Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Durrells 1x05 - Rokonok

2018. április 20. 15:00 - Szencsike

Nagy a baj, egy bizonyos Hermione néni, Prudence néni és  Geoffrey bácsi fogja meglátogatni a családot! Sőt, a táviratukban kijelentették, hogy elvárják, hogy a család hazatérjen Angliába. Senki sem várja őket, sőt, Les javasolja, hogy viselkedjenek borzalmasan, hátha hamarabb elmennek. Még bejöhet, sőt Larry még Gerry miniállatkertjét is bevetné. Margó a kevés hálószobában bízik, viszont a srácoknak feltűnik, hogy anyu túl nyugodt. A kibírhatatlan rokonság ma fog érkezni, de mintha nem is történne semmi lényeges. Minek idegeskedjen, azzal se változna semmi, valóban gyanús. A kölykök viszont takarítsanak ki, tiszta házzal kell fogadni őket, de hirtelen mindenkinek valami elfoglaltsága akad.

1.png

Tovább
komment

The Terror – 1X04 – Korbácsolás

2018. április 20. 09:00 - cybergreg

Megint eltelt 5 hónap, már 1847 novemberében járunk. Most éppen Londonban, ahol Franklin felesége és unokahúga meghallgatást kér a tengerészettől, hogy előrelendítsék a két hajó keresését. A vezérkar nemigen akar megmozdulni, hisz még azt sem tudják, hogy a jégbe fagytak, vagy nem. Végül kinyögik, hogy, ha még két évig nem jön hír, akkor elindulnak megkeresni a hajókat. Franklin neje úgy dönt, a saját kezébe veszi az ügyet és elindul támogatókat keresni egy mentőexpedícióhoz.

vlcsnap-00002_3.jpg

Tovább
Címkék: the terror
komment

SWAT 1x06 – Jimmy Street akcióban

2018. április 19. 15:00 - szde

Gyorsulási verseny egy kék és piros kocsiba, a kamion pont rossz helyen van, rajta két menő Audival, majd a kamiont kisiklattják. Az unszimpi fekete tag fegyvert ránt a sofőrre, érkezik Jimmy, de pont későn, a sofőrt megölték. A rend éber őre szerint nem ez volt megbeszélve, hanem az, hogy a győztes versenyzik vele. Máris a kocsiknál vagyunk, Jimmy csak üzletet akart kötni, nem gyilkolni, ő azért van itt, hogy mindenki megkapja a fizetését. A vevőt Jürgen Richternek hívják, ő itt a nagymenő.

vlcsnap-2018-04-12-09h21m50s536.png

Tovább
komment

Játsszon The Terror-ajándékokért az AMC-vel!

2018. április 18. 16:00 - sixx

Az van, hogy van 4 db olyan, Jared Harris aláírásával díszített The Terror plakátunk, mint ez itt:

jared_harris_dedikalt_plakat.jpg

Meg egy nagyon hivatalosnak tűnő hajónaplónk, ami persze jegyzetfüzet, lásd:

the_terror_jegyzetfuzet.jpg

És ezeket kisorsoljuk, mert az AMC jó fej, és adja.

Egy kérdésre kell felelni április 22. 18:45-ig: 

Mi a sorozatban James Fiztjames nevű karakterének (Tobias Menzies alakítja) rangja A MAGYAR SZINKRONBAN?

A megfejtést a hogyvolt kukac gmail pont com címre tessen elküldeni, a tárgyban legyen benne, hogy TERROR JÁTÉK. Sok sikert!

komment

A Nagy Duett 6x01 - Pumped bókjai legalább annyira ütősek, mint Kasza poénjai

2018. április 18. 15:00 - BBrigusz

A TV2 ismét elővette egyik jól bevált formátumát a kettőből; ezúttal a popsztárok gáz ruhába öltözve hírességeket utánoznak, és az énekeseknek mondott egyének celebritásokkal párban produkcióznak –variánsok közül az utóbbit. A Nagy Duett hatodik évada Liptai Claudiával nyit, akinek már a három soros zenére tátogás sem sikerül tökéletesen, a ruhája pedig éppen ott feszül, és szélesedik, ahol pont nem kellene. Innen is csókoltatom a stylistot: egy széles vállú nőre miért adunk válltömést, ha pedig hasban is erős, miért feszül ott előnytelenül az a bizonyos textil? Felvezetés, sztárpárok bemutatása, ami ezúttal nekem különösen nagy segítség, legalább lesz időm guglizni az ismeretlenül csengő neveket.
1.jpg

Tovább
komment

Lucifer 3x02 - The One with the Baby Carrot

2018. április 18. 09:00 - Szencsike

Luci és a Numera akárhányadik nőszemély egy igazán kellemes éjjelnek néznek elébe. Igaz csak annyi a bökkenő, hogy az izgalomtól Lucifer szárnyai előbukkannak. Korai megömlés helyett mostantól ez lesz, csak szárnyakkal. A csajszi azt hiszi, hogy ez a cosplay jelmeze része, sőt, még ő is felveszi az ördögi ruhácskáját, és így folytathatják tovább. Na nem, ettől Luci minden vágya elszállt, a csaj jobban teszi a ha elmegy, mert ismét levágja a szárnyait. Mindezeket Lindának is elmeséli a szokásos terápiás ülésen, a diagnózis szerint ez öncsonkítás. Luci viszont nem bírja elviselni, hogy valaki nemcsak hogy rákényszeríti a szárnyát még az ördögi arcát is elvette tőle. Szerencsére egy minimális előrelépés már van, tudja ki az ellenfele: a Kárhozott. Sajnos a bűnözők bűnözőjét nem lehet csak úgy megtalálni, így Luci sem moshat be neki olyan könnyen. Linda ugyan felnyög, igaz csak attól mert még érzi Anyus keze munkáját magán. Luci látja a fájdalmat, csak nyugodjon meg, fel tudja dolgozni a helyzetet, sőt ha megtenné, hogy újra önmagáról beszélne, azzal sokat segítene neki ebben. Legyen hát, a drámai rész most jön csak, a Kárhozott még szívességeket is tesz! Viszont nem Lucifer találta fel a szívességeket, ám ő már régóta nem űzi ezt a tevékenységet. A Kárhozott csak gúnyolódik vele, még egy ok arra, hogy megtalálja!

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Milliárdok nyomában (Billions) 2x04 - The Oath

2018. április 17. 15:00 - orsika29b

Wendy egy embert küldünk a Marsra központban dógozik éppen, a leendő marsasztronauta csajt kell felmérnie, hogy pszichológiailag golyóálló - é. Kedvenc pszichológusunknak a tulaj faszi tart idegenvezetést, aki mellékesen ölég helyes darab. A csajszi szerint a föld el van cseszve, úgyhogy ő szívesebben elhúzna a vörös bolygóra, minthogy akadémikus vagy neadjaajóisten idegrohamos startupper legyen társadalmi elvárásokkal meg hierarchiával csipkézve.

30233096_907920426044446_1665222503_o.png

Tovább
komment

Feleségek luxuskivitelben 2x02 - Az úrinők lenyelik

2018. április 17. 11:35 - Dzsudibí

Vallomással kell indítanom, mert szégyellem magam, mint a picsa. Az hagyján, hogy nincs egy nyamvadt tütüm sem, de tavaly óta még mindig nem sikerült felszerelni a csillárt a budiba, a fűrészporos tapéta is itt-ott felkunkorodott már, és azt a kurva Feszty körképet sem lehet sehol olyan kicsiben megvásárolni, hogy az egy 50x70 cm alapterületű szabvány panel wc falán rendesen elférjen, úgyhogy Köllő Babettnek, a klotyósztájling koronázatlan királynőjének innen is üzenem: ég a pofám, de nagyon, az első évad óta nem sikerült mardosó bűntudat és szégyenérzet nélkül pisilnem egy jót itthon. Boglárka naccsasszonnyal indítunk, ágyba hozza a szolga a reggelit, Bogi osztályzata hármas alá, mert a kaviár sincs jó helyen, meg a zöldlé sem elég zöld, a mangópüré viszont hála a magasságosnak elfogadható, így nem marad éhen a talpig sminkben ébredő Bogi sem. Nincs idő azonban hosszasan elcsámcsogni a kobe marhák trágyáján érlelt gyümölcsökön, mert email érkezik a vuttyon tokban tárolt nokia 3210-re, hogy este vacsi Tündénél, amit mi ugye már tudunk, mert volt róla szó, meg egész héten ez ment az előzetesben. Bogi örül, mert

"Tünde az a nívó, ami én vagyok."

Tovább
komment

Barátok közt 8837-8844. rész

2018. április 17. 10:00 - Gillotte

Vilit tehát díszpolgárrá jelölik Mikiék, viszont a díszpolgárságért komoly harc folyik – legalábbis az egyik konkurens igazi harcnak fogja fel. Minden csontvázat elő akar ásni, hogy lejárassa Vilit a bizottság előtt, még a lakásba is bekéredzkedik kedvesen, hogy a telefonját mintegy véletlenül ott felejtve hangfelvételt készítsen. Szerencsére a múlt héten Viliék már kiismerték az ürgét, úgyhogy direkt olyan dolgokat mondanak rá a telefonra, ami arról szól, hogy Vili akkora király, hogy még Milán is belőle akar házi dolgozatot írni! Csakhogy a fickó nem nyugszik le, beveti a telefont a kisboltban is…

bk_apr3_6_1jpg.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Fear The Walking Dead 4x01 - Guten Morgan

2018. április 17. 09:00 - Chat Géza

Végre visszatért a testvérsorozat, ami menőbb lett a bátyjánál! Egy kis személyes észrevételt hadd engedjek meg itten. Mindenhol azzal a felütéssel jöttek le kritikák, hogy új nézőként, most érdemes beszállni, mert az első két rész páros lábbal száll bele az ember bindzswatchingoló agyába. Nos, nem láttam a második részt, lehet, hogy majd abban lesznek a közönséget berántó fordulatok, de az első rész, ami egy egész estéts Morgan spinoff, inkább a meglévő rajongóknak, a tősgyökeres TWD és FTWD pompomcsapatoknak szólt.

Alacsony hőfokon pislákoló tábortűznél egy cowboy valami 300 forintos szerelmes regényt olvas, közben cukorkát szopogat. Még mielőtt letolna egy 1/1-es Brokeback Mountaint, megreccsen egy ág, mire felpattan és elkezdi halálra untatni dumájával azt, aki a rét közelébe tévedt. Egy éve nem szólalt meg, mint a Brian életében a vén fószer a gödörben, akinek a lábára ráugrott Názáreti Brian, és ha már kinyitotta a száját, akkor bizony nem csukja be. Random árul el magáról teljesen lényegtelen információkat, amiből lejön, hogy a cowboy külső csak egy gyerekkori vágyálom megvalósulása lehet így a minden mindegy zombiapokalipszis idején. Hirtelen felerősödik a zombihörgés, mire csípőből tüzelve a westernpisztolyával cirka 50 méterről 10 pontos találatot visz be a zombi fejébe, ami mellett ott áll a kihegyezett sétabotjával Morgan is.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása