedet kártyát” amiből némi vita alakul, Kristóf nem bírja idegileg, úgyhogy észrevétlenül lelép. Miután lenyugszanak a kedélyek, Ádám négyszemközt bocsánatot kér Tóbiástól az utóbbi hetekért, és biztosítja róla, hogy a gyermekelhelyezési-per ellenére ugyanúgy a barátja, mint eddig. Nem tudom, miért csinálsz segget a szádból Ádám, ha amúgy meg Zsófi mellett vagy, és hátba támadó bizonyítékokat találsz Tóbiás ellen. Zsófi eközben Kristóffal beszél, aki beismeri, hogy baromira szégyelli Tóbiás előtt, hogy égési sérüléseket szerzett egy kislány, amiért ő nem találta a szobáját a füstben, hisz Tóbiásnak Kristóf a nagybetűs Tűzoltó. Zsófi szerint nincs mitől félni, Tóbiás szemében semmi nem fog változni akkor sem, ha Kristóf elmondja neki a történteket. A beszélgetés hatására Kristóf elmondja Tóbiásnak a történetet a kislányról akit nem tudott sérülések nélkül megmenteni, s Tóbiás ennek ellenére nagyon büszke rá. Nem is érti az ember, hogy miért kellett ebből olyan nagy ügyet csinálni.

bk_oktober14_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8119-8120. rész

2016. október 22. 12:00 - Gillotte

Berényiék továbbra is találgatják, hol lehet Miki, mivel felhívták a közeli kórházakat, és egyikbe se vitték be. Nóra Rolandra kezd gyanakodni, ugyanis utoljára ő beszélt Mikivel, és véres volt a keze, lehet, hogy ő csinált valamit. De nem az volt, hogy utoljára Attila akart szétverni Miki fejét? De jó, mit szólok én vele, én csak egy író-féleség vagyok… Nóra elmegy hát Rolandhoz, és a bibis kézre hivatkozva megkérdezi, hogy nincs-e köze Miki eltűnéséhez. Roland rendkívül elegánsan elküldi a fenébe Nórát, amiért még mindig ott tartunk, hogy Miki a fontosabb mindig mindenkinél, és Nóra képes ártatlan embereket gyanúsítani az eltűnése miatt. Roland egyúttal megkéri Nórát, hogy itt és most szüntessék meg a barátságukat. És igaza van Rolandnak! Egy éve írom ezt a nyomorúságot, és még mindig itt tartunk, hogy Nóra Miki után sír, mert mégiscsak ő gyerekem apja, mindig közöm lesz hozzá, meg ilyen baromságok…kár bármilyen szerelmi szálat írni Nórának, ha állandóan itt kötünk ki!

bk_oktober13_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Originals 2x17 – Exquisite Corpse

2016. október 21. 13:00 - A_Rézi

Egy elhagyatott, sötét helyen kezdünk. Rebekah arról narrál, hogy mindannyiunkban él egy démon, amit néha mi irányítunk, néha viszont ő irányít bennünket. Ez a démon sosem alszik – állandóan kísért, nem hagy nyugodni, rávesz dolgokra és végül elemészt… Közben a villogó fényben Eva Sinclair kiabálva keresi hugit, majd feltűnik Rebekah kislány-verziója, fehér hálóingben, és sikítva menekülne a boszi elől. Úgy fest, nem sikerült, mert amikor felébred, nem Bex irányít, hanem Eva – aki a meglepetést kihasználva kitöri a mellette ücsörgő Marcel nyakát…

vlcsnap-2016-10-16-15h03m24s6.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu