Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Deadben valamiért sohasem közeleg a tél

2018. június 22. 15:00 - Sick Rhymes

the-walking-dead-frozen-walker-1081731-1280x0.jpeg

A Walking Dead egyik érdekessége, hogy 8 évad alatt tényleg igyekezett mindent bemutatni az annyira nem szép, új világról, egy dolog viszont kimaradt. Ez pedig a tél, ami a sorozatban eddig csak apró utalásokban jelentkezett, de sohasem láttuk, hogy milyen a sorozat világa, amikor gyilkosok, zombik és bartjaink halála mellett a fagytól is rettegni kell.

A 2. és a 3. évad között 6-8 hónap telt el sorozatidő szerint, vagyis pont kihagyták a készítők a telet, bár a karakterek néha beszéltek róla. Például arról, hogy házról házra járva kellett túlélniük, ami azt is jelentheti, hogy az ételkészlet mellett valószínűleg a fűtés hiánya is problémát jelenthetett. Persze az is közrejátszik, hogy az első öt évben Georgiában forgattak, ahol a tél hagyományosan enyhe és ritkán esik a hó. Az meg túl drága lenne, hogy valami havar évadért cserébe milliókat költstenek CGI-re, kellékekre vagy akár új forgatási helyszínre.

Nemrég Robert Kirkmanhez, a franchise atyjához is eljutott a kérdés, hogy mondja már meg, miért nem havazik soha a sorozatban?

Nem lenne túl praktikus teleszórni nyáron hóval Georgiát, annyi pénzünk nincs

- nyilatkozta erről Kirkman, aki a képregényekben a sorozattal ellentétben gyakran megmutatta, milyen az apokalipszis télen. Szintén ő volt az két éve, aki azt is elmondta, hogy ha tudunk CGI-ből tigrist csinálni, akkor lehet hóval is menni fog.

Ami érdekes, hogy Kirkman szerint a fagy annyiban az emberiség barátja, hogy voltaképpen hibernálja a zombikat, akik azonban a megfagyástól nem halnak meg, csak téli álmot alszanak, hogy az olvadás után ismét emberekre vadászhassanak.

(forrás: Digital Trends)

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása