Hogy volt?

Való Világ 6x99 - Mindenki befeszül

2014. április 20. 19:56 - Chat Géza

Még Danics Dóra is, aki azt csinálja, amit a lakóknak is kellene, és szarik KokkIza meg Traktoros fejire, ti engemet nem szopattok itten, menjetek a vérbe, de hirtelen. Ma este Villa-Faktor ÉS kiválasztás, naccerű két órának nézünk elébe. 

Címkék: vv6
515 komment

Vikingek 1x05 - A rajtaütés

2014. április 20. 10:00 - sebimatt

Múlt héten ott hagytuk abba, hogy kezd kiéleződni a viszály Rangar és Haraldson Jarl között, most pedig meg is lesz ennek a következménye. Ezúttal a Jarl házánál kezdünk, aki éppen újszülötteket áld meg, de látszik rajta, hogy nincs nagyon ott lelkileg, mert a halott fiaira gondol. Közben Ragnar és Ati épp hazatérnek a halászatból, majd míg utóbbi a zsákmányt pucolja, érdeklődik a vikingnél, hogy ő rabszolga-e még. Elmondásából kiderül, hogy Ragnar hazájában szabadon megölhetsz vagy meghághatsz akárhány rabszolgát, mert csak a szabadokat védi törvény, de a viking csak leoltja annyival, hogy ez már az ő hazája is és nem igen látta, hogy szökni próbált volna. A pap ezután afelől érdeklődik, mihez gyűjtött erőt, de Ragnar tagad mindent, aztán mikor az istenekre terelődik a szó, a viking felkapja a vizet és visszaküldi Atit dolgozni.

vlcsnap-2014-04-19-19h43m13s50.png

Tovább
Címkék: vikingek vikings
Szólj hozzá!

Való Világ 6x98 - Prosztóság, kimaxolva

2014. április 19. 20:10 - sixx

Screen Shot 2014-04-20 at 8.28.37.png

Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak egy példánnyal az ingyenesenletölthetővalóvilágalkalmazásból? Na, csapjunk a lecsóba.

Tovább
Címkék: vv6
930 komment

Az Onedin család 4x04 - Undercurrent (Rejtett áramlat)

2014. április 19. 10:00 - Gabba

Temetési menettel indítunk, az öreg Jack Frazert viszi a halottaskocsi a kikötőn keresztül, amerre elhalad, az emberek kalaplevéve megállnak egy pillanatra. Az élet, főleg a kereskedelmi persze nem áll meg, bár a szertartás miatt a tőzsde ma korábban zár. Addig viszont fuvarok köttetnek, hajószállítmányok rakódnak, a szakállas Norsworthy textilnagykereskedő is éppen gőzöst keres egy dél-amerikai szállítmányhoz. A Frazer Társaság főkönyvelője,a Dunwoody fedőnevű Tojás Tóbiás természetesen máris ajánlatot tesz, de Norsworthy drágállja, 27 shilling tonnánkénti árnál magasabbat nem fogad el. Na de hát, ezt meg hogy, hát az nagyon olcsó, hápog Dunwoody, már ha egy tojás tud ilyet (esetleg ha kacsatojás). Persze azért akad, akinek még ennyiért is megérné, a Beech nevű hajótulaj félrevonja a textilest és 26 shilling 9 pennys visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki. A tőzsde felbolydul, de hát így egymást fogjuk tönkretenni, zúgolódnak a hajótulajdonosok.

Undercurrent01

Tovább
Címkék: onedin család
39 komment

Emberi tényező 1x09 - Szabadlábon

2014. április 18. 17:00 - candyperfumegirl

Ez az az epizód, amiben viszonylag sok új dolog kiderül arról, milyen is pontosan ez a 2048-as szép új világ, amiről minél többet tudunk meg, annál izgalmasabbnak tűnik, úgyhogy személy szerint én nagyon örültem ennek a 41 percnek. Kezdjük a legelején. Robotzsaru egy helyes kis osztálykiránduló csoportot kalauzol a rendőrségen, akik Kennex véleménye szerint túlzottan is be vannak ájulva attól, hogy egy robot vezeti a programot, úgyhogy nem bírja ki, hogy ne arcoskodjon, és ne vegye el a szereplési lehetőséget robothaverjától. A dolognak az vet véget, hogy amikor Kennex már végképp nem bír magával és pár jól megválasztott naturális fotó segítségével illusztrálja, mi történik ebben a városban a különlegesen veszélyes bűnözőkkel, az egyik kissrác a padlóra okádja a reggeli szintetikus narancslevet. Kennexre sem mostanában fognak ovis csoportokat bízni, azt hiszem.

un16.png

Tovább
3 komment

Star Trek (TOS) S01E13 – The Conscience of the King – A király lelkiismerete

2014. április 18. 15:00 - Kapitánylány

Csillagidő 2817.6 Nyitójelenetben egy tőrrel kezdünk, amellyel leszúrnak egy embert, közben a háttérben reneszánsz zene szól, én pedig a távirányítóért nyúlok, hogy megnézzem mit is nézek. De hamar megnyugszom, Kirk jelenik meg a színen, teljesen meg van döbbenve, hogy Macbeth-et lát, barátja csitítja le, hogy inkább a színészt figyelje. Az előadás folytatódik, a jó barát pedig azon pörög tovább, hogy a kérdéses színész Kodos, a hóhér.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
10 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x18 - Allegiance

2014. április 18. 14:00 - AaannnaaA

Medvével indítunk, cukikámat jó rég láttuk már, most éppen a Főncsi által előle elrejtett dugifalatokat támadja és dézsmálja teljes erőbedobással, miközben Haroldnak a haja égnek áll. John megnyugtatja, Medve végülis arra lett kiképezve, hogy mindent megtaláljon, amit mások nem akarnak. Na ja. De cukiságra nincs idő, bejelentkezik ugyanis Shaw, aki épp az aktuális célszemélyt figyeli. Maria Martinez az, mérnök, aki a munkájából kifolyólag a világot járja: generátorokat telepítenek a harmadik világ országaiba, legutóbb pölö Irakba. Érkezik Ken Davis is, Maria főnöke, aki dicséri a nő munkáját, szóval minden szép és jó – illetve mégsem, különben a gép nem adta volna ki a számát. Ugye.

A nő hívást kap, amit Shaw, illetve a jóvoltából Johnék is hallanak – a hívó féllel arabul köszöntik egymást, aztán a férfi titkos találkára hívja azzal, hogy egy csomag vár rá. Ő azonnal indul, közben lenyúl egy nyomkövetőt (még jó, hogy a munkahelyén ilyesmivel is dolgozik), kummant valamit a főnökének, aztán olaj. John és Rico együtt megállapítják, hogy: arab nyelvű hívás + csomag emlegetése + nyomkövető lenyúlása = terrorista előkészületek. Harold azonban belerondít az egyenletbe, mondván ha ez lenne a helyzet, a kormány kapta volna meg a nő számát, nem ők. Beosztottjai ellenkeznek, a gép talán megzavarodott, főleg mióta Forrás is a képbe került – azzal John elüget, hogy védje Rico seggét; Forrás emlegetése viszont azt eredményezte, hogy a nő hívja Haroldot.

1.jpg

Tovább
11 komment