Hogy volt?

Barátok közt 7087-7090 - Árulkodó medál

2014. szeptember 17. 17:39 - julie0812

Zsófi bocsánatot kér Tóbiástól a kacér kávé miatt és megbeszélik, hogy délután ötig szigorúan munkahelyként funkcionál az iroda. Zsófinak be kell ugrania valami iratokért és pont ott találja Nórát, éppen a merkádós perrel kapcsolatban egyeztetnek Tóbiással. Zsófi kiakad, mert azt hiszi, Nóra utána kémkedik. Nóra figyelmezteti Tóbiást, hogy ne hagyja, hogy Zsófi behálózza, mert egy igazi dög.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Konyhafőnök 1x12 - A hollandi nemzeti gyásznapja

2014. szeptember 17. 15:00 - oharozsabimbolehetnek

Ezen a héten eddig nagyon jók a szereplők szerintem, lássuk, ki csatlakozik ma hozzájuk. Az új emberünk, András, Marcaliból jött, és takarítócége van. Nyitja a hangárt, beöltözik. Köszöntik, mindenki egy emberként bízik benne, hogy jó lesz.

Screen Shot 2014-09-16 at 9.49.42 PM.png

Megtudjuk, hogy a Séfúr kedvenc reggelije az Eggs Benedict, első feladatként ebből kell reprodukálniuk két adagot a kuktáknak. Kóstolnak. Tita viszolyog a tojástól, így nem lesz egyszerű. Zé “óraindul” kézmozdulata lassan olyan klasszikussá válik, mint Stohl Buci papírral összeérő ujjai. 

Screen Shot 2014-09-16 at 10.05.27 PM.png

Tovább
2 komment

Feketelista 1x21 - Berlin 1.

2014. szeptember 17. 13:00 - Csakcsibe

Munkába induló pénzszállító köszön el az asszonytól, elég rossz bőrben van, izzad, mint kurva a templomban, vért köhög föl, később a füle is vérezni kezd. Az autóban előhúz a zsebéből egy fecskendőt, szemezget vele egy darabig, majd elteszi. A manhattani Westland Bank mosdójából a 911-et hívja, orvosi segítséget kér, közben arra is rákérdez, rögzítik-e a beszélgetést? A válasz természetesen igen, ő pedig él a lehetőséggel, ismét elköszön a feleségétől, ezúttal végleg, majd kitántorog a WC-ből és meghal. Eléggé fertőzésgyanúsnak tűnik, így a bepánikolt tömeget a bank biztonsági emberei fegyverrel kényszerítik maradásra.

vlcsnap-2014-08-30-21h11m24s41.png

Tovább
Címkék: feketelista
Szólj hozzá!

True Blood 7x10 - Thank You (Évad- és sorozatzáró)

2014. szeptember 17. 11:00 - Szencsike

Hölgyeim és uraim eljött az a rész, amiben elbúcsúzunk a bon tempsi közösség tagjaitól, ezúttal végleg. Az igaz halál a sorozatot is elérte, True Blood 2008-2014. Kezdjük ott ahol múltkor abbahagytuk. Bill megérkezett Sookie-hoz a nagy beszélgetésre. A nappaliról csupa kellemes emlék jut eszébe, most nosztalgiázik vagy elmondja, ami a szívét nyomja, mert Szőkeség már türelmetlen. Bill valóban meg akar halni, mert jobb életet akar Sookie-nak. Egy szerető férfival, gyerekekkel, unokákkal, nem pedig egy vámpírt, aki már annyiszor megbántotta és mellette nem élhetne normális életet. Erre mit lehetne mondani, Bill a lány életének fontos része, akkor inkább szakítsanak, de ne így legyen vége. Bill ezt sem akarja, képtelen lenne szakítani, mert túlságosan is szereti a lányt. Hát, köszi. Bill döntése végleges, és a kegyelemdöfés az lenne, ha Sookie segítene a távozásban. A lány használja a tündérerejét, és két legyet ütne egy csapásra. Bill eltávozna az életéből és az annyi bajt és kéretlen rajongókat hozó tündérrészétől is megszabadulhat. Mindketten szabadok lesznek, ha megteszi. Ezt már hallani is sok, a lány elküldi a vámpírt.

1.png

Tovább
Címkék: true blood
1 komment

Homeland 2x06 - A Gettysburg Address

2014. szeptember 17. 09:00 - AaannnaaA

A megfigyelőszobában ügynökeink Roya Hammad mozgását követik térfigyelő kamerák segítségével: a nő láthatóan találkozóra készül, pedig nemsokára adásban kell lennie. Terepen Max és Virgil követi gyalogosan, meg pár ügynök autóval. Nem kis macska-egér játék ez, a nő nagyon óvatos, ahogy ügynökeink is. Végül likra futnak, mert Roya egy parkbeli vízesésnél bonyolítja le a találkozót, és hiába megy Max a lehető legközelebb, a zúgástól gyakorlatilag használhatatlan a felvétel. Nem marad más hátra, mint a nő tárgyalópartnerét követni, Virgil a nyomába is lendül, de bármilyen kitartó, plusz kameraképek ide vagy oda, az ismeretlen férfi a metróban elszelel.

Brodyt az asszony ébreszti a napi betevő bogyóval (kézfájdalomcsillapítóval), és elrebegi, hogy örül, hogy ura hazajött. A nagy békülés örömére férje felajánlja, hogy kérdezhet bármit a CIA-s munkájával kapcsolatban, és ha lehet válaszol rá, ám a nő úgy dönt, inkább nem kíváncsiskodik. Helyette elmegy lányát kirugdalni az ágyából, de az nem igazán akar felkelni – tippre kezd depressziózni az előző esti balesetelés miatt.

1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
4 komment

Barátok közt 7083-7086 - Szöszi elszólja magát

2014. szeptember 16. 17:00 - julie0812

1.jpg

Folytatódik az izgalmas eksön, Barthának mentő ötlete támad a félresikerült rablás kapcsán: vegyék be a sofőrt is a buliba. Szegény fószert Zsolti bácsi rendesen beparáztatja, amikor a lakcímkártyájával a kezében lefotózza, pedig igazából csak némi lóvét akar neki utalni cserébe azért, hogy falazzon nekik, amíg lelépnek a cuccal. Aztán, hogy hihető legyen a sztori, egy ütéssel földre küldi a sofőrt. Amint megvan a szajré, a rablók már húznak is, de a banda kevésbé dörzsölt tagjai, Balta és Krisztián szuvenírként hazaviszik a símaszkot. Páff.

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Konyhafőnök 1x11 - Ó, ió, ció, redukció

2014. szeptember 16. 15:26 - oharozsabimbolehetnek

Harmadik hét, hat új ember, csatatérré változó konyha. Én még mindig Cucu mester passion fruit brulée-s csokigömbjével álmodom, de lássuk, mit tartogatnak nekünk erre a hétre! Nyílik a hangárajtó, és jönnek az új kiskukták. Ági 30 éves, és bár most hostess, úgy döntött, hogy ebből a versenyből dobbant az ismertség felé. Marci a vízilabdaválogatott tagja. Igen. Nem hallottam rosszul, visszatekertem, még mindig azt mondja. Éttermet akar, meg azt, hogy az emberek egy másik oldalát is megismerjék. Titanilla jogász, és imád főzni, nyerni jött. Attila külföldön már szakács, ide ismerkedni jött, meg bebizonyítani itthon is, hogy tud főzni. Ja, meg esetleg meg is nyeri. Éva vérbeli marketing szakember, családanya és paleoevő. Nekem az Addams family jut eszembe róla. István színész és a főnyereményből panziót akar nyitni. Ez a felhozatal bármelyik tehetségkutatóban megállná a helyét attó függően, milyen produkcióra fizetik őket.

Screen Shot 2014-09-16 at 9.08.02 AM.png

Tovább
1 komment

The Walking Dead 4x05-06 (18+)

2014. szeptember 16. 13:00 - Chat Géza

4x05 - Kitelepítés 

Ha nagyon szenyó akarnék lenni, akkor most csak hánya veti módon idevetném az adott rész utolsó három másodpercében látottakat, hisz az egész 42 perc 33 másodpercnyi szenvedés csak egy nagyon jól elnyújtott felszopója volt ennek az epic momentumnak. Egy valami történik az egész részben, de az nagyon: hullanak a mellékszereplők, mintha hirtelen kiürült volna a kincstár a statiszták finanszírozására. De nézzük inkább az epizód száraz, tényszerű leírását.

4.png

Tovább
1 komment

The Bridge 2x03 - Sorrowsworn

2014. szeptember 16. 11:00 - Zenóbia

A Tisztogatónk, a nő, akit mindenki keres, épp ruhát vásárol magának, eddig izgi, nem? Delejes pillantásától összeszarja magát az eladónő, úgyhogy innentől nyugodtan szurkálhatja a mellkasán levő tetkóba a gombostűket, a lényeg, hogy ő örül neki, én meg szerencsére nem szoktam reggelizni. Nahát, Sonya és Jack megint dugnak, de Jack most nem teljesít olyan jól, sebaj, majd harmadjára jobb lesz, ez a nő a vigasztalás bajnoka. Szerintem ha Sonya háromszor lefekszik valakivel, az nála már komoly kapcsolat, de azért a romantikusabb lelkületűek ne kezdjenek álmodozni, csak szólok. Marco beugrott az őrsre, Kitty már vinné is haza magával, sütne neki rántottát reggelire, de győz Hank és a whiskey. Ivás közben meg is pecsételik, hogy akkor Marco ismét velük dolgozik, addig sem akarják kinyírni Juarezben a kollégái. Ó, itt van nekünk újra Ray és Cesar, szinte kezdtek hiányozni. Különösen Ray. Cesarnak nem annyira, mert épp mellette hugyozik bele egy pohárba, miközben viszik a szállítmányt. Pontosabban vinnék, ha nem állnák el az útjukat a vad, maszkos biciklisták. Beszarok.

2x03_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Ray Donovan 2x07 - Walk This Way

2014. szeptember 16. 09:00 - AaannnaaA

Ray hullabagolyként döglik a földszinti kanapén teljes menetfelszerelésben (igen, cipőben is), úgy látszik mikor hazaért eldőlt, mint egy zsák. A mobilja ébreszti, Ashley hívja, de kinyomja, most nem óhajt a tegnap este megdugott zakkant szőkével dumálni.

Conor az ágyában búslakodik, mígnem videohívást kap Tommy Wheelertől, aki épp Londonban forgat. Sztárszínészünk bezzeg nem felejtette el a gyerek szülinapját, felköszönti, és beszélgetnek pár szót. A srácnak lóg az orra, mert szüleinek nem jutott eszébe az évforduló, mire Tommy javasolja, csináljon egy partyt mára, és kész. Aztán arról beszél, hogy bajban van, mert megint fasszopásra adta a buksiját, pedig Ray anno megoldotta ezt a problémáját. Conornak kicsit megnyúlik a képe, úgyhogy színészünk gyorsan témát vált. Érkezik a szülinaposnak egy extra köszöntés: a kamera három felhúzott pólójú, nagy csöcsű macához fordul, akik mellére ennyi van festve: boldog szülinapot Conor! A gyerek idiótán vigyorog, miközben a földszintről felérő apja az ajtó előtt hallgatózik, így esik le neki, hogy bezony elfelejtette a nagy napot. Azonnal a hálószobába rongyol, felesége azonban nincs itt.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
2 komment