Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ValóVilág 9x11 - A területek, melyeket elcsatoltak Trianontól (18+)

2018. november 15. 18:27 - Dzsudibí

screenshot.png

Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok Csokifaszt bíztatják, hogy úgyis ő fog nyerni, hát olyan rutin ez neki, mint Ica néninek eltalálni, hogy hány szelet párizsi a 20 deka 40 évnyi csemegepultozás után. Elsőnek rögtön Csoki kezd, és nagyon izgul, mert szerette volna, hogy komoly legyen, mer neki a tánc az érzékeny pont, mert ő kérem, mindenki kapaszkodjon meg, maximista. Pont ez jön le nekem is, amikor Zsu kezeit a csokifasz irányába gyömöszöli, mialatt Reni lézerszemeivel rögzít minden mozdulatot, hogy később majd számon kérhesse csokiszínű parittyapartnerét. 

Adri: De aranyos amúgy, mekkora kis ribi vagy te?!

Zsu: Hát igen.

1_16.png

Greg egy rózsaszín unikornist gyaláz meg egy olyan rózsaszín szettben, amire elsőre azt hittem, nem lehet tovább fokozni, de aztán bevágnak vele is egy riportszobás jelenetet, ahol már egy tenyérnyi szvarovszkis gyémántbasszal a homlokán mesél nekünk arról, hogy jobban izgult a táncverseny előtt, mint a kiválasztásnál, hát ugye, kinek mi a fontos ebben a játékban. Krisztiánusznak nem magyarázták el a feladatot elég részletesen, így kissé félreértelmezi, és regyszemélyes dothraki seregként erőszakolja végig a nőket ruhán keresztül, má úgy romantikusan, amit az említett nők hangos üdvrivalgással és örömteli visítázzal nyugtáznak. Radics a bevonulásnál akkorát taknyol, hogy öröm nézni, Roli pedig tudja, hogy ezt a feladatot csak kreativitással nyerheti meg, amit ő sajátosan úgy értelmez, hogy ugyan ugyanazokat a reszelő mozdulatokat imitálja a bulákon, mint a többiek, csak ő bepakolt két kötött zoknit a tojásos virsli mellé, mert az milyen vicces. Na de, vesztegetjük itt az időt a kanokra, amikor a bulák még csak most jönnek, kétévevagyokpárkapcsolatban deazértlehethogyráugrokazelesőfaszra Vivi sajnálkozik, hogyhát de kellemetlen, mert ő ugye két éve párkapcsolatban, és most meg vetkőzni kell, a kötelesség mindenestre kötelesség, és akkor már inkább belead apait anyait, minthogy elbliccelje a picsarázogatást, milyen kár, hogy a fiúk előre megállapodnak, hogy a versenyt Zsu nyerje, mert akkor pont jól jön ki estére a logisztika egy kis potenciális parittyázáshoz. 

5_8.png

2_12.png

nov_-15-2018_16-59-15.gif

4_10.png

6_4.png

nov_-15-2018_16-57-10.gif

nov_-15-2018_16-58-43.gif

Era egy erotikától és fülledtségtől csöpögő számot, a Kör közepén állokot választja, saját bevallása szerint szégyenlős, ehhez képest azért elég komfortosan tekereg a kanok körül, már ha azt veszem számításba, hogy én hasonló helyzetben nagy valószínűséggel garbóban és sínadrágban macarenáznék egyet, oszt mindenki hajjon meg. Dzsinu is nagyon izgul, ellenben a következő bevágásban már úgy rázza a picsáját Krisztiánusznak, mintha az élete múlna rajta, majd következik Reni, aki - sose találjátok ki - NAGYON IZGUL, még a gyomra is liftezik, ami teljesen érthető, hiszen azért a rúdtánc mennyire más kategória, mint az öltánc. Bizonyára az izgalom hatása, de nagyjából olyan kecsesen mozog a kanokon, mint egy háromlábú elefánt bedzsinázva, amit azzal magyaráz, hogy:

"Talán úgy éreztem magam, mint amikor az első napom volt a munkahelyen."

8_3.png

9_2.png

11_4.png

Kétéveugyanazonafaszonugrálokcsak Vivi próbálja magát visszafogni, mert azért nagyanyáink illemkódexe jegyesség idejére valami olyasmit ír elő, hogy picsádat kartávolságnál közelebb más férfi arcába ne rázzad, ennek megfelelően Vivi sem akar magából túl sokat mutatni, ami szerintem maximálisan sikerült is neki.

nov_-15-2018_17-02-02.gif

12_3.png

Az egyetlen, aki itten kérem nem izgul, nem más mint Zsuzsu, mely a performanszán is meglátszik, táncának harmadik másodpercében lekerül a melltartó, és onnantól a szerelemvonatból nincs kiszállás, a kanok őrjöngenek, a bulák pedig elismerően nyilatkoznak Zsuzsu bátorságáról, Reni szerint pedig - a kormány gyermekvállalási kampányának elsöprő sikerét vízionálva - egy ország, azaz hatvanmillió ember látta most Zsut így kitárulkozni. Ezek után természetes, hogy Zsu nyeri a versenyt, fiúknál Greg, aki érdekes, most kivételesen nem sértődött meg, hogy a férfinemhez sorolták, nyereményük a nyugi, pezsgő és szusi, ami csak azért szerencse, mert Zsu ízig-vérig vidéki lyány révén a gyesznyóhúst szereti meg rántott csirkemellet, neki itten nyers hallal ne kedveskedjenek. Külön köszönöm a szerkiknek, hogy pálcát is beküldtek is nekik a poén kedvéért, Zsu jogos felháborodását kiváltva ezzel, mert hát egye a szusit pálcával a kínai, ahogy szokta, neki hozzák be a bicskáját. Zsu azért tesz még egy próbát, és keresi az ismerős ízeket a szusiválogatásban, ezért a szójaszószt kinevezi bárbekjú szósznak.

nov_-15-2018_17-02-35.gif

13_3.png

14_3.png

Gyűrűvanazujjamon Vivi és Radics tattikáznak a kanapén, Vivi nem szeretné, ha ez az egész átmenne enyelgetősbe, Radicsnak az elejétől nagyon bejön Vivi, csak a korával van egy kis baja, amit remélem úgy ért, hogy fiatal, mindenesetre megállapodnak, hogy villaszövetségüknek a legnagyobb titokban kell maradnia, mert csak úgy van értelme. Radics tartja is a titkot, ameddig ez emberileg elvárható tőle, azaz egészen másnap reggelig, és ekkor is csak két legmegbízhatóbb barátjának, Csokinak és Krisztiánusznak számol be a kötelékről, mely közte és cicafül között köttetett, utóbbi az arckifejezéséből ítélve nem biztos, hogy vissza tudná kerek egész mondatokban mondani, hogy akkor most ki kivel van és ki előtt kell titkolni. Radics elbeszéléséből azt is megtudjuk, hogy kétévepárkapcsolatomvan Vivi alvás előtt azért odatörleszkedett egy kicsit seggből a farkához, má úgy visszafogottan, ahogy azt egy gyűrűs menyasszonynak illik. 

15_3.png

16_2.png

17_2.png

Radics édesdeden aluszikál a kanapén, Era és Csoki kitalálják, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom hogy Radicsról önarckép szülessen az arcára egy fasz képében, melyet szemceruzával abszolválnak. Ha már erre nem kelt fel, akkor belefér még egy kis piros körömlakk is, és ha még ezek után is alszik, akkor nyilvánvaló, hogy az arcát vastagon le kell fújni Vivi csillámporával. Zsuzsu egy hajkefét is rátenne Radics hasára, de Era szerint az nem vicces, és aki esetleg nem értené, hogy ilyen jelentéktelen részleteket minek írok le, az valószínűleg az sem fogja érteni, hogy hogyan lobbantja fel ez az apró véleménykülönbség az első igazi kiagecimvagyte üvöltözést Era és Zsuzsu között, egy teljes nappal azután, hogy egymásnak adták a mindhalálig jóban-rosszban karkötőt. A vita során előkerül természetesen Zsu csöcsmutogatása, mely csak olaj a tűzre, és néhány másodperc alatt gyorsul nulláról százra, olyanokat üvöltve egyre hangosabban, hogy attól még hogy szemüveg van rajtad nem leszel okos, meg hogy láttál-e már kozmetikust, illetve az agyadat is cseréld ki a neurológián, Iza és Krisz szájbaköpködése ehhez képest mindenesetre eltérő vélemények ütköztetése volt kultúrált formában. 

"Nagyon elvesztetted a sulykot most nálam." (Zsu)

nov_-15-2018_17-02-56.gif

illetve 

"Ilyen fejem lenne térden állva könyörögnék a plasztikai sebésznek, hogy operáltasson meg."

nov_-15-2018_16-56-13.gif

És akkor azt hiszem ez az a pillanat, kedves feleim, amikor mindenki üljön le és kapaszkodjon meg a szék karfájába, de kurva erősen, mert Zsut nem csak az ország előtt alázták meg, hanem egy hajszállal átírva a történelmet:

"Egy ország előtt kurvázott le. És még a országhoz csatlakozó nemtom hány területet amit Trianontól elvettek."

19_2.png

20_2.png

21_2.png

Hogy akkor most ennek megfelelően átírják-e a nyolcadikos történelemkönyveket jövőre, avagy sem, azt én nem tudom egyelőre megmondani teljes bizonyossággal, de mindenesetre érdemes a történeteket ebből a szemszögből is átgondolni, és megtervezni az alternatív "Nem! Nem! Soha!" szélvédőmatricákat. 

22_2.png

Ugrunk a kihívásra, Radics élő adásban fikázik, amivel biztosan rengeteg új támogatót szerzett magának a Merülj el könyékig mozgalom tagjai között, de be akar törni az autentikus british english-t beszélők insta klubjába is, ezért úgy fogalmaz, hogy ő nagyon ekszájting, amivel nem árulok el azt hiszem nagy titkot, ha elmondom, hogy nem arra céloz, hogy ő egy izgalmas személyiség. Ezek után Anikónak vagy fagy a szoftvere, vagy nem tud egyszerre figyelni a fülében duruzsuló hangra és a beszédre is egyszerre, de amíg helyreáll a rend, megnézzük Radics konfliktusait a villában, összegezve a látottakat Anikó megállapítja, hogy többségében lányokkal került összetűzésbe - Mi ennek az oka Radics, kicsi a faszod? - Radics bölcsen megállapítja, hogy az, hogy csak a lányokkal vitázik, csakis amiatt lehet, hogy a fiúkkal nem. Era szerint Radics nem tiszteli a nőket, és olyan szóhasználatokat enged meg magának, ami az ő értékrendje szerint nem megengedhető, vagyis Radics a tűz ő meg a föld.

24_2.png

25_2.png

26_2.png

27_2.png

28_2.png

Van rendesen felszopó matéria a név kimondása előtt, mert kapunk vlogot, meg privát beszégetést is Anikóval, Radics Anikónak elmondja, hogy pontosan azt csinálta, mint én a töriérettségi előtt: egész nap úgy tett, mintha gondolkodna, de igaziból nem, és csak a kiválasztás előtt 10 perccel hozta meg a döntését, és erre egyébként marha büszke, mert milyen kurva jól összezavart mindenkit, egyébként meg ki ha ő nem, mert ha kiesik, akkor kb össze is pakolhat a stáb, hiszen nélküle nincs értelme a műsornak. Radics vissza a többiekhez, magához veszi a kéket, majd mindenkinek egyenként megmondja az őszintét, illetve majdnem mindenkinek, mert sajnos elfogy az idő, szól közbe Anikó - MONDD KI A NEVET - és Radics elsüti a jó öreg, Roli állj fel és kösd rá Erára a kendőt poént, ami már hárommal ezelőtt sem ütött, de Radics ettől függetlenül nagyon elégedett magával.

29_2.png

Zsu ropja, emígy-e:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:14:15

@bElannaTorres: az mekkora lenne :D:D:D:D RTL-nél a helyed, halljak meg tesó! El is képzeltem ahogy a pulton parittyáznak a zöldségesláda mellett! Egy álom lenne!

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:15:22

Lenne ott szuvidált kombó, konfitált parittya, meg textúrák :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:21:28

@WICKEDWITCH:

Az a baj hogy a kreténeket válogatják be, és szerintem valami kikötés is van, ha dugtok az első héten vagy bármikor a bent létetek alatt ,akkor kapsz valami bónusz gázsit kéz alatt.
VV Attila féle játékosokkal jobb lenne pedig, nem csak az lenne a napi téma hogy parittya, ha nem lennének durván mások a karakterek még a csapat választás klikkesedés is sokkal nehezebb lenne, ez lenne a kihívás, akkor mindegy egyes kieső hiányozna lehet, így már azt várjuk hogy zúgjon ki az összes a pitsába és nyerje meg hunyor vagy Roli :)
Én se akarom nézni Csoki seggét ahogy liffeg a zsákja dugás közben, vagy Kebab rinyáját mert nincs rajta smink és lezombizzák :)
Egy korrekt kis VV-t szeretnék, de sajnos nem ez az irány, hanem a trash, pláne ennyi indiánnal :brühühü

WICKEDWITCH 2018.11.16. 16:22:29

@bElannaTorres:@Maximista vagyok: :DDDDD Aztán egyék is ám meg, amit főztek... :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:22:42

@bElannaTorres:
VIP konyhafőnökben csinálj úgy rizottót hogy közben Gézának vered a faxát, van rá 10 perced !
Óra ........indul !

uramatyám 2018.11.16. 16:24:40

@Maximista vagyok:
A savak is fontosak. Azt meg ugye kóstolással lehet megérezni. (nefürgéylé)

bElannaTorres 2018.11.16. 16:25:17

@Maximista vagyok: :D valamelyik részben már így is elhangzott hogy Anikó nem elég stabil :D hát tényleg nem volt rajta stabil szett, bokáig érő nagymami ruhában ment be :))

WICKEDWITCH 2018.11.16. 16:30:03

@szociál: legalább okos indiánok lennének... Amit a dugásról írtál, az már nekem is megfordult a fejemben, bár a gázsira nem gondoltam, de az tuti, hogy ezek VVszextörténetből készültek, másból nem. Azzal vannak elfoglalva, hogy mi nem volt még, meg hogy ők legyenek az elsők valamiben, meg hogy történelmet írjanak (höhö), és kenik-vágják, hogy korábban volt-e már takarós, takaró nélküli, stb. szex. Nem sok agysejtjük van, de azokkal ezt tanulmányozták...

bElannaTorres 2018.11.16. 16:31:45

@szociál: na adunk itt használható ötleteket is a szerkiknek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:35:48

@uramatyám:

most feljött az ebédem a reggelivel együtt :)

@WICKEDWITCH:
Szerintem a kertben kint még nem dugtak a VV-kben, majd a pajti aki mellettük lakik bedobja az üzit, hogy Csoki dugd meg a kertben valamelyik gádzsit ! :)

@bElannaTorres:
Hiába adunk úgy is lexarnak minket, pláne ha Radicsot is bent tartják akkor végképp lexarnak minket :)

hereverő heverő 2018.11.16. 16:43:27

@WICKEDWITCH: @bElannaTorres:

- Na a dugás megvan, most ti mit főztök?
- Kúróstésztát!
- És miért a farkával keveri a tésztát?
- Mert momentán nincs túrónk.

Maximista vagyok 2018.11.16. 16:43:36

@szociál: még fújatás sem volt premier plánba, azt is a kert közepén kéne, mondjuk nappal

uramatyám 2018.11.16. 16:46:10

@szociál: Na, akkor te már érzed is a savakat.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 16:46:48

@úgymond olvasó mmkk: nnaaaa nyert Hunyor a strici szavazáson! Az én választottam!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 16:50:22

@Maximista vagyok:

az nagyon hiányozna :)

@uramatyám:
igen reflux, sav minden jött :)

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 16:53:01

@hereverő heverő: @Maximista vagyok: @szociál: Nagggyooon kész vagytok én meg vizuális! Nem akaroü ezt látni, ha mégis akkor eltakarom a szemem (és nyitott ujjakkal leskelődök!) majd sírva röhögök! :D

Angora Cardi 2018.11.16. 16:54:32

Radics úgy érzi, hogy a parittyával már meg is nyerte a játékot.

bElannaTorres 2018.11.16. 16:57:57

@hereverő heverő: sajnos én is vizuális vagyok :D vv csokinál van a fakanál :)))

bElannaTorres 2018.11.16. 16:58:24

@Angora Cardi: vicc az hogy nem is rá, hanem vivire kíváncsiak a szavazói :(

Angora Cardi 2018.11.16. 16:59:49

@bElannaTorres: legszebb lenne, ha egyikre sem lennének kíváncsiak....

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:00:55

@Angora Cardi: hülyéskedsz? persze hogy megnyerte, a Radicsság egy életérzés vagy mi tök. olyan természetes arcot vágott az alatt a másfél perc alatt, hogy Rocco Twitteren bejelentette a visszavonulását.

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:01:23

Nézem a tegnapi öfit, Radics lefírgezte a Vivit! Princess! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:05:12

@úgymond olvasó mmkk: dehát pont nem disz.... disz..... izé, az. :) Mindenből egy kicsikét. :)

Angora Cardi 2018.11.16. 17:05:55

@Nyuszomuszo83: Én is nézem, egészen durva, még a kommentek sem adták vissza mennyire.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:08:31

@szociál: nekem Lacika majdnem bejön. :) Olyan, mint a szaracén Saladin. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:11:14

@Angora Cardi: igen, abszolút nem ez jött vissza a kommentekből, Radics ahogy probálja keverni a szart. Roli nagyon szépen rávilágított mit akar a jutyúber, miért a szexet erőlteti. Vivi szintén jól látja Zsút miként offolhatja. Roli Era egy síkon vannak. És a férgezés csak ömlik belőlük! ;
:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:11:30

Emlékeztek régen, mikor a Vöröskereszt vagy az S.O.S. gyermekfalu alapítvány kérte az adományokat karácsonykor a 1353-ra és a Villalakók járták be a szegény településeket és mindenki ismerte őket, és dőlt a lóvé ?
Azt nem értem hogy ismerték őket a lurkók ha 10 kor volt az adás :O
Na mindegy, akkor még nem volt akkora arcvesztésük a lemingeknek hogy ne lehessen velük legalább erre a célra felhasználni az ismeretségüket, DE ezek az állatok akik most laknak a villában szóba se jöhetnek ilyen téren :)
Parittyás Csoki kéri hávjátok a 1363-at lécci, vagy fujatós Krisz kéri a nézőket hogy küldjenek egy sms-t bmg.
Elbaszott egy karácsony lesz szegény nélkülözőknek, ezeknek meg virgácsot és kőporos vazelint küldjenek be karira, mert csak azt érdemlik.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:11:30

nagyon szoros az állás a fantomképek alatt

hereverő heverő 2018.11.16. 17:12:27

@Maximista vagyok: És Pumped twitteren jelentette be, hogy egyrészt Mókusánusz egy fíreg, mert nőkkel is, másrészt Radics készítse a testét a kiszavazás utáni estére mert az összes vazelin Mókusnál maradt.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:14:21

@Nyuszomuszo83: Jó, hogy bent páran átlátják, a sötéteknek meg próbálnak segíteni felfogni.

bElannaTorres 2018.11.16. 17:14:26

@Angora Cardi: közben pedig szintikét kidobták a parittya miatt, radicsot ez hozta fel :/

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:14:34

@szociál: vagy majd a két hím a vége előtt az udvaron csapja ki, egymás örömére. Fúj. Broáf.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:14:50

@Csakazértis én vagyok a királynő:

bártenderval :)

@Angora Cardi:
Ha szoros akkor a Radics marad, remélem feldobban a Nap és elpárolog a Föld.

hereverő heverő 2018.11.16. 17:14:53

@szociál: Miért baj ha néma? Nem sikoltozik elég hangosan?

bElannaTorres 2018.11.16. 17:16:32

Radics bent marad és azt hiszi majd hogy a jó humora miatt, így még több vicceset láthatunk tőle

Nyuszomuszo83 2018.11.16. 17:17:31

@Angora Cardi: kicsit falra hányt borsónak tartom, ösztönlények, ha kefélni akarnak fognak, nincs kontroll. Ginu is látja milyen Vivi, Greg alapból rühelli bent meg elviseli mert nincs más választása, de ismeri a való életből! ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:18:11

@Csakazértis én vagyok a királynő:

A döntőn tuti kiverik egymásnak a tesók, mert azt még egyik villalakó se csinálta még meg :)

@hereverő heverő:

Egész nap mutogatnál neki, meg tátikáznál ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:20:24

@bElannaTorres:

Azt ne mond hogy nem vicces, fáj a hasam annyit nevetek rajta, Woody Allen a kanyarban sincs.
Nagyon vicces ez a Radics, imádom minden poénját :ugral

Angora Cardi 2018.11.16. 17:21:13

@bElannaTorres: Igen de a szavazók többsége még mindig nő, akik "féltékenyek" is lehetnek Ánuszkára, innen nézve Cinti kiesése nem annyira meglepő és pont emiatt félő, hogy Radics megússza.

@szociál: Óriási arca lesz sajnos azután, ami nem tesz jót majd ismét a játéknak.

@Nyuszomuszo83: Nincs kontroll, épp ezért vicces a randi nyeremény, még Anikó is megjegyezte, hogy nincs nekik gát bent sem, nem úgy mint anno Gigit kivitték, hogy Pácsó megrakhassa.

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:21:20

@bElannaTorres: esetleg a csuklyás módszer is lehetne egy opció

Angora Cardi 2018.11.16. 17:22:23

@szociál: Vagy amitől jobban félek, hogy ketten egyszerre nyomják bele élőben takaró nélkül Vivikébe.

hereverő heverő 2018.11.16. 17:23:03

@szociál: Nem én panaszkodtam, hogy Lacika néma, hanem te. Én az Adrit vinném egy körre, nem a Lacikát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:24:46

@Angora Cardi:

Ha a riportban nem súgják be neki hogy ez lesz a veszte, akkor baszhatjuk, még legalább 2 hétig kell nézni ezt a fhaszt, de utána valaki kiviszi és kint hagyja, mert akkor már a dugás nem menti meg.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:25:53

@Angora Cardi:
szerintem meg lesz a gang bang vivikének :)

@hereverő heverő:
Hagyjuk Lacikát :)

Angora Cardi 2018.11.16. 17:26:03

@szociál: Tartok tőle akkor egy darabig nem "mernék" kiküldeni a többiek így még tovább is "élvezhetnénk" a nagymestert.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:27:33

@Angora Cardi:

Ha az arány ilyen szoros lesz a végén egy Era ellen, akkor Roli simán vissza jön ellene , szóval nem kell parázni, 2 hétnél tovább nem maradna a félkegyelmű :)

bElannaTorres 2018.11.16. 17:27:45

@szociál: majd beszáll harmadiknak greg ő úgyis tapasztalt :))

@Angora Cardi: én is ettől félek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:28:57

@bElannaTorres:

Tényleg buzis dugás se volt még a villában, azt is ki kell pipálni egy pipával :))

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:29:03

@Angora Cardi: áááá, szolid lány az mivel kijelentette hogy ugye idegent nem fog lefújni (pedig de, majd kint pénzért) így nyárs nem lesz. már csak az marad ha bevállalja a normált plusz a másik hátul a gázon esetet. na jó én lehúzom magam, féreg vagyok, azanyámpicsáját halljak meg!

hereverő heverő 2018.11.16. 17:30:22

Kedves komtársak, én elszédelgek. Szívesen megvártam volna az új posztot, de majd otthon telefonról olvasgatok. Ti nem ezeket a droidokat keresitek, de az erő legyen veletek.
Az esti műszaknak külön üdvözlet, Mókica nekem pedig ne konténert hanem tartályhajót ha lennél szives, köszönöm!

Angora Cardi 2018.11.16. 17:30:30

@szociál: @bElannaTorres: Gondolod annyival erősebb Roli mint Era? Én egyformán erősnek érezném őket.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:30:45

@WICKEDWITCH: szifiliszt kap, vagy kankót, és veszettül fogja vakarni, és kiviszik. Ha nem, kiszavazzuk a ghecccccibe. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:31:58

@Angora Cardi:

Sztem egy Roli - Radics párbaj durvább mint egy Era - Radics, picit fajsúlyosabb.

Angora Cardi 2018.11.16. 17:32:13

@szociál: @Maximista vagyok: Szeretném visszahozni blikk üzeneteket de ezek azon is csak röhögnének, ha beírnának nekik, hogy ne dugjatok már egész nap, hanem játsszatok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:32:38

@Csakazértis én vagyok a királynő:

régen volt bent gumiautómata, most nincs ?
nem is figyeltem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:34:16

@Angora Cardi:

úgy röhögnének mint a fogyatékosok :(

Angora Cardi 2018.11.16. 17:35:08

@szociál: Kiröhögnének minket, hogy "nyuggerek" vagyunk, majd ők tudják a mai tutit.

Maximista vagyok 2018.11.16. 17:35:15

@szociál: hát az minek, úrilányok nem köpködnek :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:35:24

@Angora Cardi:

aztat nem tudom mit lyelent, de biztos erősebb Rolli mint Era :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:36:49

@Maximista vagyok:

De beporozza csoki a méhüket mint egy méhecske, és akkor mehetnek a kaparásra a villából :)

bElannaTorres 2018.11.16. 17:38:06

@Angora Cardi: pedig igaz, roli ment volna sokkal egyértelműbb lenne az állás. Era mehet a picsbe, röhögnék, ha az összes nőt kiszavaznák mellőlük aztán kintről kéne bevinni nekik hogy legyen műsor
Már amit ők műsornak neveznek :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:38:27

@szociál: legalább nem pofázik. ;) Jelen felhozatal szerint már az is valami. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 17:41:20

@Angora Cardi: te legalább félsz tőle. Vivike nem fog. Csak azt nem tudja eldönteni, melyik kettő legyen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:43:38

@bElannaTorres:

A dugópajtikat sorra kiszavaznák Roliék, ezek megőrülnének gádzsik nélkül :)))))
Maradna szegény rokikártyás Zsu, akire meg senki se menne rá, mert kikaparná a szemüket egy váratlan pillanatban, rá bármikor rájöhet a hisztéria :))

bElannaTorres 2018.11.16. 17:45:19

@szociál: hogy csinálná meg radics úgy a műsort? Bár most attól fél, hogy túl nagy műsort csinált nekünk ezért került rá a jel :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:47:38

@bElannaTorres:
Nem Gina mondta azt hogy Vivi azért dugta meg Radicsot hogy ben tartsa ?
Közben meg Gina meg Csokit dugta, szóval ő akkor miért dugott ? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:48:53

Ginu bmg, tököm a 4 betűs nevükbe, gina, grek, kia, mia, töki, kuki, nuni

bElannaTorres 2018.11.16. 17:50:42

@szociál: az más :D
Igazából én sem értettem :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.16. 17:52:25

na lépek sorit nézni :integet

bElannaTorres 2018.11.16. 18:40:55

@Angora Cardi: csak a szimpátialistát néztem :)) én mindig lánynak szurkolok amúgy az utóbbi években, mert esélytelenebbek:)
még az is lehet az RTL nyúl bele maradjon mindig lány , mert a nézők a lista alapján mindent kidobnák, zsut kicsit bentartották volna, de szerintem a múltkori vetkőzés és kiabálás után már őt se

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 18:51:31

@hereverő heverő: mire ideérek, addigra lelép, hát megharapom :)))))))

@szociál: nekem sem tetszik, de nálam ezerszer jobb nő

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 18:55:14

megint annyi jót írtatok, hogy kaptok egy konténernyi ekg-t

Madam. 2018.11.16. 18:55:50

Hallod, fujtogatós meg szado-maho még nem is vót, szóval van itt még tartalék.

Maximista vagyok 2018.11.16. 19:06:21

@úgymond olvasó mmkk: kint hagylak ha nem dikházol át a másik poszt alá szoszi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 19:08:15

@Maximista vagyok: szokeresz more? kommentáltam mán', hát mire való a szemed, arra, hogy a szappan csípje? dikk

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.16. 19:55:19

@szociál: valahonnan volt gumi, mert Reni arra rajzolt. De a fiúkon nem volt egyik alkalommal sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 20:22:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: a velveten azt írták tegnap v tegnapelőtt, hogy 0-24ben rendelkezésükre áll a gumi

Perah 2018.11.16. 20:41:58

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: Kb. mindkettőtöknek ugyanaz a válaszom, hogy a hsz-emben nem arról írtam, hogy egy normális férfi elveszti az érdeklődését egy nő iránt, ha sokszor "megmássza". Hanem azt - és ez így van minden egyes, normális gondolkodású férfinál, hogy azt a nőt nem tartják sokra és főleg nem terveznek vele hosszú távon, aki kb. az első alkalommal szexel velük. Nem ismertek, fogalmatok sincs, hogy milyen férfi ismerőseim vannak. Az viszont biztos, hogy egy férfi, aki valamilyen szinten is ad magára, az nem fog sokra becsülni egy nőt, aki 2 nap ismeretség után, jegygyűrűvel az ujján aláfekszik és megdugatja magát. Persze, jó esetben nem is akar szexelni egy ilyen nővel, de szerintem a férfiak nagy részének volt már olyan kalandja, hogy pl. buli után felvitt magához valakit, de kétlem, hogy nagy százalékban lennének olyanok, akik később feleségül vették az illető hölgyet. Ennyi.

bElannaTorres 2018.11.16. 20:55:40

@Perah: vivi se tervez hosszú távra radiccsal, amúgy meg szerintem jól jön neki a reklám, hátha kint felfigyel rá az új, gazdagabb barát. Végül is csak megtartotta a jegyesét is amíg akarta :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.16. 21:14:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: vízibomba lesz a következő attrakció, szerintem

Perah 2018.11.16. 21:35:12

@bElannaTorres: Ja lehet, hogy igazad van. Majd kiderül, hogy mit szól hozzá Vivi, ha kiderül a számára, hogy Radics nem akar már annyira vele lenni. Bár ahogy elnéztem, Radicsnak főleg a szája nagy, mert utána ugyanúgy smacizott Viviel, és nem küldte el azzal, hogy egy undorító féregnek tartja :D. Ha tényleg volt kint Vivinek vőlegénye, most nem lennék a helyében, főleg, ha esetleg a barátainak és rokonainak is bemutatta már... Hiába nem nézik sokan a VV-t, az online médiában akkor is belefuthatnak az erről szóló cikkekbe (és videókba). Leégne a pofámról a bőr, ha bármelyik exemet ilyen szituban látnám, ami persze soha nem fordulhatna elő, mert ők sokkal intelligensebbek a VV-s társaságnál - szerencsére :))).
süti beállítások módosítása