Hogy volt?

Sharknado – Cápavihar (2/2)

2015. augusztus 26. 12:00 - Gabba

Az egyik híd alatt elakadt iskolabuszt vesznek észre, Fin fékez, az empatikus April viszont követeli, hogy menjenek tovább. Finben azonban ismét beindul a világmegmentő mirigy, hátha gyerekek vannak benne, tesz éles elmére valló észrevételt, hiszen iskolabuszban a legritkább esetben szállítanak pl. vecsési savanyú káposztát. Többet törődsz másokkal, mint a saját családoddal, puffog tovább az empatikus April, de Fin oda se figyel. Leparkol a hídon, innen felülről jól látszik, hogy a busz körül éhes cápák köröznek. A buszsofőr eközben próbálja nyugtatni a gyerekeket, idebent biztonságban vagyunk, mantrázza, de látszik rajta, hogy maga sem hiszi, amit mond.

shark1_17.JPG

Tovább
15 komment

Sharknado – Cápavihar (2/1)

2015. augusztus 26. 11:00 - Gabba

Mit tehet az ember, ha a nyári hőségriadóktól már teljesen leolvadt az agya, a túlmelegedett Velencei-tó sem ád enyhet, és elege van a Palatinus strandon hemzsegő tömegből is? Természetesen zsé kategóriájú filmeket néz, persze csak módjával, mert azért mindennek van határa. Akit érdekel, tartson velem, hogy együtt járjunk utána, mit eszik vajon az internet népe (eszik, érted?) a Sharknado filmeken!

shark1_01.JPG

Lényegretörő a kezdés, forgószél korbácsolja a Csendes-óceán hullámait és cápákat kap fel a magasba, miközben beúszik a főcím. A felirat szerint 20 mérföldre a mexikói partoktól ringatózó cápavadász hajóra zoomolunk, a tenger itt még nyugodt, a kabinban Santiago kapitány és a Palmer nevű rosszarcú ázsiai alkudozik. A vita nyilván a már kifogott és a még várható cápák árán megy, Palmer 100 ezer dolcsit kínál, de a kapitány körberöhögi, értesülései szerint húszezres cáparaj közeledik, ezért ő egy millát kér. Az a fogás simán megér ennyit, jelenti ki és nyomatékul elővesz egy pisztolyt. Palmer látszólag beleegyezik, a magával hozott horgászládában átadja az előleget, a kapitány még magabiztosan kijelenti: Kár félni a cápáktól, ők jobban félnek tőlünk. Rutinos nézők ebből máris kitalálhatják, milyen sors vár a nagypofájú captainre.

shark1_02.JPG

Tovább
3 komment

Falling Skies 5x08 - Stalag 14th Virginia

2015. augusztus 26. 09:00 - Szencsike

A mai részben befejezzük a vásári komédiába illő 14. Virginia kalandot. Ejha, rögtön a kivégzéssel kezdünk, ugye az előző részben Marshall százados által vezetett hadbíróság Tomot, Halt és Bent elítélte egy többé-kevésbé kreált bizonyítékokon alapuló tárgyaláson, mint az idegenek kémei. Azt se felejtsük el, hogy Marshall egy Hadúr befolyása alatt áll, szóval neki is mindenképp érdekében áll, hogy megszabaduljon Toméktól. A kivégzés sortűz általi halál lesz, Tomék csuklyával a fejükön kivonulnak a térre, egy közeli kerítés mögött a 2. Mass tagjai figyelnek, de gyorsan ugorjunk vissza 7 órával korábbra.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Nagypályások 1x10: Pénz, flamingók, csillogás (évadzáró)

2015. augusztus 25. 11:00 - _lovas_

Elérkeztünk a végkifejlethez, Spencer a legszebb öltönyében sétál be az ügynökségre. De valami nagyon nincs rendben, mert szét van verve a fél iroda, Spencer asztalát meg kipakolták. Hát persze, hogy Joe kapott dührohamot rejtélyes okok miatt, és bontotta le a berendezést. Felbukkan egy tök ismeretlen nő, Virginia, és közli, hogy mostantól ő lesz Spencer új asszisztense, és még új irodát is kap az emeleten. Mi az isten folyik itt? Spencer csak pislog, mert akkora irodát sóztak rá, mint két nappali. Megérkezik a góré, aki közli a tényállást: el van ragadtatva, mert Spencer egy igazi ász lett, Joe-tól meg nem éppen békésen, de megváltak. Igen ám, de Spencer nem olyan nagy fiú, hogy egyedül is menjen neki ez a meló: Joe-ra is szüksége van. A góré hallani sem akar erről, mert Spencerrel brandet akar építeni, úgyhogy inkább annyi pénzt ad, amennyi csak kell, és már készül a kampány is Spencer arcával, szóval jobb lesz, ha kussol. Spencer feszült és vezetni megy, közben bedob néhány fájdalomcsillapító-snacket. A helyzet csak fokozódik, miután beszél az ügynök Jasonnel: a hülye Vernon nem akarja aláírni az új szerződését.

ballers101.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Hannibal 3x01 - Antipasto

2015. augusztus 25. 09:00 - Chat Géza

Egy vagány motoros lazán szlalomozik a párizsi utcákon, mire megérkezik egy impozáns épület elé. Leparkolja a paripát, leveszi a bukót, nahát, nem Will Graham feszít a divatos motoros bőrdzseki alatt, hanem Hannibal. Páváskodik egy sort valami bálon, odalép hozzá egy figura, meghallgatja a panaszcunamit az ünnepelt íróról, majd egy pezsgős üveg nyakának művies lecsapása után Hannibal már a motoron ülve várja, hogy köszönhessen a vacsorájának, vagyis a nagy csinnadrattával ünnepelt egyetemi profnak, aki kissé spiccesen baktat el mellette, de egy köszönést azért visszaböfög. Hannibalnak ennyi elég, elhajt az éjszakába. A prof is hazatér, de a bejáratnál megint Hannibal helózik vissza neki… Lágy muzsika, forró vajon sercegő máj, vörösbor. Egy nő magas sarkúban tipegve karistolja végig a prof házát, a klasszikus zene hallatán mosolyra húzódik a szája, de az asztalnál a számára hót idegen Hannibal majszolja éppen a kedvesét, majd a falatot lenyelve csak annyit mond: Bonsoir.

kepernyofoto_2015-08-20_17_53_50.png

Tovább
Címkék: axn hannibal
6 komment

Downton Abbey 4x06 - Csókszor csók

2015. augusztus 24. 13:00 - Ancsinszka

Reggelizéssel indul az évad hatodik része is. Carson ül az asztalfőn, és morog párat az orra alatt, mert a vigyorgó Daisy nem neki, hanem Alfinak szervírozza először a pirítóst. Pattmore a sürgő-forgó Daisyn látja az örömöt, és rá is kérdez miért van Alfinak ilyen jó dolga ezen a reggelen? Mert itt marad hálajóistennek - mondja a konyhalány széles mosollyal. Valószínűleg nem gondolt bele, hogy Alfinak továbbra se vele van erotikus álmokkal összemixelt párkapcsolati jövőképe. Alfi lelkesedése kissé lelohadt a sikertelen felvételi miatt, és már egyáltalán nem kíváncsi rá hogyan készül az ajókaszósz. (Ajóka? Az egy nudli kis heringféle, más néven szardella.) Pattmore szerint viszont Alfi is visszaugrik majd a lóra meg a szakácsmesterséghez.

01.jpg

Tovább
Címkék: Downton Abbey
Szólj hozzá!

Ray Donovan 3x06 - Swing Vote

2015. augusztus 24. 11:00 - AaannnaaA

Iskolába indulás előtt Bridget csekkolja az ősöket: anyu a hálószobában, míg apu a kanapén dőlt ki. Közben a háttérben halkan duruzsoló TV-ben a regnáló (Verona) és a leendő kormányzó vív szócsatát a bevándorlók miatt. Választás lesz ma, gyanítom az a témaválasztás apropója. Bridg nem kelti fel szüleit, némán továbbáll a suliba.

Mick sztriptízbárhoz érkezett, ide rendelte uzsorása és egyben újdonsült üzlettársa Mrs. Minassian. A szimpi szipirtyó nem egyedül várja, hanem egy karoslajos társaságában, aki nem mellesleg az unokája. Azért hívta ide, mert egyik üzlettársának akarja bemutatni, ő a hely üzemeltetője. Gyorsan kiderül, hogy nem smúzolni jöttek, a tulaj ugyanis három hetes késésben van a fizetéssel, ezért az öregasszony bólint unokájának mire az elkapja a tagot és bever neki pár keményet. A vénlány még faarccal odavágja Mickey-nek, hogy viselkedjen jól, aztán eltipeg. Úgy nézem átment az üzenet.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
6 komment

The Affair 1x05 - Defekt (18+)

2015. augusztus 21. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Megfordítjuk az eddigi rendet, ezúttal először Alison szemszögéből nézzük végig az eseményeket. Reggel van, immár férje ébreszti, sejthetően az éjszaka után, mikor szeretőjével birtokba vették a hitvesi ágyat. Cole szörfözni hívná, de ő fáradt, alig aludt az éjjel (aham), ezért még szunyálna egy kört. Amint férje kiteszi a lábát máris vigyázzba ugrik, ruhát vesz magára, és épp a tegnap a szigeten vásárolt szoknyát nézegeti, mikor váratlanul Cole visszatér, mert itt felejtett valamit. Kínosan feszengve méregetik egymást a lebukás okán, aztán a férfi úgy dönt nem teszi szóvá a dolgot, futólag megdicséri a ruháját, aztán távozik.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
7 komment

Halt and Catch Fire – CTRL Nélkül 2x10 – Heaven Is a Place

2015. augusztus 19. 11:00 - SuperLawyerGirl

Sara úgy tűnik nem csak ideiglenesen hagyta el Joe-t, fast forward, már írják is alá a válási papírokat. Jelenetezés nincs, mivel a nő el sem megy, csak az ügyvédjével küld mindent aláírva. Jacob lesújtva értesül a WestGroup részvényeinek zuhanásáról, kínját pedig fokozza, hogy MacMillan semmilyen retorzióra nem számíthat az elnökségtől. Ő viszont annál inkább, hiszen kell egy bűnbak. Mutinynél legalább jól mennek a dolgok, láthatóan helyreállt a rend, csak Cameron vizei zavarosak, egyrészt Tom miatt – aki még mindig nem tért vissza – másrészt azért, mert őrületbe kergeti, hogy mennyit kell fizetniük a szerverek használatáért. Sajátot akar, csak épp pénze nincs rá.

vlcsnap-2015-08-10-20h46m52s359.png

Tovább
3 komment