Hogy volt?

Berlin Station 2x05 – Gabalyodás

2018. február 20. 11:00 - szde

Eredeti cím: Right of Way

Hector és Daniel épp a Spree partján egy roppant modern szobrot nézegetnek, utóbbi szerint ez az erőt, szabadságot, kitartást stb. szimbolizálja, utóbbi szerint pedig csak két pucér pasi verekszik. Lenára terelődik a szó, Hectorunk szerint a lány egy pelenkás náci, Danielben pedig feltámad a védelmező ösztön meg a hőskomplexus, szerencsére megjött az emberük, aki a maradék semtexet hozza.

vlcsnap-2018-01-24-14h32m27s695.png

Tovább
Szólj hozzá!

Knightfall 1x07 - And Certainly Not the Cripple

2018. február 20. 09:00 - Szencsike

Kezdjünk Elena királynével, a katalán nagyasszony elindította megtorló hadjáratát Johanna ellen, elfoglalta Navarrát. A helyiek egyik katonai vezetőjén statuál példát: a férfi hiába ígéri meg, hogy nem fog vele szembeszállni, ezek csak üres szavak. Hogy soha többé ne használja a katalánok ellen a kardját, lecsapják a kezeit. Eme lélekmelegítő pillanatok után ugorjunk Landry emlékeibe, újból felidézi a találkozását Godfreyval. Gawain és ő már eljutott oda, ahol először találkozott a lovaggal, hisz ez volt Rashid útmutatója. Ez a hely pedig az árvaház, de ennek csak a romjait találják, a hely porig égett. Arra mászkál egy koldusasszony, tőle kérdik, mi történt: egy gyerek gyertyával játszott… Landry még maga is elismeri, hogy a semmiért jött. A Grál megsemmisült és egy kiváló lovagtársat áldozott fel a nagy büdös semmiért.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x67 - Veszedelmes viszonyok

2018. február 19. 14:00 - BBrigusz

Jancsika kanos, mint állat, de Hajni különleges keretek között szeretné megejteni az első légyottjukat. A nemrég lekoptatott Guszti visszajön Piroshoz, nagyon hűséges kis pincsi ez, én mondom. Kornélapu érkezik a kisfiához, de csak Csipkét találja otthon, aki megvallja bűneit az apósnak. Angéla folytatja a kamuinterjút, Béláról próbál puhatolózni, de Rebeka igazi megmentőként írja le a kedvenc mostohaapuját.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Marvel's The Punisher 1x08 - Cold Steel

2018. február 19. 11:00 - Cserjés Pimpó

"Vedd fel a szép ruhád viszlek a bálba. Ma éjjel nem alszunk más se csinálja. Mindegyik herceg beteg akivel táncolsz máma. A szemük szépen csillog de a feketéje sárga."
Billy fiúval kezdünk. Kiöltözik mint szaros Pista Jézus nevenapján. Vajon hova mehet? Biztos valaki fontoshoz. A kérdésre a választ is megkapjuk igencsak hamar, mert drága B. az édesanyját látogatja meg. Mint megtudjuk, a fogai mosásáért külön fizet. Mármint az édesanyja szájápolásáért. Kicsit ellentmondásosnak tűnik a látogatás. Hiába, mindenkinek elbaszott a gyerekkora. Minderre azért merek következtetni, ahogy viselkedik vele. A nő karjába szúrt fecskendnő, amibe isten (melyik?) tudja mi van, na az volt a kiboltosulása a gyanúmnak. Nagy bölcsesség, de valószínű Csini ügynök randipartneréhez még nem jutott el, hogy a megbocsátás nagyon fontos, hiszen mindenki annyira szeret, amennyire képes rá, és ha mi úgy érezzük, hogy az nekünk nem elég, nem lehet a másikra haragudni, hiszen ő pont annyira szeretett amennyire tudott. Plusz a harag és a stressz minket betegít meg, és rohaszt el élve. Szar ügy, de tényleg így van. Pozitív gondolkodás félóra offolva. Inkább ugorjuk az eseményekre. Mielőtt még meglógnak, és futhatunk utánuk.

vlcsnap-2018-02-13-08h53m36s905.png

Tovább
Címkék: Punisher
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x66 - A tragikus frizurák kihangsúlyozásának epizódja

2018. február 19. 10:00 - BBrigusz

Jani és Hajni egymásra találását Piros szakítja félbe, hatalmas a boldogság, nem úgy, mint Kornéléknál.  Csipke próbál kummantani, de Kornéllal ezúttal nem lehet kukoricázni, a csaj kénytelen bevallani az igazat. –Az anyád vót!- védekezik a lány. – Tudom, hogy anyám geci, de most te is az vagy Csipke!- Kornél el. Béla telója jelszóval van levédve, Angéla pedig mindjárt kiveti magát a díszletablakon, mert ismét szembesülnie kell vele, hogy a húgai segghülyék.1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Korhatáros szerelem - 1x11 - Kórház a város szélén

2018. február 19. 09:00 - Sancho Panka

Dávid random lányokkal csapatja, valamit nagyon ünneplünk, csak még nem világos, hogy mit. Ja, azt, hogy lett neki felnőtt munkája. Hurrá. De mit szól ehhez Eszter? Semmit, salátát fogyaszt Dórával, akit még le is hurrog, hogy ne legyünk kicsinyesek. Ja, lehet én is lazább lennék, ha az exférjemmel egyaránt egy háztartásban élnénk.

2.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x65 - Guantanamera

2018. február 18. 14:27 - BBrigusz

Kornélanyu szívózik kicsit Andrással, persze most már könnyen jár a szája. Kornélapu is befut végszóra, le van sokkolva csórikám, nem tudja elhinni, hogy Bandi ilyenre képes vót. Az az aktuális mese, hogy Csipke volt a hősies megmentő, Piros szóba sem kerül. Anyu és Béla közben esti progira készül, Angéla ismét feldobja a Viki-témát, csak hogy ne merüljön feledésbe a sztori.
Karola lelkes készülődését a randira Jancsika önsajnálata szakítja félbe, így Kálmán offolova van, anyucinak lelket kell ápolnia ugyanis. Kornélapu érzelgős elmélkedésbe kezd, - Hol rontottuk el?- teszi fel a költői kérdést Andrásnak, de még mielőtt megvalósulhatna az összeborulós kibékülés, Kornélanyu közbelép, emlékeztetve a férjét, hogy ez egy alkoholista csöves. Csipke is rátesz a hőzöngésre egy lapáttal, amikor megérkeznek végre a rendőrök. Gyors volt végülis… Ja nem, nem volt.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x63 - Most akkor Fehér az a Rózsa, vagy Csipke?!

2018. február 18. 10:27 - BBrigusz

-Szilvia szarba se’ vesz téged- folytatja Angéla Furulyás presszionálását. -Ha átállsz hozzám, visszakapod az órád. –Én nem olyan legény vagyok. –Ok, itt az órád, gyökér vagy, az is maradsz.
Bianka követeli a dalt, Márk részéről okés, csak a producer vagy tökömtudja ki/ atyaúristen /kiadós csávó is adja rá áldását. Gazdagék ablakát bedobják egy téglával.Tamara te vagy az? ( kis Válótársak átkötés, szép) Béla a téli álomból felébredve szembesül vele, hogy Anyu volt olyan cuki, hogy minden titkos top secret doksit odaadott Vikinek. Furulyás jön Szilviához professzionális szakmai beszélgetés céljából, de nem sok jóra számíthat: a nagyasszony leszerződött a konkurensével.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 8x16 - Aranyhuan és a nagy gubanc

2018. február 16. 15:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-02-16_13_59_08.png

Naszóval Parker már tényleg nagyon átballagna már az újabb vágatba, de a nagy költözés közben csak kiszúrja a szemét, hogy az eredetileg a salaknak ásott gödörben szügyig lehet gázolni az aranyban. Na, ez ám a meglepő fordulat. Így persze az a hülye helyzet állt elő, hogy a már szabadságra küldött embereket azonnal vissza kell rángatni, merthogy a talált aranyföld átmosásával az emberek nem kaptak több időt Mosátán áttelepítésére, szóval az amúgy sem egyszerű költöztetés és padkaépítésre 4 kemény nap van. Megy is az állandó jellegű csesztetés, de amíg a többiek szívnak, addig Parker is megszenved. Annyi a dolga, hogy 1,5 km-en keresztül tolatva elvontasson egy markolóval egy 600 ezer dolláros mosót. Közben kanyarok, emelkedők, szűk csatornák és egyebek nehezítik a manővert. Én meg néhe 2 méter hátra menettől és párhuzamos parkolástól is vért hugyozva zsolozsmázok a volán mögött, Parker meg... erre született úgy látszik. Minden a helyén, jöhet a heti mérleg. Rick igen szerény 97,8 unciával tud a Parker Egyház perselyéhez járulni, még szerencse, hogy az aranybolond egyház atyja, Parker az ülepítőben maradt föld 3 naapos átmosásával elég nagyot, 327,4 unciányi aranyrögöket gurított. Így már csak 700 uncia kell az 5000-hez. Plusz, ha az meglesz, akkor Hoffman még hozzá is csap egy százast, hisz ebben fogadtak.

Tovább
Szólj hozzá!