Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x84 - Össznépi szenvedések

2018. március 11. 10:00 - BBrigusz

A változatosság kedvéért Piros bőg, Lehel meg vigasztalja, jelentkezzen aki nem unja még ezeket a képsorokat. Senki? Sejtettem. Már Lehelnek is kezd végre leesni, hogy folyamatosan ugyanazokat a köröket futják, de a kislány szarik rá, mondván, ő szerelmes. Márk a kórházba készül Noémivel, minden törekvése ellenére a gyerek hajthatatlan. Kálmán elújságolja Angélának, hogy megkaparintotta az apja gyilkosságának aktáit, és gyanúsnak találja, hogy a rablás során eltűnt tárgyak közül egy sem került még elő, illetve a lövés furcsaságáról is magyaráz valamit, plusz kifejti, hogy a gyilkost Apu önszántából engedte be.

1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x83 - Kornél bekeményít

2018. március 10. 10:00 - BBrigusz

Noémi szalad, Márk utána, a feszültség a tetőfokára hág, ja, nem. Hiszti van, mindenki szar fej, Márk is, Angéla is, szegény anyám pedig haldoklik, jaj-jaj. Kálmán közli, hogy Jancsika két évet kaphat, Karola kiakad, drámai zene, na itt most van feszkó.A szegény ember MacGyvere vázolja a lehetőségeket, a csajok tovább sipákolnak.

Piros máris Kornélapunál osztja az igét a csodabudiról a tervekkel a kezében, békét kell itt teremteni a fiaddal haver, mert ez Kornélnak nagyon fontos, jóvan kislány menjél haza, szia. Angéla érkezik Márkhoz, csokit hozott Noéminek, aki pont szarik az egészre, szomiság. Jani felhívja az anyját és a kezelésre utasítja, sajnos sietnie kell, reméljük nincs para a szappannal meg semmi. Lehelt virágrendezgetés közben fárasztja ezúttal Piros, a csávó azt tanácsolja neki, hogy Kornéllal foglalkozzon, ne a családjával. Hajni érkezik Karoláékhoz, a szokásához híven idegesítő, Karola meg színpadias as always. Mindenki saját magát hibáztatja, értelmetlen dialógus, ezt hívom én időkitöltésnek.
0.jpg

Tovább
komment

"Komolyan, mi a fasz?"

2018. március 09. 16:00 - sixx

Ha nő vagy, és nem az uralkodó osztály egyik tagjának felesége, akkor ez az a kérdés, amit minden nap minden percében feltehetsz magadnak Gilead országában, ami egyelőre és hálistennek csak Margaret Atwood írónő A szolgálólány meséje című regényében és az abból készült sorozatban létezik, és a bigott vallásosság mellett leginkább a nők teljes kizsákmányolása és semmibe vétele jellemzi, és nem hiszem el, hogy ez a mondat még mindig nem ért véget, pedig.

Az első évadtól a nézők (nagyrészt nők) és a kritikusok is el voltak ájulva, Golden Globe- és Emmy-díjat is kapott, ahogy a főhős Elizabeth Moss is, szóval a folytatás ténye még úgysem volt nagyon kérdéses, hogy Atwood annak idején csak egy regényt írt, azt meg az első évad már feldolgozta. A folytatásban egyelőre nem tudni, mi lesz, de a fent látható második teaserből kiderül hogy az Alexis Bledel alakította Ofglen csak nem halt meg, és visszatérő szereplő lesz Yvonne Starhovski is (a főhős Offred gazdájának felesége). 

A Hulu sorozatát itthon az HBO vetíti, az epizódok az HBO GO-n érhetők el leghamarabb (amerikai premier után), azaz az április 25-én érkező második évaddal sem fog lemaradni senki, aki nem akar. Aki meg az elsőt olvasná újra, itt vannak a hoygvoltok, tessék.

komment

Oltári csajok 1x82 - A jól bejáratott kóma-effektus

2018. március 09. 14:00 - BBrigusz

Jancsika szembesül vele, hogy a mamiját bilincsben vezetik el, Márk pedig megtudja, hogy Bianca Cével kómában van. –Akkor ébresszék fel!- adja parancsba zseniális meglátását, hát igen, azt eddig is tudtuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. Jani elmeséli Hajninak a Karolával történteket, aki így elmondja a fiúnak, hogy az anyja súlyos beteg.

Kornélnak úgy hiányzik Piros szerencsétlenkedése, mint halottnak a csók, rövidre is zárja a társalgást, és otthagyja a csajt. Jani zabos Hajnira, amiért eddig titkolózott, és elindul a rendőrségre. Márk megkapja az általános iskolai drogprevenciós előadást HD-ben a dokinénitől, ő meg persze csak néz, mint borjú. Piros ismét Lehelnek sztorizik, majd Angéla is csatlakozik a mese-esthez. Kálmán durmolását Márk hazaérkezése szakítja félbe, hogyvolt. Kornélanyu beront a lányok lakásába, hogy lebassza Pirost, aki síró óvodás módjára bambán bámul csak maga elé, így a nő távozásához Lehel közbenjárása szükségeltetik. Márk és Angéla telefonál, kis eszmecsere, lelkesítő beszéd, hálálkodás, puszi-puszi. Karola hazaállít, mivel Jancsika feladta magát. Gratulálok.
1.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8793-8802. rész

2018. március 09. 12:49 - Gillotte

Zsolt régi uzsorás ismerőse annyira tiszteli Zsoltot, hogy kamatot nem kérne a 3 millió forint kölcsönre, kamat nélkül viszont nem éri meg, úgyhogy az a legjobb megoldás, ha Zsolt bevállal valami illegális melót a pénzért cserébe. Egy pénzszállítmányt kéne megakadályozni, hogy A-ból B-be jusson. Zsolt nem szívesen menne bele megint alvilági ügyletekbe, de felvázolja Krisztiánnak, hogy ez is egy lehetőség. Krisztián mindenképpen lebeszélné róla, hogy megint ilyen módszerekhez folyamodjon, majd nagyon bunkó stílusban letolja Alízt, hiszen az ő hibája, hogy Zsolt nem tudja eladni a bisztrót, ráadásul mivel egy vendég felvette a patkányos akciót és feltette a netre, így gyakorlatilag eladhatatlanná vált a hely. Rudi kiviszi Krisztiánt sétálni, hogy lenyugtassa, és felvázolj neki, hogy Zsoltnak ez az egyetlen lehetősége, hogy pénzhez jusson, és mivel múltkor bevállalta Krisztián helyett a börtönt, talán lehetne törleszteni neki. Krisztián úgy dönt, hogy segít a testvérének, segítségnek ott van Rudi is. Azt kezdeményezik, hogy csak ketten csinálják a melót, de Zsolt hallani sem akar erről: hárman csinálják! A terv szerint Rudi vezet, Zsolt és Krisztián pedig elvégzi a piszkos munkát. Krisztián jobban szeretné Rudival intézni, Zsoltnak mégiscsak rossz a lába. Fel is veti ezt az idősebb Barthának, aki a felvetést egy gyomrossal válaszolja meg mutatva, hogy ő aztán nem puhány. Krisztián továbbra is másképp gondolja, úgyhogy közvetlenül indulás előtt ,,bocs tesó!” felkiáltással addig szorongatja Zsolt nyakát, míg a bizonyos tesó az oxigénhiány miatt el nem ájul.

bk_feb27_mar2_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Oltári csajok 1x81 - Illatos szemeteszsákot a népnek!

2018. március 08. 12:00 - BBrigusz

Nagy a dráma, Bianca Cével offon van továbbra is, úton a mentő. Lehet, hogy Kornélnak sem ártana egy orvos, mielőtt teljesen elborul az agya, bár asszem már késő. Csipke színt vall, vagyis Kornélanyura keni az egészet. Be is fut a nagyasszony, és még egy utolsó mentő-kamu sztorival próbálkozik, eközben az Erdész-lányok a Béláról hallottakat összegzik. Hajni és Piros, a két IQ-harcos szkeptikus, mondván Angéla hülye, ők megy amúgy is szarnak az egészbe.
1.jpg

Tovább
komment

Viktória 2x05 - Entente Cordiale

2018. március 08. 09:00 - orsika29b

Lajos Fülöp a franciák polgárkirálya (nem koronázták meg) kiszemelte az elsőszülött fiának a spanyolok kiskorú királynőjét, Izabellát. Eme tény kifejezetten aggasztja az angolok miniszterelnökét, ha létrejön a frigy, akkor az befolyásolná a kereskedelmet és India elérését. Háborúzni pedig senki sem akar, ebben Viktória is egyetért. Lajos Fülöp házasságok révén igyekszik európai birodalmat építeni, tisztára mint Poldi bácsi egyébként. Viktória úgy véli, hasznos lenne levelet írnia a királynak, kifejezni nemtetszését a frigy miatt. A királynő Albertet is próbálja bevonni a megbeszélésbe, de szegény mintha ott se vóna, továbbra is komoly identitászavarral küzd Poldi bácsi múltkori "vigasznyújtása" okán. Lord Peel nem igazán rajong a levél ötletétől, mert félreérthető lehet, mivel Poldi bácsi meg Coburg Ferdinánd herceget (Viktória unokatestvére) szánja Izabellának. Emiatt Lajos Fülöp Coburg összeesküvésre fog gyanakodni. Albertet ez sem hatja meg, jelenleg még egy szimpla állásfoglalásra is képtelen.

28877360_886712181498604_740496403_o.png

Tovább
komment

The Alienist 1x06 - Ascension (18+)

2018. március 07. 17:00 - AaannnaaA

A csapat úgy döntött csapdát állít a gyiloknak – aki ugye szerintük még mindig regnál, lévén nem a megregulázott Mr. Van Bergen az. A kövi katolikus ünnep reggelén megbeszélésre hívják Rooseveltet és vázolják a tervet: minden kuplerájt be kell zárni, kivéve egyet, amit ők maguk tartanak megfigyelés alatt. Csaliként Stevie-t, a doki fiatal lovászát vetik be – női ruhában, sminkben, meg ami kell. A rendőrfőnök nem túl lelkesen, de beleegyezik a dologba. A közvetlen akcióban az Isaacson tesók döntése alapján Sara és Kreizler nem vehetnek részt; előbbi női mivolta, utóbbi béna karja miatt. Nem túl boldogok az amúgy logikus érveléstől, de evvan.

Eközben a rendőrség gyanúsítottját, Willem Van Bergent anyja már eltávolította a városból, egyelőre a külvárosig jutott, itt kell kivárnia a jövő hetet, hogy felszálljon a Buenos Airesbe tartó hajóra. Ő egyáltalán nem szeretne, de a család nem enged a dologból.

1_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Alienist
komment
süti beállítások módosítása