Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Második világháborús évaddal folytatódik a Terror

2018. június 22. 18:30 - Bob Benson

terror_s1_102_inside_02.jpg

Berendelte az AMC a Terror második évadát. Korábban már írtunk róla, hogy nem volt világos, milyen formában folytatódhat a sorozat, amit antológiaként képzelt el a csatorna, viszont az első évad készítői (David Kajganich és Soo Hugh) jelezték, hogy nem kívánják folytatni a munkát, mert inkább mással foglalkoznak.

A csatorna most bejelentette, hogy megvan a történet és a stáb is a második évadhoz. A sztori a második világháború idején játszódik, részben az amerikaiak által felállított koncentrációs táborokban. Egy japán-amerikai közösség lesz a középpontban és ezúttal is olyan lesz, hogy valós történelmi eseményeket kevernek némi természetfelettivel.

A showrunner Alexander Woo (True Blood) lesz, Max Borensteinnel (Godzilla) közösen. 10 részt terveznek, ami valamikor 2019 során kerülhet adásba. Az első évadról írt hogyvoltokat itt lehet megtalálni. A sorozat az év egyik legjobb újonca, amit Magyarországon forgattak, ha eddig kimaradt volna, érdemes pótolni.

Címkék: hír amc the terror
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása