Hogy volt?

TERÁPIA 3X23 - SZERDA, SÁNDOR (5)

2017. december 14. 17:00 - Zsoofka

                                                                            "Ez most nem a maga-azt-gondolja helyzet...."

Csütörtök van, erősen kezdünk ma. Sándor vén balfasznak aposztrofálja magát, majd hosszú fejtegetésbe kezd a női fiókok és bugyik viszonyrendszeréről. Lassan kiderül, mi az apropó: sajnos nem sikerült a fogamzásgátlót a megfelelő fiókba visszacsempésznie, lebukott szegény. Júlia nem szólt egy szót sem, viszont Áron leszedte a tíz körméről. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, a a fiú lelépett Németországba, képzésre... Ő meg egyedül maradt a menyével meg a kölykökkel "ebben a lakodalmas hangulatban."

3.png 

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

STAR TREK: DISCOVERY 1X05 - Choose Your Pain

2017. december 14. 15:00 - nёmere

A Corvan 2-nél aratott győzelem óta 3 hét telt el, Lorca épp a Föderáció egyik állomásán, egy csomó, nagyon fontos ember előtt fényezi a Discovery-t, és sorolja a sikeres rajtaütéseket. Eléggé nyeregben érzi magát, és borzasztóan élvezi a helyzetet, így hideg zuhanyként éri, mikor Cornwell admirális közli vele, hogy amíg nem tudják a Stamets-től kapott infók alapján pontosan lemásolni a hajtóművet, és nem pecáznak össze elég medveállatkát a többi hajó irányításához, addig vonuljon vissza a hajójával, és ne kalandorkodjon saját szakállra, mert ha az ellenség rájön, hogy ők a titkos fegyver, abból nagy bukta lehet. Lorca teljesen kiakad, valószínűleg nem arra számított, hogy a korszakalkotó húzása után/miatt kispadra ültetik, pedig még annyi kilőhető klingon hajó van!

01.jpg

Tovább
1 komment

The Walking Dead 8x08 – Amit meg kell tennünk

2017. december 14. 13:00 - hektor_

Úgy ám, itt a félévadzáró, majdnem egy teljes órán át csodálhatjuk a kedvenceinket, meg Ricket. Vágjunk is bele: ott hagytuk abba, hogy a seriff megrökönyödésében is könnyezve hívja a srácokat, akiknek ott kellene lenniük az őrspotokon, de nincsenek. Jön a flashback, jó, hát így könnyű egy órásra megcsinálni egy részt ha a korábban már felvett jeleneteket vágod bele, na de a lényeg hogy miután ismét meghallgathattuk Dr.Carl életvezetési tanácsait az apjának, Rick ismét a jelenben masírozik a Menedék előtt, Fufruval és csapatával az oldalán. Az ablakokból azonnal rájuk engednek egy sorozatot, mire főhősünk felpillant és kinyögi hogy „lőjünk mi is egyet-kettőt, aztán visszavonulás”, a szemétembereknek már csak a hátát látja, meg a port amit felvertek a fejvesztett menekülésben. Szerencsére a Carol-Jerry páros épp a közelben üdült eddig, így pont beviharzanak csikorgó kerekekkel és megmentik a seggét.

w1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x28 - Élethazugság

2017. december 14. 12:00 - BBrigusz

Jánosunk reggelit készített Hajnalnak, éppen kétpofára tömik a rántottát és örvendenek, hogy Enikő nincs jelen. Szívás, hogy éppen megjelenik és közös progit akar a pasikájával, hát akkor hármasban leszünk, hurrá.
Noémi épp a suliba készül, pakolja a táskáját, és újdonságként éri, hogy valaki érdeklődik iránta. Márk örvend, hogy önálló a kiscsaj, a kettest is leszarja amit éppen aláír egy rózsaszín filctollal. A tanító néni biztosan értékelni fogja.

Piros és Angéla érkeznek a birtokra, bár Angéla szerkója inkább egy elegáns vacsorához illik, de sebaj. Variálnak egy sort a terven, ki mit és hogyan fog hazudni Anyunak, amíg a másik nyomoz, indul az elterelő hadművelet a család érdekében.
2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8637-8644. rész

2017. december 14. 10:00 - Gillotte

Bandi bocsánatot kér Julitól, amiért eltörte a kezében a poharat, de azért világossá teszi, hogy vele senki nem kiabálhat, és bánhat lekezelően. Juli megretten picit, úgyhogy amikor Attila rákérdez, hogy mi történt a kezével, úgy adja elő a történteket, mintha semmiség lenne. Attila átmasírozik Mikihez, elmondja a történteket, s úgy döntenek, hogy itt az ideje megakadályozni Bandi további ámokfutását. Attila átnevelő-táborba vinné a kis gyökeret, de Miki szerint elég ráijeszteni is. Bandit így egy szó nélkül megragadják, hogy irány a nevelőtábor. A srác majdhogynem könnyek közt könyörög az életéért, de a nagybácsikák könyörtelenül ráncigálják az autó felé. Már épp szállítanák be Bandit, mikor Miki fog egy slagot, és ráereszti a tartalmát Bandira. Annyira gyorsan történt minden, hogy nem is lehetett állóképet készíteni. Miki tehát biztosítja róla unokaöccsét, hogy nem kell nevelőtáborba mennie, de a Miklós-féle átnevelés közben inkább választaná a tábort. Bandi rendesen összecsinálta magát ettől az egésztől, úgyhogy hatott a dolog, de Juli nem ért egyet a módszerrel, szerinte egy gyereket, akit eddig is folyton megaláztak nem megalázással kéne nevelni. Nevelési tanács egy olyantól, aki elől a lánya másik országba menekült, szép.

bk_oktober30_november3_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X22 - KEDD, KRISZTINA (5)

2017. december 13. 15:00 - Zsoofka

                                                                     "Az ember elszokik attól, hogy nőnek tekintik."

Ismét múltat idézünk - Zsófi ül a kanapén. Várandós és aggódós. Gyerekei lesznek, pedig még maga is csaknem gyerek. Saját bőrén tapasztalta, mennyire el lehet cseszni a szülőséget, ő jó anya akar lenni, segítséget kér. Gyorsan esett teherbe, de látszólag nagy harmóniában várják a kicsiket. Egy kis lélekerősítés azért ráférne...

nevtelen.png 

Tovább
Címkék: terápia
1 komment

The Leftovers 3x05 - It's a Matt, Matt, Matt, Matt World

2017. december 13. 11:00 - Szencsike

Egy tengeralattjárón kezdünk, ahol egy tiszt az iPodját a kihangosítóra teszi, az egész hajón hallani a vidám francia zenét. Majd levetkőzik meztelenre és várakozik. A felettese érkezett meg, kikapcsolná a muzsikát, de a meztelen csóka leüti őt és elveszi tőle a kulcsát. Meztelenül végigrohan a folyosón, nyomában az üldözőivel, de ő a gyorsabb, sikerült bezárkózni a reaktorterembe. A kulcsokat bedugja a megfelelő helyre, nincsenek kartávolságra, de mérlegpózba áll, egyik kulcsot a kezével, másik kulcsot a lábujjaival forgatja el, megvan a kioldószerkezet, elmond egy gyors imát és BUMM! A franciák nagy bajban lesznek, és ez az a bizonyos robbantás, amiről az előző epizódban beszéltek.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 1x03 - YumTime

2017. december 13. 09:00 - orsika29b

Ebben a részben sem maradunk szex nélkül: az első részben a Lara által megfenyegetett anyuka (June) nagy lelkesen és kissé túlzó élvezettel lovagol egy vén fószert, a hölgy könyvírói, míg az öreg könyvkiadó minőségében van jelen a liezonon. June bestseller íróvá óhajt válni, meg reggeli műsorokban akarna parádézni a szeptember 11 - éről szóló, természetesen még csak kézirat formájában létező könyve által. Az öreg mindent meg is ígér neki, biztos jó numera volt a csaj. 

24818842_839685382867951_2084417129_o.png

Tovább
3 komment

TERÁPIA 3X21 - HÉTFŐ, ZSOLT (5)

2017. december 12. 15:00 - Zsoofka

                                                                              "El tudom képzelni. Nem, nem tudja."

András nem bírja ki. Kinyomozza, hogy hol dedikál Ágnes és trollként megjelenik ott. Türelmesen kivárja a sorát és nekiszegezi a kérdést: ki Árpád ihletője a regényben? Ágnes nézése és hanglejtése az előző évadokat idézi: nem te vagy az egyetlen zakkant a vidéken... emlékszel XY-ra? Na róla szól a fejezet, te meg menj a picsába, nincs időm a hülyeségeidre. Kíváncsi vagyok, hogyan interpretálja ezt a fiaskót András pénteken Adélnak. Megkönnyebbül, vagy ezzel is baja lesz?

0.png

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

Twin Peaks 3x17 - A múlt diktálja a jövőt

2017. december 12. 11:00 - Rodnay Gan

Buckhornban kezdünk, ahol a jó Gordon éppen kissé magába roskadva üldögél, kezében egy pisztollyal. Nem csoda, hogy kicsit szomorkás a hangulata máma, hiszen egykori beosztottjáról ugye csak nemrégiben derült ki, hogy igazából nem is önmaga, pusztán egy tulpa, aki nem mellékesen le is akarta lőni őt. Szerencsére azonban itt jön drága cimborája, Albert, hogy gyorsan vigasztalja, rögvest mondja is neki, hogy te aztán vénségedre jól elpuhultál, komám! De ott nem, ahol igazán számít! – érkezik rögvest a riposzt, a drága Tammy pedig egy mindentudó mosollyal nyugtázza a dolgot. (Én pedig egyszerűen nem bírom ki, hogy el ne dicsekedjek vele, miszerint alig néhány hete ott lehettem Tamara Preston, azaz Chrysta Bell budapesti koncertjén, és ez a delejes kisugárzású, tökéletes alakú, csábító hangú és nem mellékesen rendkívül kedves nő tényleg ott állt tőlem kábé fél méterre. Azóta más szemmel nézem a sorozatban is.) De vissza Gordonhoz!

1701.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
2 komment