Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x06

2014. október 30. 17:00 - Chat Géza

crosinglines6.1.png

Nagyon gyermekrablós, de a háttérben gonosz gengszterekkel kénytelen, kelletlen összeesküvős rész lesz ez a mai. Kezdjük onnan, hogy Genovese sitten van. Erre veri magát Hickman és Amanda. Büszkülhetnek is: végre rács mögött van a nagy ellen. De Lengyelországban elrabolnak egy szakajtónyi tinédzser fiút. Ebből lesz az ügy, hogy Genovese erről, hogy, hogy nem, de pont tud, és nem is rest benyögni Dronnak valami mégnagyobb maffiaguru, Alexander Rebock nevét. Dorn ráharap, a fél csapatot elküldi lengyelbe.

Tovább
Szólj hozzá!

Terápia 2x03 - Szerda 16 óra, Misi (1)

2014. október 30. 15:00 - mokamini

Szerda van, a szentély 2.0 kanapéján Misi ül, Petra és Tamás 11 éves kisfia. Hogy túlsúlyos és gátlásos, már tudjuk az első évadból, most testet is ölt. Amúgy szép az arca, ha lemegy róla a bébiháj, helyes fiatalember lesz belőle. Hacsak lelkileg tönkre nem vágja őt Anya és Apa háborúja, ami a feje felett zajlik. A mai részben szó szerint.

 1.png

Egyelőre azonban csak Misi van itt, és neki sem sok kedve van beszélgetni. Igenek és nemek jönnek csak elő a szájából, talán az is meglepő neki, hogy valaki az ő véleményére is kíváncsi. Dargay próbálkozik egy darabig, de végül is segítséget kér egy sakktáblától. Játszani kezdenek, hátha megjön a kedve a fiúnak a beszélgetéshez is. A beszélgetés és ezáltal Misi analízisének apropóját az adja, hogy valamilyen rejtélyes ok miatt a fiú nem akar Apa új lakásában aludni, nem szeret ott lenni. Tamás ugyanis elköltözött, be a városba. (Ha jól emlékszem ezt már az első évadban sem értettem: miért Apuka költözött el, mikor őt köti minden szál a birtokhoz, Anyuka meg ízig-vérig városi lányka.)

Tovább
Címkék: terápia
2 komment

Black Sails 1x08 - Status quo

2014. október 30. 13:00 - Pácsó Ármándó

Vidám életképpel indul a sorozat évadzáró epizódja. Akik még nem voltak XVIII. századi karibi bordélyban, azok most figyeljenek, mert rengeteget tanulhatnak. Jack Rackham elégedetten üldögél egy asztalnál szépen prosperáló vállalkozása közepén. Már tematikus estéket is rendez a kreatív vezetőség, a kalóz meg is kérdezi az asztalához érkező Mrs. Mapletont, mit szól a „Párizsi éjszakákhoz”? Az éltes madam azonban nem a műsor miatt jött, gondja van a bérelszámolással, nem kapta meg a jussát. Jack szerint a kompenzáció az oka, hiszen a ledér matróna korábban átvágta őt, éppen ezért letiltotta a fizetését és a mostani fenyegetései miatt fájó szívvel kénytelen megszüntetni a tisztességtelenségben megőszült hölgy munkaviszonyát. A továbbra is fenyegetőző Mrs. Mapletont Max próbálja felvilágosítani a korlátozott fellebbezési lehetőségeiről, de a nem lesz közös megegyezés, marad a rendkívüli felmondás.

Tovább
Címkék: Black Sails
2 komment

A SHIELD ügynökei 1x12 – Seeds

2014. október 30. 11:00 - Smokey the bear

Bulizó fiatalokkal indít a mai rész. Először csak a tudományos szakkifejezések röpködnek, majd a ruhák is. Lefelé, természetesen. Ketten beugranak a medencébe, egy Callie nevű lány a parton marad, egy tizenéves forma geek srác pedig furcsán pillog rájuk az árnyékból. Jobban is teszi, hogy kimarad a buliból, mert a medence vize hirtelen fagyásnak indul. A két fürdőző épen csak ki tud evickélni, de egyikőjük fél lába majdnem odalesz. A tinisrác odaugrik segíteni, és feltöri a jeget. A fürdőző fiú kiszabadul, a lányok pedig már takargatják is be SHIELD-jelvényes kincstári törcsibe.

1_out.jpg

Tovább
1 komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x03 - Tőgyek és csöcsök

2014. október 30. 06:23 - sixx

Screen Shot 2014-10-30 at 4.48.17.png

A reggeli kincsvadászat azzal indul, hogy Bunyós Pityu egy orvosságos pipából vagy miafaszból szippant vagy kettőt, ezek szerint asztmás, mág jó, hogy nem valami extrém szár,az környékre vitték őket szívni. A feladat nem egy nagy eresztés, valakit megpörgetnek, aztán meg szédelegve kell bowlingozni, amiért érdemes végignézni az Pityu feje pörgetés közben, tessék, mutatjuk.

pityu.gif

Na ugye. A táborban sokkal érdekesebb dolgok zajlanak, hiszen Éva kezd rételepedni a műsorra, és dirigál, ami a többieknek annyira nem jön be, Bárdost viszont leginkább csak a kulázás érdekli, így egyelőre Éva úgy fut ámokot, ahogy akar, ki fogja megakadályozni, majd a Miley Cyrus lehasznált ikertestvérére hajazó Miss Gyémánt, mi? Éva meg akarja enni a kaját, mármint mindet, ki nem szarja le a többieket, ugye.

Tovább
Címkék: celeb vagyok
39 komment

Terápia 2x02 - Kedd 10 óra, Orsolya (1)

2014. október 29. 13:00 - mokamini

Egy nap telt el Abonyi úr látogatása óta, Dargay ismét házon kívül tartózkodik. Ezúttal nem futócuccban van, erősen siet. Aktatáskával a kezében egy üvegpalotába tér be. Itt dolgozik új karakterünk, személyesen maga Bizniszvumen (Orsolya). Dargay hozzá jött, időpontra. Hogy ezúttal ki lesz kinek a szolgálat- tevője az hamarosan kiderül.

1.png

A hölgy hozza a szerep minden sztereotípiáját, szikár, szigorú és hideg. Pár perc elméleti vitát folytatnak a bizniszvumenek hajkölteményéről, de maguk is arra a következtetésre jutnak, hogy ez most kit érdekel…. E beszélgetés során kiderül azonban egy fontos részlet is: ezek itt ketten ismerik egymást régről, akkor még Dargay pszichológuskodott Orsolyának. Most fordult a kocka, Dargay kér jogi tanácsot a nőtől, Orsolya ugyanis ügyvéd.

Tovább
Címkék: terápia
15 komment

Defiance 2x05 Put the Damage On

2014. október 29. 11:00 - Szencsike

Amandával kezdünk, aki épp békésen áztatja magát a kádban és a kikapcsolódás részeként ördögözik egyet. Jó mélyet szippant az anyagból, majd ellazulva merül vissza a habokba. Azonban fura zajokat hall, mintha valaki járkálna a kis szobában, így kiszáll a kádból és körbenéz. Elsőre sehol senki, majd a háta mögül felbukkan egy maszkos férfi, Amanda az övé. Dulakodni kezdenek, az ablakhoz lökdösik egymást, de szerencsére a nő erősebb, kilöki őt az emeleti szobából.

1.png

Tovább
2 komment

Homeland 2x12 - The Choice (ÉVADZÁRÓ)

2014. október 29. 09:00 - AaannnaaA

Carrie és Brody újra együtt, ennek örömére eljöttek a nő erdei nyaralójába, ahol töltöttek már boldog napokat, csak épp akkor az igazmondás hiányzott a kapcsolatukból – le is szögezik menten, hogy ezúttal másként lesz. Miközben tűzifát gyűjtenek, a tó túlpartjáról Quinn figyeli őket távcsővel, nekem meg a hideg futkos a hátamon. Egy kis faházban állomásozik, innen szemléli célpontjait, majd hívást kap David Estestől. Jelenti, hogy Brody nyomában van, de mivel a férfi nincs egyedül, még nem tudja megmurdelni – felettese utasítja, hogy két óránként tegyen jelentést. Jessica férje ruháit pakolja össze, illetve kifelé a szekrényekből, ahogy elnézem nem könnyű a feladat.

Nicholas eközben önfeledten tölti idejét régi-új szeretőjével. Sétálnak egyet a ház körül, ahol Carrie a gyermekkoráról mesél. Apja már akkor is beteg volt, akárcsak ő most, de nem szedte a gyógyszereit, ezért nagyon nehéz volt vele élni. Amint ő elköltözött otthonról, anyja elhagyta őket, soha nem tért vissza, és nem is beszéltek. Maggie nővére nagyon haragszik rá emiatt, de ő megérti, mert tudja, hogy ez a betegség rettenetesen elviselhetetlen lehet egy társnak.

1.1.jpg

Tovább
Címkék: Homeland
7 komment

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x02 - Éva a megőrülés szélén

2014. október 29. 08:16 - Chat Géza

celebvagyok4x02.1.png

Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút no name, és az adás szerint is elég szürke egér figura) is megérkezett. Úgy kezdünk, hogy Balázs finoman kiszól a hogyvoltnak, hogy innentől inkább nem picsog, hogy még a szar is beléfagy, merthogy mindig erről megy a cikkezés, de hát, ha egyszer tényleg jégcsapot kulázik, akkor mit mondjon szegény? A rövid összefoglalóból kiderül, hogy Nyertes Zsuzsa nagy deficite a műsornak, mivel még attól is sírva fakad, hogy zöldell az erdő, az esőről, a budiról, a kempingágyról nem is beszélve

Tovább
Címkék: celeb vagyok
79 komment