Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8743-8752 rész

2018. február 11. 12:00 - Gillotte

Emília azonnali hatállyal felmond a börtönben, amiért az igazgató meghamisította a jelentését a Zsoltot elverő őrről. Szerencsére hamar kap állást, de elég messzire: Montrealban. Mivel lassan zötyögne ki a busz Ferihegyre, úgy dönt, hogy kiköltözik, nem akar ingázni. Félix úgyis elhagyta, a lányával is fasírtban van, nincs miért maradni. Bár a lányát nem szívesen hagyja itt Rudival, mert csak elzüllik, úgyhogy szól pár szót a montreali közvetítőnél, hogy szerezzen már az ottani egyetemre pszichológia szakra ösztöndíjat, hívja fel Natasát, de ne mondja, hogy ki intézte. Natasa hamarost meg is kapja a hívást, és rögtön gyanús neki, hogy a semmiből pont oda kapna ösztöndíjat (amire teszem hozzá nem is jelentkezett) ahová az anyja megy. Számonkéri Emíliát, aki kikéri magának még azt is, hogy felmerül Natasában az, hogy az anyja intézte neki a dolgot. Natasa elszégyelli magát, és gondolkodik, hogy mit tegyen. Hamar arra a döntésre jut, hogy ez kihagyhatatlan lehetőség, és Rudinak nem esik jól, hogy ennyire könnyű a döntés. Emília nagy nehezen ráveszi magát, és megkérdezi lányát: elfogadnád akkor is az ösztöndíjat, ha kiderülne, hogy nem véletlenül kaptad éppen Montrealból? Natasa rettentően kiakad az anyjára, és saját magára is, amiért lépre ment. Azonnal bocsánatot kér Ruditól, és úgy dönt, marad. Annyira pipás az anyjára, hogy még elköszönni sem nagyon akar tőle, pedig Rudi nagyon noszogatja. Ő le is megy Emíliához az udvarra, kap egy ölelést a szipogó pszichológustól. De hogy ne legyen szomorú a sztori vége, az utolsó pillanatban, a taxinál mégis utoléri Natasa az anyját (,,mama, várj!”), és sírva-nevetve elbúcsúznak egymástól. Nagyon hirtelen történt Emília kiírása, személy szerint sajnálom, remélem, nem azzal folytatódik, hogy az egész családot kiírják.

bk_jan22_26_1jpg.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Aranyláz Alaskában 8x15 - Aranyapám

2018. február 09. 16:00 - Chat Géza

Parker még utoljára megtömködi Tony Beets zsebét. Vagyis nem azt a területet nyitja meg, amit a szezon elején bérelt ki egy kedves bácsitól, tök jó áron, hanem Tony birtokán kotorászik megint. De ez lesz az UTOLSÓ VÁGAT. Becsszó, eskü, kajakra. A terület megnyitására egy hetet ad a fiúknak. Kár, hogy a fagyott réteg már rohadtul nem fagyott, hanem egy latyakos iszap, amiben a dömperek is csak dagonyáznak. Egy hét alatt ebből nem lesz itt semmi. Nem tudom mit szed Parker, de feltehetőleg az aranyláz áttétesen ráment az agyára. A víz kiszivattyúzásával meg is jönnek a gondok. Mondjuk azzal, hogy a szivattyú nem indul, mert lemerült az aksija. És ki volt az a barom, aki így hozta ide. Hát persze, hogy az új csávó. Na, mindegy vissza az egész, kiderül, hogy valami érintkezési gikszer van, kis hegesztés aztán már mehet is vissza a mocsárba. Csakhogy a gép nem nyeli a vizet. Aszondja Rick, hogy nem elég szoros a bilincs, levegős a rencer. Amíg elmegy a kocsihoz a megfelelő szerszámért, addig Parker lehajol egy kis sárért és betapasztja csövet. És ott a medzsik, működik.

Az ókori egyiptomban is így röffentették be a szivattyút.

Tovább
komment

Milliárdok nyomában (Billions) 1x10 - Quality of Life

2018. február 09. 13:00 - orsika29b

Az ügyészi hivatal leforrázottan álldogálló dógozói élére Chuck penderül, hogy abszolválja az elmaradhatatlan motiváló(?), megnyugtató(?) beszédét. (Tényleg ennyire imádnak az amerikaiak kiselőadást tartani?) Na szóval, kedveskéim, hát tudjátok az úgy vót, hogy egyszerűen elfelejtettem nyerésre játszani ebben a rohadt Axelrod-ügyben, eluralkodott rajtam a kérlelhetetlen harag és teljes megfélemlítés démona, pont mint suhanc kiskölök koromban a sakkversenyeken. És most ugyanúgy, még dühösebb vagyok a vereség miatt. Mondjuk ez sem volt elég ahhoz, hogy egyáltalán megközelítsem Axe érzéketlenségét, aki a haldokló kollégáját használta fel a megtévesztésünkre, Donnie már tuti biztos nem fog tudni tanúskodni a bíróságon, meg így az összes bizonyíték mehet egyenest a kukába. Chuck továbbá a következőkről szónokol: mivel az ügyet úgyis elveszi az igazságügy úgy egy órán belül, mostantól visszavonul,tökéletes stratégiát állít fel, hogy a legjobb időpontban támadhassanak és az ő szabályaik legyenek érvényesek. Erre a végszóra sétál be Adam: az ügy cakk-pakk megy a keleti ügyészséghez, ugrálni felesleges, nehogy még a miniszter másik államügyészt javasoljon az elnöknek Chuck helyett. Ügyészünk egyetért, ő is így cselekedne fordított helyzetben.

27845935_871212653048557_172803046_o.png

Tovább
komment

Babilon Berlin 1x07 – A hengerkirály

2018. február 09. 09:00 - szde

Idilli képpel kezdünk, jön az újságkihordó fiú, egy családi ház elé a tejek közé teszi be az aznapi lapot, nyílik az ajtó, Greta jön ki szolgálólányruhában, akkor felvették a tanácsosékhoz. Reggelit készít, kivasalja a napilapot, mert mégis úriházban vagyunk, meg még a gyerekekre is kéne figyelnie. A ház asszonya egész kedvesen tanítgatja, mit hova és hogyan helyezzen el az asztalon, a lány hálát rebeg munkaadóinak, hogy felvették. Csengetés, jön a patológus, sürgős megbeszélni valója van a tanácsossal.

vlcsnap-2018-01-13-16h43m36s887.png

Tovább
komment

Marvel's The Punisher 1x07-Célkeresztben

2018. február 08. 15:00 - Cserjés Pimpó

"Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös, mint a hajnal alja,vörös, legyen minden, legyen vörös!" Ez jutott eszembe a nyitóképnél. Szőke Srác mosakszik. Mintha elégedettség látszana az arcán, de megbánás semmiképp. A srác totál bekattant. Apának feltűnik, hogy a gyerek télen félmeztelenül van. A hátratett keze véres, de az nem. Apa, aki bántóan éleslátó előrevetíti, hogy ártani fog valakinek a gyermeke. Kis házigyógyszerezés. Vedd be fiam, igaz nekem írták fel, de vedd be te. Jó lesz az, nekem is használt, neked is fog. Pisztoly a szájba, de nem húzza a ravaszt.

vlcsnap-2018-02-05-10h02m52s023.png

Tovább
komment

The Originals 4x11 – A Spirit Here That Won’t Be Broken

2018. február 08. 11:00 - A_Rézi

Jó régen jártunk utoljára a Szent Anna padlásán, de most itt kezdünk. Kol érkezik egy adag kávéval, és a frász kerülgeti, amikor nem találja Davinát – kis boszi szerencsére nem tűnt el, épp csak átöltözött a paraván mögött. Megkönnyebbülés. A lány itt van, hús-vér valójában, csak sajnos egy szörnyeteghez van kötve. Kol elszánt, de Davina nem túl optimista: ha a Sivár meghal, ő is vele pusztul; azt viszont nem akarja, hogy a fiú elárulja a családját. Nem teheti. Csakhogy eléggé úgy fest, Kol bármire képes, hogy életben tartsa a lányt, akit szeret…

vlcsnap-01.png

Tovább
Címkék: The Originals
komment

Válótársak 3x08 - Jocika

2018. február 08. 09:00 - Dzsudibí

Előzetesben a kanlakban vagyunk, Joci döbbent arccal támolyog be a konyhába - Itt van két rendőr, velük kell mennem - Dávid és Buci máris pattannak és szaladnak ki az előtérbe, ahol szigorú tekintettel várakozik Bajusz őrmester és Pöcök hadnagy. - De hát miért? - kérdi Dávid tátott szájjal. - Súlyos testi sértésért - mondja Joci, és és őszintén remélem,  hogy végre jól fejbe baszarintotta Szonját a húsklopfolóval, sajnos félek tőle, hogy nincs akkora szerencsénk. Főcím.

1.png

Tovább
komment

Oltári csajok 1x59 - Egy esemény nélküli rész eseményei

2018. február 07. 15:00 - BBrigusz

Folyik a jövendölés, szerelem, árulás, és siker, ez vár a lányokra, meg persze az eltitkolt halál-kártya, már csak azt kell megfejteni, hogy melyik kártya kinek szól.  Nevet kellene találni a kutyusnak, amit Bianka láthatóan arra használ, hogy magához kösse Noémit. Márk és Kálmán ellenzik a kutyatartás-ötletét, de végül a szerető apuka szíve meglágyul. Noémi a zsebpénzével dicsekszik az anyjának, na bakker, lehet jobban járna ha kiszórná az ablakon.
1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x58 - Baricsajszinő

2018. február 07. 14:00 - BBrigusz

Angéla csenget Márkhoz kimenteni Biankát, nem kokó volt az, hanem gyógyszer, és ez a szent igazság, mert hát Angélának nem áll érdekében hazudni.Tünde néni ismét felbukkan a színen, egész pontosan Anyuéknál a lovardában. Hajniék esküvője felől érdeklődik, mert valami különös okból nem tud a történtekről. Úgy tűnik a családi kötelék épp csak annyira szoros, hogy egy egész vagyont hagyjon a lányokra, de a rendszeres kommunikáció már nem játszik. 

1.jpg

Tovább
komment

X-akták 11x05 - A lidérc

2018. február 07. 12:41 - Hoppancs

Két tinilány éjjel szanaszét vagdossa egymást egy hajóroncs belsejében, miután kölcsönösen Ghoulinak, azaz egy gigantikus, ízeltlábú szörnyetegnek nézik.egymást. Alátámasztandó, hogy nem csak ők partizták túl magukat, Scully idegen ágyban ébred (félig), majd pisztolyával eredménytelenül vadászik egy elsuhanó árnyra. A melóhelyen szóba kerül az alvási paralízis és a hipnagógia is, de kinek kellenek a szakszavak, amikor Mulder bármikor, bárhonnan elő tud húzni egy vonatkozó x-aktát. Most éppen arról a hajóról, amelynek hógömbösített verzióját társa is látta álmában (vagy hol). Alig szállnak le a virginiai Norfolk repterén. máris követni kezdi őket a kötelező gyanús autó a kötelező gyanús utasokkal, de legyünk optimisták, lehet, hogy a helyi önkéntes álom- és látomásfejtő szolgálat tagjai, akik alig várják, hogy segíthessenek. A Chimera (kiméra) nevű roggyant hajónál Mulderék megtudják az ügy részleteit, miszerint nem lehet tudni semmit: a lányok látszólag ok nélkül választották a cicaharc eme vérengzős módját,  és előtte soha nem is találkoztak. De legalább túlélték, most a kórházban kókadoznak. Scully szerint tuti, hogy a csajok ismerősök, hiszen a nyomok alapján olyan harc dúlt köztük, amit minimum egy frizurát illető szarkasztikus Instagram-kommentnek kellett volna megelőznie. Mulder azt sem zárja ki, hogy valamiféle "primitív rettegés" állt a balhé mögött, elvégre minden megvolt hozzá: elhagyott hajó, éjszaka, fura hangok. A helyi zsaru azt is elárulja, hogy az áldozatok valami Ghoulit kerestek. H-val, mert arra nagyon kényes.

bscap0000_4.jpg

Tovább
Címkék: x akták
komment
süti beállítások módosítása