Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x15 - Hiánypótlás dölux

2014. október 21. 20:20 - Chat Géza

kifogas1.jpg

Lírai önvallomás következik, ami nyilván senkit sem fog érdekelni, de mivel ez indokolja jelen poszt kurtaságát, ezért jobb, ha a kedves olvasó tudja, hogy idegállapotba kerültem. És nem a Celeb vagyokban lezajlott események miatt. Inkább el se mondom mekkora gifcunamit terveztem, mert mindenki attól koldulna. Szóval szigorúan a hiánypótlásra a száraz, említésre méltó tényekre alapozva itt a rövidke beszámolónk. A fenti kép az összes komment egybe gyúrva, de hamar hozzáteszem, hogy nem fedi a valóságot, sose történt ilyesmi.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
Szólj hozzá!

Saaaaaajnáljuk, de egy kicsit csúszik a Celeb vagyok hogyvolt

2014. október 21. 12:00 - Chat Géza

nathan-fillion-loss-for-words-reaction-gif_1413885308.gif_350x197

Igen. Ez a szomorú igazság. :(((

Még a a mai adás előtt lesz egy hiánypótló poszt, addig is maradjanak velünk és sztárvendégeinkkel.

DE! SŐT! VISZONT!

Addig is múlassa az időt egy kis kvízzel ÖN! Elszórtan jelentkező kommentversenyünk mai feladványa:

Vajon miért nem sikerült reggelre megírni a Celeb vagyok,... hogyvoltot?

Itt és facebookon is lehet kommentelni. Az esti posztban hirdetünk majd győztest.

Címkék: celeb vagyok
22 komment

Castle 7x02 – Montreal

2014. október 21. 11:00 - Zenóbia

A kajakosoknak annyival hamarabb ér véget az edzés, minél hamarabb találnak egy vízihullát. Feladat teljesítve. Brooke is kiválóan teljesítette a sajátját, amikor a reggeli tévéműsorban kikészíti Castle-t a kérdéseivel, amik nyilván mind arra vonatkoznak, hogy ugyan már, amnézia, valld csak be, hogy meglógtál az örök hűség elől, és amúgy is népszerűsíteni akartad a könyved. Nem vallja, bár az vicces lenne, viszont felajánl negyed millát annak, aki bizonyítani tudja neki, hogy az elmúlt két hónapban bárhol bármit csinált. Hát, újra együtt a csapat, Kate boldog, hogy legalább most majd jelentkezik egy csomó elmebajos a még elmebajosabb ötleteivel, hogy mit művelt a vőlegénye. Még az amúgy vajon? Ez lesz a világ leghosszabb eljegyzése, mi? Sejtettem. Nah, addig is oldjuk meg ezt a hullát, hogy legalább valami sikerélményük is legyen. Wallace Williger, a játékgyáros a mai hullánk, Castle már mondja is az egyik találmányát, Napsugár Sarah, a vöröshajú rongybaba. Máris bizarr. Négy napja tűnt el, mármint a pasas, nem Napsugár Sarah. A feleségének azt mondta, hogy moziba megy, de helyette inkább bebugyolálta magát nejlonba, magára kötött pár követ, aztán levetődött a folyóba.

7x02_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
2 komment

The Walking Dead 5x02 - Idegenek

2014. október 21. 09:00 - Chat Géza

The.Walking.Dead.S05E02.HDTV.x264-KILLERS_6.gif

Ilyen hosszú, hét perces, felvezetéssel ritkán volt még dolgunk az eddig lement négy évad során, de most ez is eljött. Rickék nem csinálnak mást csak baktatnak előre, mint az entek, amikor háborúbe mentek A gyűrűk urában. Közben kapunk egy snitt Glenn+Maggie hollywoodi naplementébe illő smárt, egy vágóképnyi Tara+Rick ökölpacsit, amit meg is örökítettem az unokáimnak egy kiváló animgif formájában; aztán egy átvezető Tyreese+Carol beszélgetést is, hogy nyugodtság van: a feka ráerőszakolja mindenkire az igazát, hogy Carol csakis a saját seggük védelme érdekében borította lángba azt a két mellékszereplőt, akiknek két köhögésnél nem osztottak több lapot az egész szériában; egy gyors Carol+Rick pofázást i kapunk, hogy ugyan a serif küldte el anno a zimankós faszba, most mégis ő kuncsorog Carolnál, hogy hadd csatlakozzanak; végül egy feszültebb jelenet vezeti fel a legendás intrót: Daryl és Carol az éjjeli őrségben, nem a Trónok harcás, a falon szopórollerező változatban, csak egy sima éjszakai, sötét erdőben üldögélő változatban hirtelen valami neszre lesznek figyelmesek. És a vágó itt csapta ketté a jelenetet. Köszönjük szépen. A következő jelenet az, hogy már a verő fényes napsütésben bóklásznak az erdőben.

Tovább
24 komment

Barátok közt 7131-7134 - Apus, kéne egy kis zsé

2014. október 20. 18:00 - julie0812

1.jpg

Oszi elregéli, hogy az apja holmija közt találta a pisztolyt és hát ki kellett próbálnia, mert katonának készül. Amúgy meg Krisztián tehet mindenről, mert nem ért rá őt trenírozni. New Bartha megígéri, hogy gyakorlatozik vele, ha mindent bevall az apjának. Erre aztán nem kerül sor, mert Áron elmondja Nikolnak, Nikol Zsoltnak, úgyhogy Zsolt rohan is lecseszni egy szem fiát. Az most mellékes, hogy Nikolnak megint azon kell aggódnia, hogy Áron előbb-utóbb rájön, hogy Bartha sem a mintaapa.

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Bridge 2x08 – Goliath

2014. október 20. 11:00 - Zenóbia

Aha, az nem az anyja volt, ez viszont itt az, és épp belövi magát egy lepratelepen. Sonya nekiadja Lisa hajtincsét, átfűzve egy medálon, és közli az anyjával, hogy vége a sztorinak, meg látszólag az anyjának sincs túl sok. Főleg, hogy Sonyát Eleanor követi a sátornál, kb. ugyanannyira szép a cipőjük, még barátnők is lehetnének egy másik világban. Lenyúlja a hajtincset, így aztán Sonya látogatása az anyjánál pont annyit ért, mint halottnak a csók, lévén az végig öntudatlan. Robles sült patkányfejet vacsorázik, de nagyon ízlik neki, sőt, még egy kolduló nénit is megment a huligánoktól, hát ez mennyire egy rendes ember. A második adag patkányfejre már nem jut ideje, mert jön a TEK, fejbebasszák egy puskával, majd berakják a kocsiba, csuklyával a fején. Robles nem annyira érti, nyilván összetévesztették valakivel, de nem, ezt csak ilyenkor mindenki nagyon szeretné hinni, viszont megérdeklődik tőle, hogy ugyan Fausto Galvan merrefelé eszi épp a saját sült patkányát.

2x08_bridge1.jpg

Tovább
Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x14 - Jersey Shore in Afrika

2014. október 20. 09:30 - Chat Géza

celebvagyok1x13.1.png

Az adás egyből azzal indul, hogy Janit lebasszák, hogy ne beszéljen annyit a kamu facebook oldalakról, mert kifutnak az adásidőből, hisz olyan prémium tartalmak váltják egymást, mint amiben Tündi távozása után mindenki szünet nélkül hozsannázik; Aurélió izmozik... A minek és a miért kérdésekkel ne foglalkozzunk, mert a megye kettes focista genetikai kódjában ott van a hülyeség és a feltűnési viszketegség bilogja.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
65 komment

A muskétások 1x03 - Commodities (Az áru)

2014. október 20. 09:00 - Gabba

Le Havre-ban nyitunk, ami a díszlet alapján inkább valami csatornára hasonlít, mint forgalmas kikötőre, de ezen ne akadjunk fenn. Már csak azért sem, mert muskétásaink egy most érkezett alakot követnek a kocsmába, Émile Bonnaire felfedezőt, aki egy másik dimenzióban és másik galaxisban Gaius Baltarként szívatta az emberiséget. Bonnaire mindenkinek italt rendel, a kocsma közönsége közül viszont mintha többen is rossz szemmel néznének rá, ez fel is tűnik Athoséknak. Sőt még két feketeruhás fazon is érkezik, ezek se koszorúslányok lesznek, az is biztos. Bonnaire a csaposlánnyal kezd flörtölni, erre előbukkan egy késsel fenyegetőző nő és ráveti magát. Pillanatokon belül bunyó kerekedik, minden rosszarcú Bonnaire-re hajt, most már a muskétások is kénytelenek közbelépni és kiszabadítják szorult helyzetéből. De csak átmenetileg, mert a következő pillanatban közlik vele, hogy a király nevében letartóztatják és viszik Párizsba.

Musk03 01

Tovább
Címkék: muskétások
28 komment

Celeb vagyok, ments ki innen 3x13 - Melyik a durvább: Meginni egy pohár férget, vagy együtt fürdeni Krasznai Tündével?

2014. október 19. 17:50 - szabóZ

Állítólag már nincs olyan rohadt hideg, ami leginkább abból látszik, hogy nem veszik fel a hálóköntöst és a tartalék zoknit is a celebek, ja meg, hogy Sebestyén Balázs nem rinyál már úgy, mintha fürdőruhában beragadt volt a frigóba.

A nap mondata Gáspár Lacié, aki pár nap alatt bizonyította, hogy Gáspár Győzőt idéző tufa:

Tudod mikor jövök én vissza Afrikába? Majd, ha fagy

- mondja, és nem is sejti, milyen rosszat kíván magának.

vlcsnap-2014-10-19-16h50m53s5.png

A két műsorvezető már tényleg olyan magas szinten űzi a szalonbuzizást, hogy az már megyei pártfőtitkári állást adnak a KDNP-ben. Sőt már Charlie, a kakadu is beszállt ebbe a játékba, mert mégis mi mással magyarázhatnánk, hogy élő adásban érdeklődik Balázs slicce után, de úgy, hogy azt már egy szombat esti Sat1-szotfpornóban le sem lehetne adni.

Tovább
81 komment

X-Faktor 2014 - Ez vagyok én

2014. október 19. 17:30 - oharozsabimbolehetnek

Indul 2014 első X-Faktor elő showja, amire háromnapi hideg élelem kell, mert az RTL-nél valakinek az a fixa ideája, hogy az elő shownak legalább 4 órásnak kell lennie (nem!). A nyitószám alatt leesik az állam, nem csak azért, mert Bence is énekel, hanem mert mindenki jól szól, idén tényleg remek hangok vannak.

Screen Shot 2014-10-19 at 2.13.30 PM.png

Gyorsan a műsor elején eldől, hogy ki lesz a 13. énekes a négy tisztalapos közül. De előtte Bence beszól sixxnek és elküldi örök nászútra, mert mióta nem ő írja az összefoglalókat, azóta nem írnak róluk olyan sok rosszat. Érkeznek a mentorok is, csak hogy teljes legyen a létszám. Kövezzetek meg, de nekem Gabi ruhája nagyon tetszik. Igen, mindent kitett, de a ruha nagyon szép. Miután Bence évődik egy kicsit a mentorokkal, Alföldi neki is kioszt egy tiszta lapot a nyitószámért. Behívják a színpadra a tisztalaposokat is, a mentorok még kampányolnak egy kicsit értük, aztán leáll a szavazás, és kiderül, hogy Benji juthat tovább tizenharmadikként.

Tovább
Címkék: xfaktor
37 komment