Hogy volt?

Forever 1x08 - The Ecstasy of Agony

2014. november 28. 15:00 - Kapitánylány

Történelmi részhez érkeztünk, valaki okosabb lesz Henry-nél, aki zavarba is hozza, a doki olyat csinál, amit még soha, és megtudjuk ki is az a rejtélyes nő az előző részből. Vágjunk is bele a részbe eddig soha nem látott képmennyiséggel és hosszú szöveggel…

Szőkeség érdeklődik, hogy milyen volt a napja a szófán elhelyezkedő férfinak, aki el is kezdi ecsetelni az irodában történteket. A nő ekkor leállítja, finoman szólva se érdekli, mi volt vele, majd felszólítja, hogy vegye le a zakóját, ő maga pedig a pongyoláját akasztja fel. Megbilincseli a férfit, fejére pedig béklyót tesz, kezdődhet a „Találd ki a játékszert” nevű móka, a számos kínzó eszköz közül egy tollas valami és a korbács nyer, de a tollasra nem is lesz szükség, majd el kezdi a férfit ütni a korbáccsal.

01.jpg

Tovább
Címkék: Forever
1 komment

The Divide - Az ítélet ára 1x04 - Bocsáss meg ellenségeidnek, de nevüket ne feledd

2014. november 28. 14:00 - sixx

Screen Shot 2014-11-28 at 5.54.47.png

Pompás idézettel kezdődik a sorozat eddigi legerősebb epizódja, az, amit Spielberg kedvenc operatőre, Janusz Kamiński rendezett, és nem azért, hogy okoskodjak, de látszik minden percén, hogy a marsallbot vagy miafasz egy vizuális szempontból az átlagnál messze érzékenyebb ember kezében volt.

Terryvel nyitunk, aki annak ellenére, hogy egy szál ingben és pólóban tapossa a havat, rém boldog, mert Christine csak elintézte a bírónál, hogy az új bizonyíték fényében házi őrizetben lehessen. Ezzel az egyik részről nincs is gáz, mert az anyja úgy örül neki, mint VV Fanni egy csőcserének a sarki szoliban, másrészt viszont van, mert a faterja legszívesebben agyonverné egy telefonkönyvvel. Terryt ez egyelőre nem érdekli, mert a szülei házában a bíróság emberei várják, kap a bokájára nyomkövetőt, és még a tornácra sem mehet ki cigizni, csak engedéllyel. Ja, és havi 400 dollárba fog kerülni a nyomkövető, amit az apja nem fog kifizetni. Christine megnyugtatja, hogy elintézik a bíróval, hogy elhagyhassa a házat meghatározott időre és előre bejelentett helyekre menet, de Terryn látszik, hogy kurvaistenbasszameg. A kézfején van egy kellemes, lóherébe applikált horogkeresztet ábrázoló tetkó, amit kicsit szégyell, az apja viszont megvadul tőle, és nem akar egy légtérben sem tartózkodni vele.

Tovább
Címkék: the divide
1 komment

13-as raktár 5x04 - Savage Seduction (Vad csábítás)

2014. november 28. 13:00 - Gabba

Kérem szépen, így a sorozat végefelé megint egy olyan feelgood epizódot kaptunk, ami a show legjobb pillanatait idézi: könnyed, vidám, némileg a korábbi karácsonyi különepizódok stílusában, az ilyen percekért szeretjük ezt a sorozatot, és ezek miatt fog hiányozni, de nagyon. Kedvenceinken látszik, hogy felszabadultan lubickolnak a szerepben, a hogyvolt is igyekszik ezt a hangulatot visszaadni. Ja, még annyit, hogy az epizód felér egy gyorstalpaló spanyol nyelvtanfolyammal, ezt szerencsére a magyar verzióban is megőrizték, és szinkronizálás helyett feliratozták a spanyol szövegeket. Lássuk tehát, vamos amigos!

A panzióban nyitunk, Myka a laptopján az egy éve elkezdett regényét írná, de még mindig csak hat oldallal van készen, alkotói válság vagy túlzott munkahelyi elfoglaltság miatt nem halad, ilyesmit a hogyvoltírók is gyakran tapasztalnak magukon, csak jelzem. Pete cikizné is emiatt, de jön Artie, jelzés érkezett Claudia és Steve részére: a Dakota Egyetemen az egyik hallgatónak, Charlie Battesnek prezentáció közben három darabba tört a gerince, ezt kell kinyomozniuk. Ekkor régi ismerős, Kelly Hernandez lép be, akivel Pete a 2. évadban járt, a csaj legalább hét hónapos terhes, Pete döbbenten vizslatja, ezt most én csináltam? De Kelly megnyugtatja, ne parázzon, hiszen már legalább két éve szakítottak, ő időközben férjhez ment, abból a kapcsolatból van a gyerek. Most segítséget kérni jött: a nagymamája tévéje megzavarodott, nézzék meg.

ware5 01

Tovább
Címkék: warehouse 13
1 komment

Ray Donovan 2x12 - The Captain (Évadzáró)

2014. november 28. 11:00 - tinipuma

Ray a mostanában szokásos, kissé összetört formájában baktat ki a rendőrségről a motyóját tartalmazó műanyag zacskóval. Nagyot sóhajtva veszi tudomásul, hogy a bent töltött éjszaka során Cookie legalább ötvenszer kereste. Lena érkezik, Terryt vád alá helyezték de sajnos nem tudta kiváltani a sittről, mert az visszautasította az óvadékot, hősünk erre még nagyobbat sóhajt.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
5 komment

Való Világ 7x12 - Okkal vagy okvetlenül tette meg? (18+)

2014. november 28. 10:51 - zaphodbb

Ebben részben a legnagyobb történés Plasztik körbesmárolása, amitől Laci féltékenységi rohamot kap, eközben pedig Kazal és Komisz is belvillong. Ja, meg persze beköltözött Robin, az új fiúka, akitől Reni maga alá nedvesedik vőlegényestül.

Buli van aprajafalván, Plasztik a középpontban pörög leginkább azzal, hogy kenterbe smárol mindenkit. Vikcsu és Edina szájába is belemászik, végignyalja a villalakókat alaposan. Eközben Komisz és Kazal összeszólalkoznak, rendkívül intelligens módon, Kazal közli Komisszal, hogy csak kielégítette vele a testi vágyait, Komisz meg visszavág, hogy ő meg csak a puttonyát ürítette bele. Minden nő ilyen csodás úriemberre vágyik mélyen, legbelül.

smarol.jpg

Tovább
414 komment

Terápia 2x24 - Csütörtök 12 óra, Virág (5)

2014. november 28. 10:00 - mokamini

Előző csütörtöki ülés itt.

Apa és Bence teniszeznek. A gyerekszobában. Apa halódik, csúnya izzadtságfolt borítja a pólóját. Elég izzadtságszagú a próbálkozása is, de legalább próbálkozik. Kapcsolatot teremteni a fiával. Együtt játszani vele, nemzombisat, normálisosat. Respect. A gyerektől azonban nem tud rendesen elbúcsúzni, mert Virág már ott ücsörög a küszöbön. Lássuk mi hír vele.

1.png

Azt ugye tudjuk, hogy egy hete Dargay elvitte a kórházba, talán már folyik a kezelése. Igen, a csaj túl van az első kemón, szar volt, különösen az első három nap, most jobb. A következő lépés egy 10 nap múlva elvégzendő vérvétel. Dargayhoz nagyon kedves, érződik a hála szavaiból. Meg amúgy is, mintha sokkal, de sokkal nyugodtabb lenne, mint eddig bármikor.

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

Crossing Lines - Határtalanul 2x10

2014. november 27. 20:00 - Chat Géza

cl2x10.4.png

Messziről indulunk: egy fickó latinul hablatyolva folyt vízbe egy embert. Kicsit beteg ez, hogy valaki ennyire túltolja a keresztelő Szent János szerepkört, de ez van, ugye. Olaszba vagyunk, ahol a halászoknak áldoznak a vérkeresztények. Ekkor toppan be Eva, akinek a nagybátyja a helyi pádre, és persze hogy partra vet egy vízbefojtott embert. Szerencsére a titánium beültetésének sorozatszáma alapján Sebastian a világ túlsó végéről is megmondja, hogy a felpuffadt vizihulla, amúgy ki fia borja. Kiderül, hogy egy spanyol faszié. Eva már menne és húzná a lóbőrt, amikor egy furcsa hívást kap, hogy nézze meg a hulla torkát. Két pillanat alatt lenyomozzák az embert, rárontanak egy kisebb hadsereg segítségével, bilincsbe verik, aztán kiderül, hogy nem ő a gyilkos, ő csak leköveti azt, mert senki sem foglalkozik az üggyel, csak ő, mint ilyen szabadnapos kiscserkész. Eva hisz neki, szóval most leveszik róla a bilincset, de ettől még Tommy nem zárja a szívébe.

Tovább
2 komment

Barátok közt 7183-7186 - A rökamié

2014. november 27. 17:00 - julie0812

1.jpg

Móni boldogan közli Vilibával, hogy még egyelőre nem kell visszamennie Brüsszelbe. Bözsike bejelenti, hogy bedöglött a mosógép. A szerelő sem tud rajta segíteni, venni kéne egy újat. De miből? Mónika újabb rejtélyes telefont ejt meg, ezúttal látjuk is a pasit: egy ősz hajú üzletember. Móni pénzt kér szerelmétől, mire az megörül: nocsak, mégis elveteted a gyereket? Ja nem, családi kiadásokra kéne. A parkban találkoznak, csak előtte Móni még lerázza Alízt, aki szívesen menne vele aquafitnessre. De Szöszitől nem ilyen könnyű megszabadulni, követi Mónit és kifigyeli, hogy egy pasival találkozik.

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment

A SHIELD ügynökei 1x18 – Providence

2014. november 27. 16:00 - Smokey the bear

Na, kérem, az előző rész igencsak belefingott a nulláslisztbe, ha szabad ilyen póriasan, de igen frappánsan fogalmaznom. A HYDRA kijátszotta az ütőkártyáit, a SHIELD romokban, akárcsak Coulson kis csapata. Teljes a bizalmi válság, pedig még Ward aljas árulásáról nem is tudnak! A mai részt szokás szerint egy kicsit távolabbról indítjuk. Raina a börtönben papírvirágokat hajtogat békésen, amikor kintről csata zajaira lesz figyelmes. Nosza, hátra is dől menten kényelmesnek nem mondható priccsén, tudja, hogy nemsokára kiszabadítják. Jól meg is lepődik, amikor Ward toppan be az ajtón, hogy átadja a Látnok ajándékát, egy csini virágos rucit. Raina fejében fellövik a gyereknapi lufikat, majdnem elalél a meglepitől.

1_raina.jpg

Tovább
4 komment

A SHIELD ügynökei 1x17 – Turn, Turn, Turn

2014. november 27. 15:00 - Smokey the bear

Patthelyzet a Buszon. Túl sok a csőre töltött fegyver és a megválaszolatlan kérdés. Ebben a feszült pillanatban képesek azzal nyitni, hogy Garrett lágy zene hangjai mellett repül a gépén valahova. Hogy ne tépjük ki csomókban az összes hajunkat, szerencsére az idill nem tart sokáig: SHIELD drónok veszik üldözőbe a gépet. Remek egy szervezet lehet az, ahol előbb lőnek, és még aztán sem kérdeznek. Vissza a Buszra. May eldobja a fegyvert, és próbálja Coulsont és a kissé hisztériás Fitzet lenyugtatni. A főnöknek esze ágában sincs megnyugodni, magából kikelve ordítozik a nővel: kivel beszélgetsz titokban, hova megy a gép, mondjad meg, mert széjjellőlek, azanyádúristenit! Skye –szintén fegyverrel a kézben- bizonyul a leghiggadtabbnak, és kiszedi Mayből, hogy a Tárcsáról simán át tudják venni az irányítást a gép felett. Coulson számára ez most a legkisebb probléma, egyfolytában azon rugózik, ki van a titkos vonal végén. Fury –mondja nemes egyszerűséggel May, de többet nem mondhat, mert „parancsot teljesít”. Coulson erre majdnem agyonlövi, ott helyben.

2_who is the boss.jpg

Tovább
1 komment