Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X01 – Pilot

2017. február 19. 09:00 - Bruti

„A Wikipédia szerint több mint 18 millió ember osztozik a születésnapján másokkal”

Egy sportos felsőtestű férfi ül meztelenül az ágyon és várja, hogy a felesége táncot lejtsen neki a 36. szülinapján. Ennek csak egy „apró” akadálya van, ugyanis az asszonynak akkora a pocija, hogy abból legalább egy hármas ikrek fog kibújni. Az feleség táncol, mi meg váltunk egy Kate nevű nőre, akinek szintén ma van a szülinapja. A csaj krónikusan elhízott és a hűtőjében kotorászik, de mindenhol cetli fogadja, hogy ez és ez egészségtelen, ne edd meg! Egy újabb ugrás után egy fekete férfit látunk egy puccos irodában, akinek szintén ma van a születésnapja, ő is 36, mint a kövér lány. De ezzel még nincs vége, mert kapcsolunk egy fehér srácra, aki valami menő sorozatszínész lehet, és szintén ma tartja a 36. szülinapját. Két prostival jutalmazza magát, de nem sok kedvét leli bennük. Még egy körkapcsolás mindegyikre: a fekete srác jó híreket kapott, mert megtaláltak neki valakit, egy szintén fekete férfit, az állapotos nőnek elfolyt a magzatvize, a dagi csaj, miközben megpróbál felállni a mérlegre nagyot zakózik, a sorozatsztár meg kiselőadást tart az életéről a prostiknak. Ekkor megcsörren a telefonja és kiderül, hogy Kate az ő ikertestvére.

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x04 - Lázadás

2017. február 17. 09:00 - Chat Géza

Nézzünk bele az alaszkai aranyásók ragyogó, kertvárosi, focistafeleségekéhez hasonlóan megterhelő hétköznapjainak életébe!

Hoffmanék 64 koszos, körömpiszoknyi unciát kotortak ki az egyik melós, Freddie által talált területen. És ennek úgy örülnek, mint a rabszolga csávó annak a rózsaszín kavicsnak, abban a Véreres gyémánt című filmben. Aszondják, így már van értelme megnyitni a másik bányát is. Haver, nekem annyi közöm van ehhez a szakmához, mint bármihez. Megoldják a másik helyen a vízhelyzetet, aztán az egész hetet lenyomva, 9000 köbméter földet átmozgatva 14,5 uncia aranyat találtak. Nem tudom, hogy van-e erre megfelelő szakzsargon, de szerintem ezt nyugodtan nevezhetjük lószarnak. A nagy öreg meg is mondja a frankót, hogy olcsóbban tudnának aranyat venni, mint ahogy jelen pillanatban hozzájutnak, mivel a benzin meg a munkaerő az rohadtul nincs ingyen. Enek fel is lázad a csapat, innen a mai epizód címe, megmondják a saját lakókocsijában sírdogáló Hoffmannak, hogy ezt a bányát be kell temetni a fenébe, és húzni a másikhoz. Oké, így lesz, HA jövő héten se lesz meg az 50 uncia. 

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8269-8270. rész

2017. február 16. 14:00 - Gillotte

Hanna eléggé kikészül a titkos házban átélt élményektől, szerinte ez a rossz újságíró ismérve. Hát igen, a Blikknél sem szívbajosak, mikor meghal valaki, és a rokonát kell arról faggatni, hogy hogy érzi magát. Peti aggódik, úgyhogy hallgat Zsófira, miszerint Hannának pszichológusra lenne szüksége, hogy feldolgozza a történteket. Hanna a Petivel való csókról is beszélne, hiszen hosszú idő óta ez volt a legjobb dolog, ami történt az életében. Annak rendje és módja szerint kapcsolatmegpecsételő-csók következik, hogy aztán a nem túl távoli jövőben újra szakítsanak. Milyen romantikus!

bk_februar6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8267-8268. rész

2017. február 16. 13:00 - Gillotte

A góré Hannát választja tesztalanynak, vele töltené az éjszakát. Pezsgővel próbálja nyugtatni az ideges lányt, ugyanis Hanna bátorsága teljesen inába száll eddigre, nézni is rossz a vergődését. Hol van már a mondhatni nagyképű, ,,nekem ez a sztori kell!” és a ,,majd én megmutatom, hogy igazi újságíró vagyok!” lány. Nyugtatót kap a pezsgőjébe, de tereli a témát, nem akarja meginni, csak locsog össze-vissza, hogy időt nyerjen. Ideges lesz a ficsúr gyerek, épp rámászna, amikor Hanna szerencséjére ,,rendőrség, rendőrség!” felkiáltással betörik az ajtót, és lézerpöttyökkel kényszerítik térdelésre a kis suttyót. Mindenki boldog, Ádám átrohan Gigihez, hogy elmondja az örömhírt, még meg is öleli örömében. Gigi örül, bár sajnálja, hogy többet nem fog összejárni Ádámmal. Később Zsófi gratulál Ádámnak, amiért így felderítette az ügyet, de ettől még nem tudja visszafogadni (legalábbis egyelőre) úgyhogy ne bízza el magát. Hanna hazaér, Peti jól leszúrja, hiszen aggódott érte, s ettől Hanna úgy meghatódik, hogy rögtön heves csókba váltanak.

bk_februar3_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8265-8266. rész

2017. február 16. 12:00 - Gillotte

Tóbiás megtalálja a Bartha-lak vécéjében a kis zacskó drogot amit Rudinak el kellett volna tüntetnie. Nem értem az embereket arrafelé, Irma is az étkezőbe rejtette, Rudi meg a fürdőszobába, ahol nyilván senki nem fogja megtalálni. Nincs ezeknek saját szobájuk?! Rudi nyugodt a drog és a tízmillió miatt is, amit valami maffiózóktól nyert, de akkor azért már ő is beszarik kicsit, mikor egy borítékban kap egy fényképet a focizó fiairól. Magyarán Rudikám virítsd a lóvét, különben a srácaidnak kampó.

bk_februar2_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8263-8264. rész

2017. február 14. 12:00 - Gillotte

Ádámnak gyorsan elmondja a titkos házban lévő csaj, hogy a góré akkor jön, mikor új lányok érkeznek, és amúgy itt van a lányok nevének a listája. Valamikor ma hozzák őket kisbusszal – mondja még gyorsan. Miután Ádám hazaér, a Zsaru zsebre vágja a cetlit, este rajtaütés – jósolja. Hanna is menni akar, mert újságíró, látnia kell a történteket a cikkéhez, hogy hiteles legyen. A Zsarut ez nem hatja meg, majd elmesélésből megtudja Hanna, mi történt, pont. A többiek is nyugtatják a lányt, de hasztalan, ugyanis megtalálja a padlón a Zsaru zsebéből kicsúszott cetlit az új lányok nevével. Nagyon rágerjed a dologra, neki már a világhírnév kell, nem a kerületi lap, nem fogja feladni, úgyhogy szépen beöltözik, és beszáll a lányok közé a buszba, akiket a házhoz szállítanak, még Zsófi sem tudja lebeszélni. Hogy hogy épült be oda sosem derül ki, ne is kérdezősködjünk, miért kéne megmagyarázni a nézőknek bármit is…

bk_februar1_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

The Originals 3x10 – A Ghost Along the Mississippi

2017. február 14. 11:00 - A_Rézi

Emlékképpel indítunk – csak az lehet, hiszen Cami él és virul, és éppen Klausszal terápiázik. A lány azt fejtegeti, hogy Klaus irányításmániás, és hogy kontroll alatt akarja tartani az életet, mert annak elkerülhetetlen részei nyugtalanná teszik. Lásd: halál? Az ősi elvicceli a dolgot, hiszen ő, az ezeréves halhatatlan rá a bizonyíték, hogy a halál legyőzhető. Cami joviálisan mosolyog: ez mind szép és jó, de mi a helyzet mások halálával? Rámutat, hogy Klaus halhatatlanokkal veszi magát körül, így próbálja elkerülni a veszteséget. A vámpír nem szól, de nem ért egyet, Cami viszont reménykedik benne, hogy egyszer bebizonyosodik az igaza… Nem is hinné, hogy mennyire! Klaus a jelenben tör, zúz és dühöng, majd, amikor már lenyugodott, karjába veszi szerelme testét és csendben gyászolja. Mígnem Cami hirtelen felébred…

vlcsnap-2017-02-12-14h55m13s58.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Lucifer 2x06 - Monster

2017. február 14. 09:00 - Szencsike

Egy esküvőn járunk, egy temetőben. A násznép, a pár és a pap is zombinak vannak sminkelve, ez tényleg emlékezetes esküvő. Egy szőke koszorúslány még így is undorítóan tökéletesnek látja a menyasszörnyet. Sajnos azonban a holtodiglan rész következik, egy süvítő hang után a vőlegény a karjához kap, a násznép azt hiszi, a vőlegény csak a show kedvéért rogyott össze, majd a menyasszony kap egy lövést a mellkasa közepébe. Ez már nem a show része. Lux, Lucifer teljesen szétcsapta magát Uriel halála miatt. Pia-nő-pia-nő a sorrendje, az épp soron következő hölgyet kínálja itallal, mikor érkezik Doktor Linda. Aggódott Luciért, nem jött el az ülésükre, nem is szólt, hogy lemondja, ami furcsa, így jött ellenőrizni, hogy minden oké-e. Persze, csak meghalt egy testvére, inkább igyunk tovább! Dokinéni nem javasolja ezt, pont hogy most kellene beszélniük, hisz lerí róla, hogy segítségre van szüksége, de akkor se jöhet piásan. Mert amúgy komolyan venné? Eddig se hitte el, amit mond, most sem változna semmi! És lesz szíves távozni, mert neki szórakoztatnia kell a hölgyeket, Dokinéni mindenesetre várja Lucifert, ha meggondolná magát. Arra meg Dokinéni várhat...

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Barátok közt 8261-8262. rész

2017. február 13. 12:00 - Gillotte

Hannáék megtalálják Carlo Papa pizzériáját, ahonnan a lányok rendelnek a titkos házba pizzát. Zsófinak nem csak az új haja, hanem a stílusa is nehezen tolerálható, nagyon érezteti Gigivel, hogy mennyire megveti. Érkezik a Zsaru, kiszűrték, hogy hova rendeltek nagyobb mennyiségben pizzát, azt tudják, hogy nagy házat keresnek, úgyhogy három ingatlan jöhet csak számításba. Mivel a Zsaru fel van függesztve, nem rohanhatják le egyik ingatlant sem, úgyhogy bentről kéne körülszimatolni. Ádám felajánlja, hogy pizzafutárnak álcázza magát, és így bejut a házba. Zseniális, és honnan szerzed meg Carlo papa egyenruháját? Ugorjuk át ezt a részt, sosem tudjuk meg, a lényeg, hogy Ádám bejut, előtte írott üzenetben, webkamerán keresztül felhívja a benti csajszi figyelmét arra, hogy mikor érkezik a pizzával. Ádámot jól átkutatják a stukkeres gyökerek a házban, de Bobeket, a másik pizzásfiút várták volna. Már épp hívnák Carlo Papát, mikor érkezik a csajszi, és jelzi, hogy ő rendelte a pizzát, úgyhogy minden olajozottan megy.

bk_januar31_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu