Hogy volt?

Marseille 1x04 - Agymosás

2016. augusztus 26. 13:00 - robág

Azt láthatjuk az elején, hogy a párizsi politikusnő a botrányt követően megérkezik városunkba. Minden újság tele a pikáns részletekkel, a vérszívó riporterek rögtön letámadják az utcán. Azzal védekezik, hogy ami történt, megtörtént. Úgy tűnik Párizsban nem szoktak visszahatólagosan is érvényes törvényeket írni. Az autóban Szőkének kijelenti, hogy miatta jött a városba. A csábos tekintete azt sejteti, hogy egy újabb pocsíkolásban bízik. Szőke csak lazán az orrára tolja a napszemüvegét, igazi playboy. A nő Gerarddal fog találkozni, igyekszik majd meggyúrni a botránnyal és a választásokkal kapcsolatban, Szőke már ismeri az öreget, nem túl bizakodó.A szerecsen sofőr ecseteli, hogy nem lesz könnyű bemártania majd Szőkét, elvégre egy tiszteletben álló politikusról van szó, már ha ez a szókapcsolat egyáltalán értelmezhető. Ő meg csak egy sofőr…ugye.

kepernyofoto_2016-08-25_16_02_42.png

Tovább
Címkék: Marseille
Szólj hozzá!

Blindspot 1x23 - Why Await Life's End

2016. augusztus 26. 13:00 - Scott Pilgrim

Majdnem Taylorrel és Kurttal nyitunk felváltva, akik éppen az előző epizód cliffhangerét emésztgetik. Aztán Jane hevesen és elszántan öltözni kezd. Kurt megtudakolja Mr. B-től, hogy lehetséges-e, hogy az apjának elment az esze halála előtt. Mr. B azt mondja, fogalma sincs. Kurt úgy dönt, hogy lelép az irodából, amikor a többiek megtudakolják, hogy miért, megtudják, hogy meghalt idősebbik Weller. Kurt Jane-hez megy, aki már nincs ott, úgyhogy kutakodni kezd. Jane meg abba a lakásba tör be, ahova egyszer titokban Oscart követte annak tudta nélkül és ő is kutakodni kezd. Mindkettőjüket flashbackek sújtják. Jane megtalálja a fegyvert, amivel Mayfairt lelőtték. Allie közben Pattersonékat faggatja, hogy tudnak-e valamit Mayfair eltűnéséről, mert megszívják, ha kiderül, hogy igen, és nem mondták el neki. Tasha és Edgar kussol. Kurt közben a tesójával vitatja meg, mit mondott neki az apjuk, Sarah nem igazán akarja elhinni, de Kurt azt mondja, egy mód van csak rá, hogy kiderítsék, úgyhogy elindulnak együtt az erődhöz, hogy megtudják, van-e alatta halott gyerek. Ebben pedig ott a pozitív üzenet mindnyájunknak: lehet, hogy nehéz napunk volt, de legalább nem 'elmegyünk a tesómmal megnézni, hogy van-e halott gyerek az erőd alatt és az apánk tényleg gyilkos-e' nehéz, szóval legyünk hálásak minden nap.

vlcsnap-2016-08-19-02h31m51s487.png

Tovább
Címkék: blindspot
Szólj hozzá!

Better Call Saul 2X05 – Rebecca

2016. augusztus 26. 09:00 - Bruti

Meglepő a felütés, hiszen Chuckot látjuk, ahogy egy villanykörtét teker be!!! Csoda, gondolhatnánk, de másodpercekkel később kiderül, hogy csak egy flashbackről van szó. Éppen vacsorához készülődik a feleségével, amire meghívták Jimmy-t is. Chuck már előre mentegetőzik az öccse miatt, sőt egy jelet is megbeszélnek arra az esetre, ha gond adódna. A tesó érkezik egy karton sörrel, és hamar belopja magát a nő szívébe néhány ügyvédes viccel. Chuck már hótt ideg, jelez is, de az asszony kifejezetten élvezi Jimmy társaságát. A hitvesi ágyban még szóba kerül, de egyértelmű, hogy Chuck már régen is szégyellte valamiért az öccsét.

vlcsnap-00002_3.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 4x10 - Monstrous

2016. augusztus 25. 11:00 - Smiley93

Szakadó eső, éjszaka, suli és kergetőző farkasok. Brett meg egy kiscsaj menekülnek egy gyilkos elől, a hajsza során a lacrosse-pályán csapdába csalják őket, s már éppen repül feléjük a végzetes nyíl, mikor Kira az utolsó pillanatban egy kardcsapással eltéríti a lövedéket, majd így tesz még a többi tucattal is, ami követi, Brették meg iszkolnak el. Főcím.

1.jpg

Tovább
10 komment

Grimm 4x16 – Szívtipró

2016. augusztus 25. 11:00 - Kapitánylány

„Hogy is beszél az ostoba béka! Nem lehet ő társa egy embernek sem.” - A békakirály

Juliette dühösen ront be Renard szobájába, nem talált semmi használhatót a könyvben. Sean nyugtatgatja, de a nő az anyjával akar beszélni, elege van, vissza akarja kapni a keveréklény nélküli életét, ha nem, akkor bajok lesznek!

A portland-i erdőben kerékpárosok túráznak, egy kis pihenő alatt rögtön ki is kezd az egyik férfi Bella nevű lánnyal. Bella zokon veszi, tovább is teker, az egyik fiú, Zack megy utána. Bella a beláthatatlan úton elesik, Zack segíti fel, bocsánatot is kér Rick nevében. Bella inkább tekerne tovább, de Zack le szeretné ápolni a sebeit, a lány nem akarja, hogy hozzáérjen. Zack megvallaná az érzéseit, Bella furcsán kezd viselkedni, a fiú hozzáér, így nyálka kerül a kezére, Bella békaszerű keveréklénnyé változik át, majd ott hagyja a fuldokló, kiragyásodó fiút.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
3 komment

A muskétások 3x10 - We Are the Garrison (Mindenki egyért…) SOROZATZÁRÓ

2016. augusztus 24. 13:00 - Gabba

Treville temetési szertartásával kezdünk, a muskétások megindultan viszik volt főnökük és a hogyvoltíró kedvenc karakterének koporsóját a temetőbe, közben Grimaud sötét hangon előadott monológját halljuk arról, hogy a muskétások elleni bosszúja még nem teljes és mindegyikükkel le fog számolni. Később, ahogy dukál, Athosék kedvenc kocsmájukban isznak Treville emlékére, de mivel a bor fogytán van, Constance és Brujon elmegy a laktanyába további butéliákért. Kifelé menet Constance még odasúgja Sylvie-nek, közölje a jó hírt Athosszal, de a lány erre egyelőre nem hajlandó. (Hogy mi lehet az a jó hír, az, gondolom, máris kitalálható.) Érdemes megjegyezni, hogy a korábban nagyivó Athos a köszöntésekben és a tósztok mondásában ugyan benne van, viszont egész este egy kortyot sem iszik.

musk3_10_01.jpg

Tovább
Címkék: muskétások
26 komment

The Originals 2x10 – Gonna Set Your Flag on Fire

2016. augusztus 24. 11:00 - A_Rézi

Klaus narrációjával kezdünk – az anyai szeretetről értekezik, és elmondja, amit már mi is tudunk: Esther a szeretetét bizonygatta, miközben szörnyeteget csinált a gyerekeiből, aztán meg el akarta pusztítani őket… Vidéken Hayley babázik, miközben a nemes Elijah reggelit készít – és úgy néznek egymásra, mint a szerelmes tinik. Bár az öltönyöst még mindig kínozzák a múlt árnyai. A ravasz Kol Davinával csókolózik, az odaadó Finn a sebeit nyalogatja Apu társaságában. A félelmet nem ismerő Rebekah eredeti teste a házban pihen. A fattyú Klaus vezetésével pedig legyőzték Anyut – és megadták neki azt a döntési lehetőséget, amit ő anno nem adott meg a gyerekeinek… Az ősi hibrid mindezt Caminek mesélte, akit elhoz a szupertitkos búvóhelyre, hogy bemutassa Hope-nak. Camit rögtön elvarázsolja a kisbaba, Klaus mintegy mellékesen megjegyzi: ha a lány elmegy innen, a titkot nem viheti magával (értsd: meg leszel igézve!).

vlcsnap-2016-08-20-13h11m52s80.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Downton Abbey 6x07 - Formula -1

2016. augusztus 24. 09:00 - Ancsinszka

A kedélyes reggelin végre a Lord is részt vesz, és az egész család meghívót kap Talbottól az autóversernyre, sőt még Bertie-t is meghívta, így Edith garantáltan ott lesz, és végül Mary is beadja a derekát. Isobel is kapott egy meghívót méghozzá Merton Juniortól az esküvőjére. Violettel tárgyalják ezt a képtelen ötletet, és nem értik mi ez a 180 fokos fordulat. Violet szerint a menyasszony keze lehet a dologban, mert feltűnően, már-már gyanúsan barátságos Isobellel. A grófné úgy dönt kideríti mi van a barátságosság mögött, mielőtt még elutazna kipihenni a kórházi posztja miatti ingerületét. Jó is lesz levezetni Larry menyasszonyán az indulatot, és addig csűri-csavarja a kérdéseket a rafinált grófné, hogy kiderül az igazság, és Larry meg leendő asszonykája csak ápolónőként szeretnék Isobelt Merton mellé a kora folytán előbukkanó betegségek ellátására.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 1x03 - The Would-Be-Prince of Darkness

2016. augusztus 23. 11:00 - Szencsike

Egy kék ruhás, félős hölgy nézi a mélységet egy erkélyről. Mellette Lucifer bátorítja, hogy ugorjon csak, nem fog fájni. A hölgy vesz néhány mély lélegzetet és ugrik, ez az, sikerült a segges a medencébe! Az ugrásnak óriási taps a jutalma a bulizó társaságtól. Egy hollywoodi Menő Jenő partiján vagyunk, Lucifer a házigazdát keresgéli a tömegben, akit épp egy csini vörös ruhás hölgyemény hív meg egy italra. Viszont a tagnak nincs kedve se a hölgyhöz, se az italhoz, olyan kis szomorkás szegény. Lucifer nem érti, hogy utasíthatja el a csábos hölgyet, de a hölgy megértő, tudomásul veszi a nemet és lelép. Viszont a házigazda, Ty csak hallomásból ismeri a bártulajt, aki szívességeket tesz az embereknek, de neki nem kell tőle semmi. Pedig pont, hogy kell neki Lucifer segítsége, hisz Ty ritka példány itt L.A.-ben: sikeres NFL játékosként még szűz. És nem, ez nem a horoszkópja. Lucifer elismerését fejezi ki, annyi csábítás veszi körül, mégis kitart. Nehéz, de meg kell próbálnia lazítani, még ezt a partit is az ügynöke szervezte. De jöjjön a kis trükk, mire vágyik Ty? Reggeli edzés kihagyása, helyette tévézés, ez uncsi, de szerencsére Ty kimondja a nyilvánvalót, szeretne végre szexelni. Volt egy barátnője, azt hitte ő lesz a gyerekei anyja, annyira szerették egymást, de szakítottak. A Vörösruhás viszont itt van, menjen csak, szerezze meg amit akar. Ty hallgat az Ördög szavára, egy kis pezsgős bátorítással elindul a Vörösruhás felé. Lucifer elégedett, majd összetalálkozik a kékruhás medenceugróval, szépen bemutatkozik neki, de Lucifer legmélyebb döbbenetére ő már találkozott múlt héten egy bulin az igazi Lucifer Morningstarral. Ő csak egy szánalmas utánzat, még az akcentusa is kamu. A nő lelép, Lucifer megsértődött, de három másik csinos hölgy hamar elfeledteti vele a mérgét.

1.jpg

Tovább
Címkék: lucifer
3 komment

Fear The Walking Dead 2x08 - Grotesque

2016. augusztus 23. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-08-22_17_12_52.png

Zombiapokalipszisben dúskáló, kóborlókkal körített keddet mindenkinek! Visszatért a The Walking Dead testvérsorozata! Ott hagytuk abba, hogy a Mexikóba emigrált szereplők autodidakta módon eltanulták Rick túlélési módszerét, miszerint: ahová mész, azt a helyet így vagy úgy, de a nullával kell egyenlővé tenni. Ennekmegfelelően égették porig Strand meleg, milliomos mókicájának mensönjét, ahol a kereszténységet fullba nyomó házvezetőnő a pincében tartotta a zombikat. A csapat három részre szakadt: Travis megkereste fiát, majd úgy döntött, hogy túl pszichopata ahhoz, hogy visszavigye a többiekhez, ezért kettecskén zarándokolnak valamerre; Madison, Alicia, Strand meg Salazarék bepattantak egy furgonba és a lángoló birtokot maguk mögöttt hagyva elhúztak a véres messzeségbe; a vérrel nyakig bekent Nicknek nem jött be a muter zombikhoz való hozzáállása, miszerint élő halotti titulusokat egy golyó vagy egy mecséta rásegítésével mezei halotti státuszba kell őket taszajtani, ezért megmondta Madisonnak, hogy szüljön sünt, ő megy a maga útján. Ééés most ennek a búskomor baktatásnak a megéneklése következik.

 Nick épp békésen húzza a lóbőrt, de a reggeli mexikói napsugarak kinyitják a csipás szemét, másik oldalára fordul, majd a legnagyobb nyugodtsággal konstatálja a mellette rohadó apukát és gyermekét. A luxus kúriánál megismert takker nő hogyvoltozza, hogy a fickónak pár napja még semmi baja sem volt, de aztán lett, így bele kellett állítania valamit vizenyős agyába. No mindegy is, ő meg a kis Juan (Mi más lehetne egy mexikói kisfiú neve, mi?) tök másik irányba mennek, hogy megtalálják a gyerek faterját. Nick kap egy kis útravalót, némi kaját és egy gallon vizet. Ne aggódj fiam, innivalóra nem lesz gond, isten áldjon, szevasz! Ezzel Nick neki is vágott A gyűrűk urát megszégyenítő sétálásnak. És jöhetne a főcím, ha lenne, de helyette egy bokáig hajlongó kalaplengetés jön a The Walking Dead felé. EZ, ITT NI!!!

kepernyofoto_2016-08-22_16_50_11.png

Tovább
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu