Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rasszista botrány után sem hagyja veszni az egyik legnézettebb sorozatát az ABC

2018. június 25. 13:00 - Bob Benson

56279f6bd930a1b9b58760fdcf7b3dba6ab1d455_jpg_1200x630.jpg

Úgy tűnik az ABC még nem végzett Roseanne-nel. A sorozat volt az évad egyik legnagyobb sikere az ABC-n, a korábbi klasszikus és nézettségi listavezető sitcomot a 90-es évekből úgy tűnt, hogy sikerrel hozta vissza a csatorna. Persze tudták, hogy a főszereplő és executive producer Roseanne Barr igencsak megosztó nézetekkel rendelkezik, amiket szívesen oszt meg Twitteren. Ezek felett egy ideig szemet hunytak, ám végül nem volt más választásuk, mint lelőni az egész sorozatot.

Viszont úgy tűnik, hogy a stábból mindenki mással rajta kívül szívesen dolgoznának együtt, ezért ma arról számolt be az amerikai sajtó, hogy az ABC már be is rendelt 10 epizódot a The Conners című sorozatból, ami továbbviszi a karaktereket, csak Roseanne-től szabadul meg. Azt írják, hogy mindenki visszatér a színészek és a producerek közül is, vagyis marad Bruce Helford a showrunner.

Az ABC és Roseanne Barr is kiadott egy közleményt, amiben leírják, hogy Barrnak semmi köze az egészhez, pénzt sem kap belőle. Barr pedig megjegyezte, hogy sajnálja, hogy ilyen körülmények között ért véget a sorozat, de örül neki, hogy az a körülbelül 200 stábtag, akiket nagyon szeret, megtarthatja a munkáját.

Címkék: abc hír roseanne
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása