Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 2x06 – A lehetőségek földje (évadzáró)

2018. április 30. 09:00 - szde

Dóra ugrál egy felfújható ugrálóvárban, Zoé pedig Bencéhez beszél munkába menet egy barátnőjéről és annak párkapcsolatáról. Az öltözőben Bence megosztja Gergővel, hogy szívesen elmenne Barcelonába, de ez csak egy gondolat. Ahogy az első évadban is az volt.

vlcsnap-2018-04-02-16h14m14s929.png

Tovább
komment

The Terror – 1X05 – Nincs második esély

2018. április 27. 09:00 - Bruti

Telnek a dolgos hétköznapok az arktiszon, a matrózok serényen méregetik a mínusz 45 fokokat meg a viharos erejű szél sebességét, miközben Crozier kapitány leginkább a maradék égetett szesz fogyasztásának hódol. Fitzjames ennek már nem örül annyira, mint ahogy annak se, hogy az eszkimó csaj még mindig nála héderel. Kiadja a parancsot, hogy vigyék vissza a Terrorra, vagy engedjék ki a jégre, nem érdekli, csak az ő hajóján ne kolbászoljon a hölgy, mert idegesíti az embereit. A parancsnak egyedül Goodsir nem örül, hisz már egész jól eltársalog a csajjal, és írja az eszkimó-angol, angol-eszkimó szótárát.

vlcsnap-00001_3.jpg

Tovább
Címkék: the terror
komment

Milliárdok nyomában (Billions) 2x05 - Currency

2018. április 26. 11:00 - orsika29b

Wags érkezik vissza a nagy fehér bázisra 2 napos eltűnés után, tiszta szemekkel, keze se remeg, úgy tűnik, összerakta magát Wendy segítségével. Valami rohadt fontosat akar mondani Axenek, de az letorkolja: nem adtam engedélyt arra, hogy beszélj. Amíg te odavoltál, én megvívtam a kibaszott thermopülai csatát. És már ugrunk is 2 nappal korábbra, egy japán faszi akkurátusan kiugrik a lakásából a nagggyon sokadik emeletről, miután elkészült a szupervékony mobilkijelzővel a Sansomic nevű cégnél.

30232853_909011325935356_738905_o.png

Tovább
komment

SWAT 1x07 - Változások

2018. április 26. 09:00 - szde

3 fekete tag fegyvereket próbálgat a garázsban, majd kigurulnak a kocsijukkal. Békés kertvárosi környék, egy fiatal srác támasztja a lámpaoszlopot, jön a kocsi, amiből a hátsó ülésen utazó bizalomgerjesztő tag lelövi a családi háznál lévőket. Érkezik Hondo, mindenki számonkéri tőle, hogy mi történik itt, megint félni kell-e, a helyi rendőrségen dolgozó nő viszont nem hívta a SWAT-ot. Hondo önként jött, nem messze lakik, a nő update-eli a történtekről. A nő kezét nemrégiben kérte meg a barátja, aki nem ismeri ezt a világot, szerencsére. Bicajos kiskölyök érkezik, Leroy kettesben akar beszélni Hondo-val.

vlcsnap-2018-04-18-17h54m09s247.png

Tovább
komment

Barátok közt 8855-8864. rész

2018. április 25. 14:00 - Gillotte

Timike tehát visszajött. Hátha ezzel az új személyiséggel és külsővel nem lesz olyan idegesítő! Miután Zsolt lerohanta azért, mert illegális fájdalomcsillapító-szállítónak nézte, bocsánatot kér, és utasítja a lányt, hogy erről senkinek egy szót se. Nóra egyébként nagyon örül, kiderül, hogy a lány azért jött haza, mert az iskolapszichológus szerint ki van merülve, és menjen haza pihenni. Nyilván szar van a palacsintában, majd szép lassan kiderül.

bk_apr15_20_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Fekete Vitorlák 4x10 - The End (Sorozatzáró)

2018. április 25. 09:00 - Pácsó Ármándó

Elérkeztünk a Fekete Vitorlák sorozat utolsó epizódjához, amelyben majd tíz perc alatt kiderül, hogy ki lesz a győztes. Persze nem az első tíz percben, mert akkor a további egy órában nézhetnénk Neptunus moszatos alsógatyájáról az aprórákot szedegető halakat. Az eddigi mellékszálaknak bizony csatlakozniuk kell a főszálhoz, a haragosoknak le kell számolniuk egymással vagy éppen ellenkezőleg, ki kell békülniük, a szerelmeseknek össze kell jönniük vagy szakítaniuk végleg.

01.jpg

Tovább
komment

Feleségek luxuskivitelben 2x03 - Csöcskonteo és kapszula kollekció

2018. április 24. 15:01 - lulu1.0

Budai látképpel nyitunk, meg azzal, hogy Tünde és fia a Teslával rója a várost. Az előző részben kapott ajándék graffiti lelőhelyét nyomozzák. No nem azért, mert a bekeretezett verziója még nem volt elég, sokkal inkább megsemmisítő szándékkal. Szerencsére nem kell sokáig kutatniuk, hamarosan eléjük tárul a mű, ami itt a falon is bizarr. Dani már most tisztában van azzal, hogy szeretett nőnek csak szépet vagy semmit, ezért emígyen csomagolja vattába véleményét…

Eléggé érdekes, olyan marilyn monroe-s, csak mintha a Pista bácsi csinálta volna, kb., ja.

1_3.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8845-8854. rész

2018. április 24. 14:00 - Gillotte

Az epizódok előtti reklámban Bartha Zsolt hangja buzdít arra, hogy vegyünk fel hitelt. Rendben, hogy Zsoltnak kell, de csak azért, mert vele mondatják be, nem fogok ahhoz a lehetőséghez fordulni – viszont poénnak nem rossz! Várom már, hogy Vili bácsi is bemondja, hogy ,,a lenyugvó napnak is van ereje”, továbbá, hogy Attila és Máté mosolyogva süssenek ,,Dr V. ker.” süteményt, mire Juli hazajön, arról nem is beszélve, hogy Hanna Skypeozzon szülejével, és mögötte Balázs meztelenül tűnjön fel: ,,nagyon finom volt a kókuszgolyó” felkiáltással. Nos tehát: Zsoltnak lassan összeáll a kép, hogy valami nem stimmel a műtétjét illetően. Nóra szól Attilának, hogy vesse be a magánnyomozósdit, és derítse ki, hogy az az összekötő fickó kicsoda. A Mátyás téri Colombo megtudja, hogy az összekötő, Pilisi Aladár kitalált név, nem létezik, a telefon pedig feltöltő-kártyás volt. Zsolt rettentően kikészül, tolja magába a gyógyszert meg a piát, még jó, hogy Nóra és Krisztián megakadályozza. Szegény Zsolt úgy zokog, hogy tényleg belesajdul az ember szíve. Zsolt ezután még azzal is bepróbálkozik, hogy leugrik az emeletről az udvarba, de Krisztián megmenti. Abban maradnak, hogy Nórához költözik, aki tud rá vigyázni. Nóránál azonban nem paradicsomi a lét, ugyanis Nóra aggódik azért, mert Zsolt túl sok fájdalomcsillapítót szed, úgyhogy elveszi tőle, hogy majd ő adagolja. Zsolt nyilván nem nyugszik ebbe bele, úgyhogy ismeretlen forrástól rendel gyógyszert, házhoz. Nóra épp nincs otthon, amikor érkezik a küldönc, legalábbis Zsolt azt hiszi, hogy ő az, számon is kéri a tizenéves lányt, amikor is Nóra állít haza, és meglepődve látja, hogy visszatért Timike. Az vesse az első követ Zsoltra, aki rögtön levágta volna, hogy Timikét látjuk!

bk_apr9_13_1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A Nagy Duett 6x02 - Van-e élet Pumped Gabó után?

2018. április 24. 13:39 - BBrigusz

Nem ér véget a buli, azt ígéri az intro, hogy még a múlt heti csúcsszuperfrenetikus adást is lehet fokozni a második élő showval. Claudia ismét kap egy táncos bevonulást, ami után tíz percig alig tud levegőt venni, szerintem ez nem igazán lett átgondolva. Az elfogadhatónak mondható fekete ruháját ezúttal egy ocsmány sárga szatén anyagdarabbal sikerült kiegészíteni, de hát ízlések és pofonok.  A zsűri változatlan, Nagy Adri dekoratív, Kasza bugyuta, Pápai Joci pedig ...hát...olyan Pápai Jocis.
0.jpg

Tovább
Címkék: a nagy duett TV2
komment
süti beállítások módosítása