Hogy volt?

Ray Donovan 5x06 - Shelley Duvall

2017. szeptember 25. 11:00 - AaannnaaA

Hősünk tűzoltóállomás elé parkol full szabálytalanul, majd magára hagyja a gépjárművét, elbattyog a közeli padig és onnan figyeli szabálytalankodása következményeit. Teljesen összeszedetten viselkedik, ebből gondolom, hogy ez már nem a gyógyszerkómás este, hanem némileg előre ugrottunk az időben (tippre egy-két napot).

Miközben a tréler elvontatja a járművet, Ray a múltba réved: arra emlékezik, mikor feleségének meglepetés programot tervezett, ám odafelé úton megadta magát az autójuk a sivatag közepén. A kocsit elvonatták szervizbe, ők pedig bebattyogtak az út mellett lévő pihenőhelyre. A hely kisebb fajta oázis, korcsolya pálya is működik benne. Kapnak az alkalmon, és kanyarodnak egyet. Siklás közben mókáznak, ám ez csak addig tart, míg Abby rosszul nem lesz – a csutka hajból és a vézna arcból egyértelmű, hogy itt már eléggé előrehaladott az állapota. Lepihennek hát a pálya szélén, az asszony közben morcos állapotba kerül. Férje minden tiltakozása ellenére úgy dönt, nem folytatja tovább a kezeléseket, mert nem látja értelmét, meg mert jelenleg a kezelések jobban megviselik, mint maga a betegség.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
Szólj hozzá!

The Walking Dead 6x15 - Kelet

2017. szeptember 25. 09:00 - hektor_

Carol nagymamásan varrogat egy kabátkát, majd összecuccol és éppen élne a kabbe gyíkok, én leléptem-ígéretével, amikor a friss fiúja átugrik kicsit beszélgetni, meg smárolni - ettől még persze ugyanúgy lécel, csak az éjszaka közepén, míg a csávó szunyál. Johnny Cash nótájára váltják egymást a városi életképek: Maggieék együtt zuhanyoznak, Glenn észreveszi a salátalevél méretű kék foltot asszonykája oldalán, Carl egy pisztolyba vésett szöges baseball ütő rajzát bámulja, Sashát leváltja őrségben a vörös, aki kap a lánytól egy szivart és egy szerelmes mosolyt, amit Rosita persze ki is szúr a háttérben. A Király Michonne-nal hempereg, aki egy almával tompítja a reggeli pállott lehelletük lesújtását, Rick ettől felfrissülve újra is kezdené a maszatolást, de a lánynak kezdődik a műszak, úgyhogy kegyesen elbocsájtja. Később Michonne a Glenn házaspárral tárgyal épp, mikor Daryl se szó, se beszéd, fogja magát és elhúz a városból, mire észbe kapnak hogy megállítsák, már rég a falakon túl jár.

w1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 8/2 - Trenches of Hell / Germany, Mid-August, 1916

2017. szeptember 24. 10:00 - Gabba

Eredetileg ez volt a 2x03, onnan folytatjuk, ahol az előző rész véget ért: öreg akcióhősünket garázdaságért beviszik a rendőrök a dutyiba. Micsoda szégyen, gondolnánk, de Indy nem izgatja magát, jó ügyvédje van, úgyis kijut innen pár órán belül, mondja a zsaruknak. A cellába lépve azzal a kérdéssel fordul a sorstársakhoz, melyiküknek van valami jó szökési terve? A többi vizsgálatis csak röhög, mire öreg Indy arról beszél, hogy ez a kóter elég gyenge, bezzeg a németek, azok aztán tudnak komoly börtönt építeni. Persze őt abban az intézményben sem tudták sokáig benntartani, teszi hozzá és belekezd egy újabb háborús történetbe.

indiana08_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
11 komment

Barátok közt 8537-8546. rész

2017. szeptember 22. 19:14 - Gillotte

Hanna megnézi a Földhivatal honlapját, mely szerint a villa immáron nem az ő, hanem egy Bata Boróka nevű nő nevén van, úgyhogy el is megy hozzá, hogy majd kettesben menjenek el Ágihoz számon kérni. Ági végül elmondja Hannának, hogy szüksége volt 200 millióra, mert a Herr váltságdíjat kért Lizáért, és már nála is van a pénz. Hanna így saját zsebből fizeti ki a 200 milliót ennek a Borókának, hogy megmaradjon a villa, és meghagyja Áginak, hogy két héten belül kéri vissza az összeget. Iszonyú sokat hagyott Hannára az apja, a villa, 200 millió, meg tudta venni ott a Mátyás király téren a lakást, tudott pénzt adni Petinek a Pusszancshoz, nem is értem, miért jár el dolgozni. Na mindegy, Áginak most azért kell 200 milliót szereznie, hogy megadja Hannának, különben a lány megy a rendőrségre. Ági hívja Emíliát, hogy szervezzenek együtt adománygyűjtést a bipoláris gyerekeknek, hisz Ági ebből reméli a 200 milliót. Közben a Herr újabb üzenetet adott: a parkban kell lennie Attilának, Rudinak és Tóbiásnak, és egymás mellett kell állniuk. Ági szerint azért, mert ők hárman alázták meg a Herrt, Attila azzal, hogy segítette Ágit, Rudi azzal, hogy megdugta Ágit, Tóbiás pedig azzal, hogy védte Ágit a bíróságon a Herrel szemben. Ági mindenféle kamukkal odahívja a parkba Rudit és Tóbiást is. Attila és Rudi meg is érkezik a parkba, Tóbiás viszont nem, pedig a háttérben már szólnak a határidőt jelző harangok. Ekkor sms érkezik Ági telefonjára:

bk_aug18_24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

The Walking Dead 6x14 - Kétszer olyan messze

2017. szeptember 21. 11:00 - hektor_

Békés városi életképekkel indítunk, lekvár számolás, séta a tóparton, rózsafüzér morzsolás egy szál cigi társaságában a verandán, azt mondom zombik ide vagy oda, ennél jobbat egy sima vasárnapra sem lehetne kívánni itt, 2017-ben. Egy börtöncella önszorgalomból való létrehozásán serénykedő Morgant Rick Király látogatja meg, majd a fent írt képsorozat elindul ismét az elejéről, megtoldva Rosita walk of shame-jével Spencer, A Gyökér ágyából. Carol Daryllel diskurál, aki visszalopta a motorját, ezek szerint vagy Neganékhoz tartozik a 3 résszel korábban látott szőke srác is a csajával, vagy több kézen át jutott el hozzájuk, a lényeg hogy megvan, a lekváros vágóképek meg ismét kezdődnek elölről.

w1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x18 - A nap, amikor Feri esett ki először

2017. szeptember 21. 08:28 - Dzsudibí

Na ott tartottunk kéremszépenalássan, hogy a szigetlakók megint bekapcsolták a keresztbetaktikázás gombot kis robottestükön, és választásuk ezúttal Gergőre esett. Klau sokkban, egyszerűen nem érti, hogy történhetett meg mindez, hát micsoda dolog kéremszépen, hogy az erősebb kutyákat szavazzák ki egymás után sorjában, míg azok, akik a feladatok során nem teljesítenek, csak taktikáznak, azok bent maradnak? Na, pont így kedves Klau, meg is válaszoltad a kérdést egyedül. Mondjuk Zolinak speciel csak kurva nagy szerencséje van inkább szerintem, mert valahogy mindig a fasz rossz oldalára áll önszántából, jó nagyra nyitott szájjal, aztán az utolsó pillanatban mindig megmenekül. Ahelyett, hogy ennek csendben örülne, kicsit ő is pampog a tábortűz narancsos fényénél, Feri rakja helyre, mert ugye ki más, őt ugyanis kurvára idegesíti, hogy Zoli mindig otthagyja bedugva a kést (kínzó kérdés: hol??).

2_4.png

Tovább
103 komment

Survivor 3x17 - Bonyolultabb ez, mint az Inception

2017. szeptember 20. 11:00 - Chat Géza

In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt kell építeniük. Az első szinten különböző hosszúságú botokat kell bedugdosniuk a megfelelő résekbe, hogy feljuthassanak a második szintre, ahol a legygyorsabb öt játékosnak alulról fölfelé haladva kell a megfelelő puzzle-t a megfelelő lépcsőre rakniuk. Az első két leggyorsabb játékos feljut a harmadik szintre, ahol újfent egy létrát kell összetákolni, itt mindegy a sorrend, de a lényeg, hogy létra legyen belőle. Nokérem. Kis szerencse, hogy épp megfelelő méretű bambuszhoz, pont passzoló puzzle-hoz nyúlsz-e, kis gyorsaság, kis logika kell ehhez, ami egy Klaudia vs Adri Deathmatchben csúcsosodik ki tulajdonképpen, hisz a többiek, se Feri, se senki még a kanyarba sincsenek hozzájuk képest. Végül, nagyjából 2 másodperccel Adri nyer. Naccerű, lehet menni vissza a szigetre, oszt beröffenteni a nagy taktikai gépezetet, mert eddig tartott a barátságvonat zakatolása, hívja föl a figyelmet Bence.

Tovább
Címkék: survivor
106 komment

Pumpedék 2x06 - Rebi megretten Pumped férfiasságától (18+)

2017. szeptember 20. 07:53 - sixx

vlcsnap-00004_33.png

Luna, aki éppen Soma csaja (ő az, akinek a mellnagyobbító műtétre adott kölcsön a VV-nyertes) lemegy Balatonra, mert Soma éhezik, vagyis nem éhezik, csak költenie kellene kajára, azt meg nem szeret, mert sóher. Ez akkor derül ki, amikor Luna belép a putriba, amiben Soma és a Pumped Bár legénysége lakik egymás hegyén-hátán, koszban, mocsokban, szarban ugye. Na, ide visz Luna egy kis kedvességet meg palacsintát, amit Soma az ágyon heverve, egykedvűen fogad, kész csoda, hogy Luna nem tapos bele a tökébe.

Nem is mondtam, hogy hiányzol, csak beképzeled. (Soma)

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
12 komment

The Walking Dead 6x13 - Ugyanaz a hajó

2017. szeptember 19. 13:00 - hektor_

Na, hát nem ez lesz az a rész, amiért ha valaki eddig nem nézte a sorozatot, most azonnali késztetést érez hogy elkezdje, de azért csapjunk bele. Ott hagytuk abba ugye a két hátramaradttal, hogy Carol pörlekedik Maggievel, amiért a lány nem akar ott maradni full egyedül a zombikkal és gyilkosokkal tarkított, ám de tök sötét erdőben. Az ellenkezésnek hamar meglesz a böjtje, egy fa mögül előugrik Negan egyik embere, de hiába lőnek rá, a társai is megjelennek, pisztolyt tartva a fejekhez. Ezt követően megkezdődik A Túsztárgyalás Rickékkel, viszont Maggieék fogvatartói nem hülyék hogy belemenjenek a Királyék javára alakuló kettőt fizet, egyet kap akciós cserébe, így lelépnek a foglyaikkal.

w1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 3x11 - Nyakig a szarban

2017. szeptember 19. 09:00 - Chat Géza

ftwd3.png

fwd4.png

De tényleg, miután Strand kivásárlásával befuccsolt a hót egyszerűnek igérkező vizes üzlet, így nem volt más választásuk Madisonéknak, kalandos kalamajkába kellett keveredniük komájuknak köszönhetően. Ott sokkolódtak először, amikor meglátták egy táblán, hogy Tijuana már csak egy lámaköpetre van tőlük, a második agygörcs akkor állt be, amikor az úton nekiálltak szemezni egy csordányi zombival. Előbbi esetben Strand közölte, hogy nem kell Mexikóig menni, nyugi; a második esetben meg előkapott egy pittyegő kulcsot, majd elhajította, amit elkezdtek követni az agyhalottak, hisz az a kis mini, gombelemmel működő bigyula simán elnyomta tartájkocsi lágyan duruzsoló hangját... Innen már csak a büdös, mocskos csatornában való eltévedés volt hátra, meg az, hogy egy beragadt, felpuffadt, vizenyős testű zombi feldarabolása után kijussanak és szembe találják magukat Salazarral.

Tovább
Szólj hozzá!