Hogy volt?

TERÁPIA 3X05 - PÉNTEK, ADÉL (1)

2017. november 20. 15:00 - Zsoofka

                                                                         „Csak írja fel és én már itt sem vagyok!”

Pénteken András egy idegen rendelő előszobájában toporog. Épp az esti randit tisztázza Vandával, előbb ráhagyja a film-választást, aztán csak belebeszél. De hamar nyílik az ajtó és egy fiatal nő jelenik meg. Orvos, pszichiáter és Adélnak hívják. Dargay gyógyszerért jön ide, már menne is, csak a recept kellene… De nem ússza meg ennyivel. Kénytelen belépni a szép, világos rendelőbe. Az ellenállás az arcára van írva, bár bement, leülni már nem akar. Ő csak a gyógyszerért… Ahogy azt az egyszeri pszichológus elképzeli….

1.png

Tovább
Címkék: terápia
4 komment

Oltári csajok 1x13 - Az évszázad bulija

2017. november 20. 13:00 - BBrigusz

Oszt most mi a töknek akarsz Franciaországba menni te liba?- kérdezi Márk a debil régi-új menyasszonyát. Ő tanulni akar főzést, és azt csak Franciaországban lehet. Bezzeg Fördős Zét elzavarta a picsába, következetes. Croiassant meg Vespa, az lesz, mondja Hajnal, a Vespa olasz, korrigál Márk, és gondolom ismét lepörög előtte hátralévő életének filmje ezzel a nyafka agyhalottal. Most gonoszság azt kívánni, hogy húzzon el ez a csaj és írják ki szépen a forgatókönyvből? Ok, menjünk, mondja Márk, mert hát ugyebár ő most papucs-üzemmódban nyomul.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Star Trek: Discovery 1x02 - Battle at the Binary Stars

2017. november 20. 11:00 - nёmere

Az első rész úgy  fejeződött be, hogy megérkeztek a klingon hajók, és a Shenzhou egyedül áll velük szemben, mint egy nagyon kis rakás szerencsétlenség, és ha ez még nem lenne elég, a hajón sem teljes az összhang: a kapitány éppen fegyvert fog Michael-ra, amiért az elkábította, és a parancs ellenére tüzet akart nyitni az újonnan felfedezett klingon hajóra. Akkor még csak egyre, most már nehéz lenne választani.

std1.jpg

Tovább
3 komment

Berlin Station 1x01 - Áthelyezés

2017. november 20. 09:00 - szde

Megsértik. Bosszút áll?! Röviden erről szól a Berlin Station thriller, amiben egy CIA ügynök németországi küldetését követhetjük nyomon. Az első rész rögtön úgy indít, hogy főszereplőnk egy berlini nevezetességnél sétál, egy nő közli vele, hogy minden tiszta, így nyugodtan odamegy a szóróanyagokhoz, és próbál valamit megszerezni. Azonban egy gyerek lebuktatja (szerintem csak a szemben lévő tornyot mutogatja az anyjának, de mindegy), és rögtön meg is érkezik egy sötétített kocsi, csengőszó, mindenki rohan kifelé. Főszereplőnk elkezd futni, majd lelövik – de nem kell félni, nem fog meghalni –, egy férfi odajön hozzá, átmatatja, de semmit sem talál nála.

berlin02.png

Tovább
1 komment

Aranyláz Alaszkában 8x06 - Kezdők szerencséje

2017. november 17. 17:00 - Chat Géza

Parkerék akkora előnyben vannak Hoffmanékhoz képest, mint ide Lacháza. És elárulom. Nem Lacháza tőszomszédságából írom eme sorokat. Hiába az előny, hiába a jóisten áldása, amivel púpon vannak Parkerék, azért itt is be tud ütni a gebasz. És be is üt. Na, de miért? Mi az oka, hogy valami gáz van? A sors fintora: hát az, hogy Parker rommá, rongyosra, szarrá mossa a földet. A Mosátán annyit dolgozik, annyit vizet ereszt át a rendszeren, hogy konkrétan elárasztja az aranyban gazdag vágatot. És ez nagyon nem jó. Meg is próbálják kiszivattyúzni. Egyszerű ez, mint a faék, de sajnos a gép felrobban, de konkrétan javíthatatlanra sikerült leamortizálni azzal, hogy maxi gőzőn járatták. Parker itt belátja, hogy nem tehet mást, mint leállítja a mosót, mert hogy most pont nincs a sufniban egy pöpec, vadiúj, sokkal nagyobb teljesítményű szivattyú. És Parker még csak nem is küldött el senkit a sündörgős francba. Jó, ez a felhőtlen jó kedv addig tart, amíg ki nem derül, hogy a sufni tuning megoldást nem egy kétperces mutatvány. azért 10 óra elteltével minden a helyére kerül. Még Parker agyérgörcse is visszahúzódik, amikor meghallja a megannyi decibellel dübörgő szivattyú hangját. Ennél már csak az tölti el nagyobb örömmel, amikor a heti mérlegelés után kiderül, hogy pár koszos uncia híján megvan az ezer uncia.

Tovább
Szólj hozzá!

The Walking Dead 8x04 – Valaki

2017. november 17. 15:00 - hektor_

Jön egy faszi, nekiáll borotválkozni a tükör előtt, és első ízben le sem veszem, hogy Ezékiel Királyt látom, kendőben. A kezdeti percek a csatába indulás előtti buzdításról szólnak, de mikor épp elkezdenék elégedetlenkedni, hogy az eddig eltelt három rész vontatott lassúsága és többször bevágott puffogtatásai után a fene beléd te éhenkórász, te angolnabőr írógárda, hogy megint ezzel húzzuk az időt – na ekkor vált a jelenet a jelenre, ahol a Király titánként tör elő a ráboruló testhalom alól.

w1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Diane védelmében 1x02 - Az első hét

2017. november 17. 13:00 - Alicia Bailey

Maiával indítunk. Aki az előző hét óta sem lett okosabb, hiába Lucca múltkori gyorstalpalója. A liftben állva hallgatja a hangpostájára küldött gyalázkodó üzeneteket, a fene se tudja miért, talán szereti, ha alázzák, vagy egyszerűen csak olyan ostoba, hogy azt hiszi, ügyfelek keresték. Hja, mintha a világ legrövidebb ügyvédi karrierjével számíthatna ilyesmire! A mimikája mindenesetre minden pénzt megér.

tgf_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X04 - CSÜTÖRTÖK, EDIT (1)

2017. november 17. 10:00 - Zsoofka

                                                                               "Inkább csinálom azt, amiben jó vagyok!"

Csütörtök van, ma újabb pácienst fogunk megismerni. De előbb szemtanúi lehetünk annak, ahogy Dargay és a kézremegése egy csokor virággal küzd. Stílszerűen művésznő érkezik, aki a virágot az öltözőbe, a rendelőbe kéri….

1.png

Tovább
Címkék: terápia
7 komment

TERÁPIA 3X03 - SZERDA, SÁNDOR (1)

2017. november 16. 15:00 - Zsoofka

                                                                               „Az fél, akinek a lelke nem tiszta.”

Szerdán egy fiatal házaspár áll Dargay ajtajában, de nem ők lesznek a mai páciensek, hanem a férj édesapja. Egy idős úr, aki nehézkesen mozog, még nehezebben kommunikál – kezet fog ugyan a pszichológussal, de nem bemutatkozását nem viszonozza.

1.png

Tovább
Címkék: terápia
1 komment