Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x103 - Kell-e női kvóta a villába?

2019. február 15. 21:33 - Hoppancs

screenshot_from_2019-02-15_21-23-24.png

Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések közepette hal majd éhen, miközben örökre elménkbe égnek utolsó szavai: „ezt nem hiszem el, geci”. De addig is nézzük Ágiékat, akik heroikusan őrizték absztinenciájukat a buliban, de aztán a galád szerkesztők csak belekevertek valamit a narancslevükbe. Ettől Hunor átment csajozógépbe, méghozzá a legrosszabbik fajtába, amelyik azt mondja, amit a lányok hallani akarnak, például „nem is vagy kövér”, „rögtön észrevettem, hogy az új sampontól fényesebb a hajad”, „nem baj, ha repülővel megyünk haza, a BMW szervizben van?”, satöbbi. Gaben ezalatt már éles késsel eszi a konzervet, nem is merik sokáig mutatni.

Így a vége felé harcolni kell a nézőkért, ezért szóba kerül a horkolás, majd a szellentés, amit jelenleg a villában Roland művel annyira elvetemülten, hogy még álmában sincs tekintettel másokra. Az emlegetett személy pedig a csodálatos módon életben maradt Gabennel vitatja meg, hogy vajh, Hunorék részeg cicázása, eljutott-e még éjjel a „dörzsi” fázisba. Roli szerint Ági nem azért jött, hogy visszafogja magát, nagyon is tudta ő, hogy mit akar: megpihenni egy csinos tuja ágai között.  Kicsit később Dina, aki hit és erkölcstan-oktatói munkáját félretéve merült el újra ebben a fertőben, számon kéri Rolit, amiért ott és akkor pukkant, ahol és amikor rájön, még horkolás közben is, ami a tudatosság felismerhetetlen jele.

„Lefekszel mellém, és geci, leszarsz, konkrétan.”

Bár a ki hevert ki mellé kérdés nem is olyan egyértelmű, mint amilyennek elsőre tűnik, a vita elfajulását egy érkező levél hiúsítja meg, amelyet Ági indokolatlanul brutális postaládaletépési kísérletek közepette varázsol elő. Itt a búcsú ideje, amit Zsuzsu szomorúan konstatál, de hogy az utolsó napokra senki ne süllyedjen túl mély depibe, rögtön jönnek is az új vendégek: a bokszgála ünnepelt résztvevőinek másik fele, avagy ÉNB-ék. „Nebasszmiafasznebassz”, üdvözlik kollektíven a barátságos ellenfeleket.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-59.png

A Soros-támogatta genderfeminista összeesküvés képviselőjeként Zsuzsu mindenképpen női kvótát akar a VV9 döntőjébe, de terveit máris veszélybe sodorja az őt szennyescsomaggal elnyomó macsó, ÉNB Lali. Elromlott a mosógép az albiban, szól a komikus szálat bevezetendő, aztán meglenget egy melltartót a kislányosan kuncogó Zsuzsu orra előtt. A kosárral kapcsolatos diszkrét érdeklődést, és a népszerű udvarlós szöveget („nekem nem a méret a lényeg”) követően a jelenet őszintesége már az "olasz gondolás kontra középkorú háziasszony turista" szintet ostromolja.

Roliék sportszerű hangulatban idézik fel az összecsapást, amelyet Bécy orrvérzése koronázott meg. Az áldozat ennek ellenére újra belemenne a vesztes küzdelembe, hát ilyen mágikus Roland ökle. Tanácsadás közben aztán kissé belekavarodik a mondandójába, pedig nagyon igyekszik, mindent végigjár a „légy önmagad”, és a „maradj ember” kifejezésekkel  fémjelzett bölcsességskálán, de végül nem kapunk megnyugtató választ arra, hogy a játék ezen pontján még számít e a taktika vagy sem. Ami viszont biztosan fontos, az a hosszú hónapok alatt, megnyert párbajokkal, jól elhelyezett pocivillantásokkal és stratégiai fingokkal felépített „renomé” sőt, „presztízs”. Ráadásul, ahogy Roli hiszi, a közönség minden alkalommal egyre fokozódó izgalommal várta, vajon „mit fog csinálni a dagi srác a szépfiú spanjával”.

screenshot_from_2019-02-15_21-24-31.png

Tivadar, aki úgy látja, Greg fogyott, és nem csak a smink miatt látszik úgy, hogy kisebb a feneke, kénytelen meghallgatni, hogyan építette le utóbbi a bevonuláskor mesterséges pajzsként maga elé tartott Ken baba imázst, hogy a végén emberként távozhasson. A szociopaták is emberek, erről kár lenne vitát nyitni, gondolom én, amikor Greg, mintha meghallotta volna, gyorsan be is bizonyítja, milyen manipulatív alak: Zsut a barátjának nevezve sajnálkozik, hogy ők itt tulajdonképpen riválisok, majd áttér Roli ördögi természetére. Bezzeg Tivadar jó ember, hiába „lehetetlenítette el” a meccsen holmi gyomorszájon rúgással. (Nem láttam azt a részt… ezek szerint kick-box volt)?

screenshot_from_2019-02-15_21-24-18.png

Most azonban revansot vehet, egy „ominózus” játék (by Lali) keretében. Ehhez a versenyzőkből fóliába csavarással hernyót képeznek, majd ily’ módon mozgásukban korlátozva kell eljutniuk az udvar egyik szélétől a másikig. Ebben tényleg Greg a legtehetségesebb, amiből egyenesen következik, hogy ment volna a boksz is, ha hagyják kibontakozni. Akad néhány mókás pillanat a burleszk kedvelőinek, pl. amikor Zsuzsu technikája Tamara fejbe rugdosását eredményezi, vagy amikor Hunor gyakorlatilag azt sem tudja, melyik az eleje és melyik a vége, illetve hogy ő most éppen megy valahová vagy jön valahonnan, esetleg a kettő egyszerre. Roli mindebbe némi drámai színt visz, amikor kifejti, hogy ellenségeinek sem kívánja, hogy magatehetetlen, kiszolgáltatott hernyóként, az oxigénhiánnyal viaskodva küzdjenek a túlélésért.

„Amikor megpróbáltam levegőt venni, nem tudtam levegőt venni. Kezdtem rendesen rosszul érezni magamat”,

 szolgál további részletekkel Hunor. Szerintem meg örüljenek, hogy ennyivel megúszták, amikor Afrikában éheznek az emberi százlábúak. Asszem, ÉNB Roland, Bécy, Greg és Zsuzsu a győztesek.

hunci.gif

A kihívás után Zsuzsu kifogásolja, hogy Roland meglepettséget színlel, amikor már előtte is „magához simogatta a kendőt”, és hangoztatta, hogy ez lesz. Roli ezt a részt mondjuk nem tagadja, de Zsuzsu humor-, illetve iróniaérzékét igen, mire a lány a királyhéten mondott beszédével, valamint csodálatos műsorvezetői képességeivel érvel a butaság vádja ellen. Közli, hogy "győzzön a jobbik", Roli meg sunyi, aztán elmondja azt, amit mostanra már mindenkinek tudnia kell, álmából felkeltve is: hogy mit is képvisel ő itt a villában.

 

Az utolsót csak azért írtam, hogy rímeljen.

Nagy szó amúgy, hogy felkerülhetett „a dobogó szélére”, büszke magára akkor is, ha a férfiuralom miatt úgy jár a győzelemmel, mint Hillary Clinton az elnökséggel.

A „csapatok” kiválasztása nem érdemel különösebb elemzést, bár Greg továbbra is annyira mézes-mázosan adja elő, mennyire egyek voltak Zsuzsuval az elejétől, meg hogy ő a „kis másik fele”, hogy annál már csak Morvai Krisztina EP-vita előtti széles mosolya lehet rémisztőbb. Roliék sem vették be  ezt a mesét, analízisük során pedig kiderül, Hunor miért nem hízott meg:

hun2.gif

Hunor elismeri, hogy ő mindig diplomatikus, de nem azért, mert fél felfedni a véleményét, mint egyszeri páciens, amikor a miniszterelnök megkérdezi, bemehet-e előtte a rendelésre. Abban megegyeznek Rolival, hogy egyszerűen csak volt, aki kimondta helyette. Rolit tolta maga előtt, hogy felfogja a golyókat, de azért próbálta közben figyelmeztetni, hogy nagyon lőnek ám.

"Madarat tolláról, embert barátjáról" összegez Zsuzsu. Észrevettétek, hogy már nem téveszti el az ismert mondásokat (sem)? Ráadásul határozott, felkészült, egyetlen könnycsepp sincs a szemében, ami már tényleg egészen, „Hannibal Lecter-vacsorameghívásosan” gyanús. Annyira, hogy a műsorkészítők nem bírták elviselni, muszáj volt betenniük egy Valentin-napi, videóüzenős blokkot, amit már nem tudok részletezni, mert kifutottam az időből. Legyen elég annyi, hogy sokan sírtak (nahát) és Greg ilyen volt:

 greguni.gif

Köszönöm mindenkinek az eddigi olvasást, erre az évadra én is elbúcsúzom!

(Renátó, menekülj!)

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2019.02.16. 09:03:54

@Angora Cardi: beírtam, a pontokat majd meglátjuk akkor

Angora Cardi 2019.02.16. 09:04:08

@tanárnőkérem: Nekem nem a vakon levésről hanem a valakinek vagy valaki ellen drukkolásról szólt ahogy itt sokaknak. Attól még hogy tudjuk, hogy nem rajtunk múlik, nyugodtan drukkolhatunk ha úgy tartja kedvünk.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:04:44

@,,: köszi :) nyerni már nem fogok :D

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:05:13

@Angora Cardi: szia Nyussz! Há' ilyen csillámsellős beszélgetős, örömködős műsorba jó lenne. Persze nem mi lennénk a célközönség. :)

Angora Cardi 2019.02.16. 09:07:09

@tanárnőkérem: hát ez az, lehet mutogatni de kicsi a célközönség :) szija Tancs :*
@,,: azt nem nézek akkor oda mehet nyugodtan :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 09:07:18

@Mate4182: pontosan én is így vagyok. Megy a voks Hunorra (bár nem tudom, hogy megérdemli-e. Roli 100x jobb volt).

Egyébként ha nézitek a kommetelőket a facebookon akik Zsu mellet törnek lándzsát, sok mindent elmond a szavazó táborról. Ennyi...

Hajrá Roli jó voltál. Ha egy kicsit kevesebb fingást, büfögést és több szociális interakciót toltál volna akkor a tiéd lenne a főnyeremény! Nálam te nyertél!

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:07:25

@Angora Cardi: jaja, én is ezt akartam vala kifejezni, csak nem ment át. :) Biztos fogalmazásgátlón vagyok, vagy Zsuzsánnamérgezésem lett.

Gia 2019.02.16. 09:09:02

Láttátok az app-ot?Ha valami egysejtű téved oda nem is tudja értelmezni.Jobb hijján nyomtam egyet Hunorra.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:09:08

@,,: végül is geronazzóval még megléphetik :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:09:40

@Angora Cardi: Ha Mónika el tudott vinni egy Maunika showt legalább másfél évtizedig, ha Demcsák Zsuzsa képernyőn tudott maradni kb ugyanennyi ideig különböző műsorokban, ha jobb híján Puskás Petit kérik fel VV műsorvezetőnek, ha Baukó és Dementor évek óta vezethetik a BV-t, akkor nem gondolnám, hogy Gregnek, vagy Ken babának valahol nem tudnának helyet szorítani...

Angora Cardi 2019.02.16. 09:10:51

@tanárnőkérem: Ja nem, még az ilyen legapróbb dolgokban is csak annyit látok hogy mi mi és ti ti, meg ezek stb, véletlenül sem akarjuk a más nézőpontját IS észrevenni, mindegy hogy játékról vagy másról van szó, mindenki tudja a tutit ennyi spanyol viaszt meg még sosem szaródott mint a mostani évadban :D

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 09:11:30

azon gondolkodám, miután csiholtam vala wifit, hogy megnyeretik-e végül Hunorral vagy nem

,, 2019.02.16. 09:11:48

@Angora Cardi: látom is magam előtt, h veszi le a betelefonálókról az átkokat a kis sminkjében:DD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 09:12:41

@,,: VV Attilát látva (visszanéztem a youtube-on) sokkal több szociális interakciót csinált. Sajnos a tiszta taktika nem elég, kell a show is. Ezért nem kellet volna Adrit kivinni... max a végén Rolinak. Ennyi! A kettjük kapcsolatára az egész játékot fel lehetett volna építeni, (lásd Attila és Kinga) . Azt hiszem ez a kulcsa a biztos győzelemnek!

Angora Cardi 2019.02.16. 09:13:44

@VV Erőlegény: Akkor talán a dementort lecserélik jövő évadra. Esetleg lehet az ajtónyitogató aki a villába párbajról visszaérőknek kinyitja és egy mikrofonba kiabál közben a kint tapsolókat lelkesíteni, mert a dementornak erősebb a kapcsolatrendszere :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:14:21

@úgymond olvasó mmkk: Sztem nem, úgyhogy jó lesz a jövő heted! :-D

Angora Cardi 2019.02.16. 09:15:39

@,,: Abban utaznak máriával? Nem emlékeztem :D Félek az a rontás amit ő akar levenni csak még több bajt hoz majd maga után :D hány forintos percdíjért megy ez? :D

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:16:18

@Angora Cardi: nyithatnánk egy Nemzeti Spanyolviaszt Thermelő Vállalatot. Mert Magyarország (ebben is) jobban teljesít!
Na, igyunk sört vagy kólát(kinek mi teccik), oszt csapassuk, mert itt a hétvége.

Tökös... 2019.02.16. 09:17:06

@Brigante:

Mindenki taktikázik....használjuk a sratégia jelzőt, vagy a manipulációt...
A nézőt nem taszítja a taktikázás, az taszítja ha van benne alattomosság...
Én figyelmeztettem Rolcsit, de nem hallgatott rám, bizott abban ha valakit lehülyéz akkor ezáltal szellemi fölénybe kerűl...
Pedig az ellenkezőjét váltja ki az emberekből...

,, 2019.02.16. 09:17:54

@Angora Cardi: nemtom sajnos, ha van geronazzo szakértő a blogon, ezúton kérném, h fedje fel magát, és világosítson fel minket!:)

úgymond olvasó mmkk 2019.02.16. 09:19:43

@VV Erőlegény: hála istennek a hetem jósága nem azon múlik, hogy ki nyeri a VVt :)

Gia 2019.02.16. 09:21:09

Jav.:jobb híján.

Tökös... 2019.02.16. 09:21:10

Hunyor tudja hogy nem neki kell elmondania Zsizsiknek hogy meztelen csigával való barátsága ingoványos talaj,, a néző tudja...
Én bízok abban hogy az még sem lehet egy játékos aki egy kerek mondatot nem tud mondani, és mellesleg a Nilust pataknak mondja, megnyerhet egy játékot....
Bármennyire jóindulatú.....

,, 2019.02.16. 09:21:50

@Angora Cardi: menj a riportba, mindjárt írok vmit

Costanza 2019.02.16. 09:22:17

Awwww............. Zsu... <3

hopp kiesett egy uncsi here.
:) es nez ki a fejebol hogy mi tortent :D

Lehet a tespedesnel meg az eszosztasnal tobbet is kell majd tenni az ervenyesuleshez.

Az viszont mar agybaj, hogy meg kieses utan is osztja hunyornak a nyilvanvaloan nem mukodo strategiat.. nem semmi hogy behallozta maganak, hogy o egy vezeto :D

Hunyornak nem kell eszt osztani, neki van, pont ezert hagyta ezt a birkat torni az utat. Es nem tunt ugy hogy hunor tolta volna maga elott ahogy o mentegeti a felsuleset, hanem ez a barom akart menni es tolni a "nagy dumat", nem ertem miert nem lehet ezt felvallalni, pont emiatt nem fog tanulni a hibaibol ez a balfasz.
Hunor fele sem fog nezni amint vege ennek a cirkusznak, teljesen mas a sajat kremje, a nagy bromance csak a Roli fejeben tortenik. de oszinten ki baratkozik ilyen a masik orra ala fingo seggfejjel?
36 millioert ha osssze vagy zarva, de enelkul meg max a hasonszoru.

Azt meg hogy a Zsu jobb volt nala, az istennek ki nem merne mondani, meg sem fordul abban a tok fejeben. Rolika vezetni max villamost fog, vagy viszont inkabb szepen megint besorol majd a helyere valahol kozeptajt-hatul, es ott megint valaki lesz ezzel a teljesitmennyel.

Gia 2019.02.16. 09:22:18

@Tökös...: Szerintem se nyerjen Esmeraldába oltott Isaura csak azért,mert nőnemű...

Angora Cardi 2019.02.16. 09:22:46

@tanárnőkérem: úgy úgy, én mmkk kólázom
@,,: volt róluk cikk de nem tanulmányoztam
@úgymond olvasó mmkk: sztem Humor nyeri csak hogy piszkáljalak kicsit

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:23:25

@,,: annyit emlegettétek, rákerestem. Ti lesztek a felelősek a rémálmaimért.
Atyaég. Anyámmal egyidős, de anyám százszor jobban néz ki. Azt írja a wiki, hogy értelmiségi családból származik, nagyapja egyetemi tanár volt. Sic transit gloria mundi.

Angora Cardi 2019.02.16. 09:24:16

@tanárnőkérem: mi lesz még itt vasárnap :)
@,,: oks

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:24:17

@,,: jó reggelt.
Sztem maradjon az 1 pont.
Én tippem.
3. Greg
2. Zsu
1. Hunor

Gondolom, mikor kiesik a harmadik, és esetleg kiesik az, akit én az első kettővel tippelek, nincs lehetőség újratippelni.

De sztem az appon újraindul a szavazás a harmadik kiesése után.

Tökös... 2019.02.16. 09:25:27

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Egyre többen irják ezt a listát....
Ln is

LaciHogyVoltol 2019.02.16. 09:26:28

A másik kérdés amiben hatalmas ellentmondás ment itt a SZUPERKÉPESSÉGEK és használatuk. Megint minden 10. kommentben előjön, hogy mekkora aljasság volt Zsutól kiküldeni Rolit hazugságvizsgálatra. Miért is? Valaki eldugta/ellopta a személyes tárgyát, 10 idegen jöhet szóba, akiket max 1 hónapja ismert akkor. Még jó, hogy kiküldte azt aki a legtávolabb állt tőle, semmi személyeskedés nem volt ebben, valaki meglopta, ő rá gondolt, beigazolódott, hogy nem ő volt. Szerintem még a bocsánatkérés sem feltétlenül szükséges, mivel nem országos cimborák voltak és adott rá okot Roller, hogy ráterelődjön a gyanú. (Egyébként 100%, hogy a szefós keverte el és azóta rég megvan csak nem meri beismerni. Egyedül Era, VVV, Adri és Roller akikből kinézem hogy ők lehettek, de szerintem ők kiesésük után tuti beismerték volna.)
Na mind1...egy szó mint száz, semmivel nem volt tisztességtelenebb húzás, mint, hogy Roller csak azért is levette Zsuról a lila kendőt, hogy had főjön a saját levében addig a 3 percig, amíg el nem hangzik a kiválasztott neve...

Egyébként Zsu még ma-holnap ellőhetné a maradék 1 hazugságvizsgálatot. Megkérdezhetné Kenbabát, hogy csak taktikából barátkozott-e vele (bár ezt nem fogja, mert ez úgymond tényleg szeméthúzás lenne a részéről, ha ő tényleg barátjának tekinti /tévesen/ G1G-t). De akár G1G-től vagy Huncipuncitól is megkérdezhetné, hogy fogadott-e már el pénz szexért, szerintem érdekes eredmények születnének akármelyiktől is kérdezni... :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:27:26

@bElannaTorres: lesz kondipark több is, a Sportligetben is, Újhegyen is (ott is kisebb futókör), meg van is már egy kondipark a sétányon is. :) Fejlődünk. :)

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:29:08

@Angora Cardi: részemről alvás, mert másnap korán kell kelni. Oszt a djökerek tündöklésére és bukására már nem vagyok kíváncsi.
Napsugaras szép hétvégét mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:29:52

@LaciHogyVoltol: azért az ilyen húzás nem áll messze Zsutól. A kérdés megfogalmazása okozna gondot neki.
Ribit minden lelkiismeret furdalás nélkül kizárta a versenyből önös érdekből (mert nem fogta fel ésszel, hogy a párok jórészt saját magukhoz mért fejlődése számít).

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:30:54

Zsu fanok!

holnapra mindenki hozzon még egy embert!!!!!

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:35:10

@LaciHogyVoltol: hát ez az!
nem dugta el senki a személyes tárgyait.
azért nem tudták megmutatni,
mert Zsu olyan okos és főleg jóindulatú,hogy eszébe sem jutott, hogy ő(azaz zsu) van olyan hülye, hogy elkeverje(na még mit nem!)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:37:09

@Tökös...: Ez maradt.
Nem akarom, hogy Zsu nyerjen.
Nem a külseje, nem a viselkedése (na jó, az benne van kicsit), és nem bosszú.
Tönkretenné és ehhez még fiatal.
A műsorral kapott ismertséget, éljen vele. Pénz nélkül a pióca barátok elmaradnak, ha akar, tud majd érvényesülni.
Mellesleg Zsut kedveltem az elején, úgy egy hónapig. Míg Csillámfasz bele nem állt és Renyhe a szívcsapatba.

Greg hulljon.

Marad Hunci.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:37:47

@Ay Mama, Que paso: Te, mint talán egyetlen HV-sként végig kitartó fanja, mit láttál egyébként Viviben, erre kiváncsi vagyok...? Amikor bement, akkor én is egy érdekes karakternek gondoltam (sőt azt hittem, hogy ő lesz a főgonosz és intrikus), de onnantól kezdve, hogy kiírta magát a játékból az Ánusz románccal, már én is csak a mihamarabbi kiesését vártam.

argo001 2019.02.16. 09:38:16

Ha Zsu nyer (márpedig miért ne ő nyerne ezek után), az tökéletesen passzol majd ehhez a hulladék, semmilyen, iszonyat gyenge szériához. Gratulálok az rtl-nek, még trasht se tudnak fogyasztható formában gyártani - bár mit várok tőlük. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 09:38:50

@Ay Mama, Que paso: Lekvár megírta, hogy Zsu keverte el. Amivel semmi gond. Az utána körítéssel van inkább, meg egy kibaszott fésű okán a gyanúsítás és onnantól kezdve erre hivatkozva a gonosz, hazug jelzők mantrázása.

bel ami 2019.02.16. 09:41:29

Süsü bolondság vagy sunyi gonoszság:
ez volt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha úgy csinál, mintha
öszinte lenne, s úgy színészkedik;
vagy ha fegyvert ragad és mindenkit ledöf,
patakvér ömlik, s úgy tattikázik?

Bekkara 2019.02.16. 09:42:09

Szegény Roli, azt hitte, a nézőknek van annyi sütnivalója, mint neki. Pedig azért ő sem volt eleresztve, Hunor és Greg is jobban taktikázott nála, ráadásul a legrosszabb taktika a taktika hangoztatása, illetve túlzásba vitele. Megfelelő időben, megfelelő eszközökkel talán másként alakul. Nagyon gyenge most ez a döntő, Greg szerintem harmadik lesz, tizenpár százalékkal, ez nem lehet másként, egy rosszindulatú hazug. Hogy ki nyerjen? Az elején kedveltem Zsut, de mióta minden mondata azzal kezdődik, hogy "megmondom őszintén", egyre jobban idegesít, mert már én is látom, hogy iszonyatosan rájátszik. Viszont Hunor sem sokkal szimpatikusabb, és Roli kifakadása Dinának pontosan leírta, amit róla gondolok, és sajnálom, hogy Roli ezt csak a végére látta át. Szerintem Hunor végig tudta, hogy mit csinál. Ő lett az a karakter, akit Özvegy Vivien akart magának kialakítani. Más hátán menetelő, elparittyázgató, ezzel az eggyel magát érdekessé tévő. Csak neki összejött, mert férfi, és ő emiatt király, nem ringyó. Azt mondom, nyerje meg Zsu, mert ha színésznő, akkor annak zseniális, ha pedig nem az, legalább hátbaszúrások nélkül játszott végig, még ha ezt egy rohadtul irritáló stílusban tette is.

LaciHogyVoltol 2019.02.16. 09:43:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azért a kettő nem ugyanaz. Nem ugyanúgy viszonyulsz valakihez, akit kedvelsz meg valakihez akit nagyon nem. Vivient szerintem még a saját anyja is elzárta volna. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.02.16. 09:44:08

@úgymond olvasó mmkk:

Rolika elfingotta a 36 millát.
Mit adtak ennek, a survivoros maradék babot ?
Mitől púzik ennyit egy ember ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 09:44:49

@bel ami:

Süsü bolondság vagy sunyi gonoszság:
ez a kérdés, válasszatok!
A magyarok Istenére esküszünk, esküszünk
, hogy rabok tovább nem leszünk! :-D

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:46:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: de azt a cirkuszt zsu kizárólag jóindulatból és csupa(sz) szívből tette
mint amikor kizárta Vivit, nehogy Vivi ragyogjon mint győztes,mert zsu a csupaszszív műköröm nem tud veszteni

mondjuk ha akkora agyad van mint Zsunak, úgy nehéz az élet, mindenki ellenség,neked meg mindig, minden körülmények közt igazad van, elég csak annyit szajkózni,hogy szív, őszinte

Zsu fanok vegyetek még egy okos telefont! ekkora szívhez nem elég egy (nehogy baj legyen holnap :O )

tanárnőkérem 2019.02.16. 09:47:37

@VV Erőlegény: szociálra asszociálva: esküszünk, hogy babot tovább nem eszünk!

Angora Cardi 2019.02.16. 09:51:04

@tanárnőkérem: neked van igazad és neked is szépet :)

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:51:59

Irtam Rolcsinak egy kedves uzenetet messengeren es mutattam neki a hogyvolt blogot is.

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:52:26

Egyebkent meg jo reggelt mindenkinek

ficekence 2019.02.16. 09:53:06

Tudja valaki, hogy miért nem küldi el a rendszer a szavazatot? Már többször próbáltam. :(

Angora Cardi 2019.02.16. 09:53:09

@MacákékIcukája: jó vagy!

Hello Roli gyere csak gyere a hv-ra :)

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 09:55:24

@VV Erőlegény: nem volt róla első benyomásom és ez kellette fel az érdeklődésem Vivi iránt.
Pár nap múlva úgy láttam, hogy olyan lány, aki kimondja mit gondol, úgy hogy közben nem grimaszol és nem sír. Érdekes karakternek láttam. Mindig lánynak drukkolok. Olyan női karakterről álmodom, aki kicsinálja bent az embereket és közben szép is. Ennyi.

(egyébként Adrit az egyik legjobb női játékosnak tartom, hanem a legjobbnak. Rolinak Greget kellett volna kivinne. )

miután Vivi kieset érezhetően megnyugodott a villa, jóval kevesebb gond volt utána pár napig.

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:57:19

@Angora Cardi: koszi! :))) hatha idetalal egyszer, most biztos bulikazik meg csaladozik.

remelem osszejonnek Adrikaval, birom mindkettot...

MacákékIcukája 2019.02.16. 09:58:08

@VV Erőlegény: neeem, csak megkerestem a profiljat :D

,, 2019.02.16. 09:59:33

@MacákékIcukája: én is remélem, jó páros:)

Gia 2019.02.16. 10:00:37

@ficekence: Jah,tényleg.Csak akartam szavazni Huncira,de nem engedte a rendszer... .

Angora Cardi 2019.02.16. 10:02:34

@MacákékIcukája: mesélj

de amúgy gyertek mert egyedül beszélgetek az új posztnál

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.02.16. 10:05:10

@Ay Mama, Que paso: VVV-t hasonlóan láttuk akkor, azzal a különbséggel, hogy nálam elszállt Ánusszal. Radicsot még megbocsátottam neki... De mit keres egy ravasz némber egy faszkalap Ánusz mellett, és még hagyta is hogy maga alá gyűrje.

Adrival kapcsolatban teljes EKG! Roli egyik (ha nem a legnagyobb) taktikai hibája az volt, hogy nem Adrival szövetkezett a játékban (legalább a közepétől kezdve, amikortól Adri kezdte kinőni magát teljesen levetkőzve az ordenáré, és fokozatosan megmutatva ravasz PUA énjét. Ha ez lett volna, akkor holnap egy Roli-Adri-Zsuzsu, vagy egy Roli-Adri-Greg párbajra készülhetnénk...

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:08:36

@,,: @Angora Cardi: irtam neki hogy udvozoljuk, sok itt a rajongoja, fos a vv, szarok a szerkik stb :D meg hogy jojjon hv-ra. megkoszonte meg irta h aranyos vagyok. Amugy Adrinak is lehetett volna irni, de az moletty feladata

Angora Cardi 2019.02.16. 10:09:59

@MacákékIcukája: Jó fej, hátha felbukkan de érthető hogy inkább kiheveri most a villát :D
Jaja adrit meghagyjuk molettynek.

,, 2019.02.16. 10:11:03

@MacákékIcukája: sztem nem igazán szabad neki ideírni, főleg nem a játékról beszélgetni velünk, de ha esetleg felbukkan egy teljesen ismeretlen, random nick aki természetesen SSKK nem azonos vele, örömmel fogadjuk:)

Gia 2019.02.16. 10:12:30

@MacákékIcukája: Nekem is írt.Úgy érzem szomorú.Azt kívántam neki,hogy találja meg a számítását a munkában és a magánéletben egyaránt,de csak annyit írt,hogy meglátjuk mi lesz.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:12:53

@Gia: @Angora Cardi: @,,: most azt irta hogy o elvezte a jatekot :) de ja, szerintem sem szabad neki irogatni...
Fubazdmeg nehogy bajba keverjem.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:13:33

@Gia: te is irtal neki??? Mit irtal? Meselj!!!

Gia 2019.02.16. 10:14:20

@MacákékIcukája: Miért ne szabadna írni neki?Szerintem nem győz válaszolni,annyian írnak.

,, 2019.02.16. 10:14:27

@MacákékIcukája: nem fogod, szerintem ezt jól a fejébe verték mindegyiknek, hogy mit hol és hogyan nyilatkozhat majd, tudja mit szabad és mit nem:)

Angora Cardi 2019.02.16. 10:16:31

@MacákékIcukája: @Gia: tökjó hogy leírtátok ügyik vagytok hogy írtatok neki lehet majd én is meggratulálom ha szívesen fogadja az idegenektől a gratut

Ay Mama, Que paso 2019.02.16. 10:16:59

@VV Erőlegény: engem nem zavar, hogy ki kivel
ez az ő dolguk
fiatal egészséges emberek, bezárva

Adri óriásit menetelt, a legnépszerűtlenebb embertől a top5ig
le a kalappal,
Roli játéka is tetszett

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:17:47

@Gia: @,,: pont ellentetes velemenyt irtatok :DD
Azert remelem majd felbukkan meg donto elott, utana mindig szetszeled a tarsasag.
Irta hogy meg nem aludt egy percet sem. De szerintem tok rendes tole hogy valaszolt.

MacákékIcukája 2019.02.16. 10:18:59

@Angora Cardi: irj neki mindenkepp szerintem. Ha eleg sok hv-s nyaggatja, lehet tenyleg idetalal :D

,, 2019.02.16. 10:20:54

@Gia: a privát megkeresések az más, a HV az már nyilvánosság, sztem. Az is a szerződésben lehet h Blikknek stbnek muszáj nyilatkozni, a többi interjú meg gondolom engedély alapján.

Gia 2019.02.16. 11:16:43

@MacákékIcukája: Nagyon rendes.
Most azt írta,hogy minden romokban van.:-(

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:37:41

@LaciHogyVoltol: az lehet. De én Zsut kedveltem, és Ribit is. És ez egy iszonyú sportszerűtlen húzás volt. Ezzel az erővel el is gáncsolhatta volna, hogy lesérüljön. Ez etikátlan és mondhat bárki bármit, ehhez nem kell szimpátia.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:39:29

@szociál: vagy csak ezt vágják be? Mint Lacikánál semmit, Rolinak a rosszat. És ha láttad, mindig a királynő hetes produkciót kerül elő, ami kimondottan direkt volt, visszavágás az állandó vécére kérezkedesre.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.02.16. 11:41:31

@ficekence: egyszer lehet szavazni, ezzel nem lehet "sáfárkodni".
Tegnap este működött. Lehet, megint beragadt.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.02.16. 17:25:28

@Tökös...: ez is benne van! De, a taktika nem elég, mellette még meg kellet volna próbálnia szórakoztatónak is lenni és ez sajnos kimaradt. Nem produkálnia kellet volna magát a kamera előtt persze nem úgy, mint Zsu tette.

Hunor is emiatt fogja elveszteni!

herut 2019.02.16. 19:58:09

@VV Erőlegény: Sem az említetteknek,sem a mostani senkiknek nem volna szabad még a nevüket sem említeni. Egy tragédia mindegyik. Sajnálom,hogy belenéztem egy-egy adásba. A jövőben - ha lesz még egy ilyen fos - tuti nem nézek egyetlen percet sem.
süti beállítások módosítása