Hogy volt?

Barátok közt 8277-8278. rész

2017. február 21. 14:00 - Gillotte

Hanna átmegy Gigihez, aki az utóbbi időben sokkal szimpatikusabb lett valahogy, lehet, hogy Zsófi rettenetes hajzata az oka. Hanna információt, és élményeket szeretne a lányokat futtató cégről, hiszen mivel ő is tőrbe csalt lány volt, bőven van élmény, amit át tudna adni. Gigi nem szívesen, de mesél. Szóba kerül, hogy szinte mindegyik lány teherbe esett, volt, amelyik meg is szülte a gyereket, így aztán volt mivel zsarolni. Hanna eléggé érzéketlenül rákérdez, hogy Giginek is volt-e gyereke, de ekkor a riportalany elküldi, mert sok neki ez a beszélgetés. Hannának mindenesetre ez is segít, hazafelé összefut Zsófival, és elmeséli neki, hogy Giginél volt, ám a szőkeséget nem érdekli, mit mondott Gigi, csak az, hogy Hanna milyen egy szemét, hogy az ellenséggel cimborál, azzal, aki miatt szakítottak Ádámmal. Jaj, Zsófi, tedd már takarékra magad, nem körülötted forog a Föld!

bk_februar10_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8275-8276. rész

2017. február 21. 12:00 - Gillotte

Gizi retteg, hogy Ági börtönbe juttatja, amiért nem a megbeszéltet vallotta. Mackókája ígéri, hogy kitalál valamit, és így is tesz: előadja Tóbiásnak, hogy Gizi még mindig haragszik Tóbiásra amiért miatta büntették meg a kisboltot, úgyhogy cserébe biztosíthatna Áginak alibit a Herr balesetének idejére. Annyira nem magától értetődő a dolog, úgyhogy Tóbiás pro és kontra érveket sorakoztat fel, a döntést megkönnyítendő. A lista megírása sem visz előbbre, hisz mindkét oldalon ugyanannyi tétel szerepel. Gizi lebeszélné Tóbiást, de a fiú végül átmegy Ágihoz, és a Herr szeme láttára elmondja neki, hogy a Herr balesetének napján Ági nála, Tóbiásnál felejtette a jógabérletét, amibe bele is van pecsételve, hogy aznap, abban az időben ott volt nála. Ági nagyon hálás, de tartok tőle, hogy Tóbiás is fog kapni a Herrtől, ha felépült.

bk_februar9_1_2.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Originals 3x11 – Wild at Heart

2017. február 21. 11:00 - A_Rézi

Egy Strix-vacsorával indítunk. Az asztalfőn Aya Tristant méltatja, kábé úgy, mintha a temetésén lennének, majd azzal folytatja, hogy a gróf elvesztése nem fogja akadályozni őket a céljaik elérésében. Marcel fején látszik, hogy rosszat sejt, és igaza is lesz: érkezik egy boszi, Ariane, aki társai segítségével „felmérést” végzett a tagok körében azzal kapcsolatban, hogy ki hűséges és ki nem. A szöszi boszi mindenki elé egy kártyát tett, amiből kiderül, hogy széna vagy szalma. A főni igyekszik pókerarcot vágni, miközben Aya körbejár és sorban felfordítja a lapokat. A legtöbbek előtt a „hűséges lovag” van, ám az egyik vámpír felpattan, és Aya ellen fordul, mire a nő egy ütéssel lecsapja a fejét – előtte amúgy az „akasztott ember” kártyalap volt. Marcelen a sor, de ő is hűséges lovagnak bizonyul, és még rá is tesz egy lapáttal, hogy megjátssza a sértődöttet, miközben igazából egy szikla gördült le a szívéről… Aya bizonytalan időkről hadovál, megjegyezve, hogy az Elijah elleni fenyegetés őket is veszélyezteti, szóval ideje cselekedni…

vlcsnap-2017-02-19-13h33m19s181.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 8273-8274. rész

2017. február 20. 14:00 - Gillotte

Ági nagyon kardoskodik a vallomásának megismétlése ellen, de nincs mit tenni, hamarosan újra beidézik. A férjén bosszulja meg a dolgot, odatolja nyomorultat a nyitott erkélyajtó elé, hadd élvezze a hideget. Persze Gizihez is elrohan, leostobázza, amiben mondhatni még igaza is van, és az elmondottak alapján tervez új vallomást tenni.

bk_februar8_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Lucifer 2x07 - My Little Monkey

2017. február 20. 13:00 - Szencsike

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy John Decker nevű rendőr. Kedves, jófej, olyan, akire lehet számítani. Megismerjük végre Chloe édesapját egy flashbackben, egy büfés haverjánál vásárol kaját, aki cserébe kap két jegyet a Hot Tube High School filmre. Nem kell elmenni a cicimutogatós filmre, ha nem akar, elég, ha később meggyőzően állítja, hogy ügyes volt az ifjú színésznő. Decker apu mindenesetre büszke a lányára. Közben a kis büfébe bejön egy fegyveres alak, az arcát nem látni, Decker apu próbálkozik lebeszélni őt arról, akármire is készül. Ám a fegyveres szó nélkül lelövi őt, majd kirabolja a büfést. Ugorjunk a jelenbe, nagy a baj, Chloe ideges, egy börtönigazgatónak tiltakozik a telefonon keresztül az ellen, hogy kiengedik az apja gyilkosát, de hasztalan, mérgesen rakja le a telefont. Chloe teljesen elmerül a saját világába, ám a bajait még Lucifer is fokozza. Az ő hibája, hogy Doktor Linda lemondta a kezelését! Chloe biztatta, hogy nyíljon meg neki, és hát… elijesztette. Szó szerint ugye, de erről Chloénak nem kell tudnia, de akkoris minden az ő hibája! Lucifer lucifersége most túlságosan is sok Chloénak, aki meg a saját fejébe van bezárva, így Lucifer ezt is átgondolja. Ha túlságosan is önmaga, az a baj. Vagyis át kellene alakulni valami jobbá, mégis unalmassá. Dan kedvesen hoz Chloénak egy kávét, a lány vele is hűvös, és a kávéjával együtt már megy is. Dan tudja, hogy valami zavarja őt. Lucifer észre sem vette, de azt igen, hogy Dan észrevette.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Barátok közt 8271-8272. rész

2017. február 20. 12:00 - Gillotte

Attila szerelmes és kanos, úgyhogy körbeugrálja Julit. Még titokban szeretnék tartani a dolgot, mégiscsak újra kell szokni a helyzetet, a többiek ráérnek megtudni. A dolog nem tart sokáig, ugyanis Nóra kajálást rendez valami üzleti vacsora maradékából, áthívja Mikit, Attilát és Julit is, úgyhogy hamar kiderül a románc, nem is értem, miért szenteltem neki egy egész bekezdést. Nóra megemlíti, hogy az idejét sem tudja már, hogy mikor voltak így négyen együtt utoljára. Megválaszolom én neked: soha, mivel valaki mindig balhézik Mikivel. Most minden esetre minden idilli és családias, eszegetnek, iszogatnak, nevetgélnek, a háttérben lágy muzsika szól.

bk_februar7_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Taboo 1x07 - The Tower

2017. február 20. 08:14 - AaannnaaA

Winter temetésével indítjuk a részt, a folyóparti sárban mondja búcsúztatóját a pap, azt a szöveget olvasva fel, melyet anyja írt gyermekéhez. A Delaney-házba eközben Cholmondeley meghozza Robertet, hősünk kívánságára, hogy ezentúl itt éljen. Brace szokás szerint mogorva, Lorna azonban kedvesen fogadja, és a házba invitálja – kísérője nélkül, mert rajongva bámuló kémikusunk orra előtt az ajtó bezárul.

James a távolban ücsörögve némán figyeli a temetést, ám mikor mostohaanyja csatlakozik hozzá azt kummantja, hogy csupán a hajókat figyeli. Na persze. A nő szerint nem ő a lány gyilkosa – képes lenne rá, de nem James tette. A férfi morcosan elbattyog, Lorna pedig meglát egy másik kisgyereket a sárban játszani, ezért hozzá lép; Winterről kérdezi, mire az ijedten elrohan. Úgy látszik a gyerekeket is megviselte barátjuk halála. A testet és Helgát Atticus viszi ki csónakkal a folyóra, hogy köveket kötve rá elsüllyesszék. A bandavezér szerint egyáltalán nem biztos, hogy James volt az elkövető, ám az anya visszavág: az sem biztos, hogy nem ő volt.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: Taboo
12 komment

Rólunk szól (This Is Us) 1X01 – Pilot

2017. február 19. 09:00 - Bruti

„A Wikipédia szerint több mint 18 millió ember osztozik a születésnapján másokkal”

Egy sportos felsőtestű férfi ül meztelenül az ágyon és várja, hogy a felesége táncot lejtsen neki a 36. szülinapján. Ennek csak egy „apró” akadálya van, ugyanis az asszonynak akkora a pocija, hogy abból legalább egy hármas ikrek fog kibújni. Az feleség táncol, mi meg váltunk egy Kate nevű nőre, akinek szintén ma van a szülinapja. A csaj krónikusan elhízott és a hűtőjében kotorászik, de mindenhol cetli fogadja, hogy ez és ez egészségtelen, ne edd meg! Egy újabb ugrás után egy fekete férfit látunk egy puccos irodában, akinek szintén ma van a születésnapja, ő is 36, mint a kövér lány. De ezzel még nincs vége, mert kapcsolunk egy fehér srácra, aki valami menő sorozatszínész lehet, és szintén ma tartja a 36. szülinapját. Két prostival jutalmazza magát, de nem sok kedvét leli bennük. Még egy körkapcsolás mindegyikre: a fekete srác jó híreket kapott, mert megtaláltak neki valakit, egy szintén fekete férfit, az állapotos nőnek elfolyt a magzatvize, a dagi csaj, miközben megpróbál felállni a mérlegre nagyot zakózik, a sorozatsztár meg kiselőadást tart az életéről a prostiknak. Ekkor megcsörren a telefonja és kiderül, hogy Kate az ő ikertestvére.

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x04 - Lázadás

2017. február 17. 09:00 - Chat Géza

Nézzünk bele az alaszkai aranyásók ragyogó, kertvárosi, focistafeleségekéhez hasonlóan megterhelő hétköznapjainak életébe!

Hoffmanék 64 koszos, körömpiszoknyi unciát kotortak ki az egyik melós, Freddie által talált területen. És ennek úgy örülnek, mint a rabszolga csávó annak a rózsaszín kavicsnak, abban a Véreres gyémánt című filmben. Aszondják, így már van értelme megnyitni a másik bányát is. Haver, nekem annyi közöm van ehhez a szakmához, mint bármihez. Megoldják a másik helyen a vízhelyzetet, aztán az egész hetet lenyomva, 9000 köbméter földet átmozgatva 14,5 uncia aranyat találtak. Nem tudom, hogy van-e erre megfelelő szakzsargon, de szerintem ezt nyugodtan nevezhetjük lószarnak. A nagy öreg meg is mondja a frankót, hogy olcsóbban tudnának aranyat venni, mint ahogy jelen pillanatban hozzájutnak, mivel a benzin meg a munkaerő az rohadtul nincs ingyen. Enek fel is lázad a csapat, innen a mai epizód címe, megmondják a saját lakókocsijában sírdogáló Hoffmannak, hogy ezt a bányát be kell temetni a fenébe, és húzni a másikhoz. Oké, így lesz, HA jövő héten se lesz meg az 50 uncia. 

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8269-8270. rész

2017. február 16. 14:00 - Gillotte

Hanna eléggé kikészül a titkos házban átélt élményektől, szerinte ez a rossz újságíró ismérve. Hát igen, a Blikknél sem szívbajosak, mikor meghal valaki, és a rokonát kell arról faggatni, hogy hogy érzi magát. Peti aggódik, úgyhogy hallgat Zsófira, miszerint Hannának pszichológusra lenne szüksége, hogy feldolgozza a történteket. Hanna a Petivel való csókról is beszélne, hiszen hosszú idő óta ez volt a legjobb dolog, ami történt az életében. Annak rendje és módja szerint kapcsolatmegpecsételő-csók következik, hogy aztán a nem túl távoli jövőben újra szakítsanak. Milyen romantikus!

bk_februar6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu