Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x35 - I'm goin' to Miami/ Welcome to Miami!

2018. december 09. 14:55 - lulu1.0

Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont bodottá lesz, mert végre nem kell korán kelni, se tanulni, se semmi. Azt is mondja Ani, hogy valaki el fog tűnni, meg azt is, hogy Csoki félre fog lépni, ráadásul még kiválasztós napra is ébredtünk  (én legalábbis biztos). Hát akkor vágjunk is bele.

1_1.jpg

Azzal kezdünk, hogy a társaság visszafogottan héderel a villa különböző pontjain. Reni talán miteszerteleníti Lacikát, Adri és Greg pedig mindeközben Zsuzsut szopatja, a szövegkörnyezetből pedig az is kiderül, hogy már nem először. Teszik mindezt azért, mert a kis bolond lány olyan szórakoztató ilyenkor. Greg előadja, hogy nagyon fáj a (talán) szeme, ami meg gondolom visszavezethető Zsuzsu valami korábbi cselekedetéhez, és hogy most aztán már tényleg kizáratja a lányt, meg blablabla. Zsuzsu felül a hullámra, és nyíg, hogy jajj ne már, meg majd ő mindjárt hoz egy steklámpát és belevilágít ellenőrzésképpen.

5_1.jpg

No, ekkor veszi kezdetét a kollektív szívatás. Mire kijön a kihúzgált kislámpával, Greg már felszívódik, a többi meg mondja neki a hülyeséget, hogy menj-szaladj, mert az imént sírva távozott a nyugiba, aztán a mosókonyhával ugyanez (nagyon remélem, hogy a klotyóban hosszan látható piros lötty valami elcseszett illatosító, de legalábbis valami fénytörés okozta látvány), majd zavarják még a fürdőbe, a szaunába és akkor itt ÁÁÁÁÁLLLLLJ! Egy perces néma adózás következik annak, hogy

RENDELTETÉSSZERŰEN HASZNÁLJÁK A SZAUNÁT!

2_1.jpg

Tegye fel a kezét az, aki ezt igazinak gondolta, mert szerintem az évadok múlásával mind többen gyanakodtunk arra, hogy inkább csak egy szaunaként berendezett tér, mint sem valódi. Cáfolatokat toljátok kommentben XD. Nekem, akinek a szauna egy szent hely, nekem, akinek külön és szpesöl öltözéke van ehhez a tevékenységhez, kibaszott vérnyomásfelpattintó látni, ahogy Roli döglik bent hobbiszaunistában (értsd fürdőgatyában), de hogy még a papucsát is bevitte, mit bevitte!?! felrakta az első padra, ő meg felhencseredett a másodikra. Biztos ő bírja a meleget, a papucs meg nem annyira. Szóval így nyomták ők ott bent, ketten. A papucs meg Roli. És akkor most nem kezdem el elmesélni, hogy milyen kibaszott egészségtelen belélegezni a fürdőgatya és papucs száz fokon keletkező kipárolgásait, mert minek. Bizonyos helyeken - ami nem a Való Világ, csak hasonlóan jó a grafikája -  is úgy kell odaszólni a hobbistáknak, hogy takarodjál már ki a klóros vízbe/tengerpartra/napozáshoz tervezett szettedben, mert nem azért jövök ide kikapcsolódni, hogy a szarjaidból inhaláljak, amire meg ez a típus még jellemzően vissza is károg. Végső érvként mutogatod neki az ajtóra felnyalt no ruha-no papucs matricát, de még ekkor is csak puffog, hogy jaja azt láttam, de nem gondoltam, hogy komolyan kell venni. Hátajóédesanyját az ilyennek.

Szóval Zsuzsu végül a hálószobaszekrényben találta meg Greget, aki biztos nagyon pici a valóságban, mert máskülönben nem fért volna a hanyagul behányt ruhák közé, annyi szent.  Meglelése után azt mondja ez a fiú, hogy neki most bizony megingott a Renibe vetett bizalma, mert, hogy ő árulta be Zsunak, és akkor, ha egy ilyenben elárulja, akkor biztos élesben is, én meg gondolkodom, hogy ez most generált konflikt, vagy már tényleg ennyire ingerszegény a környezet, hogy Krisz után Greg is paranoiássá válik?

3_1.jpg

Lefekvéshez készülődünk, aminél konkrétan elkezdett kikerekedni az eddig még laposakat pislogó szemem. Csoki – Era, Vivi – Krisz párosok mered vagy sem játékba kezdenek. Vázolom. Négyen fekszenek egy ágyban. Krisz és Vivi előjátszik szexuális töltetű jeleneteket, Csokinak pedig le kell ezt utánoznia Erán. Na szép! Aztán Csoki becsokizik, de szerintem nem annyira, hogy abbahagyja, inkább csak kihúzhattak mindahányan a nyugiba, ám mivel nem ment utánuk a közvetítés, ez egyelőre csak feltételezés. Helyettük megkapom visszahűtésként Rolit és Hunort, ahogy Roli gyorsan megosztja az iménti jelenet történéseit, és tanulságait. Elmondja, Era tervezte, hogy kipattintja Hunort a komfortzónájából és hogy ezért majd tesz ezt meg azt, de a lényegesebb szál inkább az, hogy Roli erről tök tattikából igyekezett lebeszélni a lányt azzal, hogy hagyja csak így Hunort, hiszen ha ennyire tuja, akkor egy idő után uncsi lesz a nézőknek is, ezzel pedig el is intézi a saját sorsát. Tehát akkor most két opsön van. Amennyiben Era a későbbiekben odamegy Hunorhoz és azt mondja neki, maradjál csak ilyen, amilyen vagy, ne változtassál semerre, ám ennek ellenére mégis tolja Csokival, az a taktikába oltott bimbózó gerjedelem, ha Era nem megy oda Hunorhoz de Csokival tovább incselkedik, akkor csak szimpla gerjedelem. Ebben az esetben majd jön Reni, osztán hajánál fogva lehűti a kedélyeket, vélelmezhetően.

4_1.jpg

Napi képzavar (from Roli to Era):  

„Most őszintén hazudtál!”

Kezdődik az utolsó tanítási nap, ami előtt még végignézhetjük a szokásos szenvedésekkel teli reggelt, ahogy alig bírnak felkelni a drágák. Greg meg is fogalmazza nekünk, hogy már totál kivan, el van fáradva itt a sok tennivalótól, szellemileg leterhelt és kábé úgy néz ki, mint egy lelakott szoba-konyha a nyolcban. Reni szelíden és dallal ébresztgeti Csokit, az esti gruppen résztvevői, illetve Roli és Hunor (utóbbi kettő távolabb a többitől) meg nekiállnak kibeszélni az este történteket. Ebből számunkra is kiderülhet, hogy csók volt, parittya nem, pedig már annyira izgultam (nem).

6_1.jpg

Érkezik a matek- és földrajztanár, utóbbi óriási színészi kvalitásokról tesz tanúbizonyságot, ahogy Csokit - nekem már kurva kellemetlenül sokszor -  csokibácsiként szólongatva bemegy azt ébreszteni, mindeközben összetalálkozik a félmeztelen Greggel, akit szintén öltözésre kapacitál. Greg csípőpől kérdez vissza, hogy segítene e neki öltözni, vagy esetleg vetkőzni?! Nem mélyültem el Greg irányultságában ezért most őszintén nem tudom, hogy ki csinálna meg kit, de alapvetően mindegy is, a lényeg, hogy ott kérem, van valami szimpátia.

7_1.jpg

A földrajz és matek órákat nézzétek vissza, eskü, szórakoztatóak. Zsuzsu egy- max. kétjegyű számokat ad össze, a másik csoport mindeközben Ámerikáról meg az Északi-középhegységről tanul. Először Greg keresi Miamit Dél-Amerikában, amit egyébként Afrikának néz, de a legjobb az volt, amikor bizonyos tavakat satírozásnak gondolt, miszerint ezzel jelölhetik a világtérképen, ha valami már „megszűnt” létezni. Hát imádom. Nyomott még néhány áthallásos poént a forró égövről meg az állandó melegről, majd átadta a szót LACIKÁNAK, aki a magyar viszonylatokról regélt. Csúcsok, hegységek, kőzetek miegymás. Az is itt derül ki, hogy Era életében nem járt Magyarország rendezői bal oldalán. Pécs, Kaposvár és a teljes Balatoni régió kezd most sűrű imádkozásba, hogy EZ MARADJON IS ÍGY!

8_1.jpg

Anikó a reklám után azt mondja, hogy egyrészt beindult a taktika gőzhengere, másrészt meg el ne feledjük, hogy ma este már megint kiválasztás. Na, most főhőseink ehhez mérten meg is kezdik egymás módszeres baszogatását. És akkor most a tattika, figyelj. Adri azt mesélte Gregnek, hogy hallotta amint Eráék ki akarják csinálni Renit, úgy hogy Era rámegy Csokira, aztán párhuzamosan ezzel ki akarják csinálni Zsuzsut, hogy Hunor meg rá megy rá és majd meghódítja az ő szívét, megmássza az érzelmeit körbevevő bástyákat és beveszi a várat. A védtelen Zsu meg majd szerelembe esik és összeomlik, amikor kiderül, hogy mindez csak ármánykodás volt. Adri meg amúgy is kiesik, mert kiesik, ezt nem fejtették ki. Adri azt is mondta Gregnek, hogy kussoljon, erről senkinek egy szót se. Erre persze neki is állt elmesélni Reninek óvatosba, majd Zsuzsut is bevonták, amivel meg kábé azonnal le is buktak Adri előtt. Reni és Greg egyébként Zsun fognak elvérezni. Édes ez a lány, meg minden. Belőlem is kihozná az anyai érzéseket, de gyökszi a taktikázáshoz. Engem azokra a férfiakra emlékeztet (kb. minden férfi, BOCCCCS), akik jellemzően vakon vannak élethelyzetek tekintetében és soha nem tudják, ki előtt beszélhetnek, ki előtt nem. Kiemelten igaz ez az olyan szitukra, ahol nők és ármánykodás van a történetben. XD

9_1.jpg

Zsuzsu azt mondja egyébként, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, mert ő csak kihasználja Hunort testileg, nesze neked #metoo, de át már nem engedi magát, az egyszer ziher. Ez annyit tesz, hogy a kufirc az mehet, de érzelmileg nincs belebonyolódás.

10_1.jpg

Jön valami olyan óra, amiről csak tippelni tudom, hogy esetleg konfliktuskezelés!? Már ha egyáltalán ilyen létezik tanrendileg. Egy biztos, Adri és Vivi a kezdés pillanatától egymást kutyázva szimultán pofázik, egyre növekedő hangerővel. Nem tudom, mihez köthetően folyik a harc és őszintén nem is érdekel. A nálam egy fokkal érdeklődőbbek írják meg lentebb, plíz! A tanár elnyílt szája és gúvadó szeme viszont priceless. Vivi lehet, hogy agyvérzést fog kapni, annyira vörösödik a feje az idegtől. Vele szembe Adri láthatóan tolja alá a lovat és hergeli. Téma még mindig nincs meg, de ez így önmagában is szórakoztató. Tanár arca már a kezébe temetve. Nézzétek vissza ezt az adást, ma már nem először írom.

A nettó üvöltözés után a szerkik lehetőséget biztosítottak arra, hogy további résztvevők is egymás torkának ugorhassanak. Beküldtek nekik két virgácsot, amit mindenki kioszthatott az általa épp leginkább utált személyeknek. Lássuk ennek mi lesz a kifutása. Era kezdi azzal, hogy Hunornak adja az egyiket személyes sértődés okán, Krisztiánnak meg a másikat, mert mocskos a szája, ahogy azzal a nőkhöz beszél. Roli az elsőt Erának adja, mert már megint nem működik közöttük a szövetség, a másikat Greg kapja, mert állítólag az lehazugozta. Reni az elsőt Rolinak adja, mert patkány-sunyi nézései vannak, a másikat Era kapja tanító jelleggel. Adri Krisztiánnak adja az elsőt, a másodikat ő is Rolandnak, bizalomvesztés okán. Greg az egyiket Rolandnak dobja, a másikat LACIKÁNAK, MERT ÁLLÍTÓLAG SZÁLLÍTJA AZ INFÓT ÁBÓL BÉBE. LOL!

11_1.jpg

Záróakkordként még a cigizdében megy egy kicsit a vekengés Era és Roli között, hogy ki csalódott a másikban nagyobbat. Anikó velem együtt kíváncsian várja, hogy meddig is tart majd ez a sokadjára eljátszott „szakítás”. Addig is, amíg ez kiderül, készüljetek gőzerővel az esti kiválasztásra, illetve várnám a véleményeket annak kapcsán, hogy Roli most tényleg picit odavan Eráért vagy valami óriási játékban vagyunk, aminek során az undok és fröcsögő lányokat Babának szólítjuk még akkor is, ha normál esetben inkább már taszajtanánk egyet rajtuk?! Izgatottan várom a véleményeket! Köszöntem!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WICKEDWITCH 2018.12.10. 16:32:56

@bElannaTorres: Ribi annyiból érdemli meg, hogy hagyja. Simán elküldhetné a picsába (de rendesen, nem úgy, hogy utána 5 perccel már nyalakodik vele), és amennyire odabent lehet, elhatárolódhatna tőle. Ha lenne benne tartás, megtenné. Ettől persze még undorító, ahogy Ánusz viselkedik. A magam részéről azért akarom kiszavazni Ribit (de majd csak Ánusz után), ahogy ő viselkedik: ahogy teszi az agyát, meg ahogy kerepel.

bElannaTorres 2018.12.10. 16:33:29

@MacákékIcukája: igen itt a hogyvolton tényleg, facebookon viszont buzizzák.
Attila hasonló karakter volt mint survivor Feri, meg volt győződve, hogy ő tud jobban mindent, direkt beleállt másokba, kiabált mindenkivel, mindig övé volt az utolsó szó. Igen ánusz nálam is, szerencsére a héten még lejjebb húzta magát, ha nincs ez a hét, simán visszajön adri ellen.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:33:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: ez zseniális ! :D :D :D
Köszönöm a linket !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 16:33:59

@MacákékIcukája:

Emlékszel a VV6-ra amiben volt egy menő csávó VV Dóri pasija, ő paraszt volt, de hozzá képest Ánusz egy véglény.
Menő volt VV Olivér is a VV5-ben, az ilyen menőség oké, de az alpári parasztság,és még erre büszke is, és még direkt rá is pakol egy lapáttal, na ez a gáz Ánuszban, a melegpornó nem is lenne annyira durva, mert Maja Gold is pornózott azt nem utáljuk :)

,, 2018.12.10. 16:37:40

@Nyuszomuszo83: igazad van, csak felhúztam magam ezen az álszentségen.

bElannaTorres 2018.12.10. 16:37:43

@WICKEDWITCH: nagyon rossz stílusa van Vivinek, meg is értem ha kiszavazzák.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:41:07

Jobb ha mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy KrisztiÁnusz "nyeri meg ezt a kib@szott játékot" !

Maximista vagyok 2018.12.10. 16:41:55

@mentorosh lecsó: ja, nagyanyám meg salakmotor világbajnok

MacákékIcukája 2018.12.10. 16:46:58

@szociál: a vv6-os Doribol csak annyi maradt meg, hogy a Zsotival osszejottek, nem neztem annyira azt az evadot, nekem nem jott be :/
Oli tenyleg meno volt (sajnaltam amikor feladta, utana mar nem is neztem nagyon azt a szeriat), de Anuszra ezt a szo legpejorativabb ertelmeben ertettem, mert egy tipikus nagypofaju utcai kemenygyerek. Hordaba verodve kot bele mindenkibe, foleg a nokbe.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:47:05

@mentorosh lecsó: ezt nem én mondtam, hanem Ő nyilatkozta a ripoRTERszobában... :D

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:50:58

Most megennn szardán leszen a kiIZÉlés és vasárnap a PPPHHHÁÁÁÁRBAJ ???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 16:52:42

@MacákékIcukája:

Jah ez jellemző az ilyen gyúrós utca kölkökre, bandában két dekk között beszólogatnak az utca népének, azt ha valaki visszadurrog neki mennek 5-en mint a dakoták.
Az ilyenek gyújtogatják fel a hajléktalanokat.

onleány 2018.12.10. 16:59:50

@szociál: @MacákékIcukája: VV Olivér, a zsigeri tahó. Hódos Hajnalka nevezte így, és igaza volt.

csincsilla72 2018.12.10. 17:00:02

@Nyuszomuszo83: Ugyan, ne húzd fel magad, annyit nem ér az egész.:-)
Ez a széria - úgy, ahogy van - nem szerethető. Az egészben az a bosszantó, hogy nem tudjuk, milyenek is a valóságban. Megy a játék a kamerának, tuti biztos, hogy vannak titkos szerki-utasítások, és a 24 órából látunk 45 percet. Amibe természetesen a trash-tartalom van beszerkesztve, amiről megint nem tudjuk, mennyire valódi. Minden szereplőben van egy kevés, amit tudok szeretni (Ánusz és Adri kivételével, ők egyszerűen semmi szerethetőt nem mutattak eddig). Vivi tud főzni, Reni, Csoki tud empatikus lenni és vigasztalni, Zsu és Greg bolondos, Hunor, Roli értelmes. Laccika meg önmaga. :-) Mást ezen kívül nem is tudok róla elmondani.

Perah 2018.12.10. 17:00:54

@Nyuszomuszo83: Nyugyi Nyuszó, nem vagy egyedül, szerintem sokan néha csak olvasgatunk, de nem kommentelünk. Én sem szeretem Zsuzsut, sőt a lányok közül Era mellett ő idegesít a legjobban, még Vivi dobogós. Bár én néha sajnálom Zs-t, amit igen hamar el szokott cseszni a nyávogásával és faragatlan stílusával. Mint pl. amikor a földrajz tanártól megkerdezte, hogy "maga normális"? Csak azért, mert nem adott neki 5-öst.

Krisztián ellen ment a szavazat, de még változhat, attól függően, hogy kit visz ki és hogyan viselkedik a továbbiakban. Engem nem érdekel a Gabós pornója, az ő élete és ő teste, ennyi. Amúgy szerintem látens meleg, néha, mintha Csokit jobban szeretné, mint Vivit, de őszintén ez is hidegen hagy.

MacákékIcukája 2018.12.10. 17:08:20

@szociál: pontosan :)

@csincsilla72: erdekes, nekem meg pont ez jobban tetszik, mint mondjuk az elozo 3... egyebkent igaz, nagyon rossz ez igy, nem tudunk kb. semmit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 17:10:21

@onleány:

Ha a tahóság kilóban mérhető, ki lenne súlyosabb VV Oli vagy a hörcsögképű ?
Kínába kötne ki Ánusz olyat nyomna súlyban :)

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:11:29

@onleány: na de ki a fasz az a Hódos Hajnalka?

,, 2018.12.10. 17:15:31

@Maximista vagyok:
/levegő után kapkod
/összerogy

,, 2018.12.10. 17:17:46

@Maximista vagyok: te alapfogalmakkal nem vagy tisztában, te lekvár?

MacákékIcukája 2018.12.10. 17:18:06

Lacikanak a szuperkepessege a parbajtanacs, vajon ki fog neki segiteni? VV5 Attila? :D

2018.12.10. 17:21:01

@Nyuszomuszo83: kiszedtél a konténerből. Örök hálát nem írok mert utólér, de szívem örökké a tiéd. ;-) :-D Cuppanat. :smiley "pirul" mint a sütőtök
Ja Zsut én is bírom de otthonranem kellene.

,, 2018.12.10. 17:22:03

@úgymond olvasó mmkk: már tudom kire rakom a jelen!

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:22:33

:D legyen

Annyit azért hozzáfűznék, ha csak egy ezred Olivért tudna hozni bármelyik benti vadparaszt, már egy elfogadható műsort kapnánk :)

,, 2018.12.10. 17:23:00

@,,: jeleM
(A következőt meg az autocorrectre)

mézescsók 2018.12.10. 17:23:33

@bElannaTorres: Nem a szabálykövetéssel és az egyszerűséggel volt gond. A volt kollégám egy tökéletes végrehajtó típus volt, mindent kiválóan megoldott, ha gondolkodnia nem kellett. Munkáltatónál az ilyen nélkülözhetetlen. Ja, és ne kövesse el az ember azt a hibát, hogy beszédbe elegyedik vele. Nem volt tökhülye, de kommunikációképtelen, Mindegy, legyen bárhol, boldoguljon és érezze jól magát, én meg majd néha a hátam mögé nézek, hogy nem lep-e meg.

.@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem vagyok különösebben jó embernek, csak átlagos.
Krisztiánnak meg jobb lesz kint. Hogy az emberiségnek is, azt kétlem.... Még fejlődhet.
Bye bye Krisztián.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 17:24:49

@Maximista vagyok: csak szívom a véredet more, hajjámeg

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 17:25:45

@csincsilla72: @Perah: köszönöm mindenkinek! Engem nem izgat mit firkál ide, mert arc nélkül bárkinek lehet nagy szája. Védje szeresse, ki nem szarja le! Én meg nem szeretem, oszt jó napot!

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:26:44

@úgymond olvasó mmkk: tudom ;) amúgy gyorsan rágugliztam Hódosra, aztán ki is ikszeltem a gecibe. szóval a kérdésemet továbbra is tartom :D

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 17:34:52

@Maximista vagyok: Hajni kurva jókat irt a vvkről! :)

2018.12.10. 17:36:19

@Nyuszomuszo83: nekem miért nem megy smiley?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 17:36:23

@Maximista vagyok: nem vagyok oda a hölgy munkásságáért, de ezt csak titokban és halkan merem mondani, mert még a végén kapok, és a bal karomnak is annyi :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:41:17

@Nyuszomuszo83: óóó, na így már mást találtam róla. akkoriban nem olvastam a HV-ot, viszont az a széria volt a kedvencem. most már képben vagyok és befogom a számat.

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:43:03

ettől függetlenül az Olivéres dologgal nem értek egyet

onleány 2018.12.10. 17:45:54

@Nyuszomuszo83: Nem csak jókat írt, hanem szervezte is a közösséget. Volt avatár-verseny, locsolóvers- és haiku-pályázat, stb.

É2I 2018.12.10. 17:50:16

Zárom a szavazást; csokker nyert. Érdekes lenne, ha így is alakulna :D

,, 2018.12.10. 17:55:46

@úgymond olvasó mmkk: tőlem biztos nem:) mindenkinek más stílus jön be, hozzám sem hajni áll a legközelebb (de ami melót belerakott, azért max respect)

Oh my... 2018.12.10. 17:57:07

@szociál: jahj, az Olivér....... ő volt a kedvencem ever, szégyellem, de sírtam, amikor kiesett (tudom, feladta, de akkor is), és azután már csakis miatta szurkiztam Alekinnyónak, a barátságuk - ami tudom, nem élte túl sokkal a vijját -, megkapó volt ott és akkor, remekül mukodtek együtt, nekem Olivér volt minden VV-k legszerethetőbb játékosa...

'jut eszembe, a románca Ancsánkkal ugyancsak szerethető volt - meglehet, fullkamu volt és instruált az egész, de én elhittem, mert annyira cukik voltak.... az a szeria nagxon jó volt, kiváló castinggal és hibátlan szerkesztéssel.... ja, es VOLT ONLINE STREAM IS!!!!!! ;) Imádtam! :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:02:35

@oh..my.....:

A disznóvágás epic volt, ott rókáztak a budiba felváltva :)

,, 2018.12.10. 18:10:17

Én Ancsának drukkoltam, csak hogy még jobban elássam magam.

moletty 2018.12.10. 18:10:42

Köpjetek le, fossatok háton, parittyázzatok hónaljba de én kimondom : Ancsa szerintem egyre elfogadhatóbb, néha tetszenek a poénjai is !

moletty 2018.12.10. 18:12:02

@oh..my.....: EZ IS, geci ! Ezer éve már volt online közvetítés , ma meg, amikor a seggemet is belűről nézi a kormány a villanysütőn keresztül : NINCS !

,, 2018.12.10. 18:12:05

@,,: és most meghallgatom az All by myselfet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 18:12:46

@moletty: egyre érdekesebb vágyaid vannak :D

Oh my... 2018.12.10. 18:13:28

@csincsilla72: Csincsikém, mit mondjak, stabil EKG részemről a komidra, minden szavával csak egyetérteni tudok! :)

moletty 2018.12.10. 18:13:31

A kis rohadék hörcsögpofájú seggkúró kimegy párbajra. Add ó Uram, hogy kibasszák mint a szart !!!!! Már szavaztam is ellene :)

Oh my... 2018.12.10. 18:14:46

@szociál: iiiigeeeeen!!!!! szakadtam rajta! xDDDDDD

moletty 2018.12.10. 18:16:00

@úgymond olvasó mmkk: Nem úgy értettem, geci ! (Hajjá meg teszem hozzá) Hanem hogy "vessetek meg2 fe akkor is leírom ! Na basszá fel, mert faszomat má igazat hazudok a végén ! :)
Jut eszembe Erát hogy megutáltam :( :( Pedig mint nő nagyon bejön nekem sajnos. Feje nem teljesen (különösen a geci az orrában) meg a műhaja se, de úgy egyébként :(
De hát lekókadnék ha megszólal :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:16:21

@oh..my.....:
News
78 nőt ölt meg egy Szibéria sorozatgyilkos, ezek nem szaroznak :)

moletty 2018.12.10. 18:17:29

Köpjetek le, fossatok háton, parittyázzatok hónaljba de én kimondom : Adri csöcsei is bejönnek nekem, meg úgy egészben olyan kis parittyázható kis manó :)

moletty 2018.12.10. 18:18:50

@szociál: Hideg van arrafelé, sok hó, tévé is csak orosz-I, orosz-II.. Mit csináljon az ember ?
(Mondjuk hogy talált annyi embert a pusztán ? )

Oh my... 2018.12.10. 18:20:20

@moletty: ne hülyéskedj, tökre jó lett Ancsa mostanra, egyre fesztelenebb, és a poéjai is átjönnek, szerintem azért is nem téma már itt, mert teljesen integrálódott, elfogadottá vált vv-s műsorvezetőként..... nekem is bejövősi – de mondjuk, nekem a Bajusz Petya style is bejön, szal... így vegyetek komolyan! ;)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:24:01

@moletty:
:)
Rendőr volt jarorozes közben nyirbalta őket.
@C.Chauchat:
17 Katya, 22 Szlusenyka, 5 Katerinyacska...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 18:24:32

@moletty: még el se vettél, de már hajjjakmeg? :)

csincsilla72 2018.12.10. 18:24:44

@moletty: Hát, lányból vagyok és Adri az utolsó ebből a ganyé társaságból, akire ráilleszteném a parittyázható jelzőt :-)

Posztcsi nem lesz ma?

Oh my... 2018.12.10. 18:25:29

@moletty: na igen, ez is! szignifikánsan haladunk visszafelé az időben, ami minimum bosszantó (egy magát deklaráltan ellenzékiként definiáló csatornától meg különösen! én kérek elnézést).

C.Chauchat 2018.12.10. 18:26:13

@szociál: köfi! Már azt hittem féknyúz, de így hiteles.

csincsilla72 2018.12.10. 18:26:33

@oh..my.....: Ancsa jóó!! Bírom a poénjait, a kritikus megjegyzéseit, a lemmingek savazását.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:28:39

@C.Chauchat:

82 emberrel végzett az orosz sorozatgyilkos
Hatvan újabb gyilkosság ügyében emeltek vádat Mihail Popkov ellen, s így 82 ember megölésével ő vezeti az orosz sorozatgyilkosok dicstelen listáját. Pedig erős mezőnyben versenyzett, aminek egyik oka az volt, hogy a szovjet majd az orosz rendőrség nem erőltette túl magát a mániákusok kézre kerítésében.

Oh my... 2018.12.10. 18:30:37

@szociál: pffff..... (isten ments, hogy poénkodjak egy ilyen hírem, de nekem az ilyenekről mindig Michael Douglas ugrik be, meg az ő Összeomlása..... az epikus volt!)

Oh my... 2018.12.10. 18:31:34

@csincsilla72: ééén iiiiis!!!444!!! ;))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:32:51

@oh..my.....:
A pali nem felindulásból ölt, hanem elvezetbol azt vallotta.
Duglas bekattant.

Oh my... 2018.12.10. 18:39:07

@csincsilla72: dettó, akkor már ezerszer inkább a fogyaték Zsuzsu..... nekem az Adri, Era, Renyhe triumvirátus az abszolút antinő fogalmi megtestesítői, káráló piaci kofa (vvv) is közel áll ehhez, de a nőies alakja éppen hogy kimenti, bar rezeg a léc nála is, Zsúnak viszont smink, 6 kiló vakolat nélkül is helyes az arca....

Oh my... 2018.12.10. 18:40:12

@szociál: jah, az más.... de valahol, valamikor csak kattannia kellett annak is, nem-e.....?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:49:16

@oh..my.....:
Minden sorozatgyilkos az első után kattan rá.
Állatokkal kezdik aztán jönnek az emberek.

Oh my... 2018.12.10. 19:04:17

@szociál: hmm, lényeg, hogy kattant... ép elmével ezt nem lehet - nem hogy élvezni, de egyáltalán csinálni sem...

Oh my... 2018.12.10. 19:14:53

nézi itt valaki a Konyhafőnit? miután a kedvencem Ancsa kiesett, már csak a Király Petinek drukkcsizok, meg egy kicsit a troll Kabát Petinek - az ő ottléte már-már Lacikai teljesítmény (vicc, úgy, ahogy van;))

C.Chauchat 2018.12.10. 19:18:55

@oh..my.....: K. Peti nem érti a sertésfej lényegiségét.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 19:20:32

@oh..my.....: én mindig valakinek a kieséséért drukkolok :D

Angora Cardi 2018.12.10. 19:21:02

Törpémet kifizeted te mocsok!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 19:21:56

@Angora Cardi: minden rendben, bébi? akarsz róla beszélni? :)))))

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 19:58:03

@C.Chauchat: én nemlátom az újat kapok egy linket!-

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 20:03:24

@C.Chauchat: cukker vagyol Tesa, közben megleltem az elveszettet! Másiknál tali! ;)

Perah 2018.12.10. 20:35:01

@moletty: @szociál: Ja durva, én is olvastam délután a szibériai sorozatgyilkos rendőrről. Még angol oldalakon is rákerestem, de itt van az Index cikk róla. Remélem, hogy lehet linkelni itt:
index.hu/kulfold/2018/12/10/tovabbi_56_ember_megoleset_bizonyitottak_ra_egy_orosz_sorozatgyilkosra/

bElannaTorres 2018.12.10. 20:37:34

@mézescsók: uhh, nekem volt olyan kollégám, akkor két éve dolgoztam, ő meg majdnem nyugdíj előtt állt, de hihetetlen rosszindulatú volt, szerintem kicsit szociopata, egyedül élt egész életében, amin utólag nem csodálkoztam. Ő volt akit úgy nehezen felejtettem el, olyan volt mint walter White mikor kezdett átmenni gonoszba. Most ha valaki kicsit hasonlítana rá, akkor én is azt érezném, hogy utálom.

Perah 2018.12.10. 20:40:51

@oh..my.....: Én is nézem, bírom Király Petit, de irritáló, ahogy az ex-nőjével vitáznak folyton. Essen ki a Dóri, utána talán jobb lesz a Peti is. Igazából én majdnem mindenkit kedvelek, csak a Soma idegesítő néha, meg a Csocseszt volt nehéz megkedvelnem a zenei előítéletemből fakadóan

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 20:47:10

@Perah: Gyöngyike robbantása azért durva volt :D

Perah 2018.12.10. 20:56:10

@úgymond olvasó mmkk: Még nem láttam a mai részt, mert pakolok és a Ninja Warrior döntőjét veszem 7-től. Az előzetest láttam csak, és a honapi ismétlést veszem majd fel. Szóval akkor ő robbantott?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 21:03:21

@Perah: én is szeretem őket, majdnem csak miattuk nézem :)

Oh my... 2018.12.10. 21:11:42

@Perah: ezt akár én is írhattam volna, pacsi! :)

Oh my... 2018.12.10. 21:16:50

@úgymond olvasó mmkk: huhh, azt el se hittem, hogy ennyire gyökkettő hogy lehet valaki, hogy egy széndioxiddal teli valamit a forró sütőbe tegyen.... még a villalakókat is szanaszéjjel savaznánk egy ilyenért, bakker! xDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 21:19:42

@oh..my.....: biztos a szellemi vezetője súgta neki az ötletet :D nem tudom, de nagyon gáz volt :D

mézescsók 2018.12.10. 21:19:49

@bElannaTorres: Kösz a megértést. A legborzasztóbb az volt, hogy ő tulajdonképpen kedvelt engem. Mindegy. Felejtve, kivéve, ha hasonló fazonokat látok.

Perah 2018.12.10. 21:25:43

@úgymond olvasó mmkk: Én is leginkább miattuk nézem, néha még vissza is tekerem egy-két nagyon jó poénkodásukat. Az mekkora volt már, amikor olyan jóízűen nevettek Soma és Anikó évődésén (legyintésén). Átragadt rám is a röhögésük

bElannaTorres 2018.12.10. 22:59:05

@mézescsók: jaja van az a nyomasztás, amit teljesen elfelejteni nem lehet, áh mindegy. persze, hogy kedvelt, az ilyenek is azt utálják akik olyanok mint ők :D

Costanza 2018.12.11. 07:40:36

@mézescsók: jo, de mi van a kettos mercevel nala?
süti beállítások módosítása