Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x02 - Fentről nézve

2017. január 20. 14:00 - Chat Géza

Az aranyásók élete sem fenékig tejfel, de még csak habos torta sem. Aki ezt nem tudta, az valszeg egy Aranyláz Alaszkábant se látott. Én már majdnem ott tartok, hogy annyira sajnálom csóri Todd Hoffmant, hogy mindárt küldök neki postán egy kis Erzsébet utalványt, hogy nehogy éhen haljon. Nézzük, hogy mennyi aranyat és milyen kontentet bányásztak ki ezek a jóemberek!

Parkerék csapata

Tovább
Szólj hozzá!

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x05 - The Tears of a Clown

2017. január 20. 13:00 - Gabba

1996-ban kezdünk a kansasi Green Town nevű kisvárosban, ahol nagyon zajlik az élet: a vándor vidámpark az utolsó napját tölti itt, ezért aki él és mozog, itt nyomul. Az egyik standhoz csinos lány és kissé pufók kísérője lép oda, a csaj nagyon lelkes, bárcsak sose érne véget ez az ünnep, mondja a srácnak, aki közben rákészül a feladatra: vízipisztollyal kell betalálni a falra festett bohóc szájába, minél hosszabban, annál jobb. (Szeretnék elvonatkoztatni ezen feladat és a pisiszex közti hasonlóságtól, de bármennyire igyekszem is, nem megy.) A srác koncentrál és eltalálva a megfelelő ívet, hosszan spriccel a bohóc szájába, és végül meg is nyeri a díjat. Nem nagyon látjuk, mi az, de biztos nem rózsaszín tüllbe bújtatott műanyagbaba, amit Hungarisztánban lehet nyerni a céllövöldékben. A csaj viszont közben odébbment és most valami bűvésszel kokettál, pufók barátunk zavartan topog egy ideig, de aztán nem megy oda a lányhoz, inkább csalódottan hazabotorkál.

librarians_3_5_01.JPG

Tovább
6 komment

Barátok közt 8237-8238. rész

2017. január 20. 12:00 - Gillotte

Judit (Ottó anyja) közli fiával, hogy hazaköltözik. Szállást még nem talált, úgyhogy Ottó befogadja éjszakára, hisz ,,elférsz nálunk” – mondja. Úgy bírom, hogy minden egyes lakás a végtelenségig tágítható, egyszerűen sosincs olyan, hogy valakinél teltház van. Reggel azért Ottó jelzi anyjának, hogy habár elférne, sokan vannak, úgyhogy Judit elpályázik másfelé lakást keresni. Mindenképpen a közelben akar maradni, hogy a fia mellett legyen. Hát igen, az utóbbi pár évet megcsináltam nélküled ó anyám, de a felnőttkorúságig fennmaradó egy évvel már nem boldogulok egyedül. Ottó el is mondja Petinek, hogy marhára nem örül ennek, hogy hirtelen hazaköltözik az anyja, mert nem lehet tudni, hogy megint mikor lép le. Egy darabig biztos nem, ugyanis Judit Nórát látogatja meg, mint szintén rég nem látott ismertőst, tegeződnek is (ha agyonvernek, sem tudom, milyen kapcsolatban voltak) és megkéri Nórát, hogy hadd húzza meg magát nála. Nóra meg szerencsétlen nem az a fajta, aki csak úgy nemet mond…

bk_januar13_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8235-8236. rész

2017. január 20. 10:00 - Gillotte

Gigi teljesen összetörik annak láttán, hogy Ádám egy másik nővel és egy babával mutatkozik, határozottan család benyomását keltve. Gigi nem szól egy szót sem, de ránéz a postaládákra, ahol meg is találja Ádám nevét, Zsófié mellett. Elmegy a parkba merengeni, még a testőrét is elküldi, hogy legyen egy kis privát szférája. Testőr? Nem is gondoltam, hogy ez a nő ekkora tényező, hogy testőr kell neki. Sétálgat, majd megpillantja Ádámot és Zsófit amint nevetgélve sétáltatják Bencét. Ebbe a részbe ennyi fért a témában, akit csak ez a vonal érdekel, térjen vissza később.

bk_januar12_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

The Originals 3x06 – Beautiful Mistake

2017. január 20. 09:00 - A_Rézi

A csatatérre hasonlító Mikaelson-rezidencián csend honol. Női ruhák szétdobálva, Aurora Klaus ágyában fekszik, Klaus maga pedig telefonál – és az arcát elnézve nem kaphatott túl jó híreket. A lány közelebb invitálná, de az ősi szerint jobb, ha kartávolságon kívül maradnak. Aurora nem tűnik sem meglepettnek, sem ijedtnek, inkább felajánlja, hogy elmond mindent, amit tud, a többieknek ugyanis elég húzós napjuk volt…

vlcsnap-2017-01-15-12h54m37s210.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 8233-8234. rész

2017. január 19. 12:00 - Gillotte

Hanna a kapcsolatai révén megtudja, hogy az Ádám által talált pendriveon hat adás-vételi szerződés van, és mindegyik ingatlant hajléktalanok nevére vették. Ebből a hat ingatlanból öt már el van adva, egy maradt csupán Mukli József nevén, úgyhogy valószínűleg abban rejtegetik a lányokat. Hívni kéne a Zsarut, csak egy ideje elérhetetlen, így Hanna azt javasolja, hogy menjenek el ők ahhoz a házhoz, fényképezzen Ádám, lesz bizonyíték, aztán kész. Zsófinak nem tetszik az ötlet, de az motiválja, hogy vége lesz ennek az egész nyomozásosdinak. Hamár itt tartunk Ádikám, Gigivel kéne szakítanod. Ádifiú az elegáns sms-szakítás megoldásban gondolkozott, de Zsófi szerint ez túl nagy bunkóság, úgyhogy menj oda Ádám, legyen tököd. Ádám összeszedi magát, átmegy Gigihez, és szakít vele, arra hivatkozva, hogy még mindig a régi barátnőjét szereti, azt hitte, sikerül elfelejteni, de nem. Gigi kidobja Ádámot, majd felhívja legjobb barinőjét, Nórát. Nóra azt sem tudta, hogy pasija van Giginek, úgyhogy sok az új infó, de felajánlja az együtt kávézást, és lelkizést, természetesen az Univerzum epicentrumában, a Rózsában. Ó, Gigike, ha tudnád, hogy a te Ádikád már Nórával is együtt volt… Bőg egy sort Nórának, ,,jaj, ez sokkal rosszabb, mint mikor a férjem meghalt, ez túl hirtelen jött”. Mert a férjed szívrohama előre be volt jelentve, én is láttam a műsorújságban! Nórának a feje is megfájdul a sok siralomtól, bemegy a Rózsába Gizihez fájdalomcsillapítóért, hisz a lakásához egy egész emeletet kéne menni. Míg Nóra elvan, Ádám és Zsófi tolja ki a babakocsit a Rózsából, csókot is váltanak, amit Gigi jól meglát. Valahogy nem izgatja fel túlságosan az embert ez a szál…

bk_januar11_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Lucifer 2x02 - Liar, Liar, Slutty Dress on Fire

2017. január 19. 11:00 - Szencsike

Morningstar Mama színre lépett, de azt nem tudjuk még, hogy kötött ki a szőke nő testében. Először egy 40-es, néger hapi esett össze az utcán, talán meg is halt, majd pár pillanattal  később kinyitja a szemeit, amik furán felvillannak és mintha mi sem történt volna, feláll és Lucifert keresi. Sajnos kitévedt az autók közé és egy busz elcsapta. Ugrás L. A. egy kevésbé biztonságos negyedébe, ázsiai vs. jenki bandaháború kellős közepe, egy fejbe lőtt ázsiai fickó ébred fel villanó szemekkel, újra Lucifert keresve, de az egyik a hapi, aki megölte, újra fejbe lövi. Majd irány újra a belváros, egy hotelszobában fekszik a nyerő harmadik test, a Szőke Nő. Vérfoltos itt-ott a helyszín, ő rémülten nézeget körbe, közben a mobilja is csörög, lenyomja a hívásfogadást, egy cuki kislány keresi az anyukáját. Szőke Nő beleteszi a jeges bödönbe a mobilt, majd folytatja a sehova sem vezető sántikáló kószálást a szobában. Kiköt egy tükör előtt, igen, ez az új külső, és lám, a nyakába valaki belevágta a jégvágót. Csupa vér a szép fehér ingének a háta, nagy nyöszörgések közepette kihúzza, majd a seb másodperceken belül begyógyul. Majd megint Lucifert keresi.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Barátok közt 8231-8232. rész

2017. január 19. 10:00 - Gillotte

Ági sír, eléggé meg van omolva lelkileg, úgyhogy elmondja lányának, hogy nem éppen volt az baleset, ahogy a Herre ráestek a csövek, és Gizi ezt elmondaná a rendőrségnek, ha kérdezik. Liza eléggé kétségbeesik, mind a maga, mind Ági sorsát illetően, úgyhogy elmegy Gizihez, megkéri, hogy segítsen Áginak, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy köze van a Herr balesetéhez. Liza a sírást hozza fel Jolly Jokerként, hiszen Ági nem szokott sírni, és különben is, ez önvédelem volt, a Herr megérdemelte – fejti ki Liza nézeteit. Gizi ezt érti, de magára kell gondolnia, és arra, hogy Stella intézetbe kerül, ha őt lecsukják.

bk_januar10_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Az ember a Fellegvárban 2x01 - A Tigris barlangja

2017. január 19. 09:00 - DSI Builder

Oberúristen, Drótszemüveg-szan, Karate Jules és a többiek visszatértek! (Reméljük, hogy a magyar Amazonon is lehet majd látni a sorozatot). Egy újabb évadon keresztül láthatjuk, hogy milyen remek világ köszöntött volna ránk, ha az angolszász hatalmak és a kommerek helyett a nácik meg a japánok nyerték volna meg a második világháborút. Miheztartás végett rögtön indítunk egy remek jelenettel, ahol valami német hírességről elnevezett suli előtt áll meg a sárga iskolabusz, és nem más száll ki belőle, mint az ifjú Thomas, Oberúristen fia, aki peckesen vonul végig a hitlerjugendes egyenruhájában a suliban, miközben az egyik magas, a legújabb sváb divat szerint öltöző lányt stíröli. Rend van, és fegyelem, ahogy annak a poroszos oktatásban lennie kell, és a napirend is elég kötött, mert a legelső órát mindjárt azzal kell indítani, hogy szívre tett kézzel fogadalmat tesznek, majd kitartott jobbal köszönik meg a Führernek azt, hogy újabb nagyszerű nap köszöntött Amerikára és a világra. A háttérben egy szép világtérkép, rajta a Nagy Német Birodalommal, a falon pedig a Führer képe lóg. Thomast az a megtiszteltetés éri, hogy ő szövegelheti el az osztály előtt állva a reggeli szeánszot, ami lássuk be, nem kis dolog, ragyog is tőle a kamasz orcája. Főcím jön, Edelweiss.

tmithc201_1.jpg

Tovább
3 komment

Grimm 5x08 – Hüllő-hopp

2017. január 18. 13:00 - Kapitánylány

„Minden percben születik egy balek.” - P. T. Barnum

Diamond-tónál kezdjük a történetünket, ez a Diamond-tavi szörny otthona. Ifjú pár érkezik a tóhoz, horgászni jöttek. Szerencsére van kapás, Elizabeth lelkesen fényképez a mobiljával, amikor is valami nagy kezd el úszkálni a csónak körül. Sikerül a tóból előbukkanó szörnyet lekapnia, de ideje lenne kihajózni, persze a motor nem indul. A lény visszatér, Allan erre beleereszt egy pár lövést a tóba a szörnyre, és ez nagy hibának bizonyul, a következő snittben már a vízben látjuk, ahol a szörny megöli. A nő sikítozik a tó közepén, míg a féllény emberré visszaváltozva a tó partján követeli a jussát a csónak kölcsönzős fiúktól. Igaz nem ez volt a terv, de Allan lövöldözni kezdett rá, önvédelemnek minősül az emberölés.

01-1.jpg

Tovább
Címkék: grimm
13 komment

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu