Hogy volt?

Feleségek luxuskivitelben 2x03 - Csöcskonteo és kapszula kollekció

2018. április 24. 15:01 - lulu1.0

Budai látképpel nyitunk, meg azzal, hogy Tünde és fia a Teslával rója a várost. Az előző részben kapott ajándék graffiti lelőhelyét nyomozzák. No nem azért, mert a bekeretezett verziója még nem volt elég, sokkal inkább megsemmisítő szándékkal. Szerencsére nem kell sokáig kutatniuk, hamarosan eléjük tárul a mű, ami itt a falon is bizarr. Dani már most tisztában van azzal, hogy szeretett nőnek csak szépet vagy semmit, ezért emígyen csomagolja vattába véleményét…

Eléggé érdekes, olyan marilyn monroe-s, csak mintha a Pista bácsi csinálta volna, kb., ja.

1_3.jpg

Tovább
2 komment

Barátok közt 8845-8854. rész

2018. április 24. 14:00 - Gillotte

Az epizódok előtti reklámban Bartha Zsolt hangja buzdít arra, hogy vegyünk fel hitelt. Rendben, hogy Zsoltnak kell, de csak azért, mert vele mondatják be, nem fogok ahhoz a lehetőséghez fordulni – viszont poénnak nem rossz! Várom már, hogy Vili bácsi is bemondja, hogy ,,a lenyugvó napnak is van ereje”, továbbá, hogy Attila és Máté mosolyogva süssenek ,,Dr V. ker.” süteményt, mire Juli hazajön, arról nem is beszélve, hogy Hanna Skypeozzon szülejével, és mögötte Balázs meztelenül tűnjön fel: ,,nagyon finom volt a kókuszgolyó” felkiáltással. Nos tehát: Zsoltnak lassan összeáll a kép, hogy valami nem stimmel a műtétjét illetően. Nóra szól Attilának, hogy vesse be a magánnyomozósdit, és derítse ki, hogy az az összekötő fickó kicsoda. A Mátyás téri Colombo megtudja, hogy az összekötő, Pilisi Aladár kitalált név, nem létezik, a telefon pedig feltöltő-kártyás volt. Zsolt rettentően kikészül, tolja magába a gyógyszert meg a piát, még jó, hogy Nóra és Krisztián megakadályozza. Szegény Zsolt úgy zokog, hogy tényleg belesajdul az ember szíve. Zsolt ezután még azzal is bepróbálkozik, hogy leugrik az emeletről az udvarba, de Krisztián megmenti. Abban maradnak, hogy Nórához költözik, aki tud rá vigyázni. Nóránál azonban nem paradicsomi a lét, ugyanis Nóra aggódik azért, mert Zsolt túl sok fájdalomcsillapítót szed, úgyhogy elveszi tőle, hogy majd ő adagolja. Zsolt nyilván nem nyugszik ebbe bele, úgyhogy ismeretlen forrástól rendel gyógyszert, házhoz. Nóra épp nincs otthon, amikor érkezik a küldönc, legalábbis Zsolt azt hiszi, hogy ő az, számon is kéri a tizenéves lányt, amikor is Nóra állít haza, és meglepődve látja, hogy visszatért Timike. Az vesse az első követ Zsoltra, aki rögtön levágta volna, hogy Timikét látjuk!

bk_apr9_13_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

A Nagy Duett 6x02 - Van-e élet Pumped Gabó után?

2018. április 24. 13:39 - BBrigusz

Nem ér véget a buli, azt ígéri az intro, hogy még a múlt heti csúcsszuperfrenetikus adást is lehet fokozni a második élő showval. Claudia ismét kap egy táncos bevonulást, ami után tíz percig alig tud levegőt venni, szerintem ez nem igazán lett átgondolva. Az elfogadhatónak mondható fekete ruháját ezúttal egy ocsmány sárga szatén anyagdarabbal sikerült kiegészíteni, de hát ízlések és pofonok.  A zsűri változatlan, Nagy Adri dekoratív, Kasza bugyuta, Pápai Joci pedig ...hát...olyan Pápai Jocis.
0.jpg

Tovább
Címkék: a nagy duett TV2
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead - Stadionokkal a zombik ellen

2018. április 24. 09:00 - Chat Géza

Akkora idillel nyitunk kérem szépen, hogy annál szebbet még a drága futballmániás miniszterelenökünk se merne álmodni, hogyaszongya: stadionok, emberekkel tele. Madison akkorát gurított a közbeszerzés-bingón, hogy megnyerte a Világvége SC stadionjának megreformálását, mire ő gazdasági területként szakított rajta akkorát, hogy a szépen elkönyvelt tao pénzek adták a másikat. 

Tovább
Szólj hozzá!

A Tanár 1x04 - Mi van, ha lefekszünk az osztálytársunk anyjával?

2018. április 23. 11:00 - zoltankiricsi

Óóóó, miért gyűlölnek minket ennyire a forgatókönyvírók? Ennek a résznek a nyitányát sem ússzuk meg értelmetlen kísérlet nélkül. Fizikaórának ne nevezzük, mondjuk úgy, hogy a Tanár termékbemutatót tart, egy hangnyomásmérő érzékenységét teszteli, amit biztos a Gearbestről rendelt, aztán majd megírja a blogjában, hogy hogyan reagált női suttogásra. A hangnyomásmérő teszteléséhez persze szükség van egy vuvuzelára, meg egy, a folyósón türelmesen várakozó kétszemélyes punkzenekarra. Azt hittük, az lesz a poén, hogy bejön az Igazgató és fura arckifejezéssel néz majd, amin nevetnünk kellene. De nem, Igazgatónak se híre se hamva. Seggek viszont lesznek ebben a részben bőven.

tanar2_2.png

Tovább
Címkék: rtl a tanár
7 komment

The Durrells 1x05 - Rokonok

2018. április 20. 15:00 - Szencsike

Nagy a baj, egy bizonyos Hermione néni, Prudence néni és  Geoffrey bácsi fogja meglátogatni a családot! Sőt, a táviratukban kijelentették, hogy elvárják, hogy a család hazatérjen Angliába. Senki sem várja őket, sőt, Les javasolja, hogy viselkedjenek borzalmasan, hátha hamarabb elmennek. Még bejöhet, sőt Larry még Gerry miniállatkertjét is bevetné. Margó a kevés hálószobában bízik, viszont a srácoknak feltűnik, hogy anyu túl nyugodt. A kibírhatatlan rokonság ma fog érkezni, de mintha nem is történne semmi lényeges. Minek idegeskedjen, azzal se változna semmi, valóban gyanús. A kölykök viszont takarítsanak ki, tiszta házzal kell fogadni őket, de hirtelen mindenkinek valami elfoglaltsága akad.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Terror – 1X04 – Korbácsolás

2018. április 20. 09:00 - cybergreg

Megint eltelt 5 hónap, már 1847 novemberében járunk. Most éppen Londonban, ahol Franklin felesége és unokahúga meghallgatást kér a tengerészettől, hogy előrelendítsék a két hajó keresését. A vezérkar nemigen akar megmozdulni, hisz még azt sem tudják, hogy a jégbe fagytak, vagy nem. Végül kinyögik, hogy, ha még két évig nem jön hír, akkor elindulnak megkeresni a hajókat. Franklin neje úgy dönt, a saját kezébe veszi az ügyet és elindul támogatókat keresni egy mentőexpedícióhoz.

vlcsnap-00002_3.jpg

Tovább
Címkék: the terror
3 komment

SWAT 1x06 – Jimmy Street akcióban

2018. április 19. 15:00 - szde

Gyorsulási verseny egy kék és piros kocsiba, a kamion pont rossz helyen van, rajta két menő Audival, majd a kamiont kisiklattják. Az unszimpi fekete tag fegyvert ránt a sofőrre, érkezik Jimmy, de pont későn, a sofőrt megölték. A rend éber őre szerint nem ez volt megbeszélve, hanem az, hogy a győztes versenyzik vele. Máris a kocsiknál vagyunk, Jimmy csak üzletet akart kötni, nem gyilkolni, ő azért van itt, hogy mindenki megkapja a fizetését. A vevőt Jürgen Richternek hívják, ő itt a nagymenő.

vlcsnap-2018-04-12-09h21m50s536.png

Tovább
Szólj hozzá!

Játsszon The Terror-ajándékokért az AMC-vel!

2018. április 18. 16:00 - sixx

Az van, hogy van 4 db olyan, Jared Harris aláírásával díszített The Terror plakátunk, mint ez itt:

jared_harris_dedikalt_plakat.jpg

Meg egy nagyon hivatalosnak tűnő hajónaplónk, ami persze jegyzetfüzet, lásd:

the_terror_jegyzetfuzet.jpg

És ezeket kisorsoljuk, mert az AMC jó fej, és adja.

Egy kérdésre kell felelni április 22. 18:45-ig: 

Mi a sorozatban James Fiztjames nevű karakterének (Tobias Menzies alakítja) rangja A MAGYAR SZINKRONBAN?

A megfejtést a hogyvolt kukac gmail pont com címre tessen elküldeni, a tárgyban legyen benne, hogy TERROR JÁTÉK. Sok sikert!