Hogy volt?

The Affair 3x09 - Sötét titkok (18+)

2017. április 28. 15:00 - AaannnaaA

Part One: Helen
A volt férjével töltött éjszaka után Helen saját hálószobájában ébred – a nem éppen a várakozásának megfelelően alakult kamaty után megértem, hogy nem Noah mellett aludt. Lebattyog a földszintre, ahol gyerekei Vic-ről kérdezik. Megelőzendő a faggatózást, úgy dönt leviszi a családot a nagyszülőkhöz. Útközben elhajt a hely mellett, ahol Scotty meghalt, és ez eléggé megrázza.

A Vic témától Montaukban sem tud szabadulni, szülei folyton róla beszélnek, így nincs más hátra be kell ismernie, hogy a férfi elhagyta. Az ősök azonnal vigasztalni kezdik, ám ő ezen inkább ledöbben, egyáltalán nem tart igényt az együttérzésükre. Pedig még koránt sincs vége: szülei ugyanis terápiára járnak, ahol az okosok rádöbbentették őket, hogy Helent ők cseszték el, amiért most ünnepélyesen bocsánatot kérnek. Hősnőnk kábé úgy néz rájuk, mintha legalább ufók lennének, és érdemi társalgás helyett inkább összetrombitálja a gyerekeket és elmennek ebédelni. Lockhartékhoz, hova máshova.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

Barátok közt 8367-8368. rész

2017. április 28. 14:00 - Gillotte

Ági azonosítja a Herr testét, a doki neki, és csak neki mutatja meg, még nekünk sem. Ági ugyan azt mondja a dokinak, hogy a Herr az (bár a hülyék, mint például személyem kedvéért feliratozhatták volna) de látszik Ági arcán, hogy baromira nem a férjét látja a lepel alatt. Ennek ellenére rendkívül jókedvű, Attila nem is akarja elhinni, hogy így örül valaki a férje halálának, még akkor is, ha olyasvalaki volt, mint a Herr. Rajtunk, nézőkön kívül egyedül Julinak tűnik fel, hogy gyanús ez így, hogy egyes egyedül Ági látta a Herrt.

bk_aprilis19_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x14 - Parker és Rick

2017. április 28. 13:00 - Chat Géza

Parkerék már két bányánál űzik az ipart, de ez egyelőre nem jár dupla annyi gázsival, csak dupla annyi stresszel. A spúrkodás nagymestere, Parker kitalálta, hogy a saját területére odarendel egy böszme drága, de legalább Golden Gate-híd hosszúságú futószalagot. Erre azért volt szükség, hogy ne kelljen annyi földet dömperezni, csak markolózni. Ezzel benzint és időt spórolnak. A futószalag szállításával is megy a pöcsölés, megint centizni kell, hogy a gép elférjen az úton és ne boruljon be a francba az árokba, de az igazi "baj" működés közben üt be. Parker szabályosan túleteti a gépet. Ettől persze nem lesz totálkáros a masina. A nagy ilyedtségre gyorsan lemérik, hogy ki mennyit termelt. Parker koszos 70 és valamennyi unciát kapart össze, míg Rick 4 műszak alatt a holnaputánt is kibányászta a maga 100 uncia körüli zsákmányával.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8365-8366. rész

2017. április 28. 12:00 - Gillotte

Stella megy a pótfelvételire a puccos suliba, rajta kívül van bőven gyerek. Mivel Giziék úgy érzik, hogy az igazgatónak való seggnyalás elősegítené Stella felvételét az iskolába, ipari mennyiségű pogácsát süttetnek Bözsivel, beviszik az iskolába és osztogatják a felvételiző gyerekek és szüleik között. Stellának ég a feje rettentően, ráadásul az igazgató is ellenzi a dolgot, hiszen ellenőrizetlen ételt nem szabad osztogatni. Hazaérve a kislány nem is szól hozzájuk, úgy érzi, keresztet vethet a felvételijére.

bk_aprilis18_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8363-8364. rész

2017. április 27. 14:00 - Gillotte

Dráma a Berényi Kft-nél: több millió forint értékű Hexa fa égett el, nyilván a konkurens Szörényi jóvoltából. Miki behívja ezt a Szörényit ,,elbeszélgetésre”, s bevet némi keménykedést, de sajnos vesztésre áll, mert a fickó megfenyegeti, hogy amennyiben a továbbiakban nem ő szállítja nekik a fát, elárul a rendőrségnek pár dolgot a Mikivel való közös régi üzleteiről, amik nem voltak épp legálisak. Miki ettől meglepően összeszarja magát, amit nem értek, mert ha közös volt az illegális biznisz, nyilván a fickónak sem tenne jót, ha kiderülne.

bk_aprilis13_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Feud 1x05 - And the Winner Is... (The Oscars of 1963)

2017. április 27. 13:00 - Szendrey

Az előző rész végéből kiderült ugye, hogy Joan idegrohamot kapott, mert nem lett jelölve, és ezt tetézte az, hogy Bette viszont igen. A további jelöltek: Lee Remick, Anne Bancroft, Geraldine Page, Katherine Hepburn. Megint Olivia De Havilland-del kezdődik az epizód, ő szokta kommentálni a Joan és Bette közti harcot. Most épp arról mesél, hogy az 1963-as Oscar után végleg tönkrement a két nő kapcsolata, csakúgy, mint az ő, és a húga, Joan Fontaine közti viszony. Azt mondja, Bette nem nagyon sajnálkozott a szitut illetően, és hogy Joan hiába nem kapott jelölést, mégis simán elérte, hogy ugyanúgy középpontba kerüljön, mint a kolléganője.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Exek az édenben 1x06 - Félelem és reszketés Perödájzfalván (18+)

2017. április 27. 08:13 - Dzsudibí

Dia reggeli ellenőrző körútra indul - értsd: ébredés után azonnal rohan Norbi és Zsuzsa szobájába, hátha in flagranti érheti a volt szerelmeseket. Amíg odaér, még egy bevágásból megtudjuk azt is, hogy nem szeret Berni és Vezérkan Tamás mellett aludni, mert nincsen se takarója, se hellllye. A szobában azonban csak a feldúlt üres ágy fogadja, ezért rikácsoló roadshowt indít a házban, melynek fő témája csalódottsága, hogy nem Norbi ébresztette. Értsd: tuti, hogy ezek ketten dugtak az éjjel, azért nincs mán egyik sem a szobájában, de majd lesz nektek nu pagagyi! Végszóra Norbi is megjelenik, Dia irritáló obégatását meghallva azonban menten kifordul a szobából, mely reakció természetesen csak olaj a sötétség tüzére, lesz ennek még folytatása, attól félek. 

1.png

Tovább
290 komment

Barátok közt 8359-8360. rész

2017. április 26. 14:00 - Gillotte

Peti előre kifizetteti a jégpálya árát Renátával, csak hogy nehogy úgy járjon, mint a múltkor, amikor a lány meglopta. Peti annyit beszól a lánynak, hogy visszakap húszezer forintot, a többit későbbre ígéri Renáta, majd inkább lelép a lánybúcsús csajokkal, mert annyira kellemetlen neki Peti viselkedése. A lány siettében nekimegy Bandinak, akinek ez elég ahhoz, hogy egyből érdeklődjön utána, úgyhogy megkérdezi Petitől, hogy ki a göndör szépség, de Peti óva inti, ,,kisfiú vagy még Renátához”. Másnap Renáta visszamegy Petihez, mert békülni akar. Állítja, nagyon megbánta, hogy lopott, és úgy is megkereste volna Petit, ha nem találkoznak. Mivel kocsmatúrákat és lánybúcsúkat szervez, mostantól vihetné a KisSzékbe a vendégeit akár heti ötször, így törlesztené az adósságát. Peti nem megy rögtön lépre, de gondolkodik a dolgon. Bandi még egyszer összefut Renátával, próbál imponálni azzal, hogy mekkora király, mert ő csinálta a koripályát a KisSzékben. Nincs elájulva a csaj, pattintaná a kis gyökeret, ám begördül Miki a nagy fekete kocsijával, Bandi beszáll, és látszik Renátán, hogy nagyon rágerjed a járgányra, úgyhogy lesz még itt valami Bandival!

bk_aprilis11_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!