Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Stranger Things 2x03 - The Pollywog

2018. január 30. 15:00 - Ancsinszka

Dustin kikukázott egy kis gurgulázó ebihalforma jószágot, amit a szellembefogó dobozában csempész be a szobájába. A teknősét kitessékeli, és a helyére teszi be a furcsa kis lényt, ami egyből bebújik a kövek alá, mert még a tompa lámpafényt sem bírja. Dustin megeteti egy kis 3 muskétás márkájú csokival, és mivel a hüllőszerű szupercukiság komálja a nugátot, elnevezi D’artagnannak. Eleven még mindig kicsit morcos Hopperre, de a seriff sikeresen kicsalogatja a kedvenc gofri márkájával reggelezni. A seriff Mike-ról kezd ez beszélni, mert tudja, hogy Eleven mentál-látogatásokat tesz a fiúnál. Sajnos még mindig túl veszélyes lenne ezt a valóságra cserélni, de majd hamarosan változhat a helyzet. Elevenen látszik, hogy már nem sokáig lehet ezzel a dumával visszatartani, és jó lenne tudni a hamar, az mikor van pontosan? A seriff persze csak hárít, és Elevennél tipikus kamasz módjára elpattannak a hormonok, és mérgesen bevonul a szobájába.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
Címkék: stranger things
komment

Marvels's The Punisher 1x06-A Júdás-kecske

2018. január 30. 13:00 - Cserjés Pimpó

"A vonat nem vár, elindult már és a szerelemvonatból, nincs kiszállás... ." Na pont ez jutott eszembe, amikor nekikezdtem ennek a résznek.Kivéve, hogy ebben a sorozatban elég kevés a szerelem.

Nyitóképünkben Fürtös család vacsorára készül.Szép családi/baráti összejövetel. Dehát ez a Punisher nem egy Fairy Tales szóval valaki biztos rá fog baszni. Rá hát. Frank keze megint belelógott a szaros bilibe. Ilyen az élet. Köpenyes alak oson az éjszakában. Fürtöske sunnyog Féllábú Szociális Munkás Baráthoz. Az ok prózai: Frank haldoklik. Mondtam én, hogy valaki rá fog baszni.

vlcsnap-2018-01-28-06h51m47s186.png

Tovább
komment

Válótársak 3x06 - Szülinapi szinti

2018. január 30. 09:00 - Dzsudibí

Előjátékban Buci és Zsófi szállnak ki az accordból mosolyogva Zsófiék háza előtt, szerintem Buci most mesélte el Zsófinak a múltkori vicces majdnem hármast, azon kuncognak ilyen jól - Bejössz? - invitálja Zsófi - Naná - mondja Bucc, odabent meg valami nőcske azzal fogadja őket, hogy Meglepetéééés!, ez a huncut Bucek csak nem meglepte Zsófit egy rendes édeshármassal, hátha úgy mostmár tényleg visszafogadja?

1.png

Tovább
komment

X-akták 11x04 - A verejték medrei

2018. január 29. 17:00 - Hoppancs

A fekete-fehér nyitójelenetben egy első és második látásra is zakkant fazon magyaráz a marslakókról egy kiürült kajáldában, amíg a szkeptikus pultos rá nem ébreszti, hogy az ablak, amelyen keresztül az űrlényt észleli, valójában tükör. A pasas eleve nem egy Brad Pitt, de az is nyilvánvaló, hogy azért általában nem ezt a gigafejű, háromkarú retró idegent szokta látni reggeli borotválkozás közben. Ja, és a pultos meg maga az ördög.

bscap0000_3.jpg

Amikor a főcím után a Nagyláb-jelmezes Muldert pillantjuk meg, aki a legendás szörnyről, meg a természet varázsáról értekezik, már egyértelmű, hogy ez egy vicces rész lesz. De még mennyire! Hősünk ezt még nem sejti, így miután megbeszélte a következő randit a továbbra is tisztázatlan párkapcsolati státuszú Scullyval, majd egy ismerős ragasztószalag-ikszet fedez fel az ablakon, izgatottan indul éjjeli találkára...kivel is?

bscap0001_3.jpg

Tovább
Címkék: x akták
komment

Válótársak 3x05 - Mivel a múltkor nagyon sok csöcsöt kaptunk, ezért most nem volt egy sem

2018. január 29. 15:00 - Dzsudibí

Nyitó jelenet: Dávid és Tamara szundikálnak egymás mellett egy kórházi ágy lábánál, Tamara könyökölve, mert MMKK elegánsnak köll maradni. Vircsi ébredezik az ágyban - Hol vagyok? - hörgi barlangi Jeti üzemmódban - Kórházban szívem - világosítja fel Tamara. Az aggódalmas tekintetekből arra következtetek, hogy nem a 17. szülinapjára betervezett ajándék mellplasztika miatt vagyunk itt. 

1.png

Tovább
komment

Oltári csajok 1x54 - Rumos mazsola

2018. január 29. 14:00 - BBrigusz

Reggeli idill a lányoknál, Piros visszasírja Anyut, a másik kettő tesó nem igazán. Angéla randija viszonylag jól sikerült Furulyással, de igazából leszarja, a Szilvia-kérdéskör foglalkoztatja inkább.  Kornél ágyba hozza a reggelit Csipkének, kis nosztalgia,ennek a csajnak is van valami fura a fejében, de mindegy. Kornélanyu már szerzett is gyógytornászt a kis  menyének, úgyhogy irány a villa. Kálmánhoz Angéla csatlakozik reggeli közben, és a segítségét kéri a megszerzett kép készítésének helyszínét illetően. Mit ad Isten, sikerrel jár, hisz Kálmánunk nagy Rambo ugyebár, nem ismeri a lehetetlent.

1.jpg

Tovább
komment

Oltári csajok 1x53 - Az ultimate randiest

2018. január 29. 12:00 - BBrigusz

Angéla behúzta saját magát a csőbe, így kénytelen tovább ál-flörtölni Furulyással, aki nem igazán akar hinni a frissen jött udvarlásnak. Angéla felajánlja, hogy töltsenek együtt egy kellemes estét, de a pasi meghátrál. Tombol a családi lányos-szépségnap a szalonban, mindenki tök feszélyezett, semmi kedvük ehhez a faszsághoz, de legalább Anyu boldog.
1.jpg

Tovább
komment

The Alienist 1x01 - The Boy on the Bridge (18+)

2018. január 29. 11:00 - AaannnaaA

A 19. század végén New Yorkban ténykedő sorozatgyilkos utáni nyomozásról szóló sorozat Daniel Brühl, Luke Evans és Dakota Fanning főszereplésével? Ide vele, gondolhatja az egyszeri sorozatrajongó, és mennyire igaza van! Úgy voltam vele, ha (az amúgy Magyarországon forgatott) sorozat fele olyan jó lesz, mint az alapjául szolgáló regény, már nyert ügyünk van.

Így lett, bár gyanítom aki nem olvasta Caleb Carr regényét (itthon: A halál angyala), más hangsúlyokat, más kapcsolati viszonyokat fog látni a sorozatban. Tény, hogy a sztori belefért volna öt részbe, ezért óhatatlan, hogy a történetet az írók kibővítsék, esetlegesen átszerkesszék. Mivel én olvastam a könyvet, igyekszem ezen nem fennakadni – egyetlen érzékeny pontom, ha a szereplők egymáshoz való viszonyán csavarnak a készítők (remélem nem!), de legyen ez az én bajom. Lássuk.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Alienist
komment
süti beállítások módosítása