Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x41 - Ki vagy, Doki?

2018. január 13. 10:00 - BBrigusz

Angéla tüsténkedik a szalonban, amikor érkezik aprócska hódolója, hogy esti randira invitálja. Egy különleges helyre mennek majd, ahová elegánsan kell felöltözni. Hajni faggatja Karolát az apakeresés eredményéről, egy közösségi sajnálkozás keretében Karola már a halálra készül. Piros túl van pörögve, és a kórház weboldaláról próbálja kideríteni, hogy ki volt az a csini doktornéni, akit Kornél ölelgetett.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x40 - Apa kerestetik

2018. január 12. 13:18 - BBrigusz

Karola szerint too much volt a letartóztatás, Kálmán meg szarik bele, épp random 50-es csávókkal chatelget, akik a Jani apja-wannabe verseny lehetséges győztesei a kocsmárosasszony legnagyobb örömére. Másnap lesz a közösségi randizás, Kálmán szervezésében.

Márk már megint franciakrémessel tömi este a gyereket, legalább egy „gyerekekről kezdőknek”-tematikájú könyvet beszerezhetett volna, de ennek hiányában a süti a vacsora. Piros és Kornél teázgatnak, amikor a fiú titokzatos hívást kap, jelenése van az intenzív osztályon. Noémi az apját basztatja munka közben, Piros meg Kornélt úgy általánosságban. Ilyenek ezek a tízévesek. Márkhoz be is bújik éjszaka az ágyba a kislánya, mondván nagyon rosszat álmodott és fél.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 8x12 - Az új remény

2018. január 12. 13:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-01-12_6_53_18.png

Olyan ez az aranybányász szakma, hogy az ember fél évig intenzíven csinálja, aztán fél évig szabin héderezik. Ennek viszont az az egyik nagy negatívuma, hogy a melós időszakban nincs se családi látogatás, se semmi. Még a rabszolgahajcsár Parker se megy haza a szülinapján, ezért anyu és apu jön a gyerekhez. Torta helyett viszont valami leszázalékolt lánctalpat meg valami ipari gépet hoznak ajcsiba. Miután Parker majdnem megöli az apját egy üzemi baleset során, amikor a dömper mögött szöszölő faterjára rábillenti a dömperben maradt vizet, jön Rick, hogy van egy kis gondja. Parker már egy ideje xanaxon élhet, hogy nem küldi el az anyjába az embert. Túl gyenge szivattyú, így nem jut elég víz a mosóba. Hát új szivattyú nincs, de kab egy bivaly agregátort, amivel házibarkács Pimp My Szivattyú különkiadást csinálhat. Összelegózzák az elemeket, és víz már jön is, mint a cunami. az meg már csak hab a tortán, hogy Parker több mint 200 unciás heti teljesítményére Rick végre értékelhető 140 unciát tud rápakolni.

Tovább
Szólj hozzá!

Babilon Berlin 1x03 – Nem a jó fiú tért haza

2018. január 12. 11:00 - szde

A cím nem elírás, az első rész volt igazából az 1x01 és 1x02 egyben, mert így ment le az HBO-n.

Kurdakow meztelenül mászik ki a szennyvízcsatornából, a ruhái valahol útközben leolvadtak róla, egy hajléktalantól akar ruhát lopni. Az nem hagyja magát, így hát Kurdakow kénytelen menekülni, bele is fut egy tisztességes asszonyba, aki rendőrért kiált. Hogy ne tartóztassák le szeméremsértésért leugrik a hídról betondarabkák közé. A közterületisek meg a nő szörnyülködve néznek utána, lesz miről beszélni a következő bridzspartin.

vlcsnap-2018-01-07-15h14m33s069.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8705-8714 rész

2018. január 11. 12:00 - Gillotte

A gonosz Barna még bepróbálkozik azzal, hogy fenyegetődzik, de a svájci összekötő nevét úgysem tudják Mikiék, úgyhogy így mindketten buknak. Pech, ugyanis Mikiék tudják. Hiába kérdezi az egyszeri néző, hogy ugyan honnan, nem kapunk választ. Barna elviharzik, és majd’ rátöri Tóbiásra az ajtót, amiért elárulta, de Tóbiás meg se mukkan, úgy tesz, mint aki otthon sincs. A Barna-veszély ezzel nem múlik el, hiszen kisvártatva visszatér az irodába a hangfelvétellel, amin Attila telefonon hívja Ágit, és tisztán hallhatóan beszél arról, hogy hol van elkaparva a Herr. Miki nem vacakol az illemmel, leüti Barnát, és egy székhez kötözik, majd állnak felette, hogy akkor hogyan tovább. Juli és Attila megy a dolgára (menten kifejtem) és addig Miki őrzi a foglyot. Nóra kopog be, mert sürgősen szüksége van Mikire a lakásán. Miki bezárja maga mögött az iroda ajtaját, és idegesen Nórával tart. Az ügyvédnő úgy döntött, hogy megnyitja a közös boltot Gedeonnal, ehhez viszont szüksége lenne az osztalékára. Erre sajnos most azonban nincs mód… Eközben a székhez kötözött Barna nyüszít, mint egy csapdába szorult vaddisznó, de csak elvonszolja magát a levélbontó késhez, és kinyiszatolja magát fogságából.

bk_dec18_22_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Gifted – Kiválasztottak 1x08 – Elfojtás

2018. január 11. 11:00 - Alicia Bailey

1952-ben járunk Londonban. Egy srác képeslapot ír éppen a szeretteinek arról, hogy megérkeztek és jól vannak, csak bujkálniuk kell, ami egy kissé ront az összképen, de no para. Közben újságcikkek kúsznak be a képbe, mind ugyanarról szól, egy szökésben lévő mutáns testvérpárról. Megcsörren a telefon, mire egy szőke nő idegesen megkérdezi, ki ismerheti a telefonszámukat. A srác felveszi a kagylót, de feleslegesen, mert senki nem szól bele. Ekkor odakintről fékcsikorgás hallatszik, aztán betör hozzájuk az Interpol és fegyvert fognak rájuk. Ők meg megfogják egymás kezét, amiből fény árad ki, és már csak a fekete öltönyösök sikolyai hallatszanak.

tg_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
Szólj hozzá!

Birmingham bandája 4x05 - A párbaj

2018. január 11. 09:00 - lopezalapazi

Végre már újra Red Right Hand, sőt évadzáró előtti részre tekintettel új feldolgozást is kapott Iggy Pop bácsitól (is), dögös lett nagyon. A rész pedig több, mint jó.

Ott hagytuk abba, h a sok olasz egy kocsiba zsúfolva megy Tom után. Luca tisztázza, h ő akarja kinyírni Tommyt, és neki nincs egy neje se aki jobb belátásra bírná. Tommy persze már rég kiszúrta őket, közben remek lehetőséget biztosítva néhány szuper szuper plán képre.  Végül egy gangos házba érkezik, fölfelé haladtában kedvesen beküld egy nőt a lakásába aztán előkap egy igen nagy gépfegyvert és nekiáll szíjjel lőni a maffiát. Egyet sikerül leszednie, de aztán Changrettáék viszonozzák a tüzet és így sok lúd-alapon menekülni lesz kénytelen. Ezek szerint az a biccs felültette, - állapítja meg Luca - Tom felkészült rájuk.

t.png

Tovább
Szólj hozzá!

Korhatáros szerelem - 1x06 - Anyósh

2018. január 10. 17:00 - Sancho Panka

Halálközeli élménnyel kezdődik a hatodik a rész, szó szerint és átvitt értelemben is, mivel párocskánk motorozgatás közben kis híján balesetet szenved, illetve a rettegett anyóspajtás is feltűnik a színen. A második.

11.png

Dórát ez az egész kicsit sem érdekli, őt inkább az anyós személye foglalkoztatja. Eszter azon kivételes emberek közé tartozik, akinek egyszerre két anyósa is lehet, Ő viszont nem ettől esik kétségbe, hanem attól, hogy nincs életbiztosítása, pedig kérdezzetek meg bárkit, az első opciótól jobban befosna.

Tovább
1 komment

Barátok közt 8695-8704 rész

2018. január 10. 15:00 - Gillotte

Gedeon, a gonosz ügyvéd átmegy rettentő kedvesbe, hogy megnyerje Nórát egy közös ügyvédi irodához. Ő lenne a rossz zsaru, Nóra pedig a jó zsaru, ideális párosítás – mondja. Nórának vannak fenntartásai, nem is mond rögtön igent, de némiképp motiválja, hogy sokadjára úgy megy be a Berényi irodába, hogy szanaszét pakoltak az asztalán és nem találja a saját dolgait. (Jé, mióta van Nórának asztala? És minek?)

bk_dec11_15_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása