Hogy volt?

Egyszer volt, hol nem volt 6x01 – A Megmentő

2016. szeptember 30. 13:00 - DSI Builder

Egy lassan veteránnak számító sorozat újabb szezonja is elindult vasárnap, avagy folytatódik az OUAT hétről hétre itt a hogyvolton.

Igen messzire kalauzol minket az első jelenetsor, mert egy kétségbeesett lovas menekül egy igen fura fazon elől, akiről néhány pillanat múlva kiderül, hogy egy repülő szőnyegen ül, és vörös villámokat lődöz a lovasra, mint valami Csillagok háborújából eltévedt űrszerkentyű. A futár mindenesetre besiet egy épületbe, és kétségbeesetten mondja az ott lévő nőnek és egy görnyedő férfinak, hogy a királyságnak szüksége van a Megmentőre. Nincs szerencséje, mert a pali láthatóan nincs csúcsformában, aligha fog megmenteni bárkit is. Belép Dzsaffar is, egy cuki aranyozott kobrával a kezében, és előbb Darth Vadert imitálva megfojtja, majd hamuvá változtatja a futárt, és kiüti a tiltakozó nőt is. A következő percekben májerkedik egy sort Aladdinnal szemben, mert hogy ő a megmentő, mire a szerencsétlen felajánlja, hogy akkor ölje meg, de egy validált gonosztevő, mint Dzsaffar, sosem tenne ilyet, inkább otthagyja szenvedni a sivatagi épületben, a Megmentőknek amúgy sem jár boldog befejezés.

dzsaffar_aladdin.jpg

Tovább
2 komment

Grimm 4x19 – Vasjankó

2016. szeptember 29. 15:00 - Kapitánylány

„Ölt már embert, a legnemesebb játszmát vívva általa, ölt már, hisz szerinte csak a legerősebb maradhat.” - A vadon szava

Egy kis csapat a civilizációtól elvágva készül táborozni, telefonokat, elektromos kütyüket elveszik tőlük, mehetnek is! A csapatvezető lelkesítő dumát tart a táborban, vissza kell térniük a gyökereikhez, a valódi énjükhöz, szóval kezdődhet a vadászat! A kis csapat egy aranyos kis tapsifülest próbál elkapni puszta kézzel, az egyik suhancnak sikerül. Este a tábortűz mellett a nyúlból falatoznak, itt derül ki, hogy ez egy keveréklény találkozó, pontosabban apák és fiúk, akiknél az első átalakulás esedékes, ezért van ez a táborozás. Ugrunk egy nagyot, egy fiú stoppol, de senki se áll meg neki, ekkor hirtelen a semmiből megtámadja valami.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
28 komment

Quantico 1x08 - Over

2016. szeptember 29. 13:00 - Scott Pilgrim

Az FBI a jelenben éppen körbeveszi a terroristák házát. Alex bevonszolja egy házba Ryant, mert ki kell venniük a golyót belőle. Ugrunk a múltba. Simon és Raina próbálja jobban megismerni egymást. Nimah összeköltözött Alexszel. Miranda meg beviszi a munkahelyére a gyerekét. Most, hogy letették a harmadoló vizsgát, esténként és hétvégente elhagyhatják Quanticot. Viszont mostantól nem csapatként vizsgáznak, hanem szólóban, mindenki személyre szabott feladatot kap. Ott van Ryan is, aki Liam meglepetésére nem lépett le végül. Ugrunk a jelenbe, Shelby-éket letartóztatva beviszik, miközben Alexnek sikerül rengeteg vérrel és fájdalommal kiszednie Ryanből a golyót. Közben a híreket nézik, ahol Caleb apja, Clayton bejelenti, hogy körbevették a helyet, éppen átfésülik a környéket, szóval rövidesen elfogják Alexet, amire egyszer csak valaki elkezdi meghackelni a gépét. Minden fontos adatot pedig nem csak meghackel, de ki is szivárogtat, olyan sok hasznos infót, hogy ezzel Alex akár tisztázhatja is magát.

vlcsnap-2016-09-26-21h20m49s297.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Való Világ 8x33 - Soma in dö háusz (18+)

2016. szeptember 29. 10:19 - Dzsudibí

11_4.png

Preambulum

Gyerekek, őrült nagy a nyomás. Bruti és Chat Gézu olyan kurva magasra tette azt a bizonyos lécet ezen a héten, hogy a Hubble-teleszkópon keresztül nézve is csak távoli csillagnak tűnik innen, az irigység gyászos posványából, ahonnan a szerdai öfit írom. Haljak meg, volt bennem bizonyítási vágy, nem kevés, merthogy milyen jó lenne megmutatni a világnak, hogy törékeny, visszafogott nőként tudok én még olyanabbat is írni, de aztán rájöttem, hogy nem kell. Egyrészt nem akarnám előlük elcsenni a megérdemelten bezsebelt dicsőséget (pedig tudnám, nem kérdés), másrészt három fergeteg poszt szoros egymásutánban indokolatlan kényeztetés még a leghűségesebb, legkitartóbb hogyvolt olvasóknak is, így mára maradt az átlagon aluli szar minőség gyerekek, ez van, be köll nyelni.

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
386 komment

Scream Queens (Gyilkos történet) 1x04 - Kísértetház

2016. szeptember 28. 15:00 - zoltankiricsi

Itt van a Halloween, ami igazán az Egyeshez illő ünnep, hiszen nem a szeretetről, meg ilyenekről szól, hanem az ijesztgetésről. Természetesen Egyes nem lenne Egyes, ha nem találna ebben a puszta ijesztgetésen is túlmutató felsőbb célt: ő ad értelmet az alacsonyabbrendű lányok létének. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy az ajándékokat a kómában lévő nagymamája bankkártyájával veszi.

„Mobillal” készült videókon mi is megcsodáhatjuk, ahogy a Chanel béna és naiv rajongó kibontogatják a horrorcsomagokat.

vagolap-1_3.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 1x08 - Et Tu, Doctor?

2016. szeptember 28. 13:00 - Szencsike

A Luxban kezdünk, Lucifer az újjászületésnapi partiját tartja, tele van a bár az őt ünneplő tömeggel. Az Ördögünk egész feldobott lett, mióta megszabadult a szárnyaitól, most már bárki lehet. A tömegben feltűnik Chloe, de Mézi elszomorítja a főnökét, Fafejke is vele tart. A nyomozó kisebb bulira és kevesebb emberre számított, de a házigazda szerint elszabadult a buli. Hoztak ajándékot is, whiskyt és egy ecetes löttyöt, az őrsön ez az ital a hagyományos szülinapi köszöntő. Lucifer szólna Mézinek, kóstolja meg ő is, de a páros már megy is, csak beugrottak, van egy kis elintéznivalójuk. Fafejke jelenléte miatt, a búcsúölelés elég zavartra sikeredik, le kell tisztázni ezt a Chloe-ügyet is.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Quantico 1x07 - Go

2016. szeptember 28. 11:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, kiderül, hogy hónapok óta nem hallott már senki az Amin ikrekről, Alex szerint tuti ők az elkövetők és megkéri Simont, hogy segítsen neki, akinek ugye ez nem akaródzik, azok után, ami köztük történt, de most egy magabiztos talánt. Közben Ryan Miranda-val beszél, aki azt mondja, vigyázzon, az Amin ikrek lehet már nem azok az emberek, akiknek megismerte őket, vigyázzon Alexre. Ezt megfigyelőkamerán keresztül látja Liam és Natalie is, utóbbi feladatául kapja előbbitől, hogy maradjon közel Ryanhez, mert elvezetheti Alexhez őket. Ugrunk a múltba, a diákok a harmadoló vizsgára készülnek.

vlcsnap-2016-09-26-19h07m54s849.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Star Academy 1x27 és 1x28 - Iván tartja a gyertyát Alexa és Lacika nászéjszakáján

2016. szeptember 28. 09:00 - BaZsa

1x27

A tv2 búcsúztatja a műsort, már meg sem próbálnak érdekesnek tűnni. A szombati élőshow backstage-ben készült felvételeivel indul az adás, de nyugi, lesz még pszeudoesküvő, meg ejaculatio preacox, és még Barbit is majdnem megdugja valaki. Ki ne hagyjam a jelölést, ahol megint Lacika húzza a rövidebbet. Konfliktus konfliktus hátán, Szophoklész elmegy a picsába a szar kis drámáival. Antigoné lófasz ehhez képest.

img_3190.PNG

Tovább
Címkék: star academy
15 komment

Való Világ 8x32 - Mától csak angolul beszéltetném a lakókat (18+)

2016. szeptember 28. 08:19 - Chat Géza

Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A folyamatosan maximum fordulatszámon pörgetett adás egyből leradírozza az ember agyát, amikor Dávid welcome bulijába oltott Dina halotti tora több fronton is egymás túrós faszába elküldésébe torkollik. Mivel a Jelenések könyvében megírtak szerint a Szobanövény lila kendővel felvértezve visszatért a penetrás lábszagú villába, és ezért anincs az a mennyiségű ingyenpia, villogó naphemüveg és diszkózene, ami kibaszná az eufóriadekódert a leesett műkörmű szlovákiai pultos síratása közben. Végül eszkalálódik a helyzet.

Eszkalál: latin eredetű szó, jelentése: az ondó kilövelése a hímvesszőből

kepernyofoto_2016-09-28_7_53_42.png

Beütött a cigipara, ami a legnagyobb para az egész világon, mégse csinált senki belőle horror filmet.  Ezt a jól sikerült vidéki bebaszós hétvégéken anyatejként magamba szívott élettapasztalat mondassa velem, hogy olyan nincs, hogy nincs cigi, mert az összetekert papírzsepit, a söralátétet, de még az élő fűzfát is el lehet szívni. A látottak szerint az ufóhívő Vivi is így van ezzel, aki a napi vagy heti koporsószegadagot elpöfékelve ráment Soma készletére. Kérdés nélkül. Úgy, hogy Soma nem is bagózik. A bűncselekmény elkövetésében Zsellér volt a csendestárs, aki szemmel lekövette az egészet. Már az is megérne a BTK Szabadbölcsész karon egy 40 ezer karakteres beadandó dolgozatot, hogy Baszóágyú Soma tényleg azért spájzol magának cigit, hogy majd azzal üzletelhessen. Na, mindegy. Eagle Eye Soma instant megrendezi a CSI: VV-t, amint meglátja, hogy valaki turkált a cuccai közt.

Tovább
Címkék: való világ 18+ vv8
451 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x04 - Condition Terminal (Végső stádium)

2016. szeptember 27. 15:00 - Smiley93

Kisinas heverészik odahaza, s egy kártyalappal, no meg a tűzzel játszik – az ő esetében az ilyesmit természetesen szó szerint kell érteni. Kedvenc esti elfoglaltságai közben felidéz egy korábbi, még kellemesebb estét, mikor Menőcsajjal együtt játszottak a tűzzel, hogy Kisinas tűzállóságát behatárolják. A kísérlet eredménye: Lydia előbb érezte meg a lángot, mint Parrish, akinek a keze benne volt, ám épphogy csak megkormozódott egy csöppet. Ráadásként Kisinas annyira tüzes pasi, hogy az álmai is tűzforróak: ezekben egy hullát cipel a Nemetonhoz, majd ott ledobja… és itt a vége! Legalábbis ennyit vall be Lydiának, aki szerint Kisinast is a Nemeton vonzhatta a városba (ahogy azt kedvenc polihisztorunk már évadokkal ezelőtt megmondta). Vissza a jelenbe, a kanapéra, ahol Kisinas felidézi az álom eddig elhallgatott, nem publikus részletét is: azaz önmaga Nemetonon való trónolását, ami körbe van pakolva egy csomó (feltehetően általa odavonszolt) hullával. Főcím.

1.jpg

Tovább
3 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu