Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x02 – A kés éle

2018. április 06. 13:00 - szde

Kedvenc kommandóscsapatunk hatol be egy droglaborba, verekedések, lövések, ház átfésülése, Jimmy-t meglövik egy játékpisztollyal, itt már gyanús lehet, hogy ez nem éles bevetés. És igen, Mumfordék vs. Hondo-ék, ezt most előbbi nyerte, Jimmy-nek meg még mindig gondjai vannak a csapatmunkával, ez itt nem a magányos farkasok gyülekezete, itt együtt mozognak a tagok.

vlcsnap-2018-04-04-16h21m09s243.png

Tovább
Szólj hozzá!

Tekernek egyet a The Affair negyedik évadán

2018. április 05. 16:11 - sixx

Júniusban tér vissza a The Affair (A viszony) a negyedik évaddal, amire elég sokat kellett várni, ugye, mert 2017 januárjában kaptuk a harmadikat az arcunkba, az meg nem most volt. Az első két évadban még valahol bűnügyi drámába csomagolt párkapcsolati sorozat volt ez, aztán a harmadikra a bűnügyi vonal csak egy elég béna szál miatt köszönt vissza, viszont a fülünkig ért az emberi kapcsolatotokat zsigeri mélységig boncolgató kőkemény érzelmi dráma, ami olyan hullámvasútra ültette fel a nézőt, hogy nem volt olyan epizód, ami után nem depressziósan kelt volna fel a tévé elől.

A negyedik évad elejére lesz egy kisebb időugrás, és mind a négy főszereplőnk, azaz Noah (Dominic West), Helen (Maura Tierney), Alison (Ruth Wilson) és Cole (Joshua Jackson) is saját magával foglalkozik, ha minden igaz, mindenkinek lesz új pasija/csaja, és a fókusz a "vajon meg tudok bocsátani az előző páromnak, még ha egy ótvaros nagy seggfej is" tematika köré lesz felhúzva. Az előzetes alapján depis hetek jönnek megint.

Lesz egy új, állandó szereplő, Janelle (Sanaa Lathan) aki annak a iskolának az igazgatója, amiben Noah tanít, és persze kőkemény. Vendégszereplők: Russell Hornsby, Christopher Meyer, Amy Irving, Phoebe Tonkin és Ramon Rodriguez. Hogyvolt lesz róla, perszehogy, eddig is volt.

Itthon az HBO GO-ra érkezik majd nyáron.

Szólj hozzá!

SWAT 1x01 - Speciális Fegyverek és Taktikák

2018. április 05. 13:15 - szde

A SWAT (Special Weapons And Tactics/Speciális Fegyverek és Taktikák) egy, az Amerikai Egyesült Államokban a rendvédelem keretein belül működő, speciális egység. A kommandószervezet feladatai közé tartozik a túszmentés, terroristák elleni akciók, komoly fegyverzetű és/vagy nagyon sok főből álló csapat leszerelése. Ezen felül még a drogkereskedelmet is ők szűkítik le, illetve még azok az akciók is rájuk hárulnak, amit a rendőrség nem képes megoldani. (Wikipedia)

vlcsnap-2018-04-04-15h34m43s689.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Durrells 1x03 - Kosti

2018. április 05. 09:00 - Szencsike

Szép napra virradt a Durrell család Korfun, a kicsi Gerry a teknőceivel játszik, Lujza Theot hiányolja mellőle. A társ konferencián van, puhatestűek a téma, de a ganajtúrók úgy általában véve sem kedves téma, ám Gerry legalább érti, hogyan működnek. Lujza nagyot sóhajt, kár hogy az apja nincs itt, de sajnos ő nem rajongott a természetért, vagyis Gerry nem az apjától örökölte az állatimádatát. Érkezik Margó is, két helyes görög fiú kísérte haza, de a lánynak elég ennyi, szerelemről szó se lehet! Pasija bőven lenne, de állása még egy sincs, de Margó szerint inkább Larrynek és Lesnek kéne dolgoznia. Larry fent a szobájában meghallotta, hogy emlegetik, tüntetőleg elkezdett pötyögni a gépén, Les meg a konyhából szól be neki, hogy az írás nem munka! De igen is az, kemény fáradtságos meló, hogy bizonyítsa tehetségét, még fel is olvas a készülő történetéből. Lukrécia és Les kihozza egy kosárban az ebédet, de a kaja Alexiáé lesz. Lukrécia szerint Les a legjobb gyerek, Lujza nem kivételez egyikükkel sem, az angoloknál ez nem szokás. Les szerencsés, neki ott a lány, Larrynek egy bizonyos Nancy, anyut pedig még hagyjuk ki a felsorolásból, pedig Larry biztos tudna mondani pár partiképes jelöltet. Les elindul a barátnőjéhez egy rózsaszínű bicajon, Alexiáé lesz egyébként, a többiek alig tudják visszafogni a nevetésüket. Gerry horgászni indul, anyus pedig szépre sminkeli magát, biztos randizni megy.

1.png 

Tovább
Szólj hozzá!

Marvels Jessica Jones 2x02 – Szörnyű baleset

2018. április 04. 11:00 - Qedrák

Jessicát egy bárban látjuk viszont, mert még mindig azt hiszi, hogy a tiszta whiskey a legjobb gyógyír minden bajára. Időnként felvillannak előtte képek, úgyhogy a kemény csajt adva oda is vágja a poharat a bárpulthoz, de egy szuperhősnél ez azt jelenti, hogy ripityára töri az üveget. A tulajdonos be is szól neki, de végül abban maradnak, hogy Jessica butára issza magát és nem veri szét a helyiséget. Próbálja hívni Trisht is hajnali négykor, ám csak a pasija veszi fel a telefont, vele pedig szuperhősünk nem szándékozik diskurálni.

jessicajones201.jpg

Tovább
Címkék: jessica jones
Szólj hozzá!

Ősztől folytatódik a szuperhős-túltengés a CW-n

2018. április 03. 17:00 - sixx

dccwtv.jpg

A legkisebb network tévé, amit netletnek hívnak a szakmában inkább, bejelentette, hogy tíz sorozatát is folytatja a következő évadban, azaz örülhetnek a 

  • Jane the Virgin (s5),
  • Crazy Ex-Girlfriend (s4, egyben utolsó),
  • Riverdale (s3),
  • Dynasty (s2),
  • Supernatural (s14),
  • Arrow (s7),
  • The Flash (s5),
  • Supergirl (s4),
  • DC’s Legends of Tomorrow (s4),
  • Black Lightning (s2) 

rajongói, de nagyon. Mérföldkövet is jönnek jövőre, a Supernatural a 300., a Arrow a 150., a The Flash a 100. epizódját ünnepli majd jövőre, és perszehogy lesz majd megint egy bazigiga, Arrow-The Flash-Supergirl-DC’s Legends of Tomorrow crossover is.

Az ok egyébként prózai (mármint a tömeges berendelésé, hiszen a The CW kevesebb órában sugároz, mint a többi tévé), a csatorna szombat kivételéve minden este saját kontentot fog adni, azaz nagyjából heti 12 órában kell gondolkodniuk. Új sorozatok is érkeznek majd persze, mert nem miden évaduk 22 részes. Ja, a többi sorozat sorsáról (The 100, iZombie, Life Sentence, Valor) egyelőre nincs döntés, a The 100 vélhetően kap még egy kört, a többiben nem vagyok biztos.

Szólj hozzá!

Oltári csajok 1x100 - #utolsórész

2018. április 03. 16:25 - BBrigusz

Ez a nap is eljött, az utolsó rész, melyet mérsékelt izgalomban, inkább csak érdeklődve vártunk. Esküvő van, Tünde néni is jelen, illetve Anyu, Béla, meg az utóbbi időben elhanyagolt Guszti. Mindenki izgul, Noémi is megjelenik, de nem tűnik koszorúslánynak, így már most azt sejtem, hogy itt nem Angéla-Márk frigy van alakulóban. Tünde arról humorizál Bélával hogy azért a pasas is igencsak örül a hozománynak, milyen fasza is ez.
1.jpg

Tovább
5 komment

Oltári csajok 1x99 - Legyen jóba' mindenki mindenkivel

2018. április 03. 14:25 - BBrigusz

Angéla Noémit faggatja Márk lánykérési szándékairól, és arra a következtetésre jut, hogy majd teljesen nyílt célzásokkal kényszeríti ki a csávóból a nagy kérdést. Jani és Hajni meglepve konstatálják, hogy Karola nincs rögtön otthon a műtét után. Nekem ez nem igazán tiszta, már amikor elindult a kórházba, Hajninak akkor is éppen indult a gépe… Most vége a műtétnek de ez a szerencsétlen még mindig itt nyávog… Jajj, anyám, ki érti ezt? Furulyás lesajnálja Szilviát kicsit, majd vidításképp felajánlja örök segítségét, és össze is melegednek little bit, miután a pasas szerelmet vall.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Milliárdok nyomában (Billions) 2x03 - Optimal Play

2018. április 03. 13:00 - orsika29b

A Rhoades házaspár a soron következő párterápián lelkizik könnyes szemmel, Chuckot kérdőre vonta a fia egyik este, hogy miért is szegték meg Wendyvel az esküjüket. Chuck ígéretet tett, hogy mindig nagyon fogják szeretni a gyerekeket, de az nem biztos, hogy újra együtt fognak élni. Wendy a terapeutának mondja meghatódottan, hogy Chuck milyen jó apuka. Inkább neki mondja - kéri a szakember. Wendy megismétli mostmár Chuck szemébe nézve, aki szerint Wendy is nagyon jó anyuka. Jó - mondja a terapeuta - ez is a bizalmi viszony egyik alapja. A következő pont az anyagiak kérdése, Chuck nagyon nehezen tudja fizetni a Yale Club-beli héderelést, szeretne visszaköltözni a közös otthonba. Wendy rögtön bezár, férje béreljen inkább lakást, itt még nem tartanak, a problémák rohadt mélyen gyökereznek.

30070527_901462323356923_341349710_o.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása