Hogy volt?

Ők nyertek The Walking Dead-ajándékokat

2016. október 25. 15:35 - sixx

719647.jpg

Rick: Angyal Ágnes 

Ajándékcsomag: Gábor Simon és Dávid Szimonetta

Gratula innen is, a FOX keres majd benneteket és megy a manna postán.

Címkék: homo ludens twd
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x08 - Ouroboros (Uroborosz)

2016. október 25. 15:00 - Smiley93

Kirándulunk a nyitójelenetben, méghozzá Oroszországban, egy vegyi (atom-) katasztrófától sújtott, elhagyatott környékre. Két gázmaszkos alak vonul le nagy magabiztosan a katakombákba, miközben az őket fuvarozó kocsi nem győz kifarolni a környékről. Amint magukra maradnak, a vállalkozó kedvű turisták kapják is le a maszkot, és jé, az egyik alól maga Állatdoki bukkan elő. Külön bejáratú Vergiliusával útra kelnek a helyi természetfeletti pokolban, s addig utóbbi a Három Szakit körüllengő mitológiába avatja be vendégét. A rémdoktorokról úgy hírlik, nincs hagyományos értelemben vett arcuk, sosem kapják le a fejfedőjüket, és az uroborosz a jelképük (a Mindnyájunkért eljönnek! pedig alighanem a jelmondatuk lehet). A kígyós jelkép a katakombákban is jelen van, méghozzá egy sikertelen embriókísérletek maradványait őrző terembe nyíló ajtón. Állatdoki az egyik gyerekcsontváz mellől felkap egy pompás, fehér agyarat, meg is van a szuvenír! Kedvenc polihisztorunk ezzel lépne is le sietősen, ám ekkor egy semmiből előtűnő nő lepuffantja útikalauzát. Állatdoki arca elfancsalodik, ismeri a támadót, és nem örül neki: mert ez bizony a híres-neves Sivatagi farkas. Főcím.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8125-8126. rész

2016. október 25. 14:00 - Gillotte

Miki már mankót is kapott, s ahelyett, hogy aláírná a papírt, amivel átruházza Jánosra a Berényi vizet, megpróbál kitörni börtönéből, de sikertelenül. János visszajön, és biztosítja róla foglyát, hogy más lehetősége nincs, mint aláírni a papírt, keresni úgysem keresi senki, vagy ha keresné is, úgysem találja meg ott, a világ végén. Miki e szavak hallatán enyhülni látszik. Ne dőlj be, míg nem kínoz senki, ráérsz akkor aláírni, ha a lehetséges halálnemeidet sorolják – mondja a túlélők kézikönyve, de úgy tűnik, Mikinek nincs példánya, így hamar feladja.

bk_oktober18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Westworld 1x03 - A kóborló

2016. október 24. 13:00 - zsitta

Ez a rész számomra a wtf pillanatok alatti szemöldök fel- és összehúzgálással volt egyenlő, na de lássuk is.

Szóval, egy körözött bűnöző rátámad a városlakókra, majd éppen elhurcolná Clementine-t a málnásba, amikor Will közbelép, és nagy nehezen, de lepuffantja a bűnözőt. Erre a csaj hálája jeléül megkérdezi, hogy biztosan nincs-e benne egy kis papás-mamásban, amiből kiderül, hogy emlékszik az előző napi lepattintásra. A srác pedig úgy tűnik, kezd rákapni a park ízére, mert ezután a seggfej munkatársával együtt elindulnak egy pasasra vadászni, akinek vérdíj van a fején.

w1.jpg

Tovább
Címkék: westworld
Szólj hozzá!

Barátok közt 8123-8124. rész

2016. október 24. 12:00 - Gillotte

Szomszédok János és Miki elbeszélése alapján megtudjuk a részleteket Miki eltűnéséről. Attilával elég rendesen összeverekedtek, lökdösték egymást amúgy férfiasan (?) majd Attila kilökte bátyját az úttestre, amikor egy kocsi hatalmasat fékezett. Miki kúszott, ahogy felhasadt farmernadrágja engedte (más külsérelmi nyomot nem láttam), de nem bírt végigmenni a rövid úttesten, átengedte magát az ájulatnak, s innentől János veszi át a szót: volt pulzusod, úgyhogy idehoztalak az erdészházba, csak Dénes bácsi, az öreg erdész kolléga most nincs itt. János hívott orvost, aki bekötözte Miki részleges szalagszakadását, és adott további fájdalomcsillapítót. Miki értékeli a gesztust, de telefonálna, viszont ez fogvatartóját egyáltalán nem érdekli, így magára hagyja. Miki azért előtte felteszi a kérdést ami mindannyiunkat foglalkoztat: hogy került János arrafelé, honnan tudta, hogy Miki ott lesz, és a földre kerül? – Ne kíváncsiskodj! – ez a válasz. Hát köszönjük, nesze semmi, fogd meg jól, amire nem találunk ki sztorit, arra ne legyen kíváncsi a néző. Zseniális.

bk_oktober17_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Való Világ 8x58 - Zsóti behúzta a hátsó féket (18+)

2016. október 24. 06:58 - sixx

screenshot_1_4.png

Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar, és nem akkor, amikor a kistérségi Ryan Reynolds-hasonmásverseny különdíjasa zuhanyozni akar. Mert faszom, azért. Gina és Mici viszont a 36 millióért nagyjból mindenre hajlandó, utóbbi le is szopott érte egy faszt (többször), szóval nekik belefér.

Tovább
Címkék: 18+ vv8
513 komment

Való Világ 8x57 - Ez a Való Világ, nem a Napot Lopó Világ

2016. október 23. 15:06 - Scott Pilgrim

Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét, Párizsban valószínűleg jegyzeteltek.

vlcsnap-2016-10-23-14h56m28s703.png

Tovább
Címkék: való világ vv8
734 komment

Titkok és hazugságok 2x08 - A csalás

2016. október 23. 12:37 - Hoppancs

A sorozat legfrissebb epizódját megnézheted ma este, az AXN-en!

Ralston beszámol Cornellnek a bordélyban történtekről, legalábbis azokról, amelyeket Danny és Eric generált. Két lövés, semmi halott, üres ház. Tök uncsi lenne, ha nem lehetne ezt is összekötni a dicső céggel és Kate repülésével. Így viszont zsaruink kénytelenek körbeszaglászni a ribik nélkül szomorú és kihalt helyszínen, ahol Andrea tíz másodperc alatt megleli a legfontosabb bizonyítékot, a rejtett kamerát. Hú, ha az mesélni tudna! És hopp, tud is, méghozzá egy FTP szerveren keresztül, ahová diszkréten feltöltődnek a helyi politikusok és hatósági személyek édeshármasozós, kecskehere-ingerlős videói. Cornell totál lázba jön, amikor úgy tűnik, hogy mindezt hamarosan popcornnal a kezében nézegetheti, de a hátrahagyott kütyüről sajnos már mindent eltüntettek. Ennyit a szombat estéről. És persze nem kérdés az sem, hogy a minden bizonnyal súlyos OCD-ben szenvedő Melanie törölgetett már megint. Valaki segítsen már azon a szegény nőn!

bscap0000_4.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Stranger Things 1x03 - Holly Jolly

2016. október 23. 11:00 - Ancsinszka

Erős montázs sorral indít a harmadik rész: Barb szenvedéseit látjuk Nancy örömeivel felváltva. Barb már a másik oldalon van, ahol Will is rekedt. Szegény lány vérző orral fekszik Hörgő-Morgó szutykával kidekorált gödörben, és rémülten néz körbe hova is került. Vattapamacsok szállingóznak, és Barb hiába kiabálja barátnője nevét, Nancy nyilván nem érzékel az egészből semmit, pláne hogy Steve-vel már igen csak a cél közelében érzik magukat, és rendesen gyűrik a lepedőt. Közben a reszkető Barb a kijáratot keresi a sötét hodályból, de ekkor megjelenik Hörgő-Morgó, mint a gödörből kiszabadulás fő motiváló tényezője. Barb egy létrán próbál kimászni Steve medencéjének víz nélkül inverzéből, és már éppen felérne, de Hörgő-Morgó szörcsögő üvöltéssel rántja vissza a sikoltozó lányt. Nancy mélabúsan ül az ágyon, és a bekómáltan alvó Steve-et nézi, majd felöltözik. Haza kell menni sajnos, de mintha nem csak ez lenne a probléma. Megrázogatja alvó kedvesét és közli, hogy majd holnap látják egymást, de Steve csak hümmög egyet, és kábé olyan mozdulatlan, mint az óvatlan túrázó, aki halottnak tetteti magát a barna medve előtt. Nagyon romantikus búcsú egy ilyen este után.

vlcsnap-2016-10-15-09h43m57s742.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu