Hogy volt?

Válótársak 1x03 - Sztéjin ölájv

2015. november 28. 10:00 - Dzsudibí

Nyitókép: Papucs fölé angyali mosolyú nővérke hajol - uram, megkatétereztük a szívét. Neked is jóreggelt bazdmeg. Főcím, ugrunk vissza aznap reggelre, Csülök kivételesen nem Papucsot zaklatja, hanem a bőröndjét, ébresztés gyanánt, az cserébe meg egy gyűrött sörös dobozzal próbálja odébbtaszigálni szegény állatot. Hol vannak ilyenkor az állatvédők, hát még hány alkalommal akarják így megalázni szegény tömlőorrú jószágot? Papucs végül mégis békülni akar - jóvanna nincs harag - azt hiszem rájött, hogy jelenleg Csülök az egyetlen, aki akar tőle valamit a váláson és egy pár új csizmán kívül. Jocit a telefonja ébreszti, Szonja kórházban, akkor ezek szerint nem dobta fel a pacskert. A kórházhoz érve prezentál egy klasszikus hogyan foglaljunk el egy autóval négy parkolóhelyet mutatványt, majd igencsak megszenved az útbaigazítást szolgáló tábla elolvasásával.  

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Foglalkozásuk amerikai 1X13 – Az ezredes (évadzáró)

2015. november 27. 15:00 - Bruti

Elérkeztünk ennek a nagyszerű FX sorozatnak a fináléjához, ahol kedvenc kémeink viszontagságos életét követhetjük figyelemmel. Én meg elgondolkodok, miként történhetett meg az, hogy többszörös gyilkosoknak drukkolunk epizódról epizódra. No, de félre a morális kérdésekkel, nézzük mit hoz nekünk az évadzáró.

vlcsnap-00001_12.jpg

Tovább
Címkék: The Americans
1 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x04 - A tanulás ára (The Cost of Education)

2015. november 27. 13:00 - Gabba

Egyetemi campuson kezdünk, nagy a vigasság, valami egyetemi mérkőzésre hangolódnak vidám hejehujával a diákok. Az egyik srác a csapat kabalafigurájának beöltözve hergeli a népeket (nem tudom megállapítani, miféle jelmez ez, maci vagy vidra, esetleg sivatagi ugróegér?), majd önmagát tömjénezve elindul az egyik épület felé, ahonnan váratlanul egy óriás csáp nyúlik ki és elragadja a delikvenst.

libr2_4_01.JPG

A könyvtárosok gyorsan értesülnek az eseményről és összeszedik, mit lehet tudni a suliról. Közben előkeveredik Jake is, megtalálta a könyvtár egyik eltűnt termét, az okkult tudományokét, de nem túl boldog, mert csupa pókháló lett, úgy néz ki, mint egy elhanyagolt öregasszony. A pókok kertünk barátai, Mr. Stone, emlékezteti Jenkins, Jake vasvilla pillantásától nem zavartatva magát.

libr2_4_01_1.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x19 - A piszkos hatos

2015. november 27. 11:00 - Smokey the bear

Raina ismét rémálmot lát. Véres fejű Gordon, műtőasztalon fekvő Lincoln és egy HYDRA logo szerepel benne többek között, de szerencsére, vagy sem Syke és Coulson is. Raina felriad, és Jiajingot találja az ágya mellett. Állítólag kiabált álmában, azért ül az összevarrt arcú nő a szobájában. Nem sokáig trécselhetnek, mert megérkezik a HYDRA karmaiból frissen szabadult triumvirátus: Gordon, Skye és Cal. Utóbbi ordít, mint aki megveszett, becses nejére van kiakadva, mégis hogy a fenébe képzelte, hogy csak úgy kidobja, mint a szemetet? Jiajing a szemét forgatja, kussoljál már, hallod, vagy baj lesz! Skye most veszi észre, hogy Lincoln lemaradt, visszaküldi érte Gordont, aki kisvártatva véres fejjel érkezik. Az elektromos dokit a HYDRA elvitte magával, semmit sem tehetett. Raina is szemtanúja a jelenetnek, látva Gordon összevert homlokát, mosolyog magának, látnok vagyok, baszki!

1_raina_dreaming.jpg

Tovább
4 komment

Crossing Lines - Határtalanul 3x08 - Heat

2015. november 27. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-11-26_7_37_12.png

A borotváról elnevezett ügynök veszettül üldöz egy gaz latort az utcán, akit végül sikerül is elkapni, de nem verik egyből bilincsbe, csak tisztes távolságból üvöltik, hogy le a földre. Aztán megjelenik pár szkafanderes muki, gyorsan lemeőzzák az embert, aki bizony radioaktív. Merthogy egy ritka veszélyes plutónium 210-es eltűnése ügyében nyomoz az ICC. Na, ilyen se volt még. Dorn felkagylózza valami ezer éves haverját, hogy növelje az egy évadra jutó őszes, agg emberek számát, na meg azért, hogy besegítsen a nyomozásba, hisz '94-ben is hogy bekaszniztak közösen egy plutóniummal gengszterkedő Palit.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7677-7678-ik rész

2015. november 26. 16:00 - Gillotte

Miki összefut Robival a lépcsőházban és nem állja meg, hogy ne kössön bele a Nórával való házasság kapcsán. Robi ezt egy grabancon ragadással honorálja, látszólag nem hagyja magát felidegesíteni, de Miki jót mulat azon, hogy csak 2016-ban lesz az esküvőjük. Ezután Miki Nórával fut össze, s Miki van annyira jófej (?) hogy garantáltan megadja a rezidencia tulajának a telefonszámát, ha Robi kéri el azt. Nóra arra ér haza, hogy Robi sík ideg amiért Miki megint belekötött, el is vágja az ujját. Míg Nóra ellátja a bibit vázolja, hogy annyit kéne csak tenni Robinak, hogy megkéri Mikit, hogy adja meg a rezidencia tulajának a számát és ennyi, Robi azonban nem hajlandó könyörögni Mikinek. Felajánlja, hogy legyen máshol az esküvő, hiszen nem a helyszín a fontos, hanem a kivel, s Nóra kényszeredetten rábólint. Mikivel azért elbeszélget utána, és hiába mondja Miki, hogy csak azért akadályozná meg az esküvőt, hogy Nóra ne kövessen el hibát, Nórát ez nem érdekli.

bk_november24_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Defiance 3x10 - When Twilight Dims the Sky Above

2015. november 26. 15:00 - Szencsike

Hűha, nagy balhé lehetett, Nolan és Irisa az életükért menekülnek, fegyveresek üldözik a párost. Mikor utolérik őket, Irisa állítja, hogy nem Nolan a felelős, de nem tudjuk, hogy minek. Nolan bedobja a családi jelszót, együtt élünk, együtt halunk és Irisa elé áll lövésre készen. Ugorjunk is gyorsan vissza 12 órát, és lássuk mi vezetett el idáig! Nolan borús elmével és egy üveg piával ücsörög a VágyÁlomban. A múlt rész végén felbukkant mellette a lelkiismerete, ez a Nolan folyamatosan sugdos a fülébe. Most épp a bárba betérő Stahma és Lilaapu párosát cinkeli. Stahma nem egy gyászoló özvegy, ha összeállt az omeccel. Sőt, a nő egy áruló, aki halált érdemel. Az igazi Nolan tudja ezt, de az alku, az alku. Stahma eközben nagyban sajnálkozik, a gyásza miatt nem túl jó társaság. Nem tudta eltemetni a férjét, mert nincs meg a holtteste, illetve a fiával sem jó a kapcsolata. Lilaapu ennek ellenére megtesz mindent, hogy felvidítsa őt. Nolan a bárpultnál leveri az üvegét, túl sokat ivott, Stahmáék bosszankodva figyelik őt, amiért a bénázással megzavarta őket.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Young & Hungry 1x06 - Young & Punchy

2015. november 26. 14:00 - Lilac Scorpion

Sofia friss munkalehetőséggel esik be az ajtón, ami állítólag Gabinek és neki pont ideális lenne – egész pontosan szexi csajokat keresnek egy bárba, felszolgálni. Ehem, csak én hallom lelki füleimmel egy sztripbár tuctucát és középkorú öltönyös pasik kéjes mormolását? Úgy tűnik azonban, Gabi nem szégyellős, és nem is olyan rosszhiszemű, mint bármelyik épeszű ember lenne egy ilyen ötlet hallatán, csupán szexistának tartja az ötletet… de persze pénz beszél, Gabi meg megy le kutyába azonnal – ennyit akartam mondani az elvekről, köszöntem alássan. (Mellesleg MI A FRANCNAK süt ez az elmebeteg almás pitét az abszolút plátói főnökének?! Üssétek már le, könyörgöm…)

01.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The 100 1x02 - Earth skills

2015. november 26. 13:00 - Mani_feszt

Az első epizód langyos bemelegítése, a landolás a radioaktív Föld felszínén valahol a Yellowstone parkban Maci Lacinál, és egy dárdás cliffhanger után a második rész rögvest egy rövid hogyvolttal kezdődik (ahogy a többi részben is meglesz az előző részek tartalmából). Béláim a Földön, figyelőik az űrben. A rekedt szőkét Finn ráncigálja végig a gemenci erdőn, és amikor megállnak szusszanni egyet, mert Monty (a másik elrángatott geek Jasper mellett) tankönyvi hasraesése következtében találnak valami fura alakú koponyát, amit korábban még nem láttak. Üvöltés? Á csak vissza kéne menni Jasperér’, nem? De. Vissza, te jó ég, elvitte valaki! El b+. De mégis ki???

the_100.JPG

Tovább
Címkék: The 100
3 komment

Reign 1x01 - Pilot

2015. november 26. 11:00 - Flourish

Egy látomással kezdünk, melyben Nostradamus, a jós egy fa alá sétál, amelyről vér cseppen az arcára, majd miután letörölte, meglátja, hogy tiszta vér mindkét keze. Ezután felébred, és nagy izgatottságában kinyög egy Máriát. A kép hirtelen vált egy lánykára, pontosabban Máriára, aki egy kecskékkel megspékelt takaros kis kolostor udvarán gyakorol a többi lánnyal a foci VB-re. Közben szinkronemberkénk Mária életét informálja le nekünk. A foci VB után összeülnek enni, ahol kiderül, hogy megmérgeztek egy apácát. Máriát azonnal biztonságba akarják vinni, ezért már most felrakják a hintóra, hogy egyenesen a francia királyi udvarba vigyék.

r0.png

Tovább
Szólj hozzá!