Hogy volt?

Az Onedin család 6x05 - The Upright Man (Egy tisztességes ember)

2015. május 23. 11:00 - Gabba

Az évad eddigi legjobb epizódja ez, de nemcsak ezzel csalogatom az olvasókat, hanem a német címmel is: Von Fremden und Freunden, azaz idegenekről és barátokról lesz máma szó, csapjunk is gyorsan bele a paradicsomlevesbe. Nagy izgalom dúlja a liverpooli üzletemberek keblét, Mr. Murchison felszámolja a cégét és eladni szándékozik a társaság valamennyi vagyontárgyát, beleértve a raktárat (persze nem a 13-ast!), a teljes raktárkészletet és az öt gőzösből és egy vitorlásból álló flottáját. Baines és Jack Auskerry kapitányok beszélgetéséből megtudjuk, hogy az ifjú William Frazer már tett ajánlatot a cégre. Természetesen Jamesünket is érdekli a dolog, ő közvetlenül Murchisonnal tárgyal, de egyelőre eredménytelenül.

upright01.JPG

 

Tovább
Címkék: onedin család
2 komment

Éden Hotel 3x65 - Te is, egykori partnerem és harcostársam, akinek mindent elmondtam és csak nagyon kevésszer ugattam le a fejét, Laura?

2015. május 23. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-05-22_at_22_40_41.png

Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és sajnálom, de ez asszem a 62. hogyvoltom ebben a témában, az a csoda, hogy még nem motyogok magam elé a BKV-n melóba menet.

Tovább
Címkék: éden hotel
120 komment

Forever 1x22 - The Last Death of Henry Morgan (sorozatzáró)

2015. május 22. 13:00 - tinipuma

Valahol egy raktárban egy nő kutakodik a holmik között, régiségekről van szó az biztos, a szalmával bélelt ládából ósdi holmikat vesz elő óvatosan, de a tárgyak megóvása miatt viselt gumikesztyű nem a viselőjét védi, egy rettentő öregnek látszó tőr miatt véresen húzza ki a kezét.

Kedvenc nyomozócsapatunk közben helyszínel, ismeretlen nő holtteste hever egy aluljáróban, Hanson örül is, az ilyesmit szereti, kirabolták, sima ügy. Lenne, mutat rá Jo, normális rabló nem hagyná a gyémántosan fénylő gyűrűt az áldozatán (és még Henry sincs sehol, teszem hozzá). Lucas érkezik, nyakában egy zsebkendővel (Mike szerint), van egy elmélete. Kábé kettő másodpercig, megcáfolják, ekkor újabbal rukkol elő, de nyomozóink inkább megvárnák Henryt, mielőtt elővezetné a harmadikat, tényleg, merre van a mi kedvenc doktorunk? Hát temetésen, mondja Lucas, Jo adja a flegmát, szabira ment, mittudomén, engem nem zavar, hazudja.

Tovább
Címkék: Forever
2 komment

Éden Hotel 3x63 - Bence csapágyasra hajtja a szopórollert?

2015. május 21. 06:52 - sixx

screen_shot_2015-05-21_at_05_37_06.png

Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és gyertyaceremóniát emleget, tán csak nem forró viaszt kell egymás testére csorgatni, és aki először felsikít, az szarban van?

Tovább
Címkék: éden hotel
697 komment

Castle 7x23 – Hollander’s Woods - ÉVADZÁRÓ

2015. május 20. 13:00 - Zenóbia

Véres nő. Erdő. Fut. Kamion elé. Szívás. Addig is Castle örül, mert kap egy életműdíjat, már csak az a kérdés, hogy a komoly óriási Castle fej, vagy a ferde mosolyú óriási Castle fej lógjon mögötte. Kate meg mindjárt Kapitány lesz, ők lesznek a nagggyon sikeres páros. A srácok is azok, pont tíz éve dolgoznak együtt, tíz év, az nagyon sok. Mondom ezt úgy, hogy tizenhárom éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, mondhatjuk, hogy kitartóan vagyok hülye. A nőt még nem tudjuk ki, csak azt, hogy a melltartójába gyömöszölt ötven dolcsit, egy kulcskártyát, meg egy kávézós blokkot. Castle sokkot kap, amikor meglátja a hullát, majd mindjárt megtudjuk miért, de a nőnek kereszteket vésett a gyilkosa az arcára, és a kamionos látott valamit kibukkanni az erdőből, amikor elütötte a nőt. Valamit, maszkban. Egy fehér maszkban, amit fekete kereszt szel át, és fekete könnyek csíkozzák.

7x23_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
4 komment

Trónok harca 5x06 - Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik

2015. május 19. 11:00 - sixx

Braavos

Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát elviszik, és mivel az ajtó egy résnyire nyitva marad, Arya már menne is kifelé rajta, de a szőke hajú, botos csaj, aki már vagy kétszer elverte, ott terem, és bezárja, nem mégy te sehová, hallode. Arya kicsit hisztis lesz, mondjad meg nekem, mi történik a holttestekkel, vagy nem mosok több hullát, mert a tököm tele van már. Majd. Amikor ideje lesz. Mg amikor készen állsz. Aryának ez nem elég, és megkérdezi a csajt, hogy ő kicsoda, hát, kérem szépen, egy westerosi nemes lánya, aki rájött, hogy az új mostohaanyja meg akarja mérgezni, és a braavosi bérgyilkosok segítségét kérte, a mostoha meghalt, ő meg azóta itt melózik. Arya mosolyog, nahát, rokonlélek, de a csaj arca elkomorul, és te ezt bevetted? És ha hazudok? Na, mossál csak hullát tovább. Apróság, de én sem értem, a hullamosástól miért lesz az emberből jó, bérgyilkos, de mit értek én a lovakhoz.

Tovább
Címkék: trónok harca
131 komment

Bear Grylls: Sztárok a vadonban 1x03 - Zac Efron

2015. május 19. 09:00 - Chat Géza

5.png

Bear Grylls a Discovery új műsorában Ben Stillert és az apatestű Tom Arnoldot már megtanította gusztustalan dolgokat enni és tessék-lássék módon túlélni, most Zac Efron száll fel erre a szopóvonatra, amin nincsen fék. A High School Musical után szebb filmeket (Megint 17, Csajkeverők, Rossz szomszédság) is megélt sztár nagy rajongója a pisaivó Bear minden műsorának. Elárulja, hogy ugyan gyerekként a faterjával orrba-szájba kempingeztek, de ilyen túlélős öngyilkos bisz-baszon még sose volt. Zac kicsit izgul és amíg vár lát egy békésen úszkáló hódot a tóparton, a találkozási pontnál.

Bear most aztán eheti a kefét. Ott úszik az ebédünk. Ha itt lenne, már biztos hüvelykujjal legyilkolta volna.

Tovább
1 komment

Éden Hotel 3x61 - Yo-ho-ho, meg egy üveg rum! (18+)

2015. május 19. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-05-17_at_21_35_14.png

Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen kezeléssel, esetleg mindkettővel vádolt egykori klubelnök is, hosszanti csíkos alsógatyában zokni nélkül hordott piros Nike-ban és egy pólóban tolja, egy jelenség, na. Minden eddiginál keményebb napok jönnek odabent, mondja, tán csak nem meg kell tanítani Laurát írni? Kalózos játék jön, komoly téttel.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
462 komment