Hogy volt?

Ray Donovan 1x07 - New Birthday

2014. április 24. 10:00 - AaannnaaA

Ray iratokat és pénzt vesz magához, meg némi ruhát – utazni készül, méghozzá Bostonba. Abby ledöbben: miért mégy te a szülővárosunkba, ahova még a gyerekeidet sem engeded vissza? Utazása okát nem mondja meg az asszonynak, némán csörtet le az étkezőbe, ahol gyerekei meglehetősen visszafogottan üdvözlik az előző este után, amikor ugye végig kellett nézniük, ahogy fegyvert szorít saját apja fejéhez. Beszélgetni azonban már nem marad idejük, mert dúvadként becsörtet Marvin, aki most jött rá, hogy az anyja meghalt, és dühösen óbégat hősünkre, hogy tudott az ügyről, neki mégsem mondta el.

Ray szó nélkül, nyestfogással kivezeti a srácot a házból; Bridgetet Abby tartja vissza, nehogy utánuk menjen – azt hiszi, apja bántani fogja Marvint. De persze nem teszi, csak elszedi a stukit ami a csávónál van (!), aztán visszazsuppolja a szomszédba Re-Konhoz, azaz a nevelőapjához azzal, hogy nem mehet többet Bridget közelébe. A repper rögtön azt kérdi, hogy Ray ölte-e meg Marvin anyját, mire hősünk meglehetősen felszívja magát, Re-Kon alig győz elnézést kérni a feltételezésért. Mikor hazasétál, felesége felelősségre vonja a fiú állításai miatt, de ő nem óhajt az egészről társalogni, inkább elindul Bostonba azzal, hogy csak pár napot lesz távol.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
Szólj hozzá!

Való Világ 6x102 - Újabb hisztiroham, faszozással

2014. április 23. 20:47 - sixx

Screen Shot 2014-04-24 at 5.39.15.png

  • Nincs annyi sz-hang, amennyi elég lenne Bencusnak a szép kimondásához.
  • Olyan kijelentés a villában, aminek súlya van, nem áll meg a maga lábán úgymond nélkül.
  • KokkIzának olyan ikszlába van, ha derékban elfűrészeljük, vihetnék magunkkal horgászatra, széknek.
  • A vellalakó nőket hatóságilag le kellene tiltani a smink használatáról.

Ezek a legfontosabb dolgok, amiket tennap megtanultam. A vella meg azt, hogy KokkIza és Traktoros üvöltözése trendet teremtett, és ideje volt egy második körnek, a hullarészeg Pink és a kifejezetten gyökér Debil főszereplésével.

Tovább
Címkék: vv6
475 komment

Csillagkapu Atlantisz 04x07 - Eltűntek

2014. április 23. 13:00 - Segna

Ma túlélő túrán veszünk részt, ehető ocsmányságokkal, és éjjeli sátorozással. Sajnos a mi kalauzunk feleannyira sem lesz szemrevaló, mint a Grillező Medve a DC-n, cserébe megtudjuk, milyen az, ha egy doki elküldi a fenébe Hippokratészt, és hogy néz ki egy dobócsillag meg egy fogaskerék szerelemgyereke.

 001.jpg

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Da Vinci démonai 2x05 – The Sun and the Moon (18+)

2014. április 23. 11:00 - Smokey the bear

Ez előző rész izgalmai óta eltelt egy kis idő a sorozat belső órája szerint is. Leo és barátai partot érnek az Újvilágban. Hősünk az egyetlen, aki valamilyen oknál fogva nem jutott borbélyhoz, így bár a többiek fizimiskája változatlan (kivéve a rendellenesen vörös fejű Vespuccit), neki szép hosszú sörénye nőtt az út alatt. A távolban a Basilisk roncsai látszanak, ugyanoda sodorta őket is a vihar, nyilván. Túlélőknek egyelőre nyoma sincs, de az első rész nyitójelenete óta azt hiszem, senki sem aggódik, hogy vajon Riario a hullámok közé veszett-e. Leo ámuldozik a flóra és fauna láttán, a pragmatikus Zoro pedig indulna kaját keresni. Végül abban maradnak, hogy felfedezik a helyet, Vespucci meg maradhat a hajón. Ha három hónap múlva nem térnek vissza, itt hagyhatja őket. Zoróval kicsit szívatják egymást, majd Vespucci biztosítja őket arról, hogy ha nem térnek vissza, ő bizony learatja a babérokat helyettük, és talán még a földrészt is róla fogják elnevezni. Vespucciának!

vespuccia.jpg

Tovább
13 komment

Való Világ 6x101 - Debil a nyóckerben

2014. április 23. 06:36 - sixx

Screen Shot 2014-04-23 at 5.26.10.png

A tegnapi adást két részre lehet bontani. Az egyik a villában játszódik, és mint ahogy azt a fekete midi(mini?)ruhában álldogáló Lilu elmondja, a KokkIza-Traktoros vonalon halad elsősorban. Csak vázlatpontokban a történések, mert így 50-60 hogyvót után már simán készen állok eret vágni magamon, dikk.

Tovább
Címkék: vv6
290 komment

The Walkig Dead 3x02-03 (18+)

2014. április 22. 15:00 - Chat Géza

3x02 - Beteg

Pontosan ott kezdjük az epizódot, ahol az előzőt csúnyán, Hershel lábával együtt félbevágtuk. Rick és a kis csapat vígan nyomják a barbár műtétet, míg a sittes gringók csak kamilláznak, hogy mi az isten csapása történik éppen. Ki tudja mióta nem láttak fehér embert, erre most a szemük láttára csonkolnak meg egyet baráti szívességből. Mi a fasz folyik itt? – olvasható le a börtöntöltelékek arcáról, amikor Rickék angolosan távoznak és mit sem törődve semmivel, otthagyják őket Hershel pipaszár lábával egyetemben.

Tovább
Szólj hozzá!

Az Álmosvölgy legendája 1x12 - A nélkülözhetetlen ember

2014. április 22. 11:00 - Szencsike

Közeledünk a végjátékhoz, az évadzáró előtti részt látjuk. A bevezető képsorok alatt Crane üzenetrögzítőjének a szövegét halljuk, a vége kicsit sutára sikeredett, de remélhetőleg Abbie üzenete eljut hozzá. Ugye Washington Bibliája az epizód fő kérdése, és Abbie-nek támadt egy ötlete. A Bibliát el kéne küldeni kormeghatározásra az FBI központba, talán hamisítvány. A lány hazaérkezve mondja ezt az üzenetet, és nem is sejti, hogy valaki már vár rá. A félhulla Andy. Eközben Crane Washington dátumáról keres adatokat, de semmi ötlet. Abbie-től kap egy üzenetet, miszerint érkezik, a végén egy smiley-val, de addig flashbackeljünk vissza Crane egyik találkozására Washington tábornokkal. A tábornok üdvözli őt, kiemeli, milyen fontos feladatai lesznek a jó és a rossz harcában, ahol remélhetőleg a jó győz és felemelkedik, mint Lázár a sírjából. Lázár, Lázár, akkor János evangéliuma kell ide és ott megtalálja, amit keres.

1.png

Tovább
1 komment

Trónok harca 4x03 - Láncok leverője (18+)

2014. április 22. 09:00 - sixx

Királyvár

Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak, miközben mi halljuk, hogy Tywin kiadja az elfogatási parancsot a másik fő gyanúsított, Sansa ellen. A rohanás a tengerparton ér véget, ahol egy csónak várja őket, és a sötétben (mert nagy hirtelen az lesz) és a ködben (mert az is leszáll) eleveznek a büdös nagy semmiben, míg neki nem mennek egy nagy hajónak, amin Kisujj nem várja őket. Illetve csak Sansát, mert a csónakban a fizetségét váró Dontost fentről arcon lövik nyíllal, ami kurva szar lehet. Sansa szegény nem érti miafasz van, de Kisujj készségesen elmagyarázza neki: én küldtem rád Dontost, ő adta neked a nyakláncot, és csak azért segített neked, mert megfizettem. Sansa nem ért semmit. Én sajnos már igen, szegény csaj, nincs egyszerű élete.

Screen Shot 2014-04-22 at 5.28.14.png

Tovább
Címkék: trónok harca
111 komment

Való Világ 6x100 - Jubileumi bullshitcunami

2014. április 21. 19:49 - Chat Géza

1_5.png

Emberek, ne várjunk világmegváltást ettől a hogyvolttól. Konkrétan 10 perc alatt elpörgettem az összefoglalót. Volt megint Iza-Krisz hája-nász, mivel a Faktor hetet elbúcsúztatva mindenki bebaszott és ez alól Krisz se kivétel, aki alkoholos befolyásoltság alatt elpanaszolta Vikinek, hogy ő szereti ezt a lányt, ezt még Debillel is megtárgyalja hajnalban a nappaliban. Kiderül, hogy Krisz már többször eldobta méltóságát Iza miatt, Debil meg pont leszarja, ül ott, mint egy tök, hümmög és egyetért. Másnap két megmondós feladat is várja a lakókat.

Tovább
Címkék: vv6
924 komment

A célszemély (Person of Interest) 3x19 - Most Likely to...

2014. április 21. 10:10 - AaannnaaA

John és Shaw kocsiban ülve figyelik a legújabb célszemélyt, és közben - hogy az időt töltsék - egymás és Főncsi vérét szívják. A megfigyelt nő taxiba száll, közben Harold sorolja róla a tudnivalókat: Leona Wainwright, asszisztensként dolgozik egy hülye nevű hivatalban (Office of Personnel Management), ami emberek háttérellenőrzését végzi, azaz kormányalkalmazott. Nem is a városban él, hanem Washingtonban, most mindössze egy előadást jött megtekinteni; Johnék ezért vannak díszmagyarban, hogy ott is meg tudják figyelni. Mégis mit kell megnézni, jön a kínzó kérdés – a Mamma Miát, így az óvatosan kibökött válasz Haroldtól. A két exügynök ennek hallatán leírhatatlan arcot vág, nem győzök röhögni.

Pénzfeldobással döntik el, ki húzza a rövidebbet (erős képzavar, tudom), John lesz a „szerencsés”. Ki is száll az autóból, azonban Shawnak feltűnik, hogy míg ők szájkaratét vívtak, Leona taxija rohadtul nem indult el, talán valami gebasz van. John látja, hogy a taxis fegyvert fog a célszemélyre, ezért hősünk stukit ránt, Rico is kipattan a kocsiból, de már nem tudnak segíteni, a sofőr észreveszi, hogy közelednek, ezért felrobbantja a taxit, baszki! John hatalmas ívben repül egy közeli kocsi szélvédőjére, de szerencsére egészben marad, utasítja Shawt, hogy vegye fel a taxis melléjük repült telefonját, aztán olaj.

1.jpg

Tovább
17 komment