Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x48 - Egy héttel később

2018. január 21. 11:00 - BBrigusz

Egy héttel később járunk, Jani és Márk éppen azt vitatják, hogy ők ketten mekkora puncimágnesek, de azért unalmas délutánjaikat kettesben pengetik a panelrengeteg retro nappalijában. Márknak semmit nem jelentett a smár Hajnival, bezzeg a csaj az elhúzott vidékre és alig lehet elérni. Mindig meglepetten konstatálom, hogy a vidék az Gödöllő, nem pedig valami párszáz fős nógrádi falucska, ahová délután fél hatkor megy az utolsó távolsági busz, és a közösségi események a kocsma-templom-kisbót Bermuda-háromszögben zajlanak. Hajni valóban a lovardában van, azzal töltötte az elmőlt napokat, hogy Bélára főzött és sokáig aludt, de most már irány vissza Bp.
1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x45 - Legyetek olyan boldogok, hogy....nagyon!

2018. január 19. 17:48 - BBrigusz

Csattan a kamupofon András arcán, Kornélanyu igazi manipulatív drámakirálynő, az ilyet nagyon messze célszerű elkerülni, de szegény Alkohol bácsi éppen besétált a csabdába. –Hogy fogsz Kornélapu szemébe nézni?- kérdezi a nő. –Én csak ennyire jófej vagyok, te meg itten lesmárolsz. Jaj, bicsi-bocsi, esedezik András.

1.jpg

Tovább
komment

Milliárdok nyomában (Billions) 1x07 - The Punch

2018. január 19. 17:00 - orsika29b

Lássuk, mit is csinálnak főhőseink egy szimpla vasárnap: Axe a tengerparti villa medencéjében úszik éppen, a kölykök játszóházban vannak a cimboráikkal. A rájuk felügyelő apuka masszívan sörözik és beszólogat a gyerekeknek, majd hazafuvarozza őket ölég instabil állapotban. Vörös zseninknek több se kell, amúgy is tiszta ideg a vádalku óta, ezért úgy ahogy van, vizes fürdőgatyában ugrik a dzsipbe és tőgázzal száguld a továbbra is - már otthon, kerti partin - iszogató apukához. Kérdőre vonja, de emez nem érzi a dolog súlyát, plusz be is szól Axenek, úgyhogy egy kemény jobb horog a jussa. Chuck vasárnap is a hivatalban húzza az igát, Spyros érkezik hozzá, hogy újratárgyalja a saját szerepét, ami innentől kezdve, hogy az Axe alku kútba esett, csakis vezető szerep lehet. (Álmodik a nyomor, Mucika.)

26937967_860232557479900_1374828610_o.png

Tovább
komment

Viktória 2x01 - Egy katona lánya

2018. január 18. 09:00 - orsika29b

A második évad az afganisztáni hadszíntéren, a Haibár - hágónál indul. A brit sereg a hegyekben rekedt a komoly hidegben, erre tökéletesen alkalmatlan egyenruhákban vár rájuk egy veszélyes visszavonulás. Albert folyamatosan viszi az uralkodói teendőket, Viktória meg egy tolókocsiszerűséggel kínlódik, a szülést követő egy hónapban tilos felkelnie az orvos utasítása szerint. Négy inas szükségeltetik, hogy a királynő a folyosói lépcsőkön is közlekedhessen, az első majdnem kiborulásnál lesz elege kedvenc uralkodónknak, aki energikusan talpra szökken és saját lábon megy tovább. Szeretne friss levegőt szívni és lovagolni is, de a templomi megtisztító szertartás előtt nem mutatkozhat nyilvánosan. Az érsek gyorsan lezavarja a ceremóniát, miután a mama szokás szerint nosztalgiázik, Viktória meg húz a francba lovagolni Alberttel.

26772631_857344221102067_1177797337_o.png

Tovább
komment

X-akták 11x02 - Ez

2018. január 17. 17:00 - Hoppancs

Miközben rémesen rossz arcú fegyveresek dübörgő rockzenére száguldanak Mulder(ék) meghitt, FBI-aktákkal és űrlényes papírnehezékekkel kidekorált otthona felé, az érintettek a közelgő támadásról mit sem sejtve szundítanak a kanapén. A tévében éppen egy lenémított koncertfelvétel megy, mert ennyire laza arcok ők. Először Scully riad fel, de még nem a lövöldözésre, hanem az ember telefonjára, amelyen az elvileg elhunyt Richard "Ringo" Langly próbálkozik recsegős videóhívással. Azért zavar ilyen későn, mert ő is sejti, hogy már nincs az élők sorában, amiről muszáj beszélnie valakivel. Érthető, ezért vannak a jó barátok. Közli, hogy amennyiben tényleg halott, akkor valakik „tudják azt, amit ő is”. Mielőtt kifejthetné, befutnak a barátságtalan vendégek, Mulderék pedig a korábbi öreges punnyadást porrá alázva pattannak fel, és olyan akciót vágnak le, amelynek láttán csak annyit bírunk kinyögni: ezeket megkoreografálták! Az eredmény két hulla, egy szökevény bérgyilkos, egy nagyon rendetlen lakás és két értetlenül kamillázó ügynök. Langly is  vonalban maradt, hiszen még nem oldódott meg a problémája. És tényleg…mi folyik itt?

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: x akták
komment

Marvel's The Punisher 1x05-Gunnar

2018. január 17. 15:00 - Cserjés Pimpó

Üdv újra itt! Szép napot mindenkinek. Az élet nem áll meg, még Frank Castle birodalmában sem. Úgyhogy csapjunk bele és lássuk hogyvolt. Kedves kis segítőm közben a dolgozószoba szőnyegét találta a legmegfelelőbb helyre az alvásnak. Lábak pozícióba rendezve. Részéről ő is készen van a Punisher blogolására.

Csinivel nyitunk, aki mozizik az elméjében. Eléggé csúnyán összetörte magát az a szegény leány, de ahogy a jelenetből kivehető őt ez egy cseppet sem érdekli. Kis jajgatás, öltözés és tűz Csucsu.

Hőseink épp veszekednek, miközben mindketten a számukra természetes és hétköznapi tevékenységüket űzik. Lassan kezdenek egy összeszokott házaspárra hasonlítani, akiknek van rutinjuk az egymással való játszmázásban. Tudjátok, amikor már a másik nézéséből kitalálod, hogy mivel tudod halálra idegesíteni éppen akkor, és neked ellenállhatatlan vágyad van pont azt a dolgot megtenni. Szar a köbön, ha sommásan akarnám a párbeszédüket jellemezni. Ugyanis Csini megmentésével lebuktak. Hiszen látta Hősünk arcát, így tudja hogy él... . Fürtőske mozgatórugója a félelem. Ha rájönnek hogy él Frank, ő nem láthatja többet a családját. Bad luck mondaná az angol.

vlcsnap-2018-01-16-05h05m41s414.png

Tovább
komment

Oltári csajok 1x44 - Tomi egy hülye

2018. január 17. 12:00 - BBrigusz

Angéla feldúltan hazaér, és a fürdőszobában pityogó Anyut találja, aki kirakta Bélát, így most a csajokhoz akar költözni. Kornélanyu baszatja otthon a klasszikus zenét, Kornélapu meg András visszavételén pörög. Kornélanyu szerint meg fogják szívni nagyon ezzel a csávóval, Kornélapu mondja kussvan, én vagyok a góré. Angéla Anyu szenvedését hallgatja, aki máris a lánya konyhájában rendezkedik, amitől engem személy szerint ki lehet kergetni a világból, és láthatóan Angi sem viseli túl jól.
1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása