Hogy volt?

The Bridge 1x12 - All About Eva

2014. április 25. 09:00 - Zenóbia

Steve operát hallgat, döglött nyufi mellett hajt el, és öltöny lóg a hátsó ablakon, most akkor vagy temetésre megy, vagy esküvőre. Bobbal megtárgyalják, hogy egy csirkén látszik-e hogy be van-e tépve, imádom, amikor ezek ketten beszélgetnek. Steven Linder fényt kapott, úgy döntött megnősül, gyűrűt is hozott, meg minden, csak a menyasszony lépett meg időközben. Hát, marhára ránk férne már némi happy end is, és mivel Eva van olyan hülye, hogy beszáll egy idegen autóba, mert lekéste a buszt a gyárba menet, még esélyünk is van rá. Mármint a hős faktor miatt, ugyanis ha most a texasi rendszámos bezárja valami pincébe, és minden nap levágja egy lábujját, akkor eléggé reálisan fogja látni a világot ahhoz, hogy hozzámenjen a megmentőjéhez. Hacsak meg nem hal vérmérgezésben a pincében, meg sem lepődnénk azon sem, nyilván.

1x12_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Való Világ 6x103 - Táncoló pink mamuszok

2014. április 24. 20:04 - sixx

Screen Shot 2014-04-25 at 6.22.58.png

Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy pult mögé, és ott zenét kever nekik, teljesen elájulnak, jobban, mint eddig bármitől, Medve például konkrétan szűkölve üvölt, ami pont annyira szürreális látvány, mint leírva. Viki a sírásig hatódik, Debil hatalmas megtiszteltetésnek veszi, szóval csak meg kell kérdeznem: Az, hogy valaki DJ, az ennyire májer dolog?

Tovább
Címkék: vv6
431 komment

Barátok közt 6895-6898 - Ádám az!!!

2014. április 24. 11:00 - julie0812

Linda megjelenése után Balázs pásztorórája hamar véget ér, a csaj kifele menet káromkodás közben pont belefut Mikibe, látom fiacskám, hazahoztál egy kis melót, haha. Miklós próbálja felvilágosítani Balázst, hogy Bartha nem az a jófej főnök akinek látszik és csak azért vette fel Balit menedzsernek, hogy őt bosszantsa. Linda közben a cuccait pakolja ki Giziéknél, Gizi nagyon boldog, hogy hazatért az ő kis apácája, de Linda közli vele, hogy nem marad sokáig, Peruba megy árva gyerekeket tanítani. De mégis mire? Na mindegy, lépjünk.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Ray Donovan 1x07 - New Birthday

2014. április 24. 10:00 - AaannnaaA

Ray iratokat és pénzt vesz magához, meg némi ruhát – utazni készül, méghozzá Bostonba. Abby ledöbben: miért mégy te a szülővárosunkba, ahova még a gyerekeidet sem engeded vissza? Utazása okát nem mondja meg az asszonynak, némán csörtet le az étkezőbe, ahol gyerekei meglehetősen visszafogottan üdvözlik az előző este után, amikor ugye végig kellett nézniük, ahogy fegyvert szorít saját apja fejéhez. Beszélgetni azonban már nem marad idejük, mert dúvadként becsörtet Marvin, aki most jött rá, hogy az anyja meghalt, és dühösen óbégat hősünkre, hogy tudott az ügyről, neki mégsem mondta el.

Ray szó nélkül, nyestfogással kivezeti a srácot a házból; Bridgetet Abby tartja vissza, nehogy utánuk menjen – azt hiszi, apja bántani fogja Marvint. De persze nem teszi, csak elszedi a stukit ami a csávónál van (!), aztán visszazsuppolja a szomszédba Re-Konhoz, azaz a nevelőapjához azzal, hogy nem mehet többet Bridget közelébe. A repper rögtön azt kérdi, hogy Ray ölte-e meg Marvin anyját, mire hősünk meglehetősen felszívja magát, Re-Kon alig győz elnézést kérni a feltételezésért. Mikor hazasétál, felesége felelősségre vonja a fiú állításai miatt, de ő nem óhajt az egészről társalogni, inkább elindul Bostonba azzal, hogy csak pár napot lesz távol.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
2 komment

Való Világ 6x102 - Újabb hisztiroham, faszozással

2014. április 23. 20:47 - sixx

Screen Shot 2014-04-24 at 5.39.15.png

  • Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához.
  • Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül.
  • KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek.
  • A vellalakó nőket hatóságilag le kellene tiltani a smink használatáról.

Ezek a legfontosabb dolgok, amiket tennap megtanultam. A vella meg azt, hogy KokkIza és Traktoros üvöltözése trendet teremtett, és ideje volt egy második körnek, a hullarészeg Pink és a kifejezetten gyökér Debil főszereplésével.

Tovább
Címkék: vv6
881 komment

Csillagkapu Atlantisz 04x07 - Eltűntek

2014. április 23. 13:00 - Segna

Ma túlélő túrán veszünk részt, ehető ocsmányságokkal, és éjjeli sátorozással. Sajnos a mi kalauzunk feleannyira sem lesz szemrevaló, mint a Grillező Medve a DC-n, cserébe megtudjuk, milyen az, ha egy doki elküldi a fenébe Hippokratészt, és hogy néz ki egy dobócsillag meg egy fogaskerék szerelemgyereke.

 001.jpg

Tovább
Címkék: atlantisz
3 komment

Da Vinci démonai 2x05 – The Sun and the Moon (18+)

2014. április 23. 11:00 - Smokey the bear

Ez előző rész izgalmai óta eltelt egy kis idő a sorozat belső órája szerint is. Leo és barátai partot érnek az Újvilágban. Hősünk az egyetlen, aki valamilyen oknál fogva nem jutott borbélyhoz, így bár a többiek fizimiskája változatlan (kivéve a rendellenesen vörös fejű Vespuccit), neki szép hosszú sörénye nőtt az út alatt. A távolban a Basilisk roncsai látszanak, ugyanoda sodorta őket is a vihar, nyilván. Túlélőknek egyelőre nyoma sincs, de az első rész nyitójelenete óta azt hiszem, senki sem aggódik, hogy vajon Riario a hullámok közé veszett-e. Leo ámuldozik a flóra és fauna láttán, a pragmatikus Zoro pedig indulna kaját keresni. Végül abban maradnak, hogy felfedezik a helyet, Vespucci meg maradhat a hajón. Ha három hónap múlva nem térnek vissza, itt hagyhatja őket. Zoróval kicsit szívatják egymást, majd Vespucci biztosítja őket arról, hogy ha nem térnek vissza, ő bizony learatja a babérokat helyettük, és talán még a földrészt is róla fogják elnevezni. Vespucciának!

vespuccia.jpg

Tovább
13 komment

Való Világ 6x101 - Debil a nyóckerben

2014. április 23. 06:36 - sixx

Screen Shot 2014-04-23 at 5.26.10.png

A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok eret vágni magamon, dikk.

Tovább
Címkék: vv6
290 komment

The Walkig Dead 3x02-03 (18+)

2014. április 22. 15:00 - Chat Géza

3x02 - Beteg

Pontosan ott kezdjük az epizódot, ahol az előzőt csúnyán, Hershel lábával együtt félbevágtuk. Rick és a kis csapat vígan nyomják a barbár műtétet, míg a sittes gringók csak kamilláznak, hogy mi az isten csapása történik éppen. Ki tudja mióta nem láttak fehér embert, erre most a szemük láttára csonkolnak meg egyet baráti szívességből. Mi a fasz folyik itt? – olvasható le a börtöntöltelékek arcáról, amikor Rickék angolosan távoznak és mit sem törődve semmivel, otthagyják őket Hershel pipaszár lábával egyetemben.

Tovább
Szólj hozzá!

Az Álmosvölgy legendája 1x12 - A nélkülözhetetlen ember

2014. április 22. 11:00 - Szencsike

Közeledünk a végjátékhoz, az évadzáró előtti részt látjuk. A bevezető képsorok alatt Crane üzenetrögzítőjének a szövegét halljuk, a vége kicsit sutára sikeredett, de remélhetőleg Abbie üzenete eljut hozzá. Ugye Washington Bibliája az epizód fő kérdése, és Abbie-nek támadt egy ötlete. A Bibliát el kéne küldeni kormeghatározásra az FBI központba, talán hamisítvány. A lány hazaérkezve mondja ezt az üzenetet, és nem is sejti, hogy valaki már vár rá. A félhulla Andy. Eközben Crane Washington dátumáról keres adatokat, de semmi ötlet. Abbie-től kap egy üzenetet, miszerint érkezik, a végén egy smiley-val, de addig flashbackeljünk vissza Crane egyik találkozására Washington tábornokkal. A tábornok üdvözli őt, kiemeli, milyen fontos feladatai lesznek a jó és a rossz harcában, ahol remélhetőleg a jó győz és felemelkedik, mint Lázár a sírjából. Lázár, Lázár, akkor János evangéliuma kell ide és ott megtalálja, amit keres.

1.png

Tovább
2 komment