Hogy volt?

Star Academy 1x25 - Nicsak, kibeszél?

2016. szeptember 24. 17:38 - BaZsa

Király Viktor belefingik a nullás lisztbe, az akadémikusok meg kibeszélik, hogy ki mikor kit beszélt ki, miközben mindenki azt állítja, hogy ő az, akit kibeszélnek, de aki éppen beszél, az soha nem beszél ki senkit, szóval nem értem, hogy lehet, hogy saját állítása szerint senki nem beszél ki senkit, mégis mindig mindenki ki van beszélve. A következő héten Erdélyi Maunika vendégeskedik az Akadémián. (Na jó, nem, de kézenfekvő lenne.)

img_3143.PNG

Tovább
90 komment

Való Világ 8x28 - Nincs új a nap alatt

2016. szeptember 24. 17:38 - lulu1.0

Azzal kezdjük a pénteket, hogy nincs hang, majd azzal folytatjuk, hogy Bencus oltogatja Sebestyén vezetéknevű kollégáját. Az apropó a szokásos f*sz méregetés, vagyis a melyikünk tud jobban sóműsort vezetni kérdéskör. Sejthetően csak az mosolyodott el a sokat megélt poénon, aki véletlenül kapcsolt az ominózus pillanatban a csatornára, soha nem látta még a fent említetteket műsort vezetni, továbbá a Való Világ powerd by Big Brother felkonfok színes-szagos-villódzó-béna-rajzolt alakokkal lebutított képi világa annyira lekötötte a figyelmét, hogy nem nyomott reflexből a távirányító léptető gombjára.

1_4.jpg

Tovább
Címkék: való világ vv8
163 komment

Barátok közt 8081-8082. rész

2016. szeptember 24. 13:00 - Gillotte

Mikinek kis híján felrobban a kopasz feje annak hallatán, hogy Ági csak a cég egy bizonyos százalékáért cserébe nem mondja el Attilának, hogy Juli Mikitől terhes. Miki elzavarja Ágit, majd Julival tárgyalja ki a dolgot: hogy lehetett ilyen hülye, hogy pont Áginak számol be erről a kényes dologról?! Azok után, hogy Juli 40 éves nő létére a védekezés semmilyen formájára nem gondolt, nem értem, Miki miért lepődik meg. Julit ez annyira nem érdekli, viszont fáj neki, hogy Miki ennyire tojik arra, hogy amúgy valaki testében fejlődik épp a gyereke. Juli azért átmegy Ágihoz kikérni magának, hogy felhasználja a legféltettebb titkát a személyes bosszújára, de Ágiban nem mozdul meg a lelkiismeret. Ráadásul minden jól alakul, hisz Miki végül úgy dönt, hogy ideiglenesen beveszi őt a cégbe, de csak addig amíg Juli terhes.

bk_szeptember15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Barátok közt 8079-8080. rész

2016. szeptember 24. 12:00 - Gillotte

Juli elsírja Áginak, hogy Mikitől terhes, és ez bizony nagy gáz. Ági látszólag együtt érez, s a hangsúly a látszólagon van, ugyanis habár ígéretéhez híven Attilának tényleg nem szól egy szót se, Mikit azért meglátogatja, és örömmel elvállalja az örömhír terjesztését, hacsak Miki be nem vonja őt az új, vizes cégbe. Ravasz. Eközben Juli Attilával ebédel, aki a kínos hallgatást a munkájáról való hadoválással próbálja betölteni, majd arról beszél, hogy hiányzik Máté (aki épp a nagypapánál van) hisz olyan jó a gyerek a háznál. Juli nem bírja sokáig e szavakat, úgyhogy inkább kikéredzkedik a mosdóba sírni.

bk_szeptember15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Better Call Saul 2X09 – Nailed

2016. szeptember 23. 11:00 - Bruti

Mai cold openünk Mike akciójával kezdődik. A sivatagban éppen csapdát állít a múlt részből megismert teherautós mexikóinak. Az előzőleg elkészített szöges slag, igen jó szolgálatot tesz, ha egy ekkora böhöm járművet kell megállítani. Kihúzza a száguldó kocsi előtt, majd könnyedén lefegyverzi és megkötözi a sofőrt. Láthatóan tudja hová kell nyúlnia, hisz a kerekek szétvagdosása után hozzájut egy nagy halom pénzhez, amivel nyugisan lelép.

vlcsnap-00001_6.jpg

Tovább
3 komment

Való Világ 8x27 - Komornyik vagy csicska (papagáj, kurva, köcsög)?

2016. szeptember 23. 09:44 - Hoppancs

Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve latolgatja Dinával, hogy békésen, vagy veszekedéssel végződik-e majd az emberarcú pszichopata királysága. Dina szerint még várható némi ordítva bazdmegelés, és sejthető, hogy az EZO.TV jósaival ellentétben neki igaza lesz.

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ vv8
392 komment

Star Academy 1x24 - Megint szex! Megint szex! Megint szex!

2016. szeptember 23. 09:44 - BaZsa

Tehénszemű Héra a múltkor úgy nézett ki, mint a negyvenes évekbeli nagyanyám, most meg úgy, mint a mostani. Különbet túrok a jászkarajenői Hádában, mint amit ma ráaggattak Nórira, de hangsúlyozom: nem tehet róla! Szerintem Stylist Linda a hibás. Ez persze senkit nem érdekel, úgyhogy a lényegre térek: a mai WTF-etap Hevesi Tamás, aztán lesz még szembesítés, meg még több szex, amiből persze semmit sem látunk. Előre, ország népe, próbáljuk értelmezni a mai adást!

img_3123.PNG

Tovább
62 komment

Star Academy 1x23 - Megvolt a szex! Megvolt a szex! Megvolt a szex!

2016. szeptember 22. 17:18 - BaZsa

Megtörtént az Akadémián az első nemi aktus, nem találjátok ki, hogy kik voltak az elkövetők. Hát persze, hogy nem Dávid és Zita. Pásztor Anna is bejön, és az elhált éjszaka miatt tetőzik a szerelmi dráma, az énekesek pedig idő előtt eljutnak karrierjük csúcsára, egy Iván által rendezett falunap keretében, ahol mindenki átlagon felüli teljesítményt nyújt, úgy szakmailag, mint szexuálisan. De menjünk elölről, mert a falunap csak ráadás, a mai feladatunk valójában a szerelmi háromszög, mit háromszög, dodekaéder kerület- és területszámítása.

kepernyofelvetel_15.png

Tovább
43 komment

Quantico 1x06 - God.

2016. szeptember 22. 13:00 - Scott Pilgrim

A jelenben indítunk, Alex Shelby-t próbálja rávenni, hogy beszéljen Calebbel, de kiderül, hogy Quantico óta nem beszéltek egymással. A hírekben közben egy felvételt mutatnak Alexről, amin egy dobozt cipel, az FBI szerint a detonátort, valójában nem. Továbbá egy térfigyelő kamera felvételét is mutatják róla, erről beugrik neki, hogy így akár bizonyítékot is találhatnak Caleb ellen, úgyhogy felhívja Ryant. A beszélgetés után elmegy Ryan tusolni, Natalie pedig megnézi a telefonját és látja, hogy Liammel beszélt. Bemegy mellé a tus alá szexelni. Innen váltunk a múltra, amikor még ugyanezt Alexszel csinálta. Shelby Calebbel kavar, Nimah és Simon pedig kezd egyre jobb kapcsolatot kialakítani egymással. Kiderül, hogy kiengedték Miranda fiát, amitől eléggé stresszes, akiről kiderül, hogy iskolai lövöldözést tervezett és azért tartóztatták le. Közben mint minden epizódban, újabb vizsga közeleg, ezúttal a megfigyeléssel kapcsolatos, szóval újfent párhuzamban van a jelennel, de a feladat még nem derül ki. Ugrunk ugyanis a jelenbe, ahol Ryan hívja, hogy csak bizonyos engedéllyel férhet hozzá bárki a felvételekhez, a rossz hír, hogy hozzáférése egyedül pont Calebnek van, akinek szárnyal a karrierje, és befolyásos kapcsolatai vannak. Például az apja, aki vezető ember az FBI-nál.

vlcsnap-2016-09-21-18h20m19s335.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu
Mobil | Teljes